Menu

Motorsport

Formule 1

VC Abú Dhabí

Vítěz: L. Hamilton (Mercedes)

konec

01.12.2019, 14:10 • Trať: Yas Marina, Abú Dhabí, Spojené arabské emiráty • Michal Šandor

Konec závodu.

55

VC Abú Dhabí 2019 ovládl Lewis Hamilton

55

LEWIS HAMILTON jako první proťal cílovou pásku a vítězí ve Velké ceně Abú Dhabí! Druhý dojel Max Verstappen a třetí místo nakonec uhájil Charles Leclerc! Nejrychlejší kolo závodu patří Lewisi Hamiltonovi.

55

Jezdci najeli do posledního kola a Lewis Hamilton si jede pro vítězství ve Velké ceně Abú Dhabí!

50

Průběžné pořadí: 1. Hamilton (Mercedes), 2. Verstappen (Red Bull), 3. Leclerc (Ferrari), 4. Bottas (Mercedes), 5. Albon (Red Bull), 6. Vettel (Ferrari), 7. Norris (McLaren), 8. Pérez (Racing Point), 9. Kvjat (Toro Rosso), 10. Hülkenberg (Renault).

48

Nico Hülkenberg si opět nepohlídal vnitřní stopu, čehož využil Daniil Kvjat a Němec tak v krátkém časovém úseku přišel o dvě pozice a je v tuto chvíli až desátý. Teď bude muset dávat pozor před Carlosem Sainzem, který si brousí zuby na body. Tak jsem to nakonec asi zakřikl, protože Lance Stroll je zatlačován svými mechaniky do garáže a je prvním jezdcem, který předčasně končí.

45

Průběžné pořadí: 1. Hamilton (Mercedes), 2. Verstappen (Red Bull), 3. Leclerc (Ferrari), 4. Bottas (Mercedes), 5. Albon (Red Bull), 6. Vettel (Ferrari), 7. Norris (McLaren), 8. Hülkenberg (Renault), 9. Pérez (Racing Point), 10. Kvjat (Toro Rosso).

1

Leclerc jde na druhé místo

1

Lewis Hamilton si po startu udržel první místo, za ním krouží Max Verstappen. V prvním sektoru vlají žluté vlajky, protože v úvodní zatáčce došlo k nějakému karambolu. Na druhou pozici se mezitím propracoval Charles Leclerc.

Start dnešní VC

Závod právě odstartoval.

VC Abú Dhabí

Vítěz: L. Hamilton (Mercedes)

konec

Zpět na online