Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o pořadí v play-off

Piráti Chomutov – HC Vítkovice Ridera

1:2

konec (0:1, 0:0, 1:1)

05.12.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 3. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

59:55

Oddechový čas pro hosty.

59:40

Z osy to nejprve zkoušel Dominik Pavlák, který trefil prvního soupeře. Mezitím z branky odjel Lukáš Malant, jenž pustil do hry šestého Chomutova. Akce Pirátů v pásmu dál trvala, ovšem Radek Jenček zamířil jen těsně vedle pravé tyče.

57:42

Vítkovice právě vstřelily branku!
Tohle se snad ani nedalo chytat a Ridera se v závěru normální hrací doby vrátila do vedení! Přesným pokusem se totiž prosadil DANIEL KOSINA, jehož rána se cestou do branky otřela o brankovou konstrukci. Asistence: Michal Bystroň a Matyáš Melovský.

55:23

Piráti právě vstřelili branku!
Už při hře ve čtyřech se Chomutovu podařilo vyrovnat! Filip Döring vybídl ke střele DOMINIKA BADINKU, který z vrcholu pravého kruhu vymetl vzdálenější šibenici vítkovické svatyně. Asistence: Filip Döring a Lukáš Novotný.

54:06

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., držení).

53:27

Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Marek Vřeský – 2 min., krosček).

53:13

Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Alex Kotásek – 2 min., nedovolené bránění).

48:55

Mohlo být vyrovnáno, když se dobrým pohybem dostal za obranu Lukáš Novotný. Jeho bekhendový pokus pak mířil do horní části branky, ovšem skvěle zasáhl Bartošák.

40:46

Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Filip Holaník – 2 min., držení).

39:57

V samotném závěru třetiny se po prohození chomutovského obránce ocitl před Malantem Josef Krejsa, který si rychle stáhl kotouč na forhend a mířil těsně nad ledem ke vzdálenější tyči. Domácí gólman skvěle reagoval betonem a udržel Chomutov na dostřel jediné trefy.

37:09

Už to vypadalo, že Samuel Rajčan pojede sám na branku, ale byl dostižen soupeře, a tak zadovkou přihrál pod sebe. Celou akci na sebe vzal Alex Kotásek, jenž místo vylepšení pozice na spoluhráče raději zakončil. Malant skvěle vyjel a nechal se trefit do betonu, hru tak přerušil.

32:11

Na straně Vítkovic se sám před brankáře dostal Alex Kotásek, jenž zleva minul vzdálenější tyčku. Ve stejné situaci se na druhé straně nacházel zase Dominik Pavlák, po jehož dlouho kličce přišlo trefení brankářova betonu. Darek Bartošák se skvěle na ledě roztáhl a zamezil jisté brance.

28:00

Po chvíli měly Vítkovice další obrovskou šanci. Z pravé strany se na domácí svatyni hnal sám Matěj Přibyl, který hledal mezeru mezi brankářovými betony, Malant znovu skvěle reagoval.

27:25

Z rohu mířila přihrávka mezi kruhy, kde měl hodně času k zakončení z jedné Filip Holaník. Jeho pokus ale zamířil jen nad chomutovskou svatyni.

24:10

Ihned po vhazování se za hostujícího centra dostal Jan Rindoš, který už stál před gólmanem. Jenže zakončení se mu v nadějné pozici nevyvedlo, a tak Darek Bartošák znovu zasáhl.

22:53

Nejprve byla k vidění střela z pravé strany, kterou Malant vyrazil. Poté se hra přesunula na druhou stranu, kde po střele od mantinelu dorážel Jan Vostiňák. Domácí hráč bojoval na hranici brankoviště, ovšem Bartošákův beton na dvakrát nepřehodil.

21:40

Před branku si nabruslil Matěj Prřibyl, který měl před sebou odkrytou část branky. Ovšem jeho pokus zamířil trestuhodně nad horní tyčku.

18:07

Za brankou Vítkovic dobře bojoval Dominik Mišovic, který druhým pokusem našel na hranici brankoviště Pavla Šugára. Jeho pokus zblízka zastavil dobře postavený Bartošák.

17:17

Prvním pokusem trefil Dominik Petr soupeře, ovšem dostal šanci na reparát. Jeho pokus z pravého kruhu mířil do vzdálenější šibenice, jenže Lukáš Malant zasáhl ramenem.

14:01

Domácí už byli v plném počtu, když se Lukáš Malant nacházel na ledové ploše. Přihrávka zpoza branky byla nepřesná, a tak Vítkovice odkrytou klec netrefily.

11:54

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Badinka – 2 min., podrážení).

10:57

Do předbrankového prostoru si najel Petr Pavelec, který si stáhl kotouč na forhend a vystřelil k pravé tyči. Domácí brankář byl znovu na místě a ramenem zakročil.

07:46

Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Matěj Přibyl.

03:25

Vítkovice právě vstřelily branku!
Ukázkovou přesilovou hru sehráli hostující hráči! Michal Bystroň z modré čáry přihrával na levý kruh, odkud kotouč do předbrankového prostoru posunul Dominik Petr. Snadnou úlohu pak měl MATYŠ MELOVSKÝ, který zasunul černou gumu po ledě do odkryté klece. Asistence: Dominik Petr a Michal Bystroň.

03:01

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., podrážení).

Piráti Chomutov – HC Vítkovice Ridera

1:2

konec (0:1, 0:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 56. Badinka (Döring, Novotný) – 4. Melovský (Petr, Bystroň), 58. Kosina (Bystroň, Melovský)

Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Poch, Strážovský, Frollo, Perný, Badinka, Rykl, Jenček, Döring – Spudich, L. Koblížek, Šugár, T. Šilar, Mišovic, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, J. Rindoš.

HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Münch) – Bystroň, Bialy, Kosina, Pavič, Řepa, Vřeský – Holaník, Kotásek, Přibyl, Krejsa, Petr, Rajčan, Pavelec, Schauer, Melovský, Skřipčák.

Rozhodčí: Folk – Herles, Janíček

Průběh zápasu
1. třetina
03:01 CHM 2 Vostiňák, podrážení
03:25 VIT 0:1 Melovský (Petr, Bystroň)
07:46 VIT 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Přibyl
11:54 CHM 2 Badinka, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
Po 2. třetině
3. třetina
40:46 VIT 2 Holaník, držení
53:13 VIT 2 Kotásek, nedovolené bránění
53:27 VIT 2 Vřeský, krosček
54:06 CHM 2 Vostiňák, držení
55:23 CHM 1:1 Badinka (Döring, Novotný)
57:42 VIT 1:2 Kosina (Bystroň, Melovský)
Konec