Menu

Hokej

turnaj O Pohár DHL

HC Oceláři Třinec – HC Slavia Praha

2:4

konec (1:0, 0:1, 1:3)

26.10.2019, 12:00 • 14. kolo • Šárka Kolková

Konec zápasu. (14:07:14)

59:44

Indrst se zmocnil kotouče, ale nemůže přihrát Ramikovi. Ještě Plandor to zkouší, ale Pánek má puk pod kontrolou.

58:55

Slavia právě vstřelila branku!

Havrda si vybojoval kotouč, přihrál Hradilovi. Hradil se rychle dostal přes Havránka. Přihrál MATĚJOVI HASILOVI, který kotouč poslal do prázdné brány.
Asistence: Hradil, Havrda

58:51

Matiaško vyhrál buly, jenže Havrda je rychlejší a pokusil se poslat kotouč do prázdné brány. Ten šel však mimo.

58:05

Vacula přihrál Matějovi, který kotouč špatně zpracoval. Ovšem Havránek je ve střehu a šel zpět. Přihrál Matějovi a ten střílí na Pánka, který má kotouč pod kontrolou.

57:47

Králík se dostal přes Hovorku a vrhl se na bránu Pánka. Nahrává Miklerovi. Mikler střílí, ale Pánek si kotouč pohlídal.

57:05

Mastič vyhrál buly, jenže Ribarovski stačil včas zareagovat a vyrazil do útoku. Přihrál Kižlinovi, který bohužel o puk přichází. Mituchovič rozjíždí další třineckou akci.

56:01

Hradil si vybojoval kotouč a míří do útoku. Přihrál Hasilovi, který nestihl zareagovat a Oceláři se pustili do útočného pásma.

55:18

Matěj se zmocnil kotouče a rozjíždí další útok. Přihrává Matiaškovi, který o puk přišel. Míšek jde do útoku.

54:41

Štrombach se ujal kotouče a rozjel se do útočného pásma. Mituchovič je však rychlý a zareagoval rychle na jeho chybu. Havránek střílí, ale mimo.

54:01

Šulák získal puk a rozjel nový útok. Nahrál Indrstovi, ten poslal puk Ramikovi. Ramik se dostal do problémů, ale Mituchovič se ujímá kotouče a střílí na Pánka, který kotouč vyráží.

52:54

Havránek se ujal kotouče a zamířil do útoku. Nahrál Jenáčkovi, jenže ten kotouč špatně zpracoval a do akce zamířil Bureš.

51:57

Šulák sám od modré vystřelil na Pánka, jenže ten si s jeho dorážkou poradil. Ještě Lipiansky to zkoušel na Pánka, ale ten má kotouč pod kontrolou.

51:14

Jenáček se zmocnil kotouče, ale pro jistotu nechal vystřídat. Indrst nahrál Pastorovi, který byl sám před Pánkem. Nemohl však zakončit.

50:25

Mikler přihrává Jenáčkovi. Jenáček si našel Matěje, který se pokusil překvapit Pánka. Pánek však puk vyrazil ven.

49:32

Mastič přihrál Ramikovi. Ramik zpět Matějovi. Matěj střílí, ale Pánek vyráží. Šulák dorazil, ale Pánek je ve střehu.

48:29

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Hasil – 2 min., podrážení).

48:25

Hasil se dostal přes Indrsta a přihrál rozjetému Labuzíkovi. Labuzík pálí, ale mimo Švehlákův dosah.

48:02

Havránek se dostal ke kotouči a zamířil před Pánka. Nahrál Matějovi, který střílel na bránu Slavie. Pánek byl připraven.

47:40

Šulák se zmocnil kotouče a nahrává Ramikovi. Ramik se však špatně zmocnil přihrávky a nemohl dál hrát. Bude se vhazovat v útočném pásmu.

46:33

Vacula nahrává Havránkovi, kterému se nedaří zakončit. Havránek to zkoušel ještě jednou, ale Pánek měl kotouč pod kontrolou.

45:22

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Antoš – 2 min., podrážení).

45:21

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Havrda – 2 min., podrážení).

44:35

Slavia právě vstřelila branku!

Kapitán Slávie Petrák využil špatné komunikace mezi Oceláři a rozjel se do útoku, našel si JAKUBA JANČU a ten zakončil.
Asistence: Petrák

43:23

Pastor to teď chtěl zkusit sám na Pánka, jenže ten si s jeho střelou hravě poradil a poslal kotouč mimo.

42:20

Němeček pálil prudce od modré, jenže se mu nepodařilo projít přes Vaculu. Petrák je však obezřetný a míří zpět do útoku.

41:09

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Králík – 2 min., vysoká hůl).

40:52

Slavia právě vstřelila branku!
Autorem branky je PETRÁK. Asistence: Klatt.
Petr Klatt zpracoval přihrávku Jakuba Janči a z pravého rohu útočného pásma si našel MARTINA PETRÁKA, který už jen zakončil.
Asistence: Klatt, Janča.

40:42

Třinec právě vstřelil branku!
Autorem branky je HAVRÁNEK. Asistence: Jenáček a Matěj.
Pavel Matěj využil špatného střídání hostů, našel si MARKA HAVRÁNKA a ten už jen zakončil. Asistence: Matěj, Matiaško.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Plandor nahrává Šulákovi. Šulák od modré pálí, ale kotouč jde mimo. Ještě to zkouší Jenáček, jenže také není přesný.

39:00

Indrst si našel Ramika, jenže ten nemůže zakončit, protože mu v cestě zabránil Petrák. Oceláři však drží puk v útočném pásmu.

38:20

Ribarovski se dostal ke kotouči, jenže neměl komu přihrát a Plandor se tak rozjíždí do útoku, nahrál Jenáčkovi, který vystřelil na Pánka, jenže puk končí mimo Pánka.

37:01

Šulák se dostal přes Marečka a rozjížděl se vpřed, jenže Petrák jeho útok zastavil a zamířil před třineckou bránu. Střílí, ale Švehlák má kotouč pod kontrolou.

36:21

Míšek se sám rozjel od modré na Švehláka. Pálil, ale Švehlák si připravil rychlou odpověď a vyrazil kotouč ven.

34:46

Slavia právě vstřelila branku!

Srdínko využil špatné rozehrávky mezi Havránkem a Plandorem. Janča se zmocnil kotouče a nahrál MARTINOVI PETRÁKOVI, který byl sám před bránou. Prudce vystřelil a Švehlák se mohl už jen dívat. Asistence: Janča.

34:39

Mastič vyhrál sice buly, jenže Turek si všiml jeho chyby a zamířil do útočného pásma. Janča od modré pálí a Švehlák vyráží puk ven.

33:35

Němeček se ujal kotouče a jde do akce, jenže Jenáček je rychlejší a šel do útoku. Nepodařilo se mu však vypálit a Hasil se sám rozjel proti Švehlákovi. Švehlák poslal kotouč ven.

32:41

Plandor přihrál Ciencialovi, který byl sám na modré. Cienciala to zkusil a vystřelil na bránu Slavie, ale kotouč šel mimo Pánka.

32:01

Němeček se snaží projít do útoku, jenže Ramika se mu nepodařilo oblafnout, Ramik však o kotouč přišel a Ribarovski jde do akce. Jeho střela jde však mimo Švehlákův dosah

30:58

Ramik vyhrál vhazování a míří s Havránkem do útoku. Matěj je u brány, ale Havránek posílá kotouč mimo něj a Havrda zařídil další protiútok. Švehlák chytil puk do lapačky.

29:45

Plandor se zmocnil puku a míří do další akce, jenže Bureš skvěle zareagoval na chybu Ocelářů a Kižlin jde do útočného pásma.

28:51

Vacula se zmocnil kotouče, nahrává Matiaškovi. Matiaško však o puk přišel a Labuzík se rozjíždí do útoku. Jeho střela na Švehláka šla mimo.

28:15

Klatt se dostal ke kotouči, jenže ho špatně zpracoval. Švehlák je u puku a posílá ho Mituchovičovi, který rozjíždí další akci. Nahrál Šulákovi, který střílí, ale Pánek je připraven.

27:25

Ramik se s Indrstem ocitli sami před brankou, jenže Míšek a Janča se na ně vrhli a nakonec se ujali kotouče.

26:40

Havrda získal puk a míří do útočného pásma. Přihrál Němečkovi, který před branou bojuje o puk. O puk nakonec přišel a Vacula se řítí do akce.

25:43

Mituchovič přihrává Miklerovi. Mikler zas přihrává Králíkovi. Králík střílí, ale Pánek kotouč viděl a měl ho v bezpečí své lapačky.

25:02

Klatt vybojoval kotouč a míří do útočného pásma Ocelářů. Indrst však uviděl jeho chybné rozehrání a okamžitě si získal kotouč. Snažil se vystřelit na Pánka, ale Turek je rychlejší a vyhazuje puk.

23:44

Hradil se rozjel prudce před Švehláka a přihrál ještě Němečkovi. Němeček však kotouč vypouští a Oceláři tak zamířili do útočného pásma.

23:00

Ramik přihrál Vaculovi a ten od modré střílí na Pánka, který vyrazil střelu ven. Ještě to zkusil Králík, ten střílí, ale Pánek opět poslal kotouč ven.

21:43

Cienciala využil špatné komunikace hostů a jde do útočného pásma. Přihrává Miklerovi. Mikler střílí, ale Pánek je připraven.

20:58

Labuzník se dostal ke kotouči a míří do akce. Pálí, ale mimo. Mastič se dostal ke kotouči a jde do akce, ale ne na dlouho. Němeček využil jeho chyby. Pálí od modré a Švehlák kotouč přikryl.

20:01

Začala druhá třetina.

20:00

První třetina skončila.

19:48

Hradil se zmocnil kotouče, ale přišel o něj hned, protože Matiaško byl ve střehu a zamířil do útoku. Jeho akci mu však kazí Hasil.

19:00

Turek nahrál Marečkovi a ten to od modré zkouší. Kotouč však končí v síti. Bude se vhazovat ve středním pásmu.

18:27

Jenáček se zmocnil puku a míří do akce. Nahrává na Matiaška. Matiaško však špatně zpracoval jeho přihrávku a posílá puk na zakázané uvolnění.

18:08

Jenáček se zmocnil odraženého puku a prudce pálí od modré. Pánek jeho ránu posílá ven. Hradil jde do útoku, střílí, ale Švehlák má kotouč pod kontrolou.

17:16

Mastič vyhrál vhazování a zamířil k bráně Slavie. Nahrál Pastorovi, kterému se však nepodařilo vypálit. Štrombach získal puk a jde do útočného pásma.

16:21

Němeček se rozjel do dalšího útoku, nahrává Hasilovi, ale ten puk špatně zpracovává. Pastor využívá špatného nahození a jde do akce, ale nemůže pokračovat.

15:35

Havrada nahrává na Janču, ale ten špatně zpracoval přihrávku. Ramik využil jejich špatné rozehrávky a posouvá se vpřed. Pálí, ale kotouč šel mimo.

14:26

Němeček se dostal ke kotouči a rozjíždí akci. Němeček poslal kotouč na Hasila. Hasil prudce střílí. Švehlák má kotouč mezi betony.

13:47

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Havránek – 2 min., hákování).

13:12

Stebel se prudce rozjel do útoku, ale Hasil je obezřetnější. Nahrává Antošovi. Antoš vypálil, ale Švehlák je připraven.

12:28

Petrák se zmocnil puku a jde do útočného pásma. Jeho špatné rozehrávky využil Šulák, jenže ten poslal kotouč na zakázané uvolnění.

11:24

Třinec právě vstřelil branku!

Havránek využil špatné rozehrávky mezi Hovorkou a Antošem. Přihrál Matějovi a ten si od modré našel MICHALA MATIAŠKA, který našel volné místo v levém rohu. Asistence: Matěj, Havránek.

11:13

Vacula využil špatné rozehrávky juniorů Slavie ve svůj prospěch a okamžitě se posouvá do akce. Petrák však využil špatné rozehrávky mezi Oceláři a vrací zpět do útoku. Pálí na Švehláka a ten má kotouč pod kontrolou.
Indrst se nestačil propracovat ke kotouči a jeho chyby využívá Havrda. Ramik však stihl rychleji zareagovat a pálí. Pánek je připraven.
Matěj se dostal ke kotouči, jenže ne na dlouho. Jeho přihrávky se okamžitě zmocnil Janča a ten zamířil do útoku. Pálí na Švehláka, ale ten posílá puk ven.

07:53

Hasil se špatně rozehrál a jeho chybné přihrávky se okamžitě zmocnil Plandor. I přesto je však Kižlin rychlejší a zamířil do útoku. Pálí a Švehlák je připraven.

07:03

Drdínko se dostal ke kotouči a míří okamžitě do útoku. Matěj se však rychle zmocnil jeho špatné rozehrávky a míří do akce.

06:11

Jenáček se dostal ke kotouči a míří do akce. Přihrává Králíkovi a ten jde do akce. Plandor se dostal rychle ke kotouči a zachránil situaci a jde do akce. Pálí, ale jeho střela jde mimo.

05:00

Hovorka se dostal skvěle do útočného pásma, přihrál Klattovi. Klatt prudce střílí na bránu, ale Švehlák má kotouč v lapačce.
Havrda se dostal ke kotouči a jde do akce, Turek se skvěle dostal k přihrávce a zamířil vpřed. Pálil, ale mimo. Hovorka však skvěle vyhodnotil situaci a jde zpět do útoku.
Mituchovič se špatně rozehrál a do akce míří Ramik, jenže ten poslal kotouč na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude v útočném pásmu Slavie.

00:01

Utkání právě začalo.
HC Oceláři Třinec

Oceláři sice neobsazují v tabulce turnaje příliš vysoké příčky, ale ve včerejším zápase se proti Spartě střelecky skvěle předvedli. První třetina byla vyrovnaná a oba týmy měli po jedné brance. Druhá část hry patřila pouze Ocelářům, kteří dokázali vystřelit hned tři góly. Ve třetí části se ještě Sparťani pokusili dohnat juniory, ale ti si náskok udrželi a v zápase vystřelili sedm branek. Dvěma góly se blýskli Michal Ramik a nová posila Michal Matiaško, který přidal jeden ze dvou gólů v třineckém oslabení.

Nejproduktivnější hráč: Šimon Jenáček (5+6)
Brankářská jednička: Patrik Švančara – úspěšnost 92,57%
HC Slavia Praha

Juniorské Slavii se v turnaji příliš nedaří. Ve včerejším utkání se střetli proti juniorskému týmu Vítkovic.. V první třetině dokázali udržet vyrovnaný stav, jenže v druhé části hry se nedokázali ubránit v oslabení a inkasovali. Slávisté prohrávali jen o jednu branku. Střelecky se však nedokázali prosadit ani v poslední třetině zápasu. Soupeř jim v samotném konci dokázal vstřelit ještě jednu branku a junioři se museli smířit s porážkou.

Nejproduktivnější hráč: Mikuláš Hovorka (1+5)
Brankářská jednička: Petr Pánek – úspěšnost 86,83%
Pěkný den všem divákům! Dnes se ve čtrnáctém kole turnaje O Pohár DHL střetnou Oceláři z Třince proti juniorům Slavie. Zápas začne v 12:00.

HC Oceláři Třinec – HC Slavia Praha

2:4

konec (1:0, 0:1, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Matiaško (Matěj, Havránek), 41. Havránek (Matěj, Matiaško) – 35. Petrák (Janča), 41. Petrák (Klatt, Janča), 45. Janča (Petrák), 59. Hasil (Hradil, Havrda)

HC Oceláři Třinec: Švančara (Švehlák) – Mituchovič, Jenáček, Vacula, Cienciala, Šulák – Havránek, Indrst, Pastor, Mikler, Mastič, Lipiansky, Matiaško, Plandor, Matěj, Stebel, Ramik, Králík

HC Slavia Praha: Pánek (Kufa) – Antoš, Hovorka, Němeček, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt, Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Ribarovski, Turek, Míšek, Labuzík, Janča, Petrák

Rozhodčí: Mrkva – Ledere, Tošenovjan

Diváci: 63

Průběh zápasu
1. třetina
11:24 TRI 1:0 Matiaško (Matěj, Havránek)
13:47 TRI 2 Havránek, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
34:46 SLA 1:1 Petrák (Janča)
Po 2. třetině
3. třetina
40:42 TRI 2:1 Havránek (Matěj, Matiaško)
40:52 SLA 2:2 Petrák (Klatt, Janča)
41:09 TRI 2 Králík, vysoká hůl
44:35 SLA 2:3 Janča (Petrák)
45:21 SLA 2 Havrda, podrážení
45:22 SLA 2 Antoš, podrážení
48:29 SLA 2 Hasil, podrážení
58:55 SLA 2:4 Hasil (Hradil, Havrda)
Konec