Menu

Futsal

2. Futsal liga východ

Žabinští Vlci Brno – Tango Hodonín B

6:1

konec (4:1)

12.10.2019, 19:15 • Sportovní hala Brno-Bohunice • 3. kolo • Filip Krůza

39:40

Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
Ještě jeden gól domácího týmu! JIŘÍ FERBY se hlavou snažil odvrátit dalekonosný výhoz Pšurného, ovšem usměrnil jej jen do vlastní brány.

38:24

Ladislav Hansl kopal další desetimetrový kop domácích, ani on ale brankáře Parobka nepřekonal.

37:50

Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
A na druhé straně se nadvakrát trefuje do prázdné brány DOMINIK HAVLÍN a střílí svou čtvrtou branku v zápase. Asistence: Jaroslav Pšurný.

32:26

Šestý faul hostů ve druhé půli znamenal desetimetrový kop pro Vlky. Parobek ale tvrdou ránu Dominika Havlína zneškodnil!

30:39

Pšurný si poradil s tvrdou ránou od postranní čáry i následnou dorážkou hlavou!

26:50

Na druhé straně byl po chybě domácích ve velké šanci Krejčířík. Potáhl si míč kolem gólmana. ale jeho následné zakončení minulo odkrytou bránu!

25:44

Kratochvíl selhal při dorážce! Nedokázal totiž uklidit míč v jasné gólové pozici po ráně Havlína. Balon skončil nad horní tyčí!

19:26

Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
Domácí si však velmi rychle berou svůj tříbrankový náskok zpět. Parobek si připsal několik dalších skvělých zákroků na střelu TOMÁŠE CHRÁSCINY z větší dálky ale už nestačil. Asistence: Dominik Havlín.

18:50

Hodonín právě vstřelil branku!
Hostující celek snižuje na rozdíl dvou branek. MARIÁN REHÁK vystřelil na druhou tyč a trefil se naprosto přesně. Míč na cestě ještě tečoval brankovou konstrukci.

18:42

Havlínova to dnes opravdu pálí! Jeho povedená ráně tentokrát skončila na tyči a Kratochvílovu dorážku dokázal Parobek parádně zneškodnit!

13:28

Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
Vzápětí přichází další trefa DOMINIKA HAVLÍNA, který kompletuje hattrick! Zpracoval si míč a poslal jej odrazem o pravou tyč za brankovou čáru.

11:36

Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
Tentokrát už to domácí dvojici vyšlo a je to 2:0 pro Brňany! Chráscina dlouho tancoval s balonem mezi protihráči až nahrál DOMINIKU HAVLÍNOVI, jenž si míč posunul na střed a vzápětí jej poslal k levé tyči. Asistence: Tomáš Chráscina.

08:36

Filip Vanda teď v jasné gólovce nedokázal uklidit míč za rozhozeného Pšurného, ten se totiž proti jeho nepříliš razantnímu zakončení dokázal natáhnout!

07:20

Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
Domácí jsou odměněni za svou aktivitu úvodní gólem zápasu. Kratochvíl rozehrál rohový kop na DOMINIKA HAVLÍNA, který se tentokrát už nemýlil a otevřel skóre utkání! Asistence: Michal Kratochvíl.

05:03

Starý teď až neuvěřitelně nedokázal usměrnit míč do brány! Chráscina mu k ní totiž posílal pěknou střílenou přihrávku, ale míč nějakým způsobem vyskočil až moc vysoko a v bráně tak neskončil!

01:42

Další dvě velké šance, po jedné na každé straně. Nejdříve se míč odrazil po technické střele Havlín, na druhé straně pak trefil konstrukci brány po tvrdé ráně!

00:25

Povedená akce domácích hned na úvod. Starý si narazil míč s Hanslem a vzápětí jej posílal na bránu, hostující gólman střelu mířící do levého horního rohu vyrazil!

Žabinští Vlci Brno – Tango Hodonín B

6:1

konec (4:1)

Zpět na online

Branky: 8. Havlín (Kratochvíl), 12. Havlín (Chráscina), 14. Havlín, 20. Chráscina (Havlín), 38. Havlín (Pšurný), 40. Ferby (vla.) – 19. Rehák

Žabinští Vlci Brno: Pšurný – Chráscina, Hansl, Havlín, Kratochvíl, Mezník, Pokorný, Starý, Chroust

Tango Hodonín B: Parobek, Krejčiřík, Beneš, Ferby, Křivák, Vanda, Brákora, Rehák, Konečný F., Konečný M., Němeček.