Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Norsko – Španělsko

1:1

konec (0:0)

12.10.2019, 20:45 • Ulleväl, Oslo • Skupina F • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 5.37 4.01 1.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

90+4. Joshua KING - 1:1

90+4

Norsko právě vstřelilo branku!
JOSHUA KING zodpovědnost unesl! Počkal si na pohyb brankáře Arrizabalagy a poslal balón na opačnou stranu, než kterou si gólman Chelsea vybral – 1:1.

90+2

Žlutou kartu dostává Kepa Arrizabalaga (Španělsko).

90+2

90+2. Penaltová situace.

90+2

Penalta pro Norsko! Brankář Kepa Arrizabalaga fauloval Elabdellaouiho, který byl u míče dříve! Nepřesná koncovka Kinga už byla navíc.

90+1

Rozhodčí nastaví ještě čtyři minuty!

89

Iñigo Martínez si u postranní čáry odmítl Ödegaarda a založil rychlý protiútok Španělska. Balón doputoval až k Fabiánovi Ruizovi, který z pravé strany šestnáctky vypálil mezi nohama obránce Aleesamiho do bližší tyče!

88

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Juan Bernat, přichází Iñigo Martínez.

83

Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Markus Henriksen, přichází Björn Maars Johnsen.

81

Fabián Ruiz šel do hlavičkového souboje s Aleesamim. Španělský záložník podle anglického sudího fauloval a obdržel žlutou kartu.

78

78. Šance Kinga.

78

V rozehrávce chyboval Sergio Ramos a do běžeckého souboje s veteránem Albiolem se dostal Joshua King. Ten stopera Španělů přesprintoval, ale z pravé strany šestnáctky bránu soupeře přestřelil!

78

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Rodri.

72

72. Selnaesovo zakončení z nebezpečné pozice srazil mimo bránu Saúl.

72

Šance Norska! Sörloth sklepl hlavou míč na penaltu, odkud střílel Ole Selnaes. Jeho zakončení srazil na roh Saúl, čímž hodně pomohl brankáři Kepovi Arrizabalagovi.

67

67. Ruizova rána se otřela o břevno.

67

Fabián Ruiz málem navýšil vedení Španělska! Jeho táhlá střela levačkou z nějakých 22 metrů se otřela o břevno norské svatyně.

64

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Dani Ceballos, přichází Santi Cazorla.

63

Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Stefan Johansen, přichází Alexander Sörloth.

61

Tentokrát se už píská. Sergio Busquets se provinil proti Selnaesovi a dokonce vyfasoval žlutou kartu.

47

47. Saúl ÑÍGUEZ - 0:1

47

Španělsko právě vstřelilo branku!
Hráči Španělska začali druhou půli podobně aktivně, jako tu první a tentokrát z drtivého nástupu vytěžili vedoucí gól! Rodrigo ještě před bránou na míč nedosáhl, ale domácí následně odkopli míč jen k SAÚLOVI ÑÍGUEZOVI a ten z 20 metrů prostřelil Jarsteina. Norský gólman si na míč sáhl, ale vytěsnit ho nedokázal.

42

Po přerušení hry dostává žlutou kartu Joshua King, který před tím fauloval Saúla. Španělé dostali výhodu, která vedla ke zmíněnému centru Navase.

39

39. Elabdellaoui promarnil velkou šanci.

39

Tak tohle Norové promarnili! Konkretně Omar Elabdellaoui, který si naběhl na výtečný centr Martina Ödegaarda. Na zadní tyči mohl zakončovat, ale zřejmě chtěl ještě přihrávat a ideální možnost pro střelu prováhal. Nakonec z toho byl pokus z ostrého úhlu, který Kepa ukryl v rukavicích.

35

Kristoffer Ajer byl dohrán napadajícím Rodrigem, který za to dostal žlutou kartu. Stoper Celticu navíc kulhá a Norové jistě doufají, že bude v pořádku. To už by byl citelný zásah do defenzivy, pokud by i druhý ze středních obránců musel střídat.

30

A dokonce je z toho vynucené střídání! Håvarda Nordtveita nahrazuje Even Hovland.

17

17. Na nabídku Navase nedosáhl Rodrigo.

17

Tohle sehráli hosté velmi dobře. Jesús Navas dostal balón na pravou stranu a posílal před bránu střílenou přihrávku. Míč prošel mezi nohama obránci Ajerovi, za kterým číhal Rodrigo. Tomu scházel krok, aby mohl doklepávat zblízka do sítě!

1

Španělé vlétli do zápasu hodně zostra! Rodrigo dostal míč do pokutového území, kde se po závaru ocitl v šanci Mikel Oyarzabal a norský gólman Jarstein si musel připsat první výborný zákrok!

Norsko – Španělsko

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+4. J. King (pen.) – 47. Saúl Ñíguez (Busquets)

Karty:   42. J. King (NOR) – 35. Rodrigo (ESP), 61. Busquets (ESP), 81. Ruiz (ESP), 90+2. Arrizabalaga (ESP)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 6:7.

Norsko: Jarstein – Elabdellaoui, Nordtveit (30. Hovland), Ajer, Aleesami – Henriksen (83. B. M. Johnsen), S. Berge – Johansen (C) (63. Sörloth), Ödegaard, Selnaes – J. King.
Náhradníci: Nyland, Rossbach – Rosted, Hovland, Sörloth, T. Elyounoussi, M. Elyounoussi, Midtsjö, J. Svensson, Meling, B. M. Johnsen, Normann.

Španělsko: Arrizabalaga – Navas, Albiol, Ramos (C), Bernat (88. I. Martínez) – Ruiz, Busquets, Saúl Ñíguez – Rodrigo, Oyarzabal (78. Rodri), D. Ceballos (64. Cazorla).
Náhradníci: de Gea, Pau López – Carvajal, I. Martínez, Sarabia, Th. Alcântara, D. Llorente, Rodri, Cazorla, G. Moreno, Reguilón, Alberto.

Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett (ENG)