Menu

Fotbal

Liga mistrů

FK Šachtar Doněck – Atalanta Bergamo

0:3

konec (0:0)

11.12.2019, 18:55 • OSK Metalist Stadion • Skupina C • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.75 3.73 2.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

90+4. Robin GOSENS - 0:3

90+4

Bergamo právě vstřelilo branku!
Tohle je podtrhnutí smůly při výkonu Šachtaru! Taras Stěpaněnko chtěl hrát malou domů, ovšem nevšiml si, že za ním stál ještě ROBIN GOSENS, který zblízka překonal domácího gólmana.

90+1

Z hranice pokutového území vystřelil do levého spodního rohu branky Alan Patrick, jehož pokus vyrazil Pierluigi Gollini. Hostující brankář předvedl parádní zákrok a Doněck bude rozehrávat roh.

90+1

Sotva přišel na zelený pažit, hned viděl Hans Hateboer (Atalanta BC), jenž šlapákem atakoval soupeře.

90

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Hans Hateboer.

87

Krásnou ránou z dálky se prezentoval Ruslan Malinovskyj, jehož zakončení vyrazil Andrij Pjatov. Celou situaci ještě dobíhal Mario Pašalić, ale dříve byl u míče obránce.

86

Šachtar Doněck stále kombinuje na útočné polovině, ovšem Ismaily orazítkoval břevno! Júnior Moraes poslal míč za šestnáctku, odkud přišlo zákončení, které skončilo na brankové konstrukci. Po následném rohovém kopu hlavičkoval Manor Solomon, jenž zamířil těsně vedle pravé tyče.

80

80. Mario PAŠALIĆ - 0:2

80

Bergamo právě vstřelilo branku!
O postupujícím je rozhodnuto! Téměř od rohového praporku rozehrával standardní situaci Ruslan Malinovskyj, z jehož kopačky mířil míč před branku. MARIO PAŠALIĆ se po balonu natáhl a jemnou teči jej umístil za brankovou čáru. Asistence: Ruslan Malinovskyj.

77

77. Červená karta

77

Hodně přísná červená karta pro Šachtar Doněck, Dodô (Šachtar) odchází pod sprchy. Domácí hráč šermoval rukama a při snaze získat míč trefil soupeře do tváře. Rozhodčí na popud asistenta vylučuje.

75

Hostující Remo Freuler (Atalanta BC) zastavil nedovoleně domácího kapitána. Šachtar Doněck rozehrávalo centrem standardní situaci, která byla odvrácená do strany. K centru se tak dostal Júnior Moraes, ovšem míč z jeho kopačky zamířil k brankáři.

71

Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Viktor Kovalenko, přichází Manor Solomon.
Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Luis Muriel, přichází Roger Ibañez.

68

68. Timothy CASTAGNE - 0:1

68

Bergamo právě vstřelilo branku!
Tak ještě jednou si popíšeme branku, po které se Atalanta dostává na postupující pozici! Na hranici vápna výborně reagoval Luis Muriel, který viděl na hranici pohybující se ho Alejandra Gómeze, který předal míč před branku. Na dvakrát překonal domácího brankáře TIMOTHY CASTAGNE, jenž je hrdinou okamžiku. Asistence: Alejandro Gómez.

66

Atalanta dala branku, která pro ofsajd neplatí! Luis Muriel přihrál na levou stranu šestnáctky, kde se v těsném ofsajdu nacházel Alejandro Gómez. Míč pak přebral před brankou Timothy Castagne, jenž nadvakrát propálil Andrije Pjatova. Celou situaci ještě řeší VAR!

64

Alejandro Gómez hraje opravdu skvěle, jeho centr na zadní tyč byl ale odvrácen. Hra se pak velmi rychle přesunula a ukrajinský celek si nepohlídal ofsajdové postavení. K zakončení z šestnáctky se dostal Júnior Moraes, jenž stejně nechal vyniknout hostujícího gólmana.

63

Dodô (Šachtar) vidí zcela zbytečnou kartu, když měl pocit, že ho po odehrání míče atakoval Remo Freuler. Hlavní rozhodčí oba kohouty rozehnal a domácího ještě na cestu potrestal.

61

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Andrea Masiello, přichází Ruslan Malinovskyj.

59

Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Tetê, přichází Marlos.

51

51. Luis Muriel (ABC)

51

K rozehrání přímého kopu se postavil Luis Muriel, jehož pokus mířil doprostřed branky, a tak zasáhl Andrij Pjatov. Po následném rohu zakončoval ještě Berat Djimsiti, jenž poslal míč vysoko nad branku.

50

Mezi tři soupeře se neohroženě vydal Alejandro Gómez, jehož podražením poslal na zelený pažit Alan Patrick (Šachtar). Hlavní rozhodčí tak podruhé v utkání vytáhl žlutou kartu.

37

37. Júnior Moraes (SAC)

37

Z pravé strany odcentroval Tetê, jenž našel na malém vápně spoluhráči. Hlavičkou doprostřed brány zakončil celou situaci Júnior Moraes, jehož vychytal Pierluigi Gollini.

23

Prvním potrestaným hráčem je Luis Muriel (Atalanta BC), který ve skluzu trefil soupeře na stojnou nohu. Po ošetření tedy útočník italského celku viděl žlutou kartu, po níž se ještě hodně rozčiloval. Hlavní sudí hráče důrazně upozornil, že by se mohl jít předčasně sprchovat.

15

Šachtar Doněck mohl jít do vedení, jenomže Tetê se nacházel v těsném ofsajdu! Po přihrávce pod sebe vystřelil do soupeře Júnior Moraes. K odraženému balonu se ale dostal Viktor Kovalenko, jenž mířil přesně. Radost ukrajinského celku byla zbytečná.

14

14. Alejandro Gómez (ABC)

14

Na pravou stranu pokutového území si Luis Muriel, který zvolil přihrávku pod sebe. Na penaltovém puntíku se nacházel Alejandro Gómez, jehož zakončení mířilo do spodního rohu branky, ovšem zasáhl skvěle postavený Serhij Kryvcov.

5

5. První velkou šance Atalanta zahodila

5

Malou domu zachytil jeden z hostujících hráčů, který dal míč pod sebe, kde se nacházel Luis Muriel. Ten byl před prázdnou brankou, jen v cestě mu stál soupeř, a tak přihrál na levou stranu pokutového území. Mario Pašalić se již nacházel z úhlu, a tak jeho přihrávku před branku lapil Andrij Pjatov.

FK Šachtar Doněck – Atalanta Bergamo

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 68. Castagne, 80. Pašalić (Malinovskyj), 90+4. Gosens

Karty:   50. Patrick (SAC), 63. Dodô (SAC) – 23. Muriel (ABC), 75. Freuler (ABC), 90+1. Hateboer (ABC)   77. Dodô (SAC)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 4:7. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:16.

FK Šachtar Doněck: Pjatov – Dodô, Kryvcov, Matvijenko, Ismaily – Patrick, Stěpaněnko – Tetê (59. Marlos), Kovalenko (71. Solomon), Taison (C) – Júnior Moraes.
Náhradníci: O. Ševčenko – Antônio, Dentinho, Konopljanka, Chočolava, Marlos, Solomon.

Atalanta Bergamo: Gollini – A. Masiello (61. Malinovskyj), Djimsiti, Palomino – Castagne, de Roon, Freuler, Gosens – Pašalić – A. Gómez (C) (90. Hateboer), Muriel (71. Ibañez).
Náhradníci: Sportiello – Arana, Barrow, Hateboer, Ibañez, Malinovskyj, Traore.

Rozhodčí: Felix Zwayer – Thorsten Schiffner, Marco Achmüller (všichni GER)