Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester United – Brighton & Hove Albion

3:1

konec (2:0)

10.11.2019, 15:00 • Old Trafford, Manchester • 12. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.63 4.06 5.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Nastavovat se budou tři minuty!

90+1

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Brandon Williams, přichází Marcos Rojo.

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcus Rashford, přichází Mason Greenwood.

90

Marcus Rashford mohl přidat druhou branku v utkání! Dostal krásný pas za obranu, ale jeho střela na zadní tyč minula bránu!

87

Anthony Martial by chtěl k dvěma asistencím přidat ještě branku! Krásně si zpracoval míč a obhodil soupeře. Následně pálil z hranice šestnáctky, ale znovu jen doprostřed brány!

75

Manchester měl k dispozici standardní situaci z velmi zajímavé vzdálenosti. Marcus Rashford to zkoušel rovnou na branku, ale trefil jen zeď.

74

Žlutou kartu dostává Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion FC).

72

To byla další velká šance na domácí straně! Parádní centr se totiž dostal přesně na nohu hráče United, jehož střela z první šla přesně do připraveného gólmana!

70

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Andreas Pereira, přichází Jesse Lingard.

68

Hosté jsou znovu vepředu a chtěli by s dnešním zápasem ještě něco udělat. Místo toho však mohli a měli inkasovat! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, kdy Marcus Rashford dostal pas před prázdnou bránu, ale minul!

66

66. Marcus RASHFORD - 3:1

66

Manchester United právě vstřelil branku!
Jenže stačí jedna povedená akce a je to zase o dva góly! Anthony Martial pálil jako první, ale jeho střela byla sražena obráncem. Míč se mu však vrátil, poté našel přesně MARCUSE RASHFORDA, jenž se střelou do poloprázdné brány nemohl mýlit.

64

64. Lewis DUNK - 2:1

64

Brighton právě vstřelil branku!
Neskutečné, domácí poslali snad první střelu na branku, ale ta je rovnou gólová! Pascal Groß vyslal krásný centr od rohového praporku, na který si naskočil LEWIS DUNK, jenž nedal de Geovi šanci na zákrok.

59

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Leandro Trossard, přichází Pascal Groß.

58

Brandon Williams může být hodně rád, že VAR jeho kartu nepřezkoumal rovnou na červenou! Předvedl totiž vysoký kop nohou, kdy trefil hrudník svého soupeře, který byl sice ošetřován, ale bude pokračovat.

46

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Aaron Connolly, přichází Glenn Murray.

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Martín Montoya, přichází Solly March.

45+2

Žlutou kartu dostává Daniel Burn (Brighton & Hove Albion FC).

45+1

Nastavovat se budou čtyři minuty!

45

Žlutou kartu dostává Marcus Rashford (Manchester United).

30

Žlutou kartu dostává Martín Montoya (Brighton & Hove Albion FC).

29

Brighton nyní zahrával standardní situaci, po které byl blízko snižovací brance! Centr totiž propadl až na Shanea Duffyho, který to ale nejspíše nečekal a kolenem poslal míč mimo tyče.

22

Branka je uznána!

19

19. Davy PRÖPPER - 2:0

19

Manchester United právě vstřelil branku!
A po standardní situaci je to už o dva góly! Parádní centr totiž vyslal domácí hráč, načež si na něj naskočil Lewis Dunk, který však balón poslal jen před sebe, kde byl Scott McTominay, jehož střelu si do branky ještě srazil DAVY PRÖPPER, jenž je autorem vlastní branky.

19

Žlutou kartu dostává Lewis Dunk (Brighton & Hove Albion FC).

17

17. Andreas PEREIRA - 1:0

17

Manchester United právě vstřelil branku!
Rychlá akce v podání United a je z toho vedoucí branka, kterou si navíc vstřelil Brighton sám! ANDREAS PEREIRA se dostal po hezké akci ke střele, načež jeho ránu srazil mimo dosah gólmana hráč Brightonu. Je možné, že branka bude nakonec připsána jemu, a to jako vlastní.

15

Zajímavá individuální akce a Rudí Ďáblové začínají zatápět pod kotlem! Marcus Rashford měl před sebou hodně prostoru, čehož využil náběhem až na hranici šestnáctky, odkud pálil. Mířil však doprostřed branky, takže Mathew Ryan má za sebou úspěšný zákrok.

14

Tady to minimálně zavánělo penaltou! Hostující hráč totiž ve skluzu trefil balón ve vápně, což se ani trochu nelíbí domácím. Rozhodčí ale jasně ukazuje, že penalta se zahrávat nebude!

9

To už vypadalo zajímavě na straně domácích! Přišla totiž rychlá akce, dobrý centr do šestnáctky, kam si nabíhal Marcus Rashford, ale těsně před ním odhlavičkoval balón soupeř na rohový kop. To už byla zajímavá možnost.

5

Žlutou kartu dostává Dale Stephens (Brighton & Hove Albion FC).

3

United si sice provinil faulem na polovině hřiště, ale domácí ihned získali míč zpět na své kopačky, načež přišel velmi zajímavý dlouhý centr! Anthony Martial měl však k míči o kousek dál než gólman, který stihl míč sebrat.

Manchester United – Brighton & Hove Albion

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 17. Pereira (Martial), 19. D. Pröpper (vla.), 66. Rashford (Martial) – 64. Dunk (Groß)

Karty:   45. Rashford (MAN), 58. Williams (MAN) – 5. D. Stephens (BRN), 19. Dunk (BRN), 30. Montoya (BRN), 45+2. Burn (BRN), 74. D. Pröpper (BRN)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 10:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:14.

Manchester United: de Gea – Williams (90+1. Rojo), Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka – Fred, McTominay – Rashford (90+1. Greenwood), Pereira (70. Lingard), James – Martial.
Náhradníci: Romero – Garner, Greenwood, P. Jones, Lingard, Mata, Rojo.

Brighton & Hove Albion: Ryan – Burn, Dunk, Duffy, Montoya (46. March) – Trossard (59. Groß), D. Stephens, Alzate, D. Pröpper – Connolly (46. G. Murray), Maupay.
Náhradníci: Button – Groß, March, G. Murray, Mooy, Schelotto, Balogun.

Rozhodčí: Moss – Perry, Smart