Menu

Hokej

Reprezentace do 17 let

EC Red Bull Salzburg U18 – Česko

2:3

konec (0:0, 1:2, 1:1)

15.10.2019, 15:30 • Akademie Red Bull, Salcburk • Martin Voltr

Dneska ale samozřejmě nešlo moc o výsledek, trenérský štáb Václava Eismanna hlavně potřeboval vidět, jak si hráči stojí před vrcholem sezóny. Za pár dní totiž oznámí konečnou nominaci na World Hockey Challenge, z jehož průběhu vám samozřejmě taky přineseme na Onlajnech podrobné informace.

Pro dnešek se s vámi loučím a přeju příjemný zbytek babího léta. (17:30:52)
56 minut si hokejisté české sedmnáctky nezahráli jednou přesilovku, ale v závěru dokonce tři. A až v té poslední, pouhé čtyři sekundy před sirénou, rozhodli o svém vítězství. Předtím dvakrát ztratili vedení, ale na tuhle trefu už o rok starší domácí výběr nemohl najít odpověď. Autorství bylo připsáno Martinu Ryšavému, který tak skóroval dvakrát.

Konec zápasu.

59:56

59:56 JIŘÍČEK - 2:3

59:56

Česko právě vstřelilo branku!
Češi odpovídají: Tak my ho teda bereme a děkujeme!! Naši mladíci vyhráli vhazování a dostali puk na Davida Jiříčka, který tvrdě vypálil. Spoluhráči odvedli na brankovišti vynikající práci a kotouč dostal do branky MARTIN RYŠAVÝ, který čtyři sekundy před koncem rozhoduje o našem vítězství – 2:3! Asistence: David Jiříček.

59:51

Salcburk nám servíruje vítězství jako na zlatém podnose a říká: Tak si ho vemte! Další menší trest dostává Maksymilian Szuber (SLZ) za vyhození puku mimo hřiště.

59:32

Ne, klička Jakuba Šedivého nebyla v přesilovce tím správným receptem.

59:19

A opět se musí pokusit o novou rozehrávku.

58:59

Jenže Češi si špatně přihráli a jsou znovu ve vlastním pásmu.

58:49

Domácí už hrají ve čtyřech.

58:23

...netrefil se ani jeho parťák vzadu, ani česká trojice vepředu. Salcburk se osvobozuje.

58:07

Machů další ostrou ranou míjí...

57:55

Václav Eismann si vybírá oddechový čas.

57:55

Následná mela rezultuje v další menší trest pro domácí stranu, národní tým tak dostává k dispozici 45 sekund přesilovky pět na tři! Philipp Wimmer (SLZ) pyká za hrubost.

57:44

Češi nevyužili přečíslení, Quapp si betonem pohlídal prostor u tyčky. A potom schoval do lapačky tvrdou ránu Iva Sedláčka.

57:12

Střela Tomáše Machů, která mohla být ještě tečovaná, končí mimo. Domácí znovu vyhazují.

57:04

Ani podruhé se náš tým neudržel na kotouči, který se pak otřel o strop haly. Sudí nám dávají útočné buly.

56:53

Rakušané vyhazují a začínáme od Šatného.

56:39

A pozor, český tým si v závěru zahraje svou první početní výhodu! To je obrovská šance, abychom vítězství urvali na svou stranu. Daniel Schwaiger (SLZ) je vyloučen za hákování.

56:03

Nyní už dostal Půček kotouč do jízdy, rychlý protiútok naší sestavy však skončil až u zadního hrazení. Alespoň však můžeme dostřídat.

55:41

Jan Půček nezpracoval prudkou rozehrávku a po zakázaném uvolnění se hra vrací před Šatného.

54:45

Třetí třetina už je tedy o velký kus unavenější než ta první, a to platí pro oba týmy. Teď víc pro ten český, který mohl závěr kontrolovat, ale místo toho sledujeme jiný obrázek.

54:05

Gabriel Szturc se vydal bojovat o kotouč za branku Salcburku, před ní byl chvíli nehlídaný Adam Paleček, ale na nějakou zbloudilou nabídku čekal marně.

53:19

Naši mladíci jsou ale jinak spíše pasivní, takže se hraje zase v české obranné třetině.

52:22

Moravská spolupráce Kučery s Půčkem, i když tedy z poloviny už exmoravská, dovedla Čechy až do útočného mezikruží. Soupeř ho pak zahustil, takže puk na Quappa neprošel.

51:33

Pár desítek sekund se hrálo v pásmu Salcburku, teď přišel kontr, nicméně Češi dvě střely domácích zblokovali. Snad je inkasovaný gól nakopne, protože Rakušané toho jinak ve třetí třetině moc nepředvedli.

50:17

50:17 ? - 2:2

50:17

Salzburg U18 právě vstřelil branku!
Obrovská chyba a obrovský nedůraz české bránící čtveřice! Salcburk v téhle přesilovce nic moc nepředváděl, jenže naši mladíci nechali na brankovišti dorážet JAKUBA BORZECKIHO, který bekhendem dostrkal puk ke vzdálenější tyčce Šatného. České vedení je tak znovu pryč a pojedeme od nuly – 2:2. Asistence: Haakon Hänelt, Oskar Maier.

49:07

Nádherný hit vystřihl Lukáš Pajer! Soupeře doslova a do písmene oddělil od kotouče a Jiří Ticháček ho pak mohl vyhodit přes všechny čáry.

48:41

Domácí už hru vyrovnali a bohužel si vynutili druhou přesilovku. Za katr míří Tomáš Machů (CZE) za nedovolené bránění a když si vzpomeneme na první výhodu, tak je jasné, že nás čekají kritické dvě minuty.

47:39

Pět hráčů Salcburku bylo nakufrovaných na brankovišti, už tahali jazyky na vestách. České mužstvo s tím ale bohužel nic nezvládlo provést, to je velká škoda. Takové situace obvykle vídáme maximálně ve druhé třetině při dlouhých střídačkách.

46:49

Češi svírají svého soka v kleštích, ale zatím si nedokáží poradit s obranným valem před jeho klecí.

46:09

No, jen tak tak, že Davidu Špačkovi na modré čáře soupeř nevypíchl puk do sóla. Náš bek na poslední chvíli vystřelil, jedovka přeletěla branku.

45:34

Jeden z českých útočníků, možná Jan Půček, vzápětí tečoval další Pinkasovu nabídku. To už vypadalo zajímavěji, nicméně Quapp si se zpomaleným kotoučem poradil.

44:45

"Druhá!" řval kdosi na české střídačce. Matěj Pinkas místo toho střílel sám, puk na branku ale nedoletěl.

44:10

Domácí nyní mířili přihrávku od hrazení do nebezpečného prostoru, tam ovšem byli Češi u svých soupeřů natěsno, jak to situace vyžadovala.

43:43

Další české vyhození v situaci, kdy náš tým potřeboval střídat, zakázaným uvolněním nekončí. Není to ale právě ta hra, kterou bychom potřebovali.

42:57

Přihrávka Lukáše Pajera na rozjetého Michala Ramika byla až příliš ambiciózní. Ramik neměl raketový pohon, a tak se píská icing.

42:14

Hned po vhazování Češi vypálili a Nikita Quapp měl co dělat, aby puk udržel pod svým betonem. Ohlížel se dost nejistě, nicméně naši dorážející hráči bohužel neměli práci.

42:09

Tu další vzápětí přerušuje zakázané uvolnění, kterých dneska Salcburk moc neměl.

41:47

Boj o kotouč u mantinelu v české třetině vyhráli domácí mladíci. Přihrávku zpoza brány ale nevyslali přesně, čímž jejich akce skončila.

40:24

Gabriel Szturc si za červenou čarou počkal na přihrávku Davida Jiříčka. Pak rozjel nohy a v útočném pásmu pálil na lapačku Quappa, která "zafungovala" neomylně.

40:01

Začala třetí třetina.
Prostřední dějství už nám branky nabídlo a jsme rádi, že dvě ze tří padly do sítě Salcburku. Češi vedli zásluhou Martina Ryšavého jen sedmnáct vteřin, než domácí vyrovnali, potom přinesla velké šance až přesilovka Red Bullu. Jakmile se v ní ale neprosadil, slavil šťastnou trefu po chybě gólmana náš tým, jmenovitě Lukáš Pajer.

Třetí třetina začne přibližně v 16:54.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:59

Tak díky dalekonosnému nahození na Quappa ještě jedno.

39:51

Černá guma vypadla za mantinel, takže nás čeká ještě jedno buly.

39:45

Salcburk chtěl ve třech způsobit ještě jedno nebezpečí, jenže hráč s pukem se vydal až k mantinelu, a to už mu parťák vjel do pásma. Ofsajd.

39:18

Zakázané uvolnění vrací hru před Olivera Šatného.

38:59

České vedení mohl navýšit Michal Ramik. Dostal se sám za obranu Rakušanů, zvolil forhendové zakončení, jenže napálil jen tyčku!

37:55

37:55 PAJER - 1:2

37:55

Česko právě vstřelilo branku!
Naši mladíci si po ubráněném oslabení berou zpátky ztracené vedení! Marcel Marcel prostrčil kotouč z chumlu hráčů do mezikruží, kam vyjel gólman Quapp, aby ho odpálil. O chvilinku dříve u něj ale byl LUKÁŠ PAJER, který si libově obhodil hokejku brankáře a v pohodě zakončil do odkryté sítě – 1:2! Asistence: Marcel Marcel, Adam Měchura.

37:10

Jiřímu Ticháčkovi při zpracování přihrávky nepomohl překážející rozhodčí, náš obránce raději poslal puk zbůhdarma na druhou stranu útočného pásma, než aby zavinil brejk.

36:28

Těžké oslabení mají Češi za sebou, v jeho závěru nepustili Salcburk do pásma, ale předtím to byla šichta i velké štěstí.

35:46

Ani další kombinace gólem nekončí. Přesně nemířil Pronin a pak se Šatný přesunul proti křižné přihrávce, která byla naštěstí pomalejší, než by domácí potřebovali.

35:15

Red Bull téměř zopakoval svůj první gól, ale nehlídaný útočník tentokrát prázdnou bránu trestuhodně minul!

34:28

Teprve nyní přichází první vyloučení v zápasu, na trestnou lavici odchází právě Ivo Sedláček (CZE) za nedovolené bránění.

34:16

Česká sestavy nyní vlivem střídání nemohla hrát. Sedláček pak dojížděl dlouhý kotouč, ale soupeř ho nekompromisně sestřelil.

33:12

Šatný si oddechl po kontru Salcburku, který skončil bekhendovou střelou mimo. Na druhé straně si Quapp pohlídal pokus na bližší tyčku.

32:30

Na kotouč si poprvé sáhl Oliver Šatný, víceméně ho ale musel jen rozehrát. Češi pak nepřešli útočnou modrou, byl u toho znovu dobře hrající Marcelův útok.

31:33

Na velmi malém kousku ledové plochy se ve středním pásmu sešlo všech deset hráčů, připomínalo to až probíhající mistrovství světa v ragby. Puk vytěžili domácí, ale velký postup s ním neudělali.

30:09

Po zakázaném uvolnění dochází k avizovanému střídání brankářů na obou stranách. Daniela Krále nahrazuje Oliver Šatný, Thomase Pfarrmaiera zase Nikita Quapp.

29:30

Na hraně a podle mě i za hranou ofsajdu pronikl do české třetiny Josef Eham, český tým nicméně nedopustil, aby Daniel Král musel zasahovat.

28:38

Výtečné fyzické parametry pomáhají Marcelu Marcelovi, aby si v útočné třetině zjednal respekt. Nyní se dostal ke zbloudilému kotouči jako první, nicméně z levé strany trefil jen boční síťku.

28:05

Byl to David Moravec, kdo tuhle snahu zakončil dalekonosnou střelou, kterou Pfarrmaier pohlídal vyrážečkou.

27:37

Petr Gajda nejen že doslova protlačil kotouč za modrou čáru, ještě při tom stačil nabrat rychlost a založit český útok.

26:59

Red Bullu pokus o rychlý kontr nevyšel. A jakmile se Češi vrátili, v obranné třetině už jsou dostatečně pozorní, aby zamezili nebezpečí.

26:06

Od inkasované branky Češi zase zvýšili obrátky a velmi rychle pronikají obranou Salcburku. Reprezentoval to například Gabriel Szturc, jenž pálil z pravé strany. Soupeř ho pak zpacifikoval tak, že si náš útočník ustlal na ledě, ale stále pokračujeme bez vyloučení.

24:43

24:43 ? - 1:1

24:43

Salzburg U18 právě vstřelil branku!
Vedení ale bohužel vydrželo českému týmu pouhých sedmnáct sekund. Pak se špatně vracel do obrany a nechal před brankovištěm volného OSKARA MAIERA, který snadno doklepl střílenou přihrávku Pronina do prázdné brány – 1:1. Asistence: Daniel Pronin, Dustin Reich.

24:26

24:26 RYŠAVÝ - 0:1

24:26

Česko právě vstřelilo branku!
Česká sedmnáctka se po startu druhé třetiny ujímá vedení a já si troufám říct, že po zásluze! Dobrý pohyb v útočném pásmu rezultoval v možnost Jakuba Brabence, který skončil na ledě. Situaci ale dojel MARTIN RYŠAVÝ a bekhendem dorazil puk za Pfarrmaiera – 0:1! Asistence: Jakub Brabenec, Tomáš Machů.

23:59

To Daniel Král se lapačkou natahoval do růžku, který naštěstí střela jednoho z domácích přeletěla.

23:14

Měchura s Marcelem vybojovali kotouč a první velkou šanci, potom ze zajímavé pozice zakončoval i jejich parťák Pajer, ale skóre se nemění!

22:22

O dlouhou přihrávku si na útočné modré čáře klepl Jan Kučera. Obránce ji musel poslat hned, takže nebyla úplně přesná a Kučerovi puk ujel.

21:38

Po nepřesném pokusu z hokejky Iva Sedláčka se hraje v české třetině, naši mladíci ale dobře zahušťují prostor před bránou.

20:44

Češi se po chvilce vydali do útočného pásma. Adam Paleček pak vybojoval kotouč ve vřavě na levém kruhu a vystřelil, brankáře Pfarrmaiera nepřekvapil.

20:01

Začala druhá třetina.
Za pouhých 25 minut jsme si "odbyli" první třetinu. Tu bych popsal jako živelnou a energickou se šancemi na obou stranách. Po slabším startu byli lepším týmem čeští mladíci, Salcburk se potom zase zvedl, takže vyrovnané skóre platí celkem po zásluze. Jen mohlo být třeba alespoň 1:1.

Čeští trenéři točí všech sedm obránců a třináct útočníků. Očekávám, že v polovině utkání přijde střídání brankářů, ale na to si počkejme.

Druhá třetina začne přibližně v 16:14.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Po ose Pajer – Szturc – Ramik mířila rychlá česká kombinace přes celé útočné pásmo. Kdyby poslední jmenovaný těžký kotouč zpracoval, mohla z toho být gólová střela. Ale nezadařilo se.

19:19

Nahození Adama Měchury z levé strany mělo jasný cíl. Vybojovat útočné vhazování a dostřídat, v ideálním případě třeba ještě dorážku, ale tu gólman vůbec nedopustil.

18:35

Skóre se ale mohlo hned měnit i na druhé straně. Jeden z domácích se prokousal přes beka až před Krále, jenž ale skvěle vystihl jeho bekhendový blafák.

17:53

Po delší době jsou v akci Češi, a hned to smrdělo gólem! Jakub Brabenec tečoval střelu od modré čáry do tyče, potom bekhendem minul Petr Gajda.

17:31

Domácí mužstvo střídalo hodně rychle a určitě to bylo na trest za hru v šesti, takže "jen" odpískaný ofsajd by neměl Red Bull až tak mrzet.

16:53

Aktuálně je živějším týmem Salcburk, teď to rezultuje v zakázané uvolnění našeho týmu.

16:40

Adam Paleček dostal v nouzi přihrávku od Matěje Pinkase, na červené čáře se ladně vyhnul rozjetému protivníkovi. Při tom ale bohužel nechal kotouč kousek za hokejkou, takže jeho akce skončila.

16:03

No, teď měli čeští mladíci před svou modrou čarou poměrně velký zmatek, protože je Salcburk hodně rozpohyboval. Rodící se akci tři na jednoho naštěstí zastavil ofsajd.

15:37

Dobrá práce Jana Kučery vystrnadila mladíky Red Bullu z české třetiny, včas přistoupil k soupeři. I takové drobnosti si zaslouží pochvalu.

15:14

Po několika minutách většího klidu byl v pozoru zase Daniel Král. Bez větších potíží vytasil vyrážečku proti švihovce, která mířila do růžku české klece.

14:23

To je škoda! Gabriel Szturc si to hasil sám na bránu, ale reprezentační debutant Adam Paleček na něj nedokázal od pravého hrazení procpat kotouč.

13:49

V živém výkonu pokračuje Lukáš Pajer, tentokrát vydoloval puk v situaci v levém kruhu a vypálil. Myslím, že střelu zblokoval obránce.

13:03

Jiří Ticháček dobře hledal na středu hřiště Jana Krupičku, toho si však protivník hleděl dobře. Na druhé straně pak díky bohu minula přihrávka před prázdnou klec jakoukoli hokejku Salcburku.

12:36

Sledujeme hokej nahoru – dolů v rychlém tempu, což není mezi těmito soupeři příliš překvapivé.

11:51

Ale musíme dávat pozor i na druhé straně, Daniel Král měl dva těžké zákroky. První střela šla z osy přes obránce, potom se jeden z domácích rozjel po levé straně. Kdyby mířil přesně, bylo by zle.

11:23

Češi uháněli dopředu dokonce ve třech! Adam Měchura přesně našel hokejku Marcela Marcela na středu hřiště, jenže gólman jeho teč pokryl.

10:48

Zatím to platí, Lukáš Pajer předvedl další rychlý průnik po pravé straně a na zakončení měl dost času. Větší úhel si však brankář pohlídal.

10:28

Po nepříliš dobrém začátku už se čeští mladíci dostali do tempa a jejich výkon jde nahoru. Tak doufejme, že ve stejné tendenci budou pokračovat.

09:43

Martin Ryšavý svou rychlostí pořádně rozčísl střední pásmo, za obránce si mu ještě najel Jakub Brabenec. Přihrávka ale přes dva hráče neprošla. Ryšavý pak z nouze zakončoval sám, bránu však netrefil.

08:45

Češi se snažili dorazit puk do branky u tyčky, nejusilovnější tam byl Michal Ramik. Nicméně obrana Salcburku v čele s gólmanem si situaci pohlídala.

08:08

Pajer s Marcelem dobře napadali, spustili kombinaci, která skončila u jejich parťáka na modré čáře. Ten pak ale napálil jen prvního clonícího hráče.

07:06

Daniel Král rozehrál zpoza své branky, o chvíli později byl ve středním pásmu rozjetý Petr Gajda, jenže soupeř ho za pomoci drobného háčku vykolejil.

06:44

Domácí hráč dojížděl nahozený kotouč, aby se nepískal icing, jenže v tu chvíli zřejmě vypadl z ochranné sítě druhý puk a rozhodčí samozřejmě museli přerušit hru.

05:58

Česká defenzíva má v posledních chvílích s forčekingem rakouského protivníka, kterého dobře známe z naší juniorské soutěže.

04:30

Red Bull se vzápětí z krátkých českých kleští osvobodil a teď se zase hraje na druhé straně kluziště.

04:02

Zajímavým útočným průnikem se blýskl Ivo Sedláček, jeho pokusu z pravé strany moc nechybělo. O brankovou konstrukci se odrazil mimo, pak to z druhé strany dobře zkoušel ještě Martin Ryšavý.

03:19

Hned po vyhraném vhazování vypálil od modré čáry David Moravec, gólman musel zasahovat, přestože toho asi moc neviděl.

02:43

Matěj Pinkas, tedy jeho klubový spoluhráč z Hradce Králové, nyní kontroloval zakázané uvolnění Salcburku.

02:22

Až Lukáš Pajer tuto pasáž přerušil, ujel po pravé straně a z velkého úhlu donutil domácího brankáře k zákroku lapačkou.

01:55

Národní tým dál pokračuje v roli bránícího se týmu, úvod ho nezastihl v optmálním rozpoložení.

00:40

Hned v první minutě Češi chybovali a špatně střídali, takže se domácí vydali do přečíslení tři na jednoho! Naštěstí ale minuli prázdnou bránu.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

EC Red Bull Salzburg U18: Pfarrmaier (Quapp) – Schwaiger (A), Reich, Necesany, Szuber, Wimmer, Hörl, Kerber, Hadamczik – Cimmerman, Maier (A), Pronin – Hänelt, Eham (C), Borzecki – Braun, Leonhardt, Fischer – Gschliesser, Bjerrum, Müller. Trenér: Daniel Petersson.

Česko: Král (Šatný) – Pinkas, Jiříček, Machů, D. Moravec (A), Ticháček, Šedivý (C), Špaček – Paleček, Szturc, Ramik – Ryšavý (A), Brabenec, Sedláček – Kučera, Krupička, Půček – Pajer, Měchura, Marcel – Gajda. Trenér: Václav Eismann.

Rozhodčí: Kainbergerová – Priller, Seewald.
Nominace českého týmu na soustředění a přípravný zápas v Salcburku:

Brankáři:
Oliver Šatný (Mladá Boleslav), Daniel Král (Liberec).

Obránci:
David Špaček, David Jiříček (oba Plzeň), David Moravec (Mladá Boleslav), Tomáš Machů (Vítkovice), Stanislav Svozil (Kometa Brno), Jakub Šedivý (Liberec), Jiří Ticháček (Kladno).

Útočníci:
Marcel Marcel (Plzeň), Petr Moravec, Lukáš Pajer (oba Hradec Králové), Gabriel Szturc, Jan Půček (oba Mladá Boleslav), Jan Krupička (Sparta Praha), Jan Kučera (Šumperk), Martin Ryšavý (Vítkovice), Adam Paleček (Pardubice), Jakub Brabenec (Kometa Brno), Adam Měchura (Liberec), Alexandr Remeš (Karlovy Vary), Michal Ramik (Třinec).

Náhradníci:

Brankář: Tomáš Suchánek (Přerov). Obránci: Matěj Pinkas (Hradec Králové), Patrik Fajmon (Kometa Brno), Sebastian Jasečko (Mladá Boleslav), Martin Böhm (Liberec). Útočníci: Marek Slavík (Litvínov), Šimon Frömel (Zlín), Ivo Sedláček (Kometa Brno), Petr Gajda (Liberec), Dominik Soukup (Plzeň).
Příjemný úterní den. Dnes nás v hokejovém programu čeká i jeden osamocený reprezentační duel, do něhož se postaví český národní tým do 17 let. Jeho soupeřem na půdě rakouské akademie Red Bullu bude o rok starší domácí výběr Salcburku.

Pro naše hokejisty jde o poslední možnost, jak zaujmout trenérský štáb Václava Eismanna před nominací na World Hockey Challenge v Kanadě, tedy neoficiální mistrovství světa. Tam se Češi vydají už za dva týdny!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

EC Red Bull Salzburg U18 – Česko

2:3

konec (0:0, 1:2, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Maier (Pronin, Reich), 51. Borzecki (Hänelt, Maier) – 25. Ryšavý (Brabenec, Machů), 38. Pajer (Marcel, Měchura), 60. Ryšavý (Jiříček)

EC Red Bull Salzburg U18: Pfarrmaier (31. Quapp) – Schwaiger (A), Reich, Necesany, Szuber, Wimmer, Hörl, Kerber, Hadamczik – Cimmerman, Maier (A), Pronin – Hänelt, Eham (C), Borzecki – Braun, Leonhardt, Fischer – Gschliesser, Bjerrum, Müller. Trenér: Daniel Petersson.

Česko: Král (31. Šatný) – Pinkas, Jiříček, Machů, D. Moravec (A), Ticháček, Šedivý (C), Špaček – Paleček, Szturc, Ramik – Ryšavý (A), Brabenec, Sedláček – Kučera, Krupička, Půček – Pajer, Měchura, Marcel – Gajda. Trenér: Václav Eismann.

Rozhodčí: Kainbergerová – Priller, Seewald.

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
24:26 CZE 0:1 Ryšavý (Brabenec, Machů)
24:43 SLZ18 1:1 Maier (Pronin, Reich)
30:09 CZE -Šatný +Král (Střídání)
SLZ18 -Quapp +Pfarrmaier (Střídání)
34:28 CZE 2 Sedláček, nedovolené bránění
37:55 CZE 1:2 Pajer (Marcel, Měchura)
Po 2. třetině
3. třetina
48:41 CZE 2 Machů, nedovolené bránění
50:17 SLZ18 2:2 Borzecki (Hänelt, Maier)
56:39 SLZ18 2 Schwaiger, hákování
57:55 SLZ18 2 Wimmer, hrubost
59:51 SLZ18 2 Szuber, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
59:56 CZE 2:3 Ryšavý (Jiříček)
Konec