Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem

konec

07.09.2019, 14:15 • Tomáš Suchánek (@SuchanekTomas)

Oficiální část tiskové konference je u konce, nyní proběhnou dotazy novinářů. (14:38:43)
Jiří Pelc o marketingu a ticketingu. Tento rok budeme pokračovat v marketingu stejně jako v loňském roce, chceme využívat více kostku a sociální sítě. Ceny permanentek zůstaly stejné jako loni, online ticketing jsme z důvodu úspor pro tento rok zrušili. Ceny lístků na jednotlivá utkání jsme zvýšili o 10 korun, jelikož jsme ceny drželi již čtyři roky.
Jiří Zdvořáček o rozpočtu: Celkový rozpočet je pro tuto sezonu 14 mil. Rozpočet na hráče byl navýšen o 0,5 mil. Dále čekáme na sportovní koncept od města. Hlavními sponzory tuto sezonu jsou AVE, GLENCORE, Jágr Tým a Chance. Vstupujeme do soutěže bez dluhu a daří se nám držet v černých číslech již druhým rokem. Stále bohužel nemáme generálního sponzora, kterého sháníme. Dresy zůstanou, z důvodu stejných sponzorů, stejné jako v loňském roce.
Tomáš Mareš o kádru: Na začátek bych chtěl říct, že máme opravdu mladý tým. Průměr je 22 let, a to je nejnižší průměr, co kdy tady ve Slovanu byl. Nyní domácí trenér představil celou aktuální sestavu Slovanu.
Jiří Zdvoráček o volbě kapitána: Kapitánem tento rok bude Jaroslav Roubík s poznámkou: „I my máme svého Jardu“.
Vladimír Evan: Dlouhodobě patříme k týmům s nízkým rozpočtem, my máme teď tři hráče dlouhodobě mimo hru, a tak jsme rádi, že se tato spolupráce povedla . Poděkovat musíme také městu, jelikož bez města bychom tuto soutěž nehráli.
Jaromí Jágr: Vše bylo řečeno, ale já si přeji hlavně, aby spolupráce fungovala na obě strany. Je to velká šance pro hráče Slovanu, aby si případně zahráli extraligu. Například Ondřej Smetana. Zároveň je to výstraha pro naše hráče, kteří nebudou mít výkonnost (smích), při poznámce, jestli Jaromír Jágr, bude prvním, kdo se ve Slovanu objeví z důvodu výkonnosti. Dále Jaromír Jágr poznamenal, že je nyní zraněný. Zároveň poznamenal, že je možné, že se v dresu Slovanu na dva, tři zápasy objeví.
David Čermák: My jsme začali tuto spolupráci řešit hned po postupu do extraligy. Máme hodně mladých hráčů pod smlouvou, a tak jsme nabídli Slovanu tuto spolupráci. Chceme, aby tato spolupráce byla výhodná pro obě strany.
Vladimír Evan: S Kladnem jsme chtěli spolupracovat už dříve, ale bohužel Kladno hrálo stejnou soutěž jako my. Kladno produkuje hodně mladých hráčů a my bychom jim chtěli pomoci, aby se u nás rozehráli. A naopak pokud se někomu z našich hráčů bude dařit, může si zahrát extraligu na Kladně.
Začátek tiskové konference se posouvá na 14:15. Důvodem jsou dopravní komplikace kladenské osmašedesátky.
 Tisková konference HC Slovan

Slovan čeká od 16:00 generálka v rámci utkání se spřáteleným klubem HC Rytíři Kladno. Před samotným zápasem nás však čeká před sezonní tisková konference. Tématem dnešní TK bude představení jakým způsobem bude spolupráce s Rytíři probíhat, a tak bude přítomný na dnešní TK i majitel Rytířů Jaromír Jágr.

Dalšími tématy bude představení týmu, sponzorů a marketingu před novou sezonou. Mimo kladenské osmašedesátky budou přítomni jednatelé Slovanu Jiří Zdvořáček a Vladimír Evan, jenž je zároveň hlavním trenérem. Dále bude přítomný marketingový a obchodní manažer Jiří Pelc, trenér Tomáš Mareš a hráče bude zastupovat zkušený Jaroslav Roubík. Kladenskou stranu bude ještě zastupovat sportovní manažer David Čermák.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem

konec