Menu

Fotbal

Niké liga

FC Spartak Trnava – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

3:2

konec (0:2)

09.11.2019, 17:00 • Štadión Antona Malatinského • 15. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.36 4.7 8.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:01:52)
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 0:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:17.
Je konec! Trnava předvedla ve druhém poločase parádní výkon a dokázala otočit stav z 0:2 na 3:2. Důležitý moment přišel už šest minut po začátku druhé půle, kdy se trefil Marko Tesija. Spartak ak sice byl lepším týmem, přesto trochu ubral nohu z plynu. Alex Sobczyk si ale deset minut před koncem naskočil na centr a bylo srovnáno. Na samotném konci tohoto utkání se k přímému kopu postavil Kubilay Yilmaz, jenž krásnou střelou přisoudil tři body svému týmu.

90+4

Konec zápasu.

90+2

Trnava právě vstřelila branku!
Domácí měli možnost přímého kopu z nějakých sedmnácti metrů a tudíž obrovská šance na otočení skóre. KUBILAY YILMAZ se postavil k této situaci a parádní ranou se trefil přímo do šibenice! Martin Vantruba neměl nejmenší šanci na zákrok a Trnava si jde pro tři body.

90+1

Žlutou kartu dostává Lukáš Tesák (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).

90+1

Nastavovat se budou čtyři minuty!

90

Standardní situace přinesla centr do šestnáctky, ale hosté jsou dnes ve vzduchu lepším týmem. Proto první hráč odhlavičkoval míč mimo nebezpečí.

89

Dnešní utkání se nám rychle blíží ke konci a domácí cítí šanci na výhru. Hrají už téměř jen vepředu a v obraně mají kvůli tomu velká okna.

88

Dávid Hrnčár si doběhl pro dlouhý balón a z první se snažil najít Jakuba Sedláčka. Ten míč ještě stihl na hrací ploše, a tak Pohronie hraje s balónem.

87

Kubilay Yilmaz dostal balón do dobré pozice, ale nevyřešil to vůbec dobře. Těžko říct jestli pálil, nebo přihrával, každopádně míč odkopli hosté pryč.

86

Alex Sobczyk si nabíhal za přihrávkou do skvělé pozice za obránce, jenže skvělý zákrok předvedl obránce hostí, jenž míč odkop ke svému gólmanovi. Poté sice došlo ke srážce, ovšem penalta se nepíská.

85

Martin Vantruba nyní může trochu uklidnit hru. Sebral totiž hodně dlouhou přihrávku, ale jeho nákop skončil znovu jen na kopačkách domácích.

84

Dobrivoj Rusov se nyní musel mít na pozoru! Dávid Hrnčár totiž trefil centr, a přestože jeho pokus nebyl moc prudký, musel domácí gólman rychle na zem.

83

Jenže nyní se Trnavě ani trochu nepovedla přihrávka. Domácí hráč neměl šanci na ni dosáhnout, a tak balón skončil jen na autovém vhazování pro hosty.

82

Spartak je znovu posílen vstřelenou brankou a kombinuje na útočné polovině. Pohronie i nadále brání v deseti lidech, ale už se strachuje o výsledek.

82

Střídání v týmu FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: ze hřiště odchází Michal Klec, přichází Cédric Badolo.

81

Trnava právě vstřelila branku!
A nyní už je srovnáno, nutno však dodat, že zaslouženě, jelikož domácí vedli druhému poločasu. Filip Dangubič vyslal parádní centr na zadní tyč, kam si naběhl ALEX SOBCZYK, jenž poslal míč hlavou nekompromisně do sítě.

80

Pohronie sice mělo míči před přerušením, přesto ho nakopli a dali domácím do moci. Celá akce Trnavy nyní musí začít až od gólmana.

FC Spartak Trnava – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

3:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 51. Tesija, 81. Sobczyk, 90+2. Ku. Yilmaz – 6. Pellegrini, 36. Hrnčár

Karty:   90+1. Tesák (POH)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 0:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:17.

FC Spartak Trnava: Rusov – Mesík (41. Oršula), Mitrea, Záhumenský (71. Dangubič) – Turňa, Gamboš, Grendel (C) (78. Ku. Yilmaz), Halilovič – Tesija, Tavares, Sobczyk.
Náhradníci: Bolek – Ku. Yilmaz, Oršula, Menich, Dangubič, Kelemen, Saymon.

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Vantruba – Meda, Nosko, Jacko, Župa – Klec (82. Badolo), Pellegrini (C) – Hrnčár, Dzurík, Mazan (64. Sedláček) – Mészáros (70. Tesák).
Náhradníci: Dovec – Tesák, Sedláček, Zachara, Bartoš, Badolo.

Rozhodčí: Sedlák – Bednár, Jánošík

Diváci: 2731