Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

AS Monaco – Dijon FCO

1:0

konec (1:0)

09.11.2019, 20:00 • Stade Louis-II, Monaco • 13. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.45 4.93 7.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Alexandr Golovin, přichází Fodé Ballo-Touré.

90

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Gabriel Boschilia.

77

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Islám Slímání, přichází Jean-Kévin Augustin.

64

Odpověď na sebe nenechala dalouho čekat. Martins (Monaco) napřáhl na pravé straně vápna ke střele, která měla vymést vzdálenější šibenici! O kousek to nevyšlo.

61

Poprvé po změně stran se ozvali hosté a Lecomte hned sklidil potlesk publika za to, že chytil Chouiarovu střelu skrytou za obráncem.

55

Střídání v týmu Dijon: ze hřiště odchází Florent Balmont, přichází Stephy Alvaro Mavididi.

53

Domácí mohli podruhé udeřit! Na Golovinův centr z rohu hřiště si vyšplhal Badiashile a zacílil k pravé tyči. Po balonu se ještě natahoval Maripán, ale nedosáhl na něj.

50

Rychle se vracející Alexandr Golovin (Monaco) měl co dělat, aby v bezprostřední blízkosti rohu vápna zastavil za cenu žluté karty sprintujícího Cádize.

47

Přesným zásahem nabuzený Golovin (Monaco) chtěl přidat další gól. Do pokutového území proto vletěl jako raketa a po Martinsově přihrávce z pravé strany kopl míč k bližší tyči. Gomis ho s vypětím všech sil vyrážel na roh.

42

42. Alexandr GOLOVIN - 1:0

42

Monaco právě vstřelilo branku!
Knížecký klub jde před pauzou do vedení! Slimani po nečekaném zrychlení hry pobídl centrem ALEXANDRA GOLOVINA, který po předchozím zpracování tělem prostřelil Gomise z voleje. Platnost gólu ještě musel posvětit VAR.

36

Čertovským pohledem se na rozhodčího dívá Glik (Monaco) poté, co po kontaktu se soupeřem spadl uvnitř vápna na zadek. O penaltě však Eric Wattellier nechce ani slyšet. Podle něj byl tento zákrok křišťálově čistý.

34

A práci měl i Lecomte (Monaco), toho střelou zblízka zaměstnal Chouiar. Tohle utkání je zatím reklamou na fotbal. Tak se nám to líbí.

33

Vzápětí dostal Slimani (Monaco) možnost složit reperát, když hlavou u levé tyče mířil na přední brankovou konstrukci. Gomis tam byl ale včas.

32

Další zahozená šance! Z úrovně penaltového puntíku zakončující Slimani (Monaco) přestřelil.

30

Prvním napomenutým hráčem se stává Benjamin Henrichs (Monaco). Provinil se podražením.

29

A bylo to opravdu nebezpečné! Golovinův načechraný míč vyslaný od rohového praporku našel Badiashileho, s jehož hlavičkovým pokusem měl Gomis (Dijon) plné ruce práce.

24

24. Mounir Chouiar (DIJ)

24

Neohroženě se do pokutového území vydal Chouiar (Dijon) a Lecomte musel honem vyběhnout k rohu malého vápna, aby jeho ránu vyrazil na roh. Na šance je to tedy fifty-fitty.

20

A ve dvacáté minutě to platilo dvojnásob, protože po rohovém kopu ho hlavičkou vyděsil Glik. Naštěstí pro Dijon mířil jen doprostřed brány a pohotovou dorážku poslal mimo ni.

AS Monaco – Dijon FCO

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 42. Golovin (Slímání)

Karty:   30. Henrichs (ASM), 50. Golovin (ASM)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:9. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:8.

AS Monaco: Lecomte – Maripán, Glik (C), Badiashile – G. Martins, Henrichs, Adrien Silva, Golovin (90+3. Ballo-Touré), Bastiao Dias – Ben Yedder (90. Boschilia), Slímání (77. Augustin).
Náhradníci: Subašić – Augustin, Ballo-Touré, Boschilia, Naldo, Onyekuru, Zagre.

Dijon FCO: A. Gomis – Amalfitano, Écuélé Manga, Lautoa, Mendyl – Ndong, Balmont (C) (55. Mavididi), Loiodice – Cádiz, Tavares, Chouiar.
Náhradníci: Ntumba – Barbet, Mavididi, Ngouyamsa Nounchil, Pereira, Sammaritano, Soumaré.

Rozhodčí: Wattellier – Berchebru, Berthomieu