Menu

Fotbal

MOL Cup

FK Šumperk – SK Hanácká Slavia Kroměříž

1:6

konec (0:2)

28.07.2019, 17:00 • Tyršův stadion Šumperk • Předkolo • Jaroslav Svoboda (@JarSvoboda)

Tipsport: 15.83 7.0 1.12 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Šumperk právě vstřelil branku!
A MAREK SMRŽ pokutový kop využil, poslal jej přesně k tyči a Šumperk tak aspoň symbolicky koriguje stav zápasu.

90

A tak Šumperk má šanci na symbolickou korekci skóre. Po faulu ve vápně se bude kopat penalta!

88

Unikajícího Juráska sestřelil skluzem zezadu Cikryt a může teď Antoníčkovi děkovat, že dostal jen žlutou kartu. Šumperský hráč totiž šel do přečíslení a skluz navíc zezadu chytl přímo na kotníky.

84

Kroměříž právě vstřelila branku!
Tak z hor nepřišla bouřka, byť se počasí stále zhoršuje, ale pověstný vichr. Hosté dominují dění na hřišti a domácí jsou již poněkud rezignovaní. Po pár minutách na hřišti zvyšuje na 6:0 z pohledu Hanáků střídající JAN SILNÝ.

83

Kroměříž právě vstřelila branku!
ERIK MLČOCH zvyšuje v nyní již dohrávaném utkání na pro domácí hrozivých 0:5.

82

Zdeněk Fládr místo přímého opuštění hřiště ještě navzdor novým pravidlům a ze zvyku zamířil z pažitu půlící čárou. Nahrazuje jej Vojtěch Cikryt.

79

Kroměříž právě vstřelila branku!
Definitivně je hotovo. Hosté již tentokrát dávají gól, autorem branky je posila ze Zlína MATĚJ VOTAVA a Vítkovice tak na první kolo MOL Cupu nevyrazí do podhůří Jeseníků, ale na Hanou, do Kroměříže.

78

Jak z fotbalové učebnice pro náročné teď vystřihli hosté parádní kombinaci, na jejímž konci byl Hloch. Ten však místo zakončení tváří v tvář Kreizlovi předal na pravou stranu zcela volnému Cupákovi! Hostující kapitán trefil ale tyčku! Jen to zakončení chybělo opravdu gólové parádě.

73

Hosté podruhé v utkání střídají a rozhodčí Antoníček k tomu povoluje hráčům občerstvení. Mezitím tedy pažit opouští autor první branky zápasu Vladyslav Marčuk, na jeho post se posune Daniel Chytil.

65

Třetí střídání v domácích mužstvu, Pavla Dostála nahrazuje na hřišti Radim Nosál.

65

A další obrovská šance hostů, Vladyslav Marčuk měl na kopačce druhou trefu v zápase. Ale jeho zakončení nemělo razanci, možná i díky tomu, že byl těsně dostoupen. Kreizl pokus kryje.

63

Střídají tedy hosté jako první v chystané dvojici hráčské substituce. Daniela Šmerdu nahrazuje na pažitu Jan Silný.

60

Další krásná akce hostů, Šmerda s Masařem prokličkovali obranou Šumperku, načež Masař trefil břevno Kreizlovy branky!

54

Dvojí střídání v šumperském týmu. Ze hřiště odcházejí Libor Demeter a Filip Navrátil, oživit hru domácího týmu mají Robert Jurásek a Miroslav Podhorný.

51

Kroměříž právě vstřelila branku!
A hosté domácím ukazují, jak je to jednoduché. Průnik po pravé straně, centr do vápna a tam si prostor udělal MICHAL CUPÁK. Dvacetiletý kapitán Hanácké Slavie a odchovanec kroměřížského fotbalu hlavou trefuje přesně k tyči a zvyšuje na 3:0. Tak si troufám tvrdit, že o postupujícím je nejspíš jasno.

45

Teď byl Šumperk po krásné akci opravdu blízko. Centr ze strany doplachtil k Demeterovi, ten si rybičkou doskočil pro zakončení hlavou a Toman musel tasit skvělý zákrok, kterým zachránil Kroměříž před inkasováním do šaten!

35

Pro hosty se rýsovala nadějná situace do otevřené obrany Šumperku, situaci nakonec zastavoval faulem Pavel Dostál. Ten je druhým karetně trestaným hráčem tohoto utkání.

29

Další náznak šance pro Šumperk. Domácí rozehráli rohový kop pravděpodobně secvičeným signálem na několik rychlých narážek. Míč se dostal k Liboru Demeterovi, jeho tvrdý pokus z hranice šestnáctky ale mířil bohužel pro domácí jen do míst, kde byl připravený brankář Toman.

25

A zničeho mohli domácí rázem snížit nepříjemné skóre! Pavel Dostál vybojoval na posledním hráči Kroměříže míč, k němu se dostal Filip Navrátil, jeho zakončení, možná trochu unáhlené, skončilo vysoko nad brankou Tomana!

22

Kroměříž právě vstřelila branku!
A kromě žluté karty přichází pro šumperské hráče i gólový trest. Na další vysoký centr si naskočil PETR ZAVADIL, který přesně zakončil k levé tyčce šumperské branky. Favorizovaná Kroměříž má nakročeno do 1. kola MOL Cupu, ovšem času mají domácí na nějaký senzační obrat stále dost.

21

Tentokrát si již domácí hráč za tvrdý faul kartu vysloužil. Ostrovka zajel skluzem do soupeře.

8

Kroměříž právě vstřelila branku!
Hosté trestají první velkou hrubku v šumperské defenzívě. Po průniku zleva se otevřel prostor před brankou, do něj si naběhl ukrajinský záložník VLADYSLAV MARČUK, který dostal zpětnou přihrávku a lehce placírkou nedal Kreizlovi tváří v tvář žádnou šanci.

FK Šumperk – SK Hanácká Slavia Kroměříž

1:6

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 90. Smrž (pen.) – 8. Marčuk, 22. Zavadil, 51. Cupák, 79. Votava, 83. Mlčoch, 84. Silný

Karty:   21. Ostrovka (SUM), 35. Dostál (SUM) – 88. Cikryt (KRO)

FK Šumperk: Kreizl – Dostál, Ostrovka, Smrž, Tran, Španihel, Bernard, Olejník, Navrátil (54. Podhorný), Zrník, Demeter (54. Jurásek)
Náhradníci: Nosák, Podhorný, Jurásek, Horák, Max

SK Hanácká Slavia Kroměříž: Toman – Šmerda (63. Silný), Zavadil, Hloch – Pančochář, Cupák, Mlčoch, Marčuk (73. Chytil), Fládr (82. Cikryt) – Votava, Masař
Náhradníci: Kofroň – Cikryt, Silný, Chytil, Jeleček, Kovář

Rozhodčí: Antoníček – Silný, Hubený