Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HC Košice

3:2

po prodl. (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)

06.10.2019, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • 10. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.57 4.3 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hokej píše rôzne scenáre. Košičania v dnešnom zápase viedli dvojgólovým rozdielom, no napokon to nestačilo. Poprad predviedol otočku, dvoma gólmi sa prezentoval Svitana a napokon práve on zariadil ďalší bod pre Poprad. (18:34:43)

Koniec zápasu.

61:16

Poprad dal gól!
Predĺženie je na konci, Poprad skóruje a rozhoduje o osude duelu. PATRIK SVITANA vyrazil dopredu po pravom krídle a strelou z kruhu prekonal Škorvánka.
Asistencia: Joona Erving.

60:58

Svitana spoločne s Brejčákom vyrazili do prečíslenia. Pred bránkovisko dostal prihrávku Brejčák, ale Škorvánka prekvapiť nedokázal.

60:45

Chovan prenechal puk Haščákovi, ktorý si preň prišiel, no nedokázal zakončiť.

60:18

Brejčák prišiel o puk v útočnom pásme, dopredu vyrazil Chovan, no jeho prihrávka v pásme bola zblokovaná.

60:01

Začalo sa predĺženie.
V úvodných minútach tretej tretiny sa podarilo kamzíkom vyrovnať, presadil sa Kozák. Následne sme už gól nevideli, a tak si zatiaľ oba tímy rozdelia po bode a nasledovať bude predĺženie 3 proti 3 v trvaní piatich minút.

60:00

Tretia tretina sa skončila.

59:44

Slovák sa predviedol svojou delovkou od modrej čiary. Brankár Vošvrda však predviedol vynikajúci zákrok lapačkou, vytiahol semafor.

59:24

Skokan sa s pukom nikam neponáhľal, prebral si ho v strednom pásme a radšej išiel s ním do obrannej tretiny.

58:56

Vylúčená je dvojica hráčov. Na popradskej strane je to Petr Ulrych a na košickej Dalibor Bortňák. Obaja dostávajú po dve minúty za hrubosť.

58:56

Po zakončení Jokeľa sa pred bránkou Popradu zrodila väčšia strkanica, Ulrych poriadne na mantinel narazil Repeho, zrejme sa bude aj vylučovať.

58:45

Dopredu po pravom krídle trielil Suja, ktorý bol však vytlačený na zadný mantinel.

57:57

Popradčania túto presilovku vôbec nedokázali využiť, prakticky ani poriadne neboli usadení v útočnom pásme.

57:09

Dávid Skokan chcel prekabátiť brankára Vošvrdu a strieľal spoza brány. Puk zaujímavo preskočil na brvno, Skokan už dvíhal ruky, no gól to nebol.

56:46

Suja pri mantineli pridržal Takáča, čo sa domácim nepáčilo, ale rozhodne sa o nedovolený zákrok nejednalo.

56:17

Erving najprv výborne dokázal zastaviť puk ešte na modrej čiare, potom mu však preskočil cez hokejku a Repe bezpečne vyhodil.

55:42

Presilovku získava tím Popradu. Dve minúty za hákovanie dostáva Branislav Rapáč.

55:12

Od modrej čiary chcel delovkou zaskočiť Vošvrdu obranca Bučko. Jeho pokus mieril priamo na Vošvrdovu výstroj a hra bola prerušená.

54:49

Košičania síce zastavili rozohrávku Popradu v strednom pásme, potom si však tiež nerozumeli a pískalo sa zakázané uvoľnenie.

54:00

Popradčania vyrazili do výrazného prečíslenia. Takáč potiahol puk po ľavom krídle a prihrávkou pred bránku hľadal Zagrapana, ktorý sa puku dotkol, ale Škorvánek ho potom upratal.

53:16

Matis si prebral puk pri mantineli, obkorčuľoval okolo bránky a prihrával. Škorvánek s pomocou spoluhráčov dokázal upratať strelu.

52:44

Dopredu vyrazil Matis, puk však zabudol v strednom pásme, a tak v akcii ďalej pokračovať nemohol.

51:32

Dopredu po osi ihriska vyrazil obranca Jurij Repe, ktorému sa podarilo zakončiť spomedzi kruhov. Vošvrda bezpečne strelu ukryl v lapačke.

51:01

Zdalo sa, že Matisov zákrok voči Cibákovi bol nedovolený, no hlavní rozhodcovia si to nemysleli. O pár sekúnd sa pískal icing Košíc.

50:29

Od modrej čiary nepríjemne strieľal Jakub Cibák, ktorému koncovka celkom vyšla. Puk Vošvrda vyrazil pred seba a chvíľu nevedel, kde ho má, potom mu pomohli spoluhráči.

49:37

Delovka príkepom od Ervinga z modrej čiary Škorvánkovi síce vypadla, nik z Popradčanov však nebol pripravený na dorážku.

49:10

Takáč sa prepracoval do streleckého zakončenia spomedzi kruhov, vystrelil spoza hráča. Jeho pokus skončil na Škorvánkovi.

48:45

Majdan po pravom krídle nahadzoval puk za Vošvrdovu bránku. V akcii ďalej hostia nepokračovali, puk získali kamzíci.

47:29

Rapáč vyrazil dopredu spoločne s Majdanom. Dostali sa pred bránku, zakončenie Majdana napokon presné nebolo.
Dnešné stretnutie sleduje 2 151 divákov.

46:29

Delovkou od modrej čiary sa prezentoval obranca Ulrych. Jeho delovka mierila na Škorvánka. Pred bránkou sa potom zohrala menšia strkanica, zaobíde sa to bez vylúčení.

45:51

Poprad už je v plnom počte a rozhodne pokračuje v aktivite. Spomedzi kruhov zakončoval Karterud, jeho delovka smerovala na Škorvánka, najprv mu vypadla, ale potom ju košický gólman prikryl.

45:20

Lukáš Paukovček v útočnom pásme vzal zodpovednosť na seba. Dostal sa do prečíslenia spoločne s Karterudom, riešil to však sám strelou zblízka, ktorá skončila na Škorvánkovej vyrážačke.

44:28

Haščákova strela Vošvrdovi vypadla a o dorážku sa pokúšal Juraj Majdan, ktorý to zblízka napálil do betónu popradského gólmana.

43:57

Úvod početnej výhody košickým hokejistom zatiaľ veľmi nevychádza. Brejčákovi sa teraz podarilo bekhendom z obranného pásma po mantineli vyhodiť puk.

43:27

Presilovku si teda zahrá celok oceliarov. Dve minúty za hákovanie dostáva Dominik Kramár.

43:23

Skokan prekorčuľoval do útočného pásma, následne však o puk prišiel a rozhodcovia už avizujú vylúčenie na domácej strane.

43:00

Kamzíci ostali zavretí v obrannej tretine a vyhodili puk iba na zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa teda bude pred Vošvrdom.

42:45

Od modrej čiary nahadzoval puk na bránku Pavel Klhůfek. Jeho pokus bol nepresný, mieril iba na zadný mantinel.

41:40

Poprad dal gól!
Kamzíci vyrovnávajú stav stretnutia! LUKÁŠ KOZÁK iba jemne nahadzoval puk spoza pravého kruhu, strela bola niekým tečovaná a preskočila cez prekvapeného Škorvánka.
Asistencia: Andreas Štrauch.

41:34

Magovac nahadzoval puk od modrej čiary, jeho strelecké zakončenie však bolo blokované, Poprad ostal však v pásme.

40:42

Poprad sa dostal do útočného pásma a Erving chcel páliť od modrej, no iba nastrelil košického protihráča.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Prostredná časť hry priniesla prvé góly. V úvodnej časti druhej tretiny boli aktívni hostia, v 24. a 26. minúte sa presadil Klhůfek. Potom sa Košice trochu odmlčali, Popradčanom to stačilo na jeden gól, v 34. minúte znížil Svitana.
Tretia dvadsaťminútovka sa začne približne o 17:51.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:42

Erving si spracoval prihrávku na modrej čiare a okamžite strieľal. Škorvánek mal svoju lapačku pripravenú a ňou zachytil letiaci puk.

39:25

V strednom pásme hráči bojovali o puk pri mantineli. Získať ho napokon dokázali domáci a nahodili ho dopredu.

38:50

Svitana na modrú čiaru posunul pripravenému Česánekovi, ktorý delovkou vypálil. Škorvánek si dal pozor a strelu eliminoval.

38:18

Ulrychova prihrávka na Štraucha nebola veľmi presná. Puku sa v strednom pásme už zmocnili Košičania a pokračovali v rozohrávke.

37:17

Krížnou prihrávkou hľadal Takáč Leclerca, ktorý sa ukazoval na ľavom kruhu. Prihrávku si nespracoval a domáci sa sami vyhodili z obranného pásma.

36:55

Momentálne už sú kamzíci usadení v útočnej tretine a snažia sa rozvíjať svoju presilovú hru.

36:01

Úvod početnej prevahy zatiaľ domácim hokejistom nevychádza. Úspešne dokázal vyhodiť puk cez všetky čiary Ružička.

35:28

Popradská trojica útočníkov sa takmer dostala do úniku, v ktorom bol Leclerc faulovaný. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Tomáš Slovák.

34:49

Chybná košická rozohrávka znamenala popradskú príležitosť. Takáč medzi kruhmi zastavil zlú prihrávku, prenechal puk Zagrapanovi, ktorý šiel sám na Škorvánka, no ten strelu vychytal.

34:27

Klhůfek sa chcel spoza bránky pretlačiť pred bránkovisko, no veľmi mu to nevyšlo. Puku sa ujali domáci.

33:40

Česánek v obrannom pásme spadol na ľad a takmer aj prišiel o puk. Košičania však jeho menšie zlyhanie nedokázali potrestať.

33:20

Poprad dal gól!
Kamzíci ofenzívny tlak premieňajú na skórovaný gól. Mlynarovič získal puk medzi kruhmi a nakrátko ho posunul PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý prudkou strelou znížil na 1:2.
Asistencie: Samuel Mlynarovič, Petr Ulrych.

32:36

Moje predchádzajúce tvrdenie chcel vyvrátiť Patrik Koch, ktorý strieľal od modrej čiary. Priestor bránky však trafiť nedokázal.

32:01

Po dvoch strelených góloch sa Košičania strelecky umlčali a momentálne nie sú takí aktívni v ofenzíve. Vošvrda si teda môže vydýchnuť.

31:33

Svitana krížnou prihrávkou v útočnom pásme našiel Paukovčeka, ktorý si to už chystal na strelu, puk mu však v najnevhodnejšej chvíli skĺzol z hokejky.

30:55

Terajšia rozohrávka Popradu úspešná nebola, hra bola prerušená kvôli ofsajdu a vhadzuje sa v strednom pásme.

30:28

Hráči sú v trojici na oboch stranách natlačení pri mantineli a brzdia puk. V súboji napokon boli úspešnejší domáci a podarilo sa im vydolovať puk.

29:32

Do zakončenia cez ležiaceho Škorvánka sa dostal Andreas Štrauch, voľné miesto v jeho sieti však z tesnej blízkosti nájsť nedokázal.

29:15

Na strely je to v zápase vyrovnané, oba tímy majú na konte po 10 streleckých pokusov.

28:39

Poprad je momentálne usadený v útočnom pásme a pramenia z toho aj nejaké strely. Leclerc teraz krížnou prihrávkou našiel Ervinga, ktorý vystrelil a Škorvánek dokázal reagovať.

28:14

Leclerc sa odpútal od mantinelu, prekorčuľoval na ľavý kruh a odtiaľ strieľal, no mieril priamo na Škorvánka.

27:13

Matúš Paločko prihrávkou medzi kruhy našiel Paukovčeka, ktorému sa podarilo vyraziť, ale svoju strelu nasmeroval iba na zadný mantinel.

26:30

Belluš zo stredného pásma iba jemne nahodil puk na Vošvrdovu bránku, ale vzápätí sa pískalo postavenie mimo hry.

26:03

Takáč dokázal na modrej čiare zastaviť puk, posunul ho Ulrychovi na ľavý kruh, no odtiaľ jeho strela smerovala priamo do Škorvánka.

25:23

Košice dali gól!
Hostia využívajú túto presilovku a vo východniarskom derby vedú už o dva góly. Bezúch z pravého kruhu našiel medzeru a krížnou prihrávkou na opačný kruh našiel PAVLA KLHUFEKA, ktorý zamieril a trafil do voľného miesta. Stal sa dvojgólovým strelcom.
Asistencia: Juraj Bezúch.

24:34

Marcel Haščák dokázal vystreliť z ľavého kruhu a ohroziť betóny brankára Vošvrdu. Potom domáci hokejisti vyhodili puk.

24:12

Skokanova prihrávočka z ľavého kruhu neprešla pred bránku na Majdana, hostia sa však udržali v pásme.

23:33

Košičania sa môžu dostať na koňa. Budú hrať presilovku. Dve minúty za podrazenie dostáva Guillaume Leclerc.

23:18

Košice dali gól!
Oceliari strieľajú úvodný gól tohto stretnutia. Bučkovu strelu z pravého kruhu dokázal Vošvrda vyraziť betónmi, proti dorážke PAVLA KLHUFEKA z opačného kruhu však už bol bezmocný a Klhůfek to využil a skóroval.
Asistencie: Martin Bučko, Michal Chovan.

22:34

Haščákova strela z ľavého kruhu bola nepríjemná. Puk preletel nad plexisklo. Košice ešte ostali v pásme, Majdanova následná strela však bola blokovaná.

21:47

Košičania opäť úspešne vyhodili puk cez všetky čiary a Ulrych musí začínať novú akciu spoza Vošvrdu.

21:17

Zdalo sa, že Erving ešte dokázal udržať útočné pásmo po vyhodení puku od Ružičku, no napokon nie. Pískal sa ofsajd.

20:50

Poprad samozrejme začal druhú tretinu so skrátenou presilovkou, zatiaľ sa však kamzíkom veľmi nedarí presadiť v útočnom pásme.

20:16

Vošvrda si dával poriadne pozor na nahodený puk od Slováka, ktorý to síce vyhadzoval z obranného pásma, ale bolo to nepríjemné.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Úvodná tretina priniesla vcelku dynamický hokej, oba tímy si dávali veľký pozor v defenzíve. Zatiaľ sme gól nevideli, ale videli sme až sedem vylúčení. Druhá časť hry sa začne približne o 16:55.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:55

V závere tretiny sledujeme ešte jedno vylúčenie. Juraj Bezúch dostáva dve minúty za hákovanie.

19:36

Poprad dokázal úspešne prežiť toto svoje oslabenie a v hre sa môže pokračovať v plnom počte.

18:57

Haščákova nahodená strela spoza ľavého kruhu skončila na Magovacovi a domáci sa oslobodili vyhodením puku.

18:31

Kamzíci raz vyhodili puk z obranného pásma, hosťom sa znovu podarilo rozostaviť. Spred bránky chcel zakončovať Skokan, ale namieril to vedľa.

17:45

Repeho strela spoza medzikružia bola blokovaná a puk skončil v rohu klziska. Ostali pri ňom Košičania.

17:21

Zbytočný faul zo strany popradského útočníka. Guillaume Leclerc dostáva dve minúty za krosček.

16:47

Košický pobyt v útočnom pásme nepriniesol nebezpečné zakončenia, Vošvrda však stále musel monitorovať situáciu a byť v strehu.

15:58

Bučko chcel vystreliť spoza pravého kruhu, ale jeho strela mu nevyšla. Napriek tomu hostia ostali v útočnom pásme.

15:14

Bezúch vyštartoval dopredu spoločne s Khlfůfekom. Prekorčuľoval po krídle, z kruhu nahadzoval na bránku, strela bola tečovaná.

14:48

Haščák si spracoval ďalšiu prihrávku. Tentokrát na ľavom kruhu, dostal sa k strele, ale nedokázal trafiť priestor bránky.

14:18

Po pravom krídle dopredu prenikol Marcel Haščák, ktorý sa snažil z kruhu nasmerovať prihrávku pred bránku, no veľmi sa mu to nepodarilo.

13:14

Zagrapan sa pozrel najprv, či je v bráne voľné miesto, spoza pravého kruhu napokon vystrelil a puk sa iba jemne obtrel o Škorvánkov betón.

12:38

Kozákovi nevyšla prihrávka z modrej čiary, Suja s Jokeľom sa teda dostali k puku a bezpečne ho vyviezli do útočného pásma.

12:14

Úvod početnej prevahy domácim vyšiel iba trochu. Vyhrali buly, ale rýchlo sa dostali k puku oceliari a vyhodili ho preč.

11:51

Presilovku si znovu zahrá Poprad. Patrik Koch dostáva dve minúty za nečakané napadnutie.

11:21

Škorvánek trochu zaváhal pri vlastnej rozohrávke. K puku sa dostal Takáč, no rýchlo ho nedokázal presunúť pred bránku.

10:40

Matúš Paločko sa dostal k puku v obrannom pásme, vyhodil ho preč a Haščák ho zachytil až pri vlastnej bránke. Oba tímy striedajú.

09:50

Mlynarovič vydoloval puk v súboji so Slovákom. Prekorčuľoval medzi kruhy, odtiaľ však nedokázal už ohroziť strelou Škorvánka.

09:22

Klhůfekovu prihrávku z obranného pásma tečoval Mlynarovič a Košičania museli puk naháňať.

08:26

Táto presilovka domácim hokejistom vychádza lepšie, zatiaľ sa však do nebezpečných zakončení Popradčania nedostali až na jednu výnimku.

07:55

Zblízka zakončoval Matúš Paločko, ktorému posunul puk Zagrapanm. Škorvánkovi najprv puk vypadol, ale dokázal ho skrotiť.

07:06

Šikovná bola strela spomedzi kruhov z hokejky Leclerca. Škorvánek vyrážal pred seba, Takáč bol pripravený na dorážku, na puk však nesiahol.

06:32

Sledujeme ďalšie vylúčenie. Dve minúty za podrazenie dostáva hosťujúci Pavel Klhůfek.

05:47

Nádejne vyzerala akcia Matisa a Mateja Paločka, na pravom kruhu si však nerozumeli a stratili puk.

05:19

Aj Poprad je už v týchto chvíľach v plnom počte a začína sa ich skrátená presilovka kvôli vylúčeniu Repeho.

04:26

Jemné nahodenie z hokejky Tomáša Slováka smerovalo priamo na Vošvrdu a domáci gólman pre istotu prikryl puk.

03:52

Takáč vyrazil do rýchleho protiútoku spoločne so Zagrapanom a Brejčákom. Posledný menovaný strieľal z ľavého kruhu, Škorvánek zasiahol betónmi.

03:30

Aj košická početná prevaha sa končí predčasne. Jurij Repe dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.

03:02

Už momentálne prebieha skrátená košická presilovka. V jej úvode Poprad vyhodil puk cez všetky čiary.

02:50

Bezúchov nahodený puk z pravého kruhu smeroval na betóny Vošvrdu a domácim sa podarilo vybojovať puk v rohu klziska.

02:19

Popradská presilovka sa predčasne končí. Dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Matúš Paločko.

01:52

Novú akciu spoza vlastnej bránky rozbieha Erving, Košičania pevne vyčkávajú v strednom pásme.

01:28

Svitana s Paukovčekom na chvíľu prišli o puk za bránou a snažiť sa ho získali Koch so Slovákom. Oceliarom sa to napokon aj podarilo a oslobodili sa.

00:52

Poprad získava prvú presilovku. Na dve minúty za držanie je vylúčený Dávid Skokan.

00:45

Bezúch chcel prenikať dopredu po ľavom krídle. S pukom sa dostal iba do rohu klziska.

00:15

Takáč po ľavom krídle prehadzoval puk dopredu smerom na Leclerca, ktorý ho však dostihnúť nedokázal, a tak Škorvánek bezpečne odpálil preč.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Na ľadovú plochu už vychádzajú hokejisti Popradu v bielych dresoch. Košičania sa dnes pod Tatrami predstavia v tmavomodrých farbách.
Úvodné zostavy:

HK Poprad: Vošvrda (Halo) – D. Brejčák (A), Ulrych, Kozák, Magovac, Erving, Kramár, Česánek, Fabian (C) – Štrauch, Mlynarovič, P. Svitana (A) – Karterud, Paukovček, Matis – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Matúš Paločko, Matej Paločko

HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Koch (A), Slovák, Repe, Ružička, Cibák, Bučko – Haščák, Chovan, Majdan – Bezúch, Skokan (C), Klhůfek – Belluš, Bortňák, Rapáč- Jokeľ, Suja (A), Milý

Rozhodca: Baluška, Štefik – Durmis, Jobbágy.
Prajem vám príjemné popoludnie a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z tradičného extraligového východniarskeho derby medzi HK Poprad a HC Košice. Stretnutie 10. kola Tisport ligy sa na popradskom zimnom štadióne začne o 16:00 a jeho priebeh vám sprostredkuje Lukáš R. Ovšonka.

Popradčania nemajú vôbec dobrú aktuálnu formu. Z posledných piatich zápasov dokázali vyhrať iba dva, a to nad Nitrou 5:0 a v Miškovci 2:3. Naposledy sa predstavili na ľade Liptovského Mikuláša, ktorému podľahli 4:3, napriek tomu, že v zápase viedli 0:2. Dvojgólové vedenie kamzíci prehajdákali aj v domácom zápase s Detvou, ktorej napokon podľahli 2:3 po predĺžení. Aktuálne sa teda Poprad v tabuľke nachádza na nelichotivom 9. mieste so ziskom 10 bodov a so skóre 26:24.

Košice sú zatiaľ suverénnym lídrom tabuľky Tipsport ligy. Oceliari z 9 odohraných zápasov vyhrali 7, z toho šesť v riadnom hracom čase. Košičania majú aktuálne celkom dobrú formu, z posledných piatich zápasov dokázali do úspešného konca doviesť štyri duely. Hokejisti Košíc v poslednom kole Tipsport ligy doma po nájazdoch zdolali Miškovec 3:2, predtým v inom východniarskom derby porazili Michalovce 3:0. V tabuľke sú teda prví, na konte majú 20 bodov a skóre 29:16.

V minulej sezóne sme sledovali aj štvrťfinálovú play-off sériu medzi Popradom a Košicami. Poprad zvíťazil napokon 4:2 na zápasy a postúpil do semifinále. Pred začiatkom tejto sezóny sa oba tímy stretli na Tatranskom pohári a oceliari vtedy nadelili kamzíkom debakel 0:6.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

HK Poprad – HC Košice

3:2

po prodl. (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 34. P. Svitana (Mlynarovič, Ulrych), 42. Kozák (Štrauch), 62. P. Svitana (Erving) – 24. Klhůfek (Bučko, Chovan), 26. Klhůfek (Bezúch)

HK Poprad: Vošvrda (Halo) – D. Brejčák (A), Ulrych, Kozák, Magovac, Erving, Kramár, Česánek, Fabian (C) – Štrauch, Mlynarovič, P. Svitana (A) – Karterud, Paukovček, Matis – Takáč, Zagrapan, Leclerc – Matúš Paločko, Matej Paločko

HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Koch (A), Slovák, Repe, Ružička, Cibák, Bučko – Haščák, Chovan, Majdan – Bezúch, Skokan (C), Klhůfek – Belluš, Bortňák, Rapáč – Jokeľ, Suja (A), Milý

Rozhodčí: Baluška, Štefik – Durmis, Jobbágy

Diváci: 2 151

Průběh zápasu
1. třetina
00:52 KOS 2 Skokan, držení
02:19 POP 2 Matúš Paločko, vysoká hůl
03:30 KOS 2 Repe, nedovolené bránění
06:32 KOS 2 Klhůfek, podrážení
11:51 KOS 2 Koch, napadení
17:21 POP 2 Leclerc, krosček
19:55 KOS 2 Bezúch, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
23:18 KOS 0:1 Klhůfek (Bučko, Chovan)
23:33 POP 2 Leclerc, podrážení
25:23 KOS 0:2 Klhůfek (Bezúch)
33:20 POP 1:2 P. Svitana (Mlynarovič, Ulrych)
35:28 KOS 2 Slovák, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
41:40 POP 2:2 Kozák (Štrauch)
43:27 POP 2 Kramár, hákování
55:42 KOS 2 Rapáč, hákování
58:56 POP 2 Ulrych, hrubost
KOS 2 Bortňák, hrubost
Po 3. třetině
Prodloužení
61:16 POP 3:2 P. Svitana (Erving)
po prodl.