Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Newcastle United – Wolverhampton Wanderers

1:1

konec (1:0)

27.10.2019, 15:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • 10. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 3.48 3.09 2.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Do akce jde VAR a hlavní rozhodčí čeká na vyjádření kolegy u videa. Ve vápně byl totiž držen Matt Doherty, ovšem po chvíli je rozhodnuto, že se pokutový kop kopat nebude.

90+3

90+3. Matt Doherty (WOS)

90+3

Hostující mužstvo mohlo v nastaveném čase rozhodnout, ovšem Matt Doherty ve vyložené šanci selhal! Adama Traoré přihrál do pravé části šestnáctky, kam si naběhl Raúl Jiménez. Jeho centr mířil na malé vápno, ovšem Matt Doherty z malého vápna hlavou těsně minul.

90

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Matthew Longstaff, přichází Christian Atsu.
Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Allan Saint-Maximin, přichází Dwight Gayle.

84

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Joelinton, přichází Jonjo Shelvey.
Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Jonny Castro, přichází Ruben Vinagre.

83

83. Červená karta

82

Sean Longstaff (Newcastle) míří pod sprchy, jelikož na útočné polovině vytáhl nechutný zákrok! Domácí hráč šel do skluzu, v němž zvedl nohu proti kolenu Rúbena Nevese.

76

Na pravé straně hranice šestnáctky se napřáhl Jetro Willems, který propálil míč mezi nohama soupeře, ale zamířil jen těsně vedle vzdálenější tyče. Rui Patrício se natahoval po pokusu, ale marně, takže měl obrovskou porci štěstí.

75

Hra se v poslední době hodně přiostřuje, dalším potrestaným hráčem je Rúben Neves (Wolves), který si pomohl stažením soupeře k trávníku.

73

73. Jonny CASTRO - 1:1

73

Wolves právě vstřelili branku!
Wolverhampton tak dlouho utahoval šrouby až se mu podařilo vyrovnat! Ciaran Clark odcentroval z pravé strany, ovšem z branky vystoupil Martin Dúbravka, který míč vyrazil před JONNYHO CASTRA. Hostující hráč byl ideálně postaven a poslal balon za brankovou čáru.

70

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Diogo Jota, přichází Pedro Neto.

69

Romain Saïss (Wolves) zastavil zatažením za rameno soupeře, jenž se hnal do otevřené obrany, také Wolverhampton má prvního potrestaného hráče v utkání.

66

Domácí kapitán je dalším hráčem, který vidí žlutou kartu. Jamaal Lascelles (Newcastle) pozdě dostoupil Raúla Jiméneze, kterému podrážkou došlápl na kotník.

64

64. Diogo Jota (WOS)

64

Krásnou individuální akcí se prezentoval Diogo Jota, který si navedl míč do šestnáctky, kde si jej hodil na pravou nohu. Jeho zakončení ale mířilo jen do míst, kde byl připravený Martin Dúbravka, jenž zakročil. Následně straky balon odmázly pryč od branky.

61

Hostující celek utahuje šrouby, ale znovu práci nedokonal! Adama Traoré vnikl do vápna a přihrával před branku, kde nohu vytasil proti míči Martin Dúbravka. Kdyby přihrávka byla přesnější, zakončoval by Raúl Jiménez do prázdné branky.

58

Raúl Jiménez vyslal do velkého vápna geniální přihrávku, protože viděl nabíhajícího Matta Dohertyho. Hostující obránce míč nezpracoval, a tak zakončení z nadějné akce nepřišlo.

57

57. Diogo Jota (WOS)

57

Tahle šance volala po brance, ovšem Wolverhampton netrefil zařízení! Zprava odcentroval Adama Traoré, který našel před branku nabíhajícího Dioga Jotu, který hlavou zamířil nepřesně.

55

První potrestaným hráčem dnešního střetnutí je Ciaran Clark (Newcastle), který pozdě přispěchal se skluzem a poslal soupeře na trávník. V tomto momentu neměl hlavní rozhodčí jinou možnost, a tak vytáhl kartu z kapsičky.

37

37. Jamaal LASCELLES - 1:0

37

Newcastle právě vstřelil branku!
Wolverhampton mohl odkopnout balon, ale vybídl soupeře k centru z levé stran. Balon byl odvrácen na druhou stranu, kde se k dalšímu centru odhodlal Federico Fernández, jenž na první tyči našel svého kapitána. JAMAAL LASCELLES předskočil soupeře a poslal hlavou balon za brankovou čáru. Asistence: Federico Fernández.

34

34. Miguel Almirón (NEW)

34

První velká šance zápasu je minulostí! Sean Longstaff poslal míč za obranu, kam si naběhl Miguel Almirón, který postupoval do šestnáctky zprava. Domácí hráč byl už blízko brankáři, kterého podstřelil, ale zamířil jen do boční sítě.

Newcastle United – Wolverhampton Wanderers

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 37. Lascelles (F. Fernández) – 73. J. Castro

Karty:   55. Clark (NEW), 66. Lascelles (NEW) – 69. Saïss (WOS), 75. Neves (WOS)   82. S. Longstaff (NEW)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:15.

Newcastle United: Dúbravka – Yedlin, F. Fernández, Lascelles (C), Clark, Willems – Almirón, M. Longstaff (90. Atsu), S. Longstaff, Saint-Maximin (90. Gayle) – Joelinton (84. Shelvey).
Náhradníci: Darlow – Atsu, P. Dummett, Gayle, Krafth, Muto, Shelvey.

Wolverhampton Wanderers: Patrício – Dendoncker, Coady (C), Saïss – Doherty, Moutinho, Neves, J. Castro (84. Vinagre) – Traoré, Jiménez, Diogo Jota (70. Neto).
Náhradníci: Ruddy – Cutrone, Kilman, Neto, J. Vallejo, Vinagre, Ashley-Seal.

Rozhodčí: Friend – Wilkes, Holmes