Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Edmonton Oilers

2:5

konec (1:3, 0:1, 1:1)

20.11.2019, 04:40 • SAP Center, San Jose • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.0 4.1 3.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký start do středečního rána a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (07:16:10)
Československá stopa v utkání

Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 4 střely, čas na ledě 19:14
Lukáš Radil (SJS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 5:53
Radim Šimek (SJS) 0+1, 2 střely, čas na ledě 17:29
Tři hvězdy utkání:

1. Connor McDavid (EDM) 1+2
2. Oscar Klefbom (EDM) 0+2
3. Mikko Koskinen (EDM) 33 zák., 2 góly, 94,3%

Dnešní utkání sledovalo 16 147 diváků.
Střely na branku: 35 – 29
Je dobojováno. Hosté od začátku utkání byli ve vedení a Sharks tahali neustále za kratší konec. Nakonec se jim povedlo jen korigovat stav na konečných 2:5 z jejich pohledu a po sérii pěti výher v řadě tak nyní padli. Olejáři si třetí třetinu už pohlídali a nedovolili, aby se Žraloci nedostali na dostřel. Domácí tak na svém ledě nezískali ani bod, hosté si odvážejí oba dva.

Konec zápasu.

59:40

Markus Granlund ještě z mezikruží střílel na Jonese, ten znovu zakročila a asi do posledního útoku se ještě vrhají domácí hráči.

58:16

Z levé strany ještě vyzkoušel pozornost Jonese Klefbom, domácí brankář však byl připraven a jeho pokus zneškodnil.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:30

Olejáři drží kotouč co nejdále od Koskinenovy branky a nepouštějí Sharks k případné powerplay.

56:36

Sharks drží puk u sebe a od vlastního brankáře zakládají další akci. Ve středním pásmu je ale velmi dobře brání hosté z Edmontonu.

55:13

Na opačném konci střílel Archibald, těsně před Jonesem ale neuspěl. Hra je přesto přerušena a vhazovat se bude před domácí brankou. Ještě ale následuje další komerční pauza.

54:15

Meier s Hertlem vymysleli dobrou kombinaci, na jejím konci však přišla nepřesná střela. Hned si puk převzali hosté a zavážejí ho do útočného pásma.

53:41

Lukáš Radil za brankou soupeře získal puk, nabruslil si vedle ní a poslal puk Gambrellovi, jenž poté netrefil hostující klec.

53:09

Hosté se už příliš nikam neženou a své vedení si udržují. Domácím se naopak nedaří znovu snížit a přiblížit se svému soupeři na dostřel.

52:06

Jones musel zasahovat proti další střele hostů. Draisaitlovu jedovku lapil a poté nechal hru přerušit.

50:52

Následuje další komerční přestávka.

49:43

49:43 Barclay GOODROW - 2:5

49:43

San Jose právě vstřelilo branku!
Teď už to ale vyšlo a Žraloci snižují. Hned po vhazování se ke střele dostal Radim Šimek, kotouč se odrazil přímo k BARCLAYMU GOODROWOVI, jenž poté z pohotově překonal Koskinena – 2:5. Hosté však stále mají pohodlný náskok. Asistence: Radim Šimek a Brent Burns.

49:25

Ferraro pak orazítkoval betony Koskinena a ten si tak zapsal další přesný zákrok. Žraloci tak před jeho brankou byli opět bezzubí.

48:35

Erik Karlsson chyboval na modré čáře a do protiútoku rychle spěchali hosté. Connor McDavid ale před Martinem Jonesem neuspěl.

48:07

Marleau hledal přihrávkou před brankou volného Tima Meiera, ten natahoval svoji hůl, ale nakonec na puk nedosáhl.

46:34

46:34 Connor MCDAVID - 1:5

46:34

Edmonton právě vstřelil branku!
Další zářez pro domácí a s těmi to už nevypadá vůbec dobře. Po Nurseově střele se kotouč odrazil ke CONNORU MCDAVIDOVI, jenž ho na levé straně doklepl do odkryté Jonesovy branky – 1:5. Asistence: Darnell Nurse a Leon Draisaitl.

46:20

Následuje další komerční přestávka.

Dnešní utkání sleduje 16 147 diváků.

46:00

Hosté jsou už v plném počtu.

45:20

A další zákrok zapsal brankář Edmontonu a znovu to bylo lapačkou po dělovce Brenta Burnse od modré čáry. Zase je hra pozastavena.

44:34

Další střela Kevina Labance, jenž znovu pálil z podobného místa, ale lapačka Koskinena byla na svém místě. Hra je pozastavena a vhazuje se po jeho pravé ruce.

44:14

Erik Karlsson rozjížděl od vlastní branky akci San Jose, Logan Couture střílel z levého kruhu, ale jeho střela končí mimo.

44:00

Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Connor McDavid – 2 min., hákování).

43:08

Kevin Labanc protáhl puk do útočného pásma, v tandemu mu jel Evander Kane, ale ani jeden z nich před gólmanem Koskinenem nezakončil.

42:20

Martin Jones čelil další nebezpečné střele Edmontonu. Těsně před jeho klecí zakončoval Markus Granlund. Brankář San Jose však přitiskl betony k sobě a zakročil.

41:20

Evander Kane se dral na pravou stranu, kde z první střílel po přihrávce spoluhráče, ale jeho pokus končí opět na pozorném Mikku Koskinenovi.

40:59

Dillon je na ledové ploše a domácí tým je tedy v plném počtu.

40:19

Hosté dohrávají svou přesilovou hru, hned se ale Žraloci dokázali osvobodit.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 25 – 20
Také prostřední dějství je minulostí. V něm padla jediná branka. V závěru využil přesilovou hru James Neal a dostal tak Olejáře do tříbrankového náskoku. Ještě je před námi jedna třetina v základní hrací době a uvidíme, zda se Žralokům podaří se zápasem ještě něco udělat, nebo zda si hosté svůj slibný náskok pohlídají. Třetí dějství začne přibližně v 6:30.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:40

Ovšem Goodrow vypíchl puk a hnal se před Koskinena, kterého pak tváří v tvář nepřekonal. Hned na to spěchají ještě do útočného pásma hosté, ale zřejmě už nestihnou nic vymyslet.

39:14

San Jose čelí další přesilovce Edmontonu a už se hosté drží v útočném pásmu, kde se snaží svou početní výhodu využít.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:59

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Brenden Dillon – 2 min., nedovolené bránění).

38:23

Sharks vyhodili touš do středního pásma, poté se dostali před Koskinenovu branku, ale Melker Karlsson pak před Koskinenem neuspěl.

38:00

Žraloci tak mají co dohánět. Navíc nyní čelili dalšímu tlaku hostů a zasahovat musel Martin Jones. Ten přikryl puk a raději přerušil hru.

37:19

37:19 James NEAL - 1:4

37:19

Edmonton právě vstřelil branku!
Hosté nabídnutou přesilovou hru využívají a jdou už do tříbrankového trháku. McDavid nahodil puk před domácí branku, kde těsně před Jonesem sklepl puk JAMES NEAL a ten skončil za zády domácího gólmana – 1:4. Asistence: Connor McDavid a Oscar Klefbom.

36:47

Hosté mají k dispozici přesilovou hru, ale zatím se nedostali do ohrožení Jonesovy klece. Šimek získal puk a a o mantinel ho poslal do středního pásma.

36:20

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Mario Ferraro – 2 min., hákování).

36:00

Hosté i nadále operují před brankou Sharks, leč marně dobývali Jonesovu branku.

35:25

James Neal byl cloněn Tomášem Hertlem, do zakončení před Jonesem se tedy nedostal. Po něm Draisaitl už ano, ale puk vypíchl Jones.

34:43

Patrick Marleau zachytil puk po střele hostů a okamžitě poté se Žraloci vydali na zteč do útočného pásma. Hertlova střela ale branku hostů minula.

34:38

Hra je opět přerušena a následuje komerční přestávka.

33:49

Draisaitl nebezpečně dotíral před Jonesem. Poté skákavý puk zkrotila obrana Sharks a dostala ho opět do neutrální zóny.

33:04

Evander Kane si všiml osamoceného kotouče v mezikruží, který poté nasměroval na Koskinena, ale ten opět strážil své brankoviště a podržel svůj tým.

32:23

Logan Couture si nabruslil na vrchol levého kruhu, poté se opřel do střely a zvedl puk, ale před brankou Oilers ho srazil mimo ohrožení své branky kdo jiný než Mikko Koskinen.

32:02

Nejprve Brent Burns, po něm Radim Šimek stříleli před brankou hostů, ale v obou případech si znovu Mikko Koskinen poradil.

30:55

Brenden Dillon dostal opět puk od domácí branky hodně daleko, ovšem Sharks před Koskinenem nezakončili. Kotouč poté propadl zpět do středu pole a Žraloci útočnou třetinu opouštějí.

30:39

Ještě ale následuje další komerční přestávka.

30:39

Slibně se rodící šance San Jose zastavilo postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma. Tam se za malý okamžik bude vhazovat.

30:25

Jsme za polovinou základní hrací doby a hosté stále drží dvoubrankový náskok. Žraloci se zatím nemohou dostat svému soupeři na dostřel jediné branky.

29:47

Kassian mezi kruhy lehce tečoval pokus spoluhráče, Jones vytáhl svoji hůl a puk srazil do bezpečí.

29:01

Evander Kane z úhlu vyslal střelu na Koskinena, tomu se puk odrazil od betonu před sebe a následná dorážka Goodrowa se nekonala, protože hostující brankář nakonec dostal puk do lapačky.

28:02

Timo Meier zavezl puk před branku soupeře, ale Žraloci znovu před Koskinenem nic nevymysleli. Sami Olejáři pak směřují rychle zpět před Martina Jonese.

27:10

Radim Šimek dobruslil kotouč, který byl u zadního mantinelu a opět ho dostal z pásma pryč. Jenže hosté se tam za chvíli vrátili zase zpátky.

26:58

Vhazovalo se před Koskinenem. Radim Šimek pak okamžitě pálil na jeho branku a finský brankář ve službách Edmontonu musel znovu hasit nebezpečí. Hra je pozastavena a následuje komerční pauza.

26:12

Leon Draisaitl převzal od Kassiana puk a jeho přízemní střela skončila jen vedle Jonesovy branky. Následně pak zabránil další akci Radim Šimek a vyškrábl puk z obranného pásma ven.

25:38

Hosté se vraceli zpět do útočného pásma, Nurse se ale vystavil ofsajdové pasti a hra se tak stěhuje do neutrální zóny. Vhazovat se bude ve středním pásmu blíže domácí brance.

25:06

Martin Jones musel být ve střehu, Russell na něho vyslal střelu, kterou zastavil betonem. Posléze čelil další akci Edmontonu, ale tentokráte už hosté nevyslali žádnou střelu.

23:44

Granlund se natlačil před Jonese, avšak z nápřahu pak minul jeho klec. Nicméně hosté stále operují před jeho brankou.

23:07

Radim Šimek střílel od modré čáry, poté pře Koskinenem jeho pokus tečoval Kevin Laban, leč neúspěšně. Hned na to se museli domácí vracet z pět do obraného pásma.

22:59

Nyní je hra přerušena po zákroku Koskinena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

22:21

Domácí jsou od úvodních minut druhé třetiny aktivní, teď to zkusil Lukáš Radil, z úhlu však Koskinena nepřekonal.

21:27

Melker Karlsson po pravém mantinelu táhl akci Žraloků. Následně pak sám zakončil z prostoru mezi kruhy, ale jeho tvrdá rána byla sražena mimo tři tyče.

20:41

Sharks vyhodili puk z obranného pásma a směřovali před Koskinena. Jenže v rozletu je zastavila pozorná obrana Edmontonu.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 18 – 9
První třetina je za námi. V ní se brzy do dvoubrankového vedení dostali hosté z Edmontonu. Domácí Sharks sice snížili na rozdíl jediné branky, ale v samotném závěru pak znovu inkasovali. Oilers tak mají dvoubrankový náskok a domácí se pokusí ve druhé třetině o vyrovnání. Ta začne přibližně v 5:37.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:45

19:45 Jujhar KHAIRA - 1:3

19:45

Edmonton právě vstřelil branku!
Ale teď už znovu inkasuje. Hosté patnáct vteřin před koncem první části hry berou opět dvoubrankový náskok. Russell vyzval JUJHARA KHAIRU, který udělal na modré čáře pár kroků vpřed, vyslal táhlou střelu, která si pak proklestila mezi obránci cestu za Jonesova záda – 1:3. Asistence: Kris Russell a Riley Sheahan.

19:29

Jos Archibald sklepl před Jonesem střelu od modré čáry, ale domácímu brankáři pomohla obrana.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:25

Ferraro vyslal od modré čáry přízemní pokus, který byl ještě před Koskinenem tečován, hostující brankář však zasáhl betonem a puk poslal do rohu.

17:55

Draisaitl nebezpečně dotíral před Jonesem. Domácí brankář si pak střelu nejproduktivnějšího hostujícího hráče pohlídal a opět podržel svůj tým.

16:54

Kevin Labanc poslal puk před branku Oilers, tam ale nebyl nikdo z jeho spoluhráčů, kdo by se pokusil o teč. U puku jsou znovu hosté a míří dopředu.

16:16

Riley Sheahan zachytil puk po střele domácích zpoza Koskinenovy klece a poté ho poslal do neutrální zóny.

15:23

Timo Meier se natlačil těsně před branku hostů, poté chtěl jednoruč procpat puk k levé tyči Koskinena, škvírku tam ale nenašel.

14:41

Nyní musela být obrana San Jose pozorná, od modré čáry pálil Kris Russell, avšak Martin Jones levým betonem dostal puk do bezpečí.

13:41

Kevin Labanc obkroužil celé útočné pásmo a na pravé straně se pak jal ke střele, ale trefil jen beton Mikka Koskinena.

13:02

Connor McDavid švihem zkoušel překonat Jonese, jeho střelu ještě tečoval spoluhráč, avšak ani tento pokus nekončí mezi třemi tyčemi branky San Jose.

12:19

A nyní jsou už v plném počtu.

12:05

Burns vyslal dělovku z vrcholu levého kruhu, ale i tento pokus pohotově kryje Koskinen. Hned na to se pak hosté znovu osvobozují.

11:53

Mikko Koskinen nyní zapsal dobrý zákrok, když po střele Thorntona z levého kruhu sklapl betony a ukryl do nich puk. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.

10:45

Hosté se však ihned dostali na kotouč a poslali ho až před domácí branku. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.

10:26

Jako první si přesilovou hru zahrají domácí hokejisté a mají tak šanci srovnat pro ně zatím nepříznivý stav.

10:19

Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 2 min., hákování).

09:23

09:23 Kevin LABANC - 1:2

09:23

San Jose právě vstřelilo branku!
A o chvilku později Žraloci snižují na rozdíl jediné branky. Couture pálil z levého kruhu na hostující klec, puk se poté odrazil od těla KEVINA LABANCE a propadl za Koskinenova záda – 1:2. Sharks jsou tak zpátky ve hře. Asistence: Logan Couture a Evander Kane.

07:59

07:59 Zack KASSIAN - 0:2

07:59

Edmonton právě vstřelil branku!
Hosté jdou do dvoubrankového náskoku. Před Jonesem poslal puk k jeho levé tyči ZACK KASSIAN. Tam ho holí zachytil Ferraro, ovšem kotouč už byl celým objemem za brankovou čárou a branka tedy platí – 0:2. Asistence: Connor McDavid a Darnell Nurse.

07:02

Mario Ferraro v rohu obranného pásma zachytil puk a poslal ho do neutrální zóny. Sharks se ale nedostali do útoku a hra se vrací před Martina Jonese.

06:56

Nyní následuje první komerční přestávka.

06:08

Marcus Sörensen si sjel na pravý kruh, jeho táhlá střela ale končí na pozorném Mikku Koskinenovi.

05:26

Joe Thornton číhal těsně u Koskinenovy branky, ale nedočkal se přihrávky. Nakonec pak puk do své moci získali hosté a směřují před Martina Jonese.

04:40

Martin Jones musel být opět na pozoru, když se před ním hosté opět chtěli prosadit. Tentokráte ale jejich pokus dostal pod kontrolu a ukryl kotouč v lapačce.

03:34

03:34 Markus GRANLUND - 0:1

03:34

Edmonton právě vstřelil branku!
Nyní už ale hosté skórují. Klefbom našel krásným pasem před brankou volného MARKUSE GRANLUNDA, jenž poté zakončil z pravé strany takřka do odkryté jeho branky. Jones se jen marně lapačkou natahoval po puku – 0:1. Asistence: Oscar Klefbom a Gaëtan Haas.

02:40

Od modré čáry vyslal střelu Caleb Jones, před před jeho jmenovcem Martinem Jonesem však nikdo puk netečoval.

02:07

Radim Šimek nahodil puk do útočného pásma, tam ho ale zachytila obrana Oilers a hosté bleskově otáčejí hru na opačnou stranu.

01:41

Nugent-Hopkins z levé strany nevystrašil Martina Jonese a poté puk získali zase domácí hráči, kteří se derou znovu před branku Mikka Koskinena.

01:17

Na druhé straně se zrodila šance hostů, kteří obléhali Jonesovu klec, ale Kassian po objetí branky nenašel přihrávkou spoluhráče.

00:25

A hned z toho byla šance, Tomáš Hertl číhal u Koskinenovy levé tyče, ale jeho tečovaný pokus končí na jeho pohotovém zákroku, kdy puk vykopl levým betonem!

00:15

Sharks jsou u kotouče a už se postupně snaží projít do první útočné akce.

00:01

Utkání právě začalo.
K utkání je už vše připraveno, ještě si vyslechneme americkou a kanadskou hymnu a zápas bude moci začít.
Úvodní sestavy:

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, E. Karlsson (A), Vlasic, Ferraro, Dillon – Labanc, Couture (C), E. Kane – Goodrow, Hertl, Meier – Marleau, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Gambrell, Radil.

Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Bear, Nurse, Jones, Klefbom (A), Benning, K. Russell – Kassian, McDavid (C), Draisaitl – Neal, Nugent-Hopkins (A), Khaira – J. Archibald, Sheahan, Nygård – Chiasson, Haas, M. Granlund.

Rozhodčí: Chmielewski, StLaurent – Galloway, Knorr.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa v utkání

Tomáš Hertl (SJS)
Radim Šimek (SJS)
Lukáš Radil (SJS)

Tomáš Jurčo (EDM)
Vzájemná utkání

Oba celky se v letošní sezóně už utkaly, před týdnem se z výhry radovalo San Jose, které ve svém teritoriu bralo dva body po výsledku 6:3. Hosté tak mají svému soupeři dnes co vracet.
Edmonton Oilers

Hosté z kanadského Edmontonu Oilers začali nový ročník NHL naopak velmi dobře. Prakticky od počátku se jim daří a po dvaadvaceti odehraných duelech jsou na druhém místě v Západní konferenci se ziskem devětadvaceti bodů a tým okolo kapitána Connora McDavida se tak dostává mezi lepší celky v zámořské lize, předtím tomu tak nebylo. Hráči Oilers si tak užívají zatím skvěle rozjetou sezónu a rozhodně by v tomto nastaveném trendu pokračovali i nadále. Naposledy se jim nedařilo s Dallasem, který na ledě Edmontonu zvítězil 5:4 po prodloužení a bral tak bonusový bod navíc. Olejáři ale získali aspoň další jeden bod. Dnes je čeká duel na ledě San Jose Sharks a uvidíme, jak se jim proti rozjetým Žralokům bude dařit. Čeká nás zajímavé utkání v rámci nejlepší ligy světa a nenechte si ho ujít.

Nejproduktivnější hráči

Leon Draisaitl – 43 bodů (16+27)
Connor McDavid – 40 bodů (14+26)
James Neal – 15 bodů (12+3)
San Jose Sharks

Hokejisté dnes domácího San Jose Sharks nezačali sezónu vůbec dobře. A výhry střídala série několika proher za sebou a výsledkem toho je třinácté místo ve Západní konferenci. Ovšem předtím byli Žraloci poslední a nemohli najít optimální formu, aby se dostavila série několika výher v řadě. Nyní už na vyšší umístění ztrácejí minimum bodů a postupně se začínají škrábat tabulkou výše. Po pěti prohrách za sebou se začalo hráčům San Jose dařit a nyní tak táhnou šňůru šesti vítězství za sebou. Zajímavostí je, že se jim začalo dařit od utkání s Chicagem, ve kterém se vrátil uzdravený Radim Šimek. Jakoby dal týmu impuls k tomu, aby se zase zařadil na vítěznou vlnu. Sharks mají na svém kontě jednadvacet bodů a dnes by rádi před svými diváky natáhli sérii úspěchů. Proti Edmontonu je však nečeká nic lehkého.

Nejproduktivnější hráči

Tomáš Hertl – 21 bodů (10+11)
Logan Couture – 21 bodů (3+18)
Brent Burns – 19 bodů (5+14)
Hezké časné středeční ráno přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dalšími zápasy dnes pokračuje zámořská NHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy San Jose Sharks a Edmonton Oilers.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

San Jose Sharks – Edmonton Oilers

2:5

konec (1:3, 0:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 10. Labanc (Couture, E. Kane), 50. Goodrow (R. Šimek, Burns) – 4. M. Granlund (Klefbom, Haas), 8. Kassian (McDavid, Nurse), 20. Khaira (K. Russell, Sheahan), 38. Neal (McDavid, Klefbom), 47. McDavid (Nurse, Draisaitl)

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, E. Karlsson (A), Vlasic, Ferraro, Dillon – Labanc, Couture (C), E. Kane – Goodrow, Hertl, Meier – Marleau, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Gambrell, Radil.

Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Bear, Nurse, Jones, Klefbom (A), Benning, K. Russell – Kassian, McDavid (C), Draisaitl – Neal, Nugent-Hopkins (A), Khaira – J. Archibald, Sheahan, Nygård – Chiasson, Haas, M. Granlund.

Rozhodčí: Chmielewski, StLaurent – Galloway, Knorr

Diváci: 16 147

Průběh zápasu
1. třetina
03:34 EDM 0:1 M. Granlund (Klefbom, Haas)
07:59 EDM 0:2 Kassian (McDavid, Nurse)
09:23 SJS 1:2 Labanc (Couture, E. Kane)
10:19 EDM 2 Kassian, hákování
19:45 EDM 1:3 Khaira (K. Russell, Sheahan)
Po 1. třetině
2. třetina
36:20 SJS 2 Ferraro, hákování
37:19 EDM 1:4 Neal (McDavid, Klefbom)
38:59 SJS 2 Dillon, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
44:00 EDM 2 McDavid, hákování
46:34 EDM 1:5 McDavid (Nurse, Draisaitl)
49:43 SJS 2:5 Goodrow (R. Šimek, Burns)
Konec