Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Hradec Králové – FK Varnsdorf

2:2

konec (1:0)

29.06.2019, 13:00 • Poděbrady - Obora • David Suchý

Tipsport: 1.75 3.8 3.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Žlutou kartu dostává Djurdjević (FC Hradec Králové).

88

88. ŠÍPEK - 2:2

88

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom tu máme vyrovnávací branku! Za dalekonosným pasem si seběhl JAKUB ŠÍPEK, který se poté dostal do palebné pozice, odkud celkem pohotově překonal brankáře Samoela.

73

Samoel konstruktivně rozehrál do strany, přičemž obranná vazba chybovala v rozehrávce, nicméně před brankovou čárou zasahoval jeden z hráčů Varnsdorfu.

73

Žlutou kartu dostává Horák (FC Hradec Králové).

68

Šípek dokázal najít zcela osamoceného spoluhráče, který se snažil zamést míč do branky, nicméně tam na brankové čáře zasáhl protivník.

59

59. BARAC - 1:2

59

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Tak pozor, Varnsdorf se dokonce dostává do vedení! Vízek pouze vyboxoval míč před sebe, kde se nejlépe zorientoval JAKUB BARAC, který si navedl hrací předmět na pravou nohu a poté propálil brankáře Vízka.

53

53. BARAC - 1:1

53

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Máme tady vyrovnávací branku tohoto zápasu! Snadná kombinace u pokutového území nakonec přinesla vyloženou šanci pro JAKUBA BARACE, jenž s přehledem propálil brankáře Vízka.

51

Na pořadu dne byl rohový kop pro Hradec, nicméně vzdušná nabídka se snesla pouze do náruče Samoela. Krátce poté se musel činit také Vízek.

36

36. FIRBACHER - 1:0

36

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Až nyní se hráči Hradce dostávají do kýženého vedení! Obrana Varnsdorfu si nepočínala vůbec zodpovědným způsobem, naopak se k volnému míči dostal FILIP FIRBACHER, jenž dokázal prostřelit brankáře soupeře.

35

Co scházelo! Míč nakonec proskákal až do malého vápna, kde Soukeník na dlouhou nohu nedokázal zamést od opuštěné branky.

FC Hradec Králové – FK Varnsdorf

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Firbacher, 88. Šípek – 53. Barac, 59. Barac

Karty:   73. Horák (HKR), 90. Djurdjević (HKR)

FC Hradec Králové: 1. poločas: Ottmar – Černý, Čech, Zbrožek, Urma – Vlkanova, Soukeník, Kateřiňák, Procházka – Prekop, Firbacher. 2. poločas: Vízek – Kopečný, Ptáček, Martinec, Horák – Mahr, Zorvan (73. Soukeník), Djurdjević, Doležal – Šípek, Švantner.
Náhradníci: Vízek – Djurdjević, Doležal, Horák, Kopečný, Mahr, Martinec, Ptáček, Šípek, Švantner, Zorvan

FK Varnsdorf: Samoel – Finěk (46. Kazda), Richter, Houser (46. Bielesz), Rudzan – Rudnyckyj (46. Barac), Breda (46. Kubista), Bláha, D. Novák – L. Novák (46. Schön) – Šimon.

Rozhodčí: Lerch – Blažej, Hock