Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – Atalanta Bergamo

1:2

konec (0:0)

15.09.2019, 12:30 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • 3. kolo • David Panuška

Tipsport: 3.41 3.63 2.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

90+5. Duván ZAPATA - 1:2

90+5

Bergamo právě vstřelilo branku!
Ale pozor, rozhodující branku nakonec dávají hosté a autorem je dnes aktivní DUVÁN ZAPATA! Ten dostal míč na hranici vápna a naprosto luxusním zakončením do šibenice vrací svému celku vedení!

90+2

Nastavuje se pět minut. Goran Pandev si na polovině hřiště vyšlápl na hostujícího hráče a dostává spíše takovou taktickou žlutou kartu.

90+1

90+1. Domenico CRISCITO - 1:1

90+1

Janov právě vstřelil branku!
K penaltě se postavil domácí kapitán DOMENICO CRISCITO, který to tvrdě poslal do středu branky a rozpoutal obrovské nadšení na tribunách!

89

Lukas Lerager si naběhl minutu před koncem základní hrací doby pro penaltu! Domácí hráč udělal kličku a mohl zakončovat, ale byl povalen a sudí penaltu bude ještě potvrzovat s videorozhodčím.

88

Nyní to bylo blízko! Andrea Pinamonti si naběhl na střed a před vápnem zakončoval po zemi k levé tyčce. Míč se ale do branky nakonec nevešel!

83

83. Ofsajd Gosense

83

Robin Gosens dostal míč na levé straně za obranu a ze strany zakončoval na první tyčku. Ionut Radu na tento pokus nedosáhl, ale nakonec byla celá situace ofsajdová!

82

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Paolo Ghiglione, přichází Peter Ankersen.
Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Antonio Barreca, přichází Goran Pandev.

80

Další střelecký pokus hostujícího celku. Před vápnem přišla střela, která byla nakonec vyražena na rohový kop, další parádní zákrok od brankáře Radu!

77

A další neporozumění od domácích fanoušků. Janov totiž šel po pravé straně do vápna a všichni čekali roh. Místo toho se odkopávalo od branky a Zapata měl na noze druhou branku, Ionut Radu ale jeho ránu na levé straně vyrazil!

70

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Ivan Radovanović, přichází Riccardo Saponara.

65

65. Luis MURIEL - 0:1

65

Bergamo právě vstřelilo branku!
LUIS MURIEL na sebe vzal zodpovědnost a udělal to s chladnou hlavou! Kolumbijský fotbalista zakončil k levé tyčce a Atalanta jde do důležitého vedení.

63

Sudí Fabbri dal videu za pravdu, Duván Zapata byl v gólové pozici faulován a Atalanta bude kopat pokutový kop! Domácí Zapata dostává žlutou kartu za protesty.

62

Před více jak minutou došlo k zákroku ve vápně, ale ve hře se pokračovalo. Až nyní ji sudí přerušil a jde se podívat na VAR!

60

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Josip Iličić, přichází Luis Muriel.

56

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Mario Pašalić, přichází Marten de Roon.

49

Hans Hateboer následně u levého praporku zajel do jednoho z domácích a je třetím potrestaným hráčem Atalanty v utkání.

48

48. Christian Kouamé (JAN)

48

Christian Kouamé se dostal do první velké šance svého celku! Na levé straně vápně zakončil do pravé šibencie, ale Pierluigi Gollini parádním zákrokem drží hosty!

45+1

Na zemi se najednou objevil Criscito, kterého v nepřehledném souboji poslal k zemi Josip Iličić. Nevypadalo to na nějaký obrovský faul, ale žlutá karta pro slovinského fotbalistu platí.

44

Christian Kouamé si nyní dal míč přes bránícího hráče a šel sprintem do útoku. Hostující obránce dostává žlutou kartu za zákrok, který vlastně neudělal. Domácí hráč do něj naletěl a spadl místo toho, aby šel do rychlé akce...

38

Dobrá kombinace se střeleckým pokusem na konci. Mario Pašalić zakončoval akci svého celku střelou z pravé strany, ale po zemi se mu brankáře překonat nepovedlo.

31

První žlutou kartu dostává domácí Romero, který nakopl Gómeze během rozehrávky u levé lajny. Pokračovat se bude stejnou situací.

28

Následně zajímavá šance na straně druhé! Lukas Lerager dostal míč před šestnáctku a po parádním prvním doteku zakončoval. Míč šel do branky, ale nakonec jej bránící hráč srazil na roh!

19

Další střelecký pokus před vápnem od Ivana Radovanoviće a nyní byla o něco lepší! Srbský fotbalista tvrdě zakončoval k levé tyčce, ale branku těsně minul.

14

Mario Pašalić si naběhl do vápna na parádní centr z pravé strany a zjevil se sám před brankářem. Míč ale trestuhodně netrefil!

4

Hned po rozehrávce se domácí celek dočkal branky, ale ta není uznána. Domácí se totiž dočkali branky z ofsajdové pozice, hned tři hráči byli za obranou.

Janov CFC – Atalanta Bergamo

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+1. Criscito (pen.) – 65. Muriel (pen.), 90+5. D. Zapata (de Roon)

Karty:   31. Romero (JAN), 63. C. Zapata (JAN), 90+2. Pandev (JAN) – 44. A. Masiello (ABC), 45+1. Iličić (ABC), 49. Hateboer (ABC)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:14.

Janov CFC: Radu – Romero, C. Zapata, Criscito – Ghiglione (82. P. Ankersen), Schöne, Radovanović (70. Saponara), A. Barreca (82. Pandev) – Lerager – Kouamé, Pinamonti.
Náhradníci: Jandrei, Marchetti – A. Sanabria, Biraschi, Aljámik, Favilli, Jagiełło, Pandev, Pajač, Saponara, P. Ankersen, Goldaniga.

Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Djimsiti, A. Masiello – Hateboer, Freuler, Pašalić (56. de Roon), Gosens – A. Gómez – Iličić (60. Muriel), D. Zapata.
Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Arana, Palomino, Castagne, Kjaer, Barrow, Malinovskyj, Muriel, de Roon, Ibañez.

Rozhodčí: Fabbri – Alassio, Santoro