Menu

Další

Tiskové konference

Nominační tisková konference před turnajem Karjala

konec

30.10.2019, 13:00 • Clarion Congress hotel, Praha-Vysočany • Marek Baloun (@BalounMarek)

Nominace pro Karjala Cup:
Brankáři: Marek Langhamer, Roman Will
Obránci: Jan Košťálek, Jakub Jeřábek, David Musil, Jakub Galvas, Filip Pyrochta, Vladimír Roth, Jakub Krejčík, Milan Doudera, Michal Moravčík, Andrej Šustr
Útočníci: David Tomášek, Andrej Nestrašil, Hynek Zohorna, Dmitrij Jaškin, Tomáš Rachůnek, Tomáš Filippi, Jan Kovář, Matěj Stránský, Lukáš Sedlák, Ondřej Beránek, Tomáš Zohorna, Michal Kovarčík, Michal Řepík, Radim Zohorna, Radovan Pavlík. (13:56:20)
Tisková konference je tímto opravdu u konce. Děkuji za pozornost a přeji hezký den.
Dotazy tentokrát nejsou. Oficiální tisková konference proto končí.

Přichází další prostor pro dotazy.
Jaromír Jágr drží v rukou dres s logem jeho týmu. Vtipkuje, že Martin Piterák může v pátek nastoupit za Kladno.

Jaromír Jágr stává spolu se zástupci Kauflandu od stolu a představují nový reprezentační dres!
Na plátně běží ukázka co-brandingu. Kaufland opravdu hodlá podporovat více než desítku různých akcí Českého hokeje.
Jaromír Jágr: „Jsem hrdý, že můžu být ambasadorem tohoto projektu. Byl jsem jen u jediného sezení, ale nadchlo mě to, že bude velká investice Kauflandu právě do mládeže. Jako majitel Kladna vím, jak náročné je sehnat nové hráče, přesvědčovat rodiče. Doufám, že si zde jednou sedneme a shodneme se na tom, že nové zlaté medaile z MS přinesl právě tento den."
„Jsme hrdí, že můžeme podporovat Český hokej. Budeme podporvat A-tým můžu i žen, budeme se podílet na vyhlášení Zlaté hokejky a akce Pojď hrát hokej. Budeme podporovat i Univerzitní ligu a extraligu. Jsme hrdým partnerem MS juniorů, protože chceme podporovat mládežnický hokej. I proto jsme rádi, že jsme mohli oslovit jako ambasadora Jaromíra Jágra.
Martin Piterák mluví o společnosti Kaufland jako takové. Sít společnosti sahá až do Moldávie a Austrálie. Zaměstnává více než 150 tisíc zaměstnanců.
Lámavou češtinu mluví CEO Kauflandu, který popřál všem hokejistům hodně štěstí, jak A-týmu, tak juniorům, které čeká domácí MS.
Spolupráce bude od A-týmu až po mládež.
Slovo si bere Jana Obermajerová. Ta vítá společnost Kaufland. Smlouva o partnerství je prozatím uzavřena do sezóny 2022/23 s možností prodloužení až do sezóny 2027/28
Další otázky nejsou a můžeme přejít do další části.
Jaká je dohoda s Milanem Gulašem?
Říha: Milan Gulaš nastoupí v Plzni a je připraven dále reprezentovat.

Úvodní část tiskové konference skončila a jsou na řadě dotazy.
Zdeněk Zikmund bombarduje novináře jmény, čísly a daty o hráčích, švédském Leksandu a spoustě dalšího.
15 hráčů je z Tipsort ligy, 8 z KHL, dva nováčci Lukáš Sedlák a Michal Kovařík, nejmladší Galvas a Pavlík, nejstarší Tomáš Zohorna.
Podle Miloše Říhy i tak tým bude to nejlepší, co mohl postavit.
Letos bude NT širší, protože spousta hráčů přešlo z NHL do KHL. Miloš Říha tak rozdělí tým do dvou skupin pro každý turnaj. Přednost dostanou připravení hráči, poté přijde řada na hráče, kteří jsou buďto zranění, unavení, nebo se omluvili z jiných důvodů.

Nominační tisková konference před turnajem Karjala

konec