Menu

Hokejbal

CROSSDOCK Extraliga

TJ Kovo Praha – HBC Hradec Králové 1988

0:3

konec (0:1, 0:1, 0:1)

30.11.2019, 11:00 • Hřiště Palmovka, Praha-Libeň • 18. kolo • Richard Wagner (@Groundhoppik)

44:05

Piráti v další obrovské šanci, ale Leoš Gerlich na brankovišti ukázal umění Dominika Haška, kdy převalen na záda vypíchl protivníkovi míček z hokejky.

43:30

Hradec právě vstřelil branku!
Domácí hokejbalisté to zkusili bez brankáře, ale po chvilkovém nátlaku přišli o míček a do brejku se dostal ONDŘEJ LUX, který vyhozený balonek doběhl a poslal do prázdné branky. Asi bez asistence.

41:17

Petr Bravenec se prosmýkl po pravém křídle a zblízka vystřelil. Jeho ránu ale vyrazil včas a hlavně rychle klekající Petr Brykner!

39:32

Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Jakub Svoboda – 2 min., vysoká hůl).

38:41

Tomáš Wintr měl zajímavou pozici, tvrdě vypálil a Petr Brykner děkoval všem svatým, že domácí špílmachr netrefil klec. O chvíli později stál na brankovišti ve velké šanci Jan Nýdl, ale brankář pirátů předvedl bravurní rozklek!

35:15

Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Pavel Šimon – 2 min., podražení).

31:25

Tomáš Jiřík pálil od modré, jeho zakončení bylo ztečováno, ale Leoš Gerlich vytáhl bryskní zákrok betonem. Následně ještě dorážel do poloodkryté sítě Pavel Malý, ale perfektní rozklek brankáře Kova jeho šanci zamezil.

29:43

Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (hráč – 2 min., sekání).

28:26

Patrik Mitra byl dva centimetry o gólu! Jeho parádní rána z pravého křídla trefila tyčku na jejím vnitřku. Vzápětí ještě střílel Jaroslav Tesař, ale obrana Kova zvládla míček srazit do bezpečí.

23:19

Ondřej Lux se ocitl v obrovské šanci! Zcela osamocen stál na brankovišti a po otočce zakončoval do protipohybu Leoše Gerlicha, který však vytáhl bravurní zákrok lapačkou!

16:55

Hradec právě vstřelil branku!
Hosté z východních Čech se dostávají do dvoubrankového náskoku. Rychlá kombinace vyvrcholila ránou od pravého hrazení. JAKUB SVOBODA se opřel do míčku tak tvrdě, že Gerlich nestihl ani zakleknout. Asistence: Vítek Fanderlík a Petr Švanda.

10:05

Patrik Mitra vykroužil zpoza branky a svou střelu parádně schoval za obránce. V zářícím sluníčku toho Leoš Gerlich moc vidět nemohl, a tak měl z pekla štěstí, že ho, stojícího, střela trefila do lapačky.

08:03

Ondřej Lux běžel s Jakubem Svobodou na jediného obránce. Z velké šance ale nakonec nebylo nic, protože druhému jmenovanému nepřišla přesná nahrávka, balonek tak jen trknul za branku.

05:22

Ondřej Březina znovu v šanci! Tentokrát stál zcela sám před Leošem Gerlichem, kterého se snažil rozhýbat. Domácí gólman ale jeho úmysl dobře přečetl a vytáhl prima zásah betony!

01:06

Hradec právě vstřelil branku!
Piráti se dostávají na Palmovce do vedení! Pěkná akce po levém křídle vyvrcholila střelou z levé strany, která zaplula za záda domácího muže s maskou. JAROSLAV TESAŘ to po vysunutí od Mitry provedl náramně, jeho střela zamířila přesně do volného koutku branky. Asistence: Patrik Mitra.

TJ Kovo Praha – HBC Hradec Králové 1988

0:3

konec (0:1, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Tesař (Mitra), 17. Svoboda (Fanderlík, Švanda), 44. Lux

TJ Kovo Praha: Gerlich (Lain) – Nýdl (C), Drak, Bydžovský, Bureš, Dušák, Plecitý, Votýpka (A) – Winter, Ogurčák, Šimon, Kupf, Adam, Wurdák, Zahálka, Bravenec, Pátek, Opolský.
Trenér: Martin Drahota.

HBC Hradec Králové 1988: Brykner (Vaněk) – Fanderlík, Švanda, Škoda, Jiřík, Hrubý (C), Brádler – Lux (A), Březina, Svoboda, Šimůnek (A), Šimek, Malý, Tesař, Mitra, Fiedler.
Trenér: Pavel Biegl.

Rozhodčí: Martin Kettner a Jevhenij Danylec

Průběh zápasu
1. třetina
01:06 HKR 0:1 Tesař (Mitra)
Po 1. třetině
2. třetina
16:55 HKR 0:2 Svoboda (Fanderlík, Švanda)
29:43 KOV 2 hráč, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
35:15 KOV 2 Šimon, podražení
39:32 HKR 2 Svoboda, vysoká hůl
43:30 HKR 0:3 Lux
Konec