Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FC Slavoj Vyšehrad – FK Pardubice

0:2

konec (0:1)

09.11.2019, 10:15 • Stadion Evžena Rošického, Praha • 15. kolo • Libor Kokoška

Tipsport: 3.8 3.47 2.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

60

Pardubice právě vstřelily branku!
Tak to byla fotbalová paráda. MICHAL HLAVATÝ nejdříve v přečíslení 3 na 1 trošku pozastavil pardubický brejk přihrávkou na pravé křídle.Ve formě nízkého centru se ale míč vrátil do šestnáctky českému mládežnickému reprezentantovi zpět, ty si jednoduchým dotykem ve vzduchu zpracoval míč a nemilosrdně uklidil míč k pravé tyči vyšehradské branky.

38

Pardubice právě vstřelily branku!
A máme tu první branku zápasu. Velmi rychlou akci teď sehrály Pardubice, když Pavel Černý z prvního doteku prodloužil svou přihrávku až za obranu Vyšehradu, kam si naběhl TOMÁŠ SOLIL. Východočeskému střelci stačilo jen už technicky uklidit míč k bližší pravé tyči a rozeběhnout se oslavit gól vstříc početným pardubickým fanouškům.

FC Slavoj Vyšehrad – FK Pardubice

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 38. Solil, 60. Hlavatý

Karty:   78. Hlavatý (PCE)

FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – Šandera, Nitrianský, V. Mareš, T. Jablonský – Drobílek (83. Rataj) – Kozel (70. Alexandr), Verner – Pouček (C), Mashike Sukisa, Vejvar (59. Čvančara).
Náhradníci: Dočekal – Drozda, Rataj, Alexandr, Čvančara, Hani, Švejdík.

FK Pardubice: Šmíd – Prosek, Toml, Šejvl, T. Čelůstka – Kohút (90. Sokol), Solil, Jeřábek (C), Hlavatý (86. F. Čihák) – Zifčák, P. Černý (83. Miker).
Náhradníci: Hrnčíř – Sláma, F. Čihák, Lee, Mužík, Sokol, Miker.

Rozhodčí: Cihlář – Vaňkát, Váňa

Diváci: 386