Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (B)

SK Sokol Brozany – Bohemians Praha 1905 B

2:0

konec (0:0)

11.08.2019, 17:00 • Hřiště SK Sokol Brozany • 1. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 3.76 4.2 1.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Já se odsud z Brozan pro dnešek s Vámi loučím a přeji Vám hezký zbytek nedělního večera. Někdy příště zase u zápase České fotbalové ligy na počtenou! (18:54:08)
Dnešní utkání je u konce! Oboustranně velmi aktivní hru nakonec zvládli lépe domácí fotbalisté, kteří po gólech nových posil Ajinoviće a Hovsepyana rozhodli dnešní utkání. Velkou práci také odvedl Přemysl Lipš, který lapil opravdu velké množství střel vršovického celku. První body do tabulky tak patří Brozanům, byť ani hosté se nemusí stydět za výkon. Sami se dostávali do mnoha příležitostí, které ale vždy zahořely na obraně domácího týmu.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Bohemians se ještě v posledních chvílích dostaly do šance. Celou situaci ovšem vyřešil Lipš, který také odkopával.

90+1

Hlavní sudí Michal Paták nastavuje dvě minuty!

90

Brozanští se ještě pokusili o šanci. Předfinální nahrávku Ajinoviće ale dokázal ve velké rychlosti zastavit Jan Vondra.

89

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Davit Hovsepyan, přichází Filip Turek.

88

Chvíli na to pak i další na opačné straně. Ten ovšem tentokrát velmi rychle vyrazil obránce Bohemians.

87

Lipšův odkop převzal Toni Ajinović. Ten si kličkou obehrál hned dva hráče Bohemians, nakonec našel centrem nalevo Jakuba Hruštince. Brozanští posléze celou akci dokončili a vytěžili z ní rohový kop.

85

Klokani stále kombinují a dostali se od vlastní branky až těsně do vápna. Tam ovšem domácí obloukem poslali míč na polovinu hřiště.

84

84. HOVSEPYAN - 2:0

84

Brozany právě vstřelily branku!
Velké snažení Bohemians nic nepřineslo. Naopak domácí tým se dostal do enormní šance, kterou precizně překonal Koubu DAVIT HOVSEPYAN, který pojišťuje vedení Brozan.

81

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Dominik Hloušek, přichází Matěj Walter.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B: ze hřiště odchází Jakub Nečas, přichází Peter Horizrál.

81

Brozanští dokázali otočit hru. Odtamtud se do brejku dostal Dominik Hloušek, jehož ale srazil nedovoleně Patrik Vala.

80

Další velkou šanci na branku Brozan vyslal Anh Le Tuan, jehož střela se odrazila hned o tři auta, stojící na parkovišti těsně u hřiště.

78

Přemysl Lipš je stále ve velkém zápřahu. Klokani se dostávají do jedné šance za druhou, ovšem obrana domácího celku dělá maximum, aby udržela míč mimo branku.

77

Po Cibulkově faulu Bohemians rozehrávali nakrátko. Jakub Nečas se stáhl s míčem doprava, odkud následně tvrdě vypálil. Přemysl Lipš ale celou situaci ohlídal a zachránil.

76

Pražané ale útoční i nadále. Další centr Bohemky ale dokázal hlavou odrazit Michal Obrtlík. Tím se ale Bohemians z útočného prostoru nedostali.

75

Jeho exekuce se zmocnil Jan Vondra, který ale zvolil příliš velký důraz na míč a ten mířil vysoko nad branku.

74

Pražané mohou zahrozit z přímého volného kopu z hranice velkého vápna.

73

Po pravé straně se do brejku vydával Dominik Nátr. Ten se z rohu pokusil o vyslání křižného centru na Matyáše Buneše. Jeho střelu ale zblokoval Dominik Hloušek.

72

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Petr Výborný, přichází Karel Jakš.

70

Hned na začátku sezóny si našlo na brozanský stadion cestu hned 411 diváků.

70

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B: ze hřiště odchází Jan Záviška, přichází Dominik Nátr.

69

Ten zprvu mířil na kopačky Jana Závišky, jemuž ale míč poskočil pod nohama a dostal se tak dozadu na Daniela Krcha. Tentokrát ovšem Vršovičtí nic nevytěžili.

68

Nic z této akce ale nevytěžili a následuje tak další odkop od branky Přemysla Lipše.

67

Do šance proti Koubovi se dostal Davit Hovsepyan. Jeho křižná střela ale nakonec celou branku přeletěla a z následného odkopu obsadili Bohemians soupeřovu polovinu.

66

Tlak Bohemians pokračuje. Gólman Lipš se ale zatím drží, neboť většinu střel buď vyrazí, či střela letí mimo něj. Následnými odkopy pak uvolňuje napětí před svou brankou.

64

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B: ze hřiště odchází Darek Farkaš, přichází Pavel Osmančík.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B: ze hřiště odchází Matěj Koubek, přichází Anh Le Tuan.

62

Odkop gólmana Brozan ale vrátil míč do držení Bohemians. Vršovičtí se rychle vydali do další akce, ze které se pokusili vystřelit.

61

Tlak klokanů ale pokračuje. Tentokrát Lipš chytil střelu Michala Vrány, která vyústila ze série krátkých rychlých přihrávek vršovického celku.

59

Po obdržení gólu jsou opět o něco aktivnější hráči Bohemians, kteří se dostávají do většího množství střeleckých pokusů. Při tom posledním stáli při Lipšovi všichni svatí, když nakonec dokázal vyrazit střelu Matěje Koubka těsně vedle tyče.

56

56. AJINOVIĆ - 1:0

56

Brozany právě vstřelily branku!
Přesto nakonec inkasoval! TONI AJINOVIĆ se rozeběhl proti odraženému míči a ten také ve velké rychlosti dorazil zpět do zcela odkrytého prostoru u pravé tyče. Tím si také připisuje první trefu za Brozany v soutěžním utkání.

56

Gólman Kouba ovšem penaltu dokázal vyrazit!

56

Počínal si ale při tom nedovoleně, za což Daniel Krch obdržel žlutou kartu a navíc se kopal proti jeho brance pokutový kop.

55

A další rohový kop z Brozan, tentokrát z druhé strany a tentokrát jej mimo ohrožení vlastní branky srazil Daniel Krch.

54

Přetažený odkop ale na vzdálenější straně ještě hlavou popostrčil mimo hřiště Matyáš Buneš.

54

Brozany mají další velkou akci v podobě přímého kopu. Z něj sice přímou střelu na branku nevytěžili, ovšem alespoň rohový kop na ně čeká.

52

Zpoza velkého vápna prověřil střední střelou Lipše Jan Záviška. Pro gólmana Brozan ale nečinilo velký problém ji lapit, navíc následným odkopem poslal hru na opačný konec hřiště.

51

A Bohemians opět kombinují na polovině hřiště ve snaze probít se před branku Lipše.

49

Velmi dalekou křižnou střelu z levé strany vyslal na Koubu Toni Ajinović. Gólman Bohemians ale dokázal míč vyrazit na opačnou stranu. Zde ale stál připravený Davit Hovsepyan, který už se napřahoval na dorážku. V tu chvíli ale zaúřadoval Daniel Krch, který brozanského hráče tělem od míče odstavil.

48

Rychlý průnik Matěje Koubka po pravé straně odrazil Tomáš Bubeníček, který následně svým odkopem míče přenesl hru zpět na střed hřiště a míč do držení vršovického týmu.

47

Do druhé půle vstoupil o něco aktivněji vršovický tým. Hosté se hned dostali na soupeřovu polovinu, kde se ovšem rozhořel boj o míč.

46

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B: ze hřiště odchází Marvis Amadin Ogiomade, přichází Michal Vrána.

46

Začal druhý poločas.
První poločas přinesl oboustranně velmi aktivní fotbal. Jak domácí Brozany, tak hostující Bohemians se přetahovaly ve střeleckých pokusech, čímž také hra měla velký spád. Plno práce také měli oba gólmani, kteří si ovšem zatím vedou velmi slušně.

45+1

První poločas skončil.

45

Po faulu na Petra Výborného mohou domácí zahrozit z přímého kopu. Křižmo na bránu vypálil Dominik Hloušek, u míče byl ale jako první Marek Kouba, který jej vytlačil rukama před sebe.

44

Chvilkový útok Bohemians zvládli domácí odrazit. Brozany se tím pádem opět dostaly na soupeřovu polovinu, už ale ne přímo do vápna.

42

Nakonec se i podařilo a velkou akci domácích musel hasit Kouba. Po jeho odkopu se rozhořel další boj o míč nedaleko středového kruhu.

41

Tak to byl důležitý obranný zákrok Toniho Ajinoviće, kterým zastavil rychlý brejk Bohemians. Nováček v brozanském dresu skluzem odrazil míč, který šel na Jakuba Nečase a Brozanští se tak snaží projít přes zahuštěný střed.

40

Nakonec se ale s celou situací dokázali domácí hráči vypořádat. Samotní se posléze dostali k postupnému protiútoku, z něhož vytěžili rohový kop.

38

Přímý kop Jakuba Hruštince hlavou odrazil Ogiomade. Klokani se díky tomu rychle přesunuli zpět do útoku, kde se snaží tlačit domácí tým.

36

Tam ale míč padl na kopačky Vršovických, kteří ještě ohrozili Lipše. Brozanský gólman ale dokázal celou situaci včas vyřešit a hra tak pokračovala dalším soubojem o míč u středového kruhu.

35

Po ošetřování jednoho z hráčů Bohemians zahájil hru brozanského týmu pomalým odkopem po zemi Přemysl LIpš. Domácím se ale záhy povedlo přenést hru na opačný konec hřiště.

32

Nakonec se ale Brozany dostaly do brejku. Po náběhu Dominika Hlouška se míč dostal na Willyho Boriese Peréze, který ještě našel Hovsepyana. Arménský útočník vystřelil, ovšem jeho střelu tečoval Krch přímo ke Koubovi.

32

Klokani kombinují na soupeřově polovině.

30

Žlutou kartu dostává Radek Cibulka (Sokol Brozany).

30

Odkop Lipše od jeho branky se odrazil o záda překvapeného Obrtlíka, díky čemuž se k míči dostali Pražané.

29

Exekuce přímého opu z dosti nadějné vzdálenosti se chopil Toni Ajinović, jehož nákop ale branku Marka Kouby o malý kousek přeletěl a odrazil se o ochrannou síť nad ní.

28

Žlutou kartu dostává Marvis Amadin Ogiomade (Bohemians Praha 1905 B).

27

Po občerstvovací pauze pokračují Brozanští v tlaku na branku. Střelecky se opět vyznamenal Toni Ajinović, jehož střelu ovšem Kouba dokázal vytáhnout na roh.

22

Hlavičkový souboj mezi Tomášem Bubeníčkem a Marvisem Ogiomadem nakonec vyhrál obránce domácího týmu. V dalším boji se Vršovičtí dopustili nedovoleného zákroku, díky čemuž se do šance dostaly Brozany. Ajinovićovu střelu ale Kouba chytil.

21

Domácí se velmi statečně brání, byť úkol je to velmi těžký a Bohemians se stále tlačí do šance.

20

Davit Hovsepyan svou nahrávkou nedokázal najít žádného ze svých spoluhráčů a po autovém vhazování se k míči dostali zelenobílí. Hostující tým tak rozehrál svou průnikovku ve snaze dobýt soupeřovu svatyni.

18

Po akci Brozan rozehrává pozvolna od vlastní branky Daniel Krch. Stoper Bohemians ale nemůže hru rozvinout hluboko do herního prostoru.

16

Marvis Ogiomade chtěl jistě svým nákopem najít před brankou Matěje Koubka. Míč ovšem poslal do volného prostoru, kam si pro něj jako první seběhli Brozanští. Pražané se ale stejně ve vápně udrželi a sami se pokusili o zakončení.

15

Domácí Sokol ale velmi rychle hru přesunul zpět před Koubu a dostal opět svého soupeře pod tlak.

14

Dlouhým nákopem následně Vršovičtí přesunuli hru na opačný konec před Přemysla Lipše.

13

Klokani ale nakonec dokázali tlak na vlastní branku ustát a po faulu Brozanských si začali nahrávat mezi obránci a gólmanem.

11

Tak dlouho byl Petr Výborný blokován Janem Vondrou, až posunul míč doleva na Willyho Peréze, díky čemuž byla zahájena kombinace Brozan, která vyústila ve střelu do Nečasova náručí.

10

Přímo k brance se přiblížily Brozany. Nůžkami poslal míč na bránu Petr Výborný, jehož střelu ovšem celkem včas obránce klokanů srazil na roh.

9

Znovu se rozhořel boj o míč na úrovni středového kruhu. Z něj střídavě těží pražský tým, jindy domácí Brozany. Na delší dobu se ovšem hra nepřesouvá ani na jednu ze stran.

7

Tak to byla ohromná šance v podání Toniho Ajinoviće. Nováček v brozanském dresu nikým nehlídán posunul volný nákop až na Koubu. Gólman Bohemians ale v poslední chvíli dokázal ve výskoku míč vyrazit.

5

Brozanští odrazili nápor svého soupeře a sami se vydali do protiútoku. Z něho si již chystal míč ke střele Petr Výborný, jehož ovšem ve vápně zblokoval Jan Vondra.

4

Poprvé v utkání se hra také dostala ke gólmanovi Koubovi. Po této akci ale Brozany dlouho u míče nezůstaly, naopak hráči pražského týmu se snažili přes brozanské sevření prokombinovat do volného prostoru.

2

K míči se dostal gólman Lipš, který rychlým výhozem roztáhl hru. Vršovičtí se ovšem stále drží na soupeřově polovině, kde obírají Brozany o míč.

2

Ten ovšem domácí zeď dokázala vyrazit na roh.

1

První míč získali fotbalisté Bohemians, kteří se s míčem rychle vydali před Lipše. Díky nedovolenému zákroku se také velmi rychle dostali k přímému kopu z hranice velkého vápna.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Sokol Brozany: Lipš – Obrtlík, Bories, Bubeníček, Hruštinec, Výborný, Cibulka (C), Hloušek, Hovsepyan, Mešič, Ajinović
Náhradníci: Raicevic – Vojvodic, Jakš, Chukwuma, Turek, Walter.

Bohemians Praha 1905 B: Kouba – Farkaš, Vondra, Vala D., Vala P., Buneš (C), Záviška, Nečas, Koubek, Ogiomade, Krch.
Náhradníci: Le Giang – Jirsa, Nátr, Osmančík Horizrál, Vrána, Le Tuan.

Rozhodčí: Michal Paták – Václav Kubec, Vitktor Paták.
Výsledky letní přípravy Bohemians B:
1. FK Příbram B – Bohemians Praha 1905 2:4
Bohemians Praha 1905 B – FK Slavoj Vyšehrad 2:1
Bohemians Praha 1905 B – FK Meteor Praha VIII 2:2
FC MAS Táborsko – Bohemians Praha 1905 B 5:0
SK Slavia Praha B – Bohemians Praha 1905 B 2:2
FK Jablonec B – Bohemians Praha 1905 B 5:3
Zato Bohemians doslova navazují s B týmem na působení v juniorské lize. Nejenže se neproměnil téměř kádr, za který nastupují stále hráči ročníků 1998, 1999 a 2000, z juniorky zůstal i stejný realizační tým pod vedením hlavního trenéra Vladimíra Hrušky. Zrovna tak ale rezervní tým klokanů nastoupil Daniel Krch v posledním přípravném utkání s Jabloncem B. Na soupisce A týmu i B týmu pak je gólman Marek Kouba a útočník Michael Junior Ugwu.
Výsledky letní přípravy Brozan:
SK Sokol Brozany – SK Benátky nad Jizerou 1:3
SK Sokol Brozany – FK Seko Louny 5:1
SK Slaný – SK Sokol Brozany 4:0
FK Teplice B – SK Sokol Brozany 2:3
SK Sokol Brozany – SK Motorlet Praha 2:1
SK Dušníky – SK Sokol Brozany 0:3
Brozanský tým bude do nové sezóny vstupovat s jednou zásadní změnou. Poprvé od postupu Sokolu do ČFL nebude tým trénovat Jiří Němec, nýbrž na lavičku Severočechů se vrací po třech letech někdejší reprezentant Československa Petr Čermák.

Došlo také k mnoha změnám v hráčské sestavě Brozan. Listina odchozích hráčů čítá hned třináct jmen, mezi nimi i opory loňského týmu jako Ivan Šollar, Martin Studecký, či Damián Farkaš. Zrovna tak bohatý je i seznam příchodů do Brozan. Z Velvar přišla dvojice Michal Obrtlík a Vít Pavlíček, z druholigového Ústí nad Labem Filip Turek a Karel Jakš, z Teplic pak Jakub Hruštinec a Dominik Hloušek. Po jednom pak přišli Matěj Walter z Lovosic a Petr Výborný z Litoměřicka.

Brozanský tým ale také ve velkém lovil v zahraničí, kupříkladu z černohorského Baru přišli Luka Raicević a Dorde Vojvodić, ze slovenského Velkého Ďuru Willy Bories Peréz, z rakouského Loipersdorf-Kitzladen pak Toni Ajinović, z kyperského Thoi Lakatamias Davit Hovsepyan a nakonec ze slovenských Velkých Ludinců Aleksandr Luzin.
Zdravím vás u prvního kola nového ročníku České fotbalové ligy, skupiny B. Poprvé v novém formátu proti sobě nastoupí domácí SK Sokol Brozany, který bude zahajovat již svou třetí sezónu v třetí nejvyšší soutěži, a Bohemians Praha 1905 B, jakožto nástupce týmu z Vršovic v tehdejší Juniorské lize. Přeji příjemné počtení.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

SK Sokol Brozany – Bohemians Praha 1905 B

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 56. Ajinović, 84. Hovsepyan

Karty:   30. Cibulka (BRO) – 28. Ogiomade (BOB), 56. Krch (BOB)

Neproměněná penalta: 56. Ajinović (BRO), brankář Kouba zneškodnil

SK Sokol Brozany: Lipš – Obrtlík, Bories, Bubeníček, Hruštinec, Výborný (72. Jakš), Cibulka (C), Hloušek (81. Walter), Hovsepyan (89. Turek), Mešič, Ajinović
Náhradníci: Raicevic – Vojvodic, Jakš, Hovsepyan, Turek, Walter.

Bohemians Praha 1905 B: Kouba – Vala D., Vala P., Krch, Vondra – Farkaš (64. Osmančík), Buneš (C) – Ogiomade (46. Vrána), Nečas (81. Horizrál), Záviška (70. Nátr) – Koubek (64. Le Tuan).
Náhradníci: Le Giang – Jirsa, Nátr, Osmančík, Horizrál, Vrána, Le Tuan.

Rozhodčí: Michal Paták – Václav Kubec, Viktor Paták

Diváci: 411