Menu

Fotbal

Niké liga

FC Spartak Trnava – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

3:2

konec (0:2)

09.11.2019, 17:00 • Štadión Antona Malatinského • 15. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.36 4.7 8.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Trnava právě vstřelila branku!
Domácí měli možnost přímého kopu z nějakých sedmnácti metrů a tudíž obrovská šance na otočení skóre. KUBILAY YILMAZ se postavil k této situaci a parádní ranou se trefil přímo do šibenice! Martin Vantruba neměl nejmenší šanci na zákrok a Trnava si jde pro tři body.

81

Trnava právě vstřelila branku!
A nyní už je srovnáno, nutno však dodat, že zaslouženě, jelikož domácí vedli druhému poločasu. Filip Dangubič vyslal parádní centr na zadní tyč, kam si naběhl ALEX SOBCZYK, jenž poslal míč hlavou nekompromisně do sítě.

51

Trnava právě vstřelila branku!
Domácí snižují na rozdíl jedné branky a vypadá to ještě na drama! Domácí hráč vypálil a jeho ránu vyrazil Martin Vantruba jen před sebe, přestože na celou situaci dobře viděl. MARKO TESIJA byl nejaktivnější na malém vápně a hlavičkou dostal míč do sítě!

36

Pohronie právě vstřelily branku!
A po standardce je to už o dvě branky! Centr do šestnáctky sice domácí ještě ubránili. Další centr šel však přímo na hlavu Jána Noska, jenž hlavičkou posunul balón přesně na nohu DÁVIDA HRNČÁRA, jenž se z deseti metrů nemýlil a trefil přesně k zadní tyči!

6

Pohronie právě vstřelily branku!
Hostům stačila jedna střela a je z toho branka, která by však měla být nakonec označena jako vlastní! LUKÁŠ PELLEGRINI totiž z dvaceti metrů trefil kopačku domácího hráče, od které se balón odrazil od tyče do brány!

FC Spartak Trnava – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

3:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 51. Tesija, 81. Sobczyk, 90+2. Ku. Yilmaz – 6. Pellegrini, 36. Hrnčár

Karty:   90+1. Tesák (POH)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 0:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:17.

FC Spartak Trnava: Rusov – Mesík (41. Oršula), Mitrea, Záhumenský (71. Dangubič) – Turňa, Gamboš, Grendel (C) (78. Ku. Yilmaz), Halilovič – Tesija, Tavares, Sobczyk.
Náhradníci: Bolek – Ku. Yilmaz, Oršula, Menich, Dangubič, Kelemen, Saymon.

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Vantruba – Meda, Nosko, Jacko, Župa – Klec (82. Badolo), Pellegrini (C) – Hrnčár, Dzurík, Mazan (64. Sedláček) – Mészáros (70. Tesák).
Náhradníci: Dovec – Tesák, Sedláček, Zachara, Bartoš, Badolo.

Rozhodčí: Sedlák – Bednár, Jánošík

Diváci: 2731