Menu

Fotbal

MOL Cup

SK Dynamo Č. Budějovice – AC Sparta Praha

0:4

konec (0:2)

30.10.2019, 17:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • 4. kolo • Filip Kortus (@FilipKortus)

Tipsport: 5.27 4.04 1.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

61

Sparta právě vstřelila branku!
Jednoznačně největší dosavadním hrdinou dnešního zápasu je MATĚJ HANOUSEK. Po dvou asistencích a jedné přesné trefě přidává i druhý gól, když se trefil přesným obloučkem po rychlém rozehrání rohu od Kangy.

51

Sparta právě vstřelila branku!
Tohle už s domácími nevypadá vůbec dobře. Po levé straně trestuhodně prošel Matěj Hanousek a odcentroval přesně na LIBORA KOZÁKA, který už neměl těžkou úlohu a prosazuje se tak podruhé v utkání.

38

Sparta právě vstřelila branku!
Domácí sice vehementně protestují, ale vypadá to, že druhá branka Sparty bude platit. Po rohovém kopu napálil Matěj Hanousek míč na branku a ještě před Staňkem ho šikovně tečoval LIBOR KOZÁK, na což neměl šanci nikdo z domácích zareagovat. Těžko říct, zda se jednalo o ofsajdové postavení.

26

Sparta právě vstřelila branku!
Letenští se prosazují po přímočaré akci a otevírají skóre utkání. V souboji jeden na jednoho se na hranici vápna objevil Adam Hložek, ale moc dobře věděl o nabíhajícím MATĚJI HANOUSKOVI. Poslal mu míč do strany a krajní bek Sparty se trefil přesně na zadní tyč.

SK Dynamo Č. Budějovice – AC Sparta Praha

0:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 26. Hanousek, 38. Kozák, 51. Kozák, 61. Hanousek

Karty:   36. Brandner (CEB), 39. Kladrubský (CEB)

SK Dynamo Č. Budějovice: Staněk – Kladrubský, Havel, Sivok "C", Novák (80. Helešic) – Javorek, Čavoš – Schranz (55. Ekpai), Brandner (62. Táborský), Mršič – Ledecký.
Náhradníci: Křížek – Delarge, Táborský, Čolič, Šplíchal, Helešic, Ekpai.

AC Sparta Praha: Nita – Sáček, Kaya, Lischka, Hanousek – Vindheim, Hašek, Kanga (67. Krejčí), Trávník, Hložek (73. Frýdek) – Kozák (80. Juliš).
Náhradníci: Heča – Costa, Frýdek, Hancko, Karlsson, Juliš, Krejčí.

Rozhodčí: Orel – Blažej, Kubr

Diváci: 6117