Menu

Hokej

2. liga skupina Sever (ČR)

HC Draci Bílina – HC Děčín

4:3

konec (1:2, 3:0, 0:1)

20.11.2019, 18:00 • ZS Bílina • 19. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 4.8 5.3 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Konec zápasu. (20:15:37)

59:54

Bílina je v plném počtu.

59:39

Bílinští drželi velmi dlouho puk na svých hokejkách, nyní vyslali střelu na Lavingera, ale Zdeňkův pokus hostující brankář pokryl.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:54

Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., držení).

57:40

Zdeněk Petráš ve velké šanci přestřelil Běhulovu branku. Nechybělo mnoho a Děčín mohl smazat své manko!

56:53

Oba celky jsou už v plném počtu.

56:47

Děčín právě vstřelil branku!
Nyní se to už hostům povedlo a kontaktní branka je na světě. JAN KALTENBÖCK dostal od Faigla přihrávku a poté propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 4:3. Asistence: Tomáš Faigl.

55:45

Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách zatím přinesla sérii nepřesností. Domácí se už nikam neženou a brání svůj výsledek, hostům se nedaří dostat se na kontakt.

54:53

Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Jakub Procházka – 2 min., hrubost).

54:13

Vyloučení v týmu HC Děčín (Erik Mareš – 2 min., hrubost).

52:40

Tjurin nepustil Medvědy před branku Richarda Běhuly a stále Bílina drží dvoubrankový náskok.

52:07

Bílina je v plném počtu.

51:15

Medvědům se ani tato početní výhoda vůbec nedaří, zatím ještě nevystřelili na branku Richarda Běhuly, naopak domácí pohodlně vyhazují puky do bezpečí.

50:07

Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Grigorij Curkan – 2 min., vysoká hůl).

49:34

Bílinští se hned dostali do další šance a Jan Kaltenböck pak uklidl střelu Draků do ochranné sítě. Hra je tedy přerušena.

49:06

Bílina se ubránila a nyní je už v plném počtu.

47:15

Ondřej Sýkora hned v úvodu přesilové hry posílá svou střelu nad branku domácích.

47:06

Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Dominik Brzek – 2 min., držení).

46:30

Medvědi se stále marně snaží o kontaktní branku. Draci hrají velmi dobře v obraně a dostávají kotouče do bezpečí a daleko od své branky.

45:40

Jenže hned na to jeli domácí do přečíslení tři na dva a hrozilo nebezpečí před Lavingerovou brankou. Sebastian Dörner ale souhru vystihl a nebezpečí tak zažehnal!

44:51

Bílina se dopustila zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před Richarda Běhulu. Vhazovat se tak bude v jeho těsné blízkosti. Medvědi tak zadarmo získali útočné pásmo.

43:42

Až nyní se dostali do akce také bílinští hokejisté a jejich střelu pak Lukáš Lavinger srazil do hlediště.

43:15

Michal Oliverius objel domácí branku, poté svou přihrávkou vyzval k zakončení Tomáše Fiagla, avšak ten Běhulu nepřekonal.

42:10

Medvědi si připsali další šanci, ve které se ocitl Daniel Volráb, ale znovu byl proti Richard Běhula, který znovu kryje děčínskou střelu.

41:50

K další střele se dostal Zdeněk Petráš, ale ta byla tečována domácími hráči a kotouč končí v ochranné síti.

40:58

Štěpán Kuchynka se dostal ke střele v mezikruží, ale Richard Běhula, jenž se vrátil zpět do brankoviště, byl připraven a pokus zneškodnil.

40:01

Střídání v týmu HC Draci Bílina: ze hřiště odchází Dominik Chabr, přichází Richard Běhula.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:50

Ani jeden tým se nedostal do zakončení před brankou soupeře a vypadá to, že se ve druhé části hry už nic nestane.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:51

Kotouč se dostával na zakázané uvolnění, ale nakonec ho získal Chabr a ten ho schoval pod lapačku. Hra je přerušena.

37:53

Střídání v týmu HC Draci Bílina: ze hřiště odchází Richard Běhula, přichází Dominik Chabr.

37:30

Draci právě vstřelili branku!
Bílinští po necelé minutě využívají nabídnutou početní výhodu a jdou do dvoubrankového náskoku. TOMÁŠ URBAN prostřelil Lukáše Lavingera a Medvědi musejí dotahovat své manko – 4:2. Asistence: Jakub Zdeněk a Jakub Procházka.

36:38

Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., vysoká hůl).

36:00

Medvědi se snažili na inkasovanou branku odpovědět akcí před domácí brankou, ale jejich souhra byla nepřesná a Richard Běhula tak mohl být v klidu.

35:13

Bílina je už v plném počtu.

33:32

Draci právě vstřelili branku!
Domácí ve vlastním oslabení strhávají vedení na svou stranu, asistenci si zapisuje domácí brankář, který po svém zákroku poslal puk na Procházku, jenž do úniku vyslal JAROSLAVA ŠIMEČKA a ten se poté před Lavingerem nemýlil – 3:2. Asistence: Jakub Procházka a Richard Běhula.

33:13

Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Miroslav Pokorný – 2 min., podrážení).

32:39

Své oslabení hosté zvládli bez úhony a nyní jsou už v plném počtu.

32:09

Další střela mířila na hostující branku, ale Urban pálil jen vysoko nad branku Děčína.

31:52

Medvědi se dostali v obranném pásmu ke kotouči a ten okamžitě pak poslali až před domácí branku. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.

31:11

Pokorný pálil od modré čáry, jeho projektil ještě před Lavingerem tečoval Brzek, ale opět se zaskvěl hostující brankář, který zapsal další důležitý zákrok.

30:59

Bílinští vyslali na Lavingera první přesilovkovou střelu, ale Lavinger ji dokázal zneškodnit a podržel Medvědy.

30:39

Vůbec první vyloučení zápasu, na trestnou lavici usedl Patrik Balcar a domácí tak mají šanci v přesilové hře strhnout vedení na svou stranu.

30:39

Vyloučení v týmu HC Děčín (Patrik Balcar – 2 min., podrážení).

30:39

Petr Mašek se proháčkoval obranou Děčína, ale záhy pak ztroskotal na pozorném Lukáši Lavingerovi, jenž kryje další domácí pokus.

29:21

Jiří Tupý v další domácí akci vyslal pohotovou střelu na Lukáše Lavingera, který jeho pokus vykryl. Následně pak se jeho branka vychýlila ze svého postavení a bude ji třeba uchytit zpět.

28:00

Další pokus Děčína už byl z kategorie těch nebezpečných. Michal Oliverius našel svou přihrávkou Tomáše Faigla, který nastřelil tyč domácí klece!

27:40

Bílinské hráče vyrovnávací branka nakopla a hned v další akci se snažili strhnout poprvé vedení na svou stranu. Ale nic takového se nestalo.

26:19

Draci právě vstřelili branku!
A je vyrovnáno. Hned z další akce Bíliny se Draci prosazují, když se po kombinaci mezi tři tyče trefil DOMINIK KUBIŠTA – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Konstantin Tjurin a Dominik Brzek.

25:50

Velká šance Děčína! Oliverius chtěl překvapit Běhulu a ten už byl málem překonán. Jeden z domácích beků ale stihl kotouč, který už se šoural směrem k brankové čáře, odpálit do bezpečí!

24:30

Dominik Kubišta vyslal pokus z prostoru mezi kruhy, ale proti jeho střele byl pozorný Lukáš Lavinger.

23:40

Lavinger zastavil puk, který se dostal k jeho brankovišti. Hned na to pak hosté založili další útok, z něho však Děčín nic nevytěžil.

23:05

U mantinelu proběhl souboj o kotouč, který nakonec získali Medvědi a už se derou před branku Richarda Běhuly.

22:10

Petr Kobes na nic nečekal a vystřelil na Lavingerovu branku, tu však pouze přestřelil.

21:45

Tomáš Běhula zablokoval souhru Faigla s Oliveriusem a kotouč tak končí v moci Draků, kteří okamžitě na to přenášejí hru před branku Lukáše Lavingera.

21:00

Střela Jakuba Procházky nakonec skončila u Lukáše Lavingera, jenž kotouč vyrazil betonem do rohu útočného pásma.

20:13

Daniel Volráb se prokličkoval domácí obranou, poté objel branku a chtěl zaskočit Richarda Běhulu. Puk se poté odrazil ke Štěpánu Kuchynkovi, jenž mířil nad branku Bíliny.

20:01

Začala druhá třetina.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Bílinští se snažili o vyrovnání, ale už před hostující brankou nestihli nebezpečně zakončit. První dějství je tak pomalu, ale jistě minulostí.

19:07

Ondřej Sýkora opět dotíral před domácí klecí, jeho pokus ale zastavila pozorná obrana Draků a hned na to otáčí hru před děčínskou branku.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:07

Sebastian Dörner tečoval pokus Tomáše Faigla, ale Richard Běhula byl připraven a akci hostů zastavil.

17:20

Domácí postupně začínají vystrkovat drápky a nyní znovu zahrozili před brankou Děčína. Jaroslav Šimeček nebezpečně vystřelil a Lukáš Lavinger tak musel puk vytěsnit do ochranné sítě.

16:38

Jan Chovanec vystřelil na branku Richarda Běhuly, jenž se nenechal nachytat a pokus děčínského hráče pokryl.

15:55

A dokonce mohlo být vyrovnáno. Procházka se dostal před branku Děčína a zakončil. Kotouč orazítkoval břevno Lavingerovy branky a poté šel ven! Velká šance domácích tak nekončí nerozhodným stavem!

14:26

Draci právě vstřelili branku!
Domácí hráči se poprvé prosazují a dostávají se Děčínu na kontaktní branku. Jakub Zdeněk prošel obranou Děčína a poté našel JAROSLAVA ŠIMEČKA, jenž svižnou ranou nedal Lavingerovi žádnou šanci – 1:2. Asistence: Jakub Zdeněk.

13:40

O chvilku později hledal Zajan přihrávkou Zdeňka Petráše, k němu se však puk nedostal. Nicméně nadále hosté obléhají pásmo Běhulovy branky.

13:25

Tjurin se po tlaku Bíliny pokusil opět překvapit Lukáše Lavingera, ten si prostor ve svém brankovišti pohlídal a pokryl další domácí pokus.

12:25

Procházka nebezpečně dotíral na Lavingera, jeho pokus pak brankář Děčína vyrazil před sebe, ale Patrik Balcar mu pomohl a kotouč poslal do bezpečí.

11:52

Ondřej Sýkora si nebezpečně počínal před Richardem Běhulou a domácí brankář si proti jeho střele poradil a nedovolil, aby hostující útočník zaznamenal druhou přesnou trefu v utkání.

10:55

Tomáš Běhula se pokusil vystřelit od modré čáry na Lavingerovu branku a před ním kotouč tečoval Petr Mašek. Jeho tečovaný pokus brankář Medvědů pohlídal a dostal kotouč pod kontrolu.

09:30

Žolobov se pokusil prostrčit puk na Procházku, ale Sebastian Dörner chytře do přihrávky vložil hůl a akci Bíliny zastavil.

08:50

Bílinští se okamžitě snažili najít odpověď na druhý inkasovaný gól, ale Erik Mareš jim plán na kontaktní branku zmařil dobrým obranným zákrokem.

08:28

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi jdou do dvoubrankového náskoku. Vojtěch Tůma přenechal kotouč Pavlu Zajanovi a autor první děčínské branky pak našel v prostoru mezi kruhy volného ONDŘEJE SÝKORU, jenž pohotovou střelou dostal puk za Běhulova záda – 0:2. Asistence: Zajan a Vojtěch Tůma.

07:20

Michal Oliverius zavezl puk do útočného pásma, Kolíček mu ho však vypíchl a hned se na druhé straně pokusil překvapit děčínské obránce. Ti se ale nedali a touš dostali na své hokejky.

06:19

Pozor si ale museli hosté dávat na Konstantina Tjurina, jenž střílel na Lavingera. Ten sice dostal puk do lapačky, ale vypadl mu na brankoviště. Celou situaci pak uhasil Vojtěch Tůma a výrazně tak Lavingerovi pomohl.

05:53

Děčín právě vstřelil branku!
Děčínští se ujímají v šesté minutě hry vedení. Zdeněk Petráš byl u zrodu akce Medvědů, kotouč poslal Ondřeji Sýkorovi, jenž ještě celou souhru vyšperkoval přihrávkou na PAVLA ZAJANA, který bez větších problémů překonává Richarda Běhulu – 0:1. Asistence: Ondřej Sýkora a Zdeněk Petráš.

05:05

A hned z toho byl další pokus. Jiří Tupý rychlou svižnou střelou ohrozil Lukáše Lavingera, ten ale vytasil další zákrok a kotouč ukryl do náruče.

04:40

Sebastian Dörner nestihl vystřelit před domácím brankářem, puk získali Draci a už se hned velmi rychle derou na opačnou stranu kluziště.

04:16

Tomáš Faigl vybídl k zakončení kapitána děčínských Medvědů Michal Oliveriuse, ale druhý jmenovaný pak poslal kotouč nad branku Richarda Běhuly.

03:53

Zdeněk Fábry pálil na Lavingerovu klec a kotouč končí až vysoko v ochranné síti. Hra je tedy na chvíli přerušena.

03:10

Patrik Balcar už posílal Jana Chovance do úniku před Richarda Běhulu. Jenže Grigorij Curkan jejich souhru vystihl a nic takového nedovolil.

01:30

Dominik Kubišta se hnal do samostatné akce a dostal se až před Lukáše Lavingera. Svou střelu ale příliš uspěchal a puk končí mimo branku hostujícího celku.

01:00

Tomáš Faigl se dostal před Richarda Běhulu, vystřelil a jeho střelu vyrazil brankář Bíliny před sebe. Následná dorážka stejného hráče pak končí mimo tři tyče.

00:35

Hned na to se ke kotouči dostal Michal Oliverius, jenž zakládá první akci Medvědů.

00:26

Draci jsou stále v držení kotouče a kombinují před děčínskou klecí. Poté Procházka chtěl překvapit Lukáše Lavingera střelou z úhlu, ale ten jeho pokus chytá do lapačky.

00:10

Úvodní buly vyhráli domácí hokejisté a už se pokoušejí o první útok tohoto zápasu.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Draci Bílina: Běhula R. (Chabr) – Vilinskij, Curkan, Pokorný, Kolíček, Petržílka, Brzek, Běhula T. – Tjurin, Kubišta, Kobes, Procházka (A), Urban (C), Žolobov, Fábry, Mašek, Tupý, Šimeček (A), Zdeněk, Šmejc

HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Tenkrát, Balcar, Tůma – Petráš, Sýkora, Oliverius (C), Chovanec, Zajan (A), Fojt, Kuchynka, Smola, Volráb, Faigl, Dörner

Rozhodčí: Místecký – Kurtin, Beneš.
Vzájemná utkání

Oba týmy se v letošní sezóně utkaly dvakrát, pokaždé se z výhry radoval Děčín. Bude úspěšný i potřetí, nebo se Draci v rámci severočeského derby opět na domácím ledě budou radovat ze skalpu svého soupeře?

Bílina – Děčín 1:5
Děčín – Bílina 7:4
HC Děčín

Děčínští Medvědi se v tabulce ve skupině Sever po šestnácti odehraných duelech nacházejí na čtvrtém místě se ziskem devětadvaceti bodů a stále tak neztrácejí kontakt na špičce tabulky. Na konci října naposledy vyhráli, když doma porazili 4:3 Jablonec. Poté přišly tři prohry za sebou. Nejprve v Trutnově, kde tamní Draci zvítězili 4:3 po nájezdech. Doma poté hokejisté Děčína nestačili na Řisuty, které vyhrály poměrem 6:4. No a poslední utkání sehráli Medvědi na půdě velmi silného Vrchlabí, které po výhře 6:1 umocnilo svoji první pozici a natáhlo výherní šňůru na deset výher bez ztráty jediného bodu. Dnes by Děčínští zase rádi uspěli a na ledě Bíliny, kde budou favoritem, chtějí potřetí proti tomuto soupeři uspět.

Nejproduktivnější hráči

Zdeněk Petráš – 30 bodů (14+16)
Ondřej Sýkora – 23 bodů (10+13)
Michal Oliverius – 22 bodů (6+16)
HC Draci Bílina

Hokejisté Bíliny na tom nejsou vůbec dobře a po šestnácti odehraných duelech jim patří poslední, tedy devátá příčka v tabulce ve skupině Sever. Na své konto zapsali dvě výhry a čtrnáctkrát odešli z ledu jako poražený tým. Po dlouhé sérii deseti proher v řadě za sebou přišel v posledním kole pro Bílinu konečně úspěch. V domácím prostředí přivítala zvedající se Řisuty, proti kterým uspěla a zapsala teprve druhou výhru v sezóně. Bílinští Draci svého soka z Řisut porazili 4:2 a dnes by na toto vítězství rádi navázali. Ovšem, nic lehkého je nečeká, ač se Děčínu poslední tři kola nepovedla, proti Bílině se mu daří a právě na jejím ledě se pokusí zastavit tři neúspěchy v řadě. Čeká nás zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.

Nejproduktivnější hráči

Jaroslav Šimeček – 23 bodů (12+11)
Jakub Procházka – 21 bodů (9+12)
Jakub Zdeněk – 18 bodů (5+13)
Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Druhá hokejová liga má dnes ve skupině Sever na programu devatenácté kolo a to znamená, že se jde už do třetí části sezóny. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC Draci Bílina a HC Děčín.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Draci Bílina – HC Děčín

4:3

konec (1:2, 3:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Šimeček (Zdeněk), 27. Kubišta (Tjurin, Brzek), 34. Šimeček (Procházka, Richard Běhula), 38. Urban (Zdeněk, Procházka) – 6. Zajan (Sýkora, Petráš), 9. Sýkora (Zajan, Tůma), 57. Kaltenböck (Faigl)

HC Draci Bílina: Běhula R. (38. Chabr, 41. Běhula R.) – Vilinskij, Curkan, Pokorný, Kolíček, Petržílka, Brzek, Běhula T. – Tjurin, Kubišta, Kobes, Procházka (A), Urban (C), Žolobov, Fábry, Mašek, Tupý, Šimeček (A), Zdeněk, Šmejc

HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Tenkrát, Balcar, Tůma – Petráš, Sýkora, Oliverius (C), Chovanec, Zajan (A), Fojt, Kuchynka, Smola, Volráb, Faigl, Dörner

Rozhodčí: Místecký – Kurtin, Beneš

Diváci: 100

Průběh zápasu
1. třetina
05:53 DEC 0:1 Zajan (Sýkora, Petráš)
08:28 DEC 0:2 Sýkora (Zajan, Tůma)
14:26 BIL 1:2 Šimeček (Zdeněk)
Po 1. třetině
2. třetina
26:19 BIL 2:2 Kubišta (Tjurin, Brzek)
30:39 DEC 2 Balcar, podrážení
33:13 BIL 2 Pokorný, podrážení
33:32 BIL 3:2 Šimeček (Procházka, Richard Běhula)
36:38 DEC 2 Petráš, vysoká hůl
37:30 BIL 4:2 Urban (Zdeněk, Procházka)
37:53 BIL -Chabr +Richard Běhula (Střídání)
Po 2. třetině
3. třetina
40:01 BIL -Richard Běhula +Chabr (Střídání)
47:06 BIL 2 Brzek, držení
50:07 BIL 2 Curkan, vysoká hůl
54:13 DEC 2 Mareš, hrubost
54:53 BIL 2 Procházka, hrubost
56:47 DEC 4:3 Kaltenböck (Faigl)
57:54 DEC 2 Petráš, držení
Konec