Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HC Dynamo Pardubice – Eisbären Berlín

0:2

konec (0:1, 0:0, 0:1)

07.09.2019, 19:00 • enteria aréna, Pardubice • Petr Dejnožka

Tipsport: 2.2 4.5 2.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:31

Pardubický tým si bere oddechový čas a posílá Ondřeje Kacetla na střídačku!

56:48

S nadějeme Dynama je amen. Domácí jdou do čtyř poté, co chvilku hráli v šesti hráčích. Trest odpyká Denis Kindl (PCE).

48:20

Přesilová hra však Dynamu vydržela jen devět vteřin. Poté to totiž v útočné třetině přehnal s tvrdostí Martin Látal (PCE), který taktéž usedne na trestnou lavici. Pokračovat se bude ve čtyřech.

48:11

Domácí hráči budou mít další šanci na korekci nepříznivého stavu. Frank Hördler (EIS) putuje za katr za nedovolené bránění.

46:45

Eisbären právě vstřelili branku!
Naopak na druhé straně se slaví, hosté odskakují do dvoubrankového rozdílu. Po přechodu do útočné třetiny dostal kousek prostoru na levém kruhu AUSTIN ORTEGA, který tahem poslal kotouč do horní poloviny Kacetlovy branky – 0:2! Asistence: Marcel Noebels.

42:18

Aktivita Dynama bude ještě umocněna. Pronikající Machalu háčkem přibrzdil Leonhart Pföderl (EIS), domácí hokejisté si znovu zahrají v početní výhodě.

38:29

Místo tlaku Eisbärenu přišla velká šance Pardubic! Marek Hovorka dostal kotouč do jízdy, pláchl všem a tvrdou ranou napálil rameno zakletého Sebastiana Dahma!

37:28

V závěru druhé třetiny si úvodní přesilovou hru zahraje i Berlín, za katr putuje Jan Zdráhal (PCE) za krosček.

34:00

Šest minut před koncem druhé třetiny dostanou domácí hráči další šanci na vyrovnání. Za vyhození kotouče mimo hrací plochu je dvěma minutami potrestán berlínský Sebastian Streu (EIS).

25:14

Své zkušenosti a hokejový um ukázal Jan Kolář, který urychlil rozehrávku a milimetrovým pasem poslal do samostatného úniku Martina Látala! Letní posila Pardubic zkusila střelu mezi Dahmovy betony, ze vzájemného souboje ale znovu vyšel vítězné hostující gólman.

21:50

Největší šanci Pardubic zřejmě v dosavadním průběhu měl nyní Denis Kindl, který se proháčkoval až před Dahma a pokusil se mu zasunout puk mezi betony! Německý brankář ale vynikajícím zákrokem udržel čisté konto a vedení Eisbärenu!

17:37

Ale uvidíme! Austin Ortega zůstal pardubickým týmem zcela nehlídán na mezikruží a měl dostatek času si vybrat, kam kotouč pošle. Kacetl včas vyjel, zmenšil úhel a kvalitním zákrokem udržel Dynamo na dostřel!

11:51

Pardubičtí hokejisté se usadili v útočném pásmu a za svoji aktivitu jsou ihned odměněni. Alespoň částečně. Zahrají si první přesilovou hru poté, co na trestnou lavici míří Pierre-Cedric Labrie (EIS) za sekání.

02:13

Eisbären právě vstřelili branku!
Nepřesnost v pardubické defenzívě přináší úvodní branku v jejich síti! Nahozený puk středem proklouzl až do útočného pásma na rozjetého SEBASTIANA STREUA, který roztáhl Kacetla a zasunul mu kotouč mezi betony – 0:1! Asistence: John Ramage.

HC Dynamo Pardubice – Eisbären Berlín

0:2

konec (0:1, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Streu (Ramage), 47. Ortega (Noebels)

HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Vlk) – Eklund, Piché, Kolář, Holland, Mikuš, Zdráhal, Hrádek – Machala, Kousal, Hovorka – Mandát, Locke, Kindl – Kratochvíl, Pochobradský, Látal – Pavlík

Eisbären Berlín: Dahm (Franzreb) – Hördler, McKiernan, Müller, Ramage, Braun, Kettemer – Noebels, Streu, Pföderl, T. Reichel, Lapierre, Ortega, L. Reichel, Jahnke, Ustorf, Labrie, Rankel, Dietz

Rozhodčí: Pilný, Barek – Bohuněk, Kis

Diváci: 1280

Průběh zápasu
1. třetina
02:13 EIS 0:1 Streu (Ramage)
11:51 EIS 2 Labrie, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
34:00 EIS 2 Streu, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
37:28 PCE 2 Zdráhal, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
42:18 EIS 2 Pföderl, hákování
46:45 EIS 0:2 Ortega (Noebels)
48:11 EIS 2 Hordler, nedovolené bránění
48:20 PCE 2 Látal, podrážení
56:48 PCE 2 Kindl, příliš mnoho hráčů
Konec