Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Hradec Králové – FK Varnsdorf

2:2

konec (1:0)

29.06.2019, 13:00 • Poděbrady - Obora • David Suchý

Tipsport: 1.75 3.8 3.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec nakonec končí nerozhodným výsledkem poměrem 2:2. Hradci vůbec nevyšel vstup do druhého poločasu, soupeř totiž v krátkém časovém sledu otočil výsledek ve svůj prospěch. Votroci si posléze přichystali celkem značnou územní převahu, která přeci jenom přinesla vyrovnávací branku, o kterou se postaral Šípek. (14:42:53)

90

Konec zápasu.

90

Žlutou kartu dostává Djurdjević (FC Hradec Králové).

88

Kubista sáhl k nedovolenému zákroku zhruba třicet čísel od branky. Votroci se tak pokusili udeřit vzduchem, nicméně ven z branky dokráčel Samoel.

88

88. ŠÍPEK - 2:2

88

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom tu máme vyrovnávací branku! Za dalekonosným pasem si seběhl JAKUB ŠÍPEK, který se poté dostal do palebné pozice, odkud celkem pohotově překonal brankáře Samoela.

85

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Varnsdorf i nadále vede o jednu branku, nicméně v posledních minutách tahá za kratší konec.

84

Ani tentokráte nemusel Samoel zasahovat, rána z hranice pokutového území směřovala výrazně vedle šibenice, Hradci se krátí čas.

83

Ten nakonec směřoval na levou stranu, kde ještě zabojoval Finěk, kterému se podařilo najít pouze kopačku soupeře, který raději uklidnil hru.

82

V pokutovém území skončil na zemi Zorvan, pochopitelně se o faul nejednalo. Bude se pokračovat pouze odkopem od branky soupeře.

81

Schön se chtěl uvolnit přes přesilu protihráčů, avšak ta mu v tom čistým způsobem zabránila. Hradec okamžitě vyvezl balón na druhou stranu.

80

Votroci si tak vyzkoušeli rozehrávku dalšího rohového kopu, avšak ten nebyl nebezpečný. Posléze se k míči dostal také brankář Vízek.

79

Přihrávka na pravou stranu nakonec přinesla velice nebezpečný centr, který hráč Varnsdorfu musel odklízet kousek vedle vlastní branky.

74

Hradec to zkoušel dalším dalekonosným pasem, který dokázal zachytit jeden z hráčů, nicméně s míčem se ocitl za brankovou čárou.

73

Samoel konstruktivně rozehrál do strany, přičemž obranná vazba chybovala v rozehrávce, nicméně před brankovou čárou zasahoval jeden z hráčů Varnsdorfu.

73

Žlutou kartu dostává Horák (FC Hradec Králové).

72

Finěk to zkoušel přihrávku podél autové čáry, kterou soupeř nedokázal ukořistit. Votrokům se podařilo přenést hru na levou stranu hrací plochy.

71

Nakonec jsme sledovali hodně nepovedený centr, který měl na svědomí právě Zorvan. Posléze hlavní sudí nařídil krátkou přestávku na doplnění tekutin.

70

Zorvan šikovným způsobem roztáhl hru na pravou stranu, kde si soupeř pomohl nedovoleně. Následovat bude nadějná standardní situace.

69

Samoel si připsal celkem pohodový zákrok, načež výhozem na levou stranu oslovil Rudzana, kterému se nepodařilo přenést hru na Barace.

68

Šípek dokázal najít zcela osamoceného spoluhráče, který se snažil zamést míč do branky, nicméně tam na brankové čáře zasáhl protivník.

67

Do pokutového území přiletěl nadějný centr, který za sebe prodlužoval jeden z hráčů Hradce. Následné další zakončení směřovalo daleko vedle.

66

Ve středu hrací plochy se dokázal nejlépe zorientovat Schön, který se ještě snažil roztáhnout hru na pravou stranu, kde kolega nedosáhl na balón.

65

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, zatím jsme viděli tři přesné zásahy. Varnsdorf je ve druhém dějství o poznání nebezpečnějším celkem.

64

Za pokutovým územím se do míče nekompromisním způsobem opřel Kubista, jehož pohotová rána levou nohou vystoupala vysoko nad branku.

59

59. BARAC - 1:2

59

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Tak pozor, Varnsdorf se dokonce dostává do vedení! Vízek pouze vyboxoval míč před sebe, kde se nejlépe zorientoval JAKUB BARAC, který si navedl hrací předmět na pravou nohu a poté propálil brankáře Vízka.

59

Nyní sledujeme celkem nezáživnou pasáž tohoto zápasu, oba celky se nacházejí daleko od branky soupeře, což nepřináší nic nebezpečného.

58

Na opačné straně se na zemi ocitl jeden z hráčů Hradce, což pochopitelně uviděl také hlavní sudí, který ihned nařídil standardní situaci.

57

Vzdušná nabídka se snášela k zadní tyči na Ondráčka, který v pádu nedokázal nikterak nebezpečně zakončit. Navíc Vízek s přehledem zakročil.

56

Do kombinace svého celku se zapojil také brankář Samoel, který konstruktivně rozehrál na Rudzana, jenž ještě spolupracoval s Bláhou.

55

Na světelné tabuli tak opět svítí nerozhodný výsledek, oba celky mají k vítězství zase stejně daleko. Votroci v posledních minutách přestali hrát.

54

Do hlouby hrací plochy si seběhl Zorvan, který se tak postaral o vyvezení míče na druhou stranu, kde spoluhráč nedosáhl na přenesení hry.

53

53. BARAC - 1:1

53

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Máme tady vyrovnávací branku tohoto zápasu! Snadná kombinace u pokutového území nakonec přinesla vyloženou šanci pro JAKUBA BARACE, jenž s přehledem propálil brankáře Vízka.

52

Hrací předmět se opět dostal na kopačku brankáře Vízka, který raději rozehrál po zemi, načež jeden ze spoluhráčů vypustil zpětnou přihrávku.

51

Na pořadu dne byl rohový kop pro Hradec, nicméně vzdušná nabídka se snesla pouze do náruče Samoela. Krátce poté se musel činit také Vízek.

50

Přenesení hry našlo na pravém křídle Fiňka, který ještě kombinoval se záložní řádou. Varnsdorf se snaží neúnavně napadat rozehrávku.

49

Krátce poté přišel na řadu další nedovolený zákrok, hodně nešťastně to odnesl Zorvan, který se sám postaral o provedení standardní situace.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali nedovolený zákrok, po kterém na zemi skončil hráč Hradce. Vízek tak bude moci vykopávat.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hráči Varnsdorfu, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám přinesl jedinou branku, o kterou se postaral hradecký Firbacher. Votroci byli v prvním dějství aktivnějším celkem, nicméně celkem dlouhou dobu naráželi na pozornou obranu soupeře. Také Varnsdorf nehrál vůbec špatně, nicméně chyběla lepší finální fáze.

45

První poločas skončil.

43

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem tří minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

42

O provedení autového vhazování se postaral Kouřil, který si pro spolupráci vybral Nováka, jenž mu okamžitě vracel zpět na kopačku.

41

Centrovanou nabídkou do pokutového území to zkoušel Procházka, který trefil hned prvního protihráče. Poté si nedovoleně pomáhal Vlkanova.

40

Na útočné polovině skončil na zemi jeden z hráčů Varnsdorfu, avšak sudí faul neodpískal. Votroci se tak bleskově přesunuli na opačnou stranu.

36

36. FIRBACHER - 1:0

36

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Až nyní se hráči Hradce dostávají do kýženého vedení! Obrana Varnsdorfu si nepočínala vůbec zodpovědným způsobem, naopak se k volnému míči dostal FILIP FIRBACHER, jenž dokázal prostřelit brankáře soupeře.

35

Co scházelo! Míč nakonec proskákal až do malého vápna, kde Soukeník na dlouhou nohu nedokázal zamést od opuštěné branky.

34

Votroci si tak vyzkoušeli další rohový kop, který opět směřoval na přední tyč. Tam zasahoval soupeř, nicméně Soukeník vybojoval míč zpět.

33

Ta přinesla menší zmatek, přičemž se do zakončení pokoušel natlačit Zbrožek, nicméně jeho ránu srazil jeden z protihráčů na rohový kop.

32

Aby toho nebylo málo, tak ve středu hrací plochy dokázal zakročit Procházka, který byl poté faulován. Jeho celek bude zahrávat standardku.

31

Následoval rychlý protiútok soupeře, který byl celkem zbytečným způsobem zbržděn. Navíc čistým způsobem dokázal zasáhnout Zbrožek.

30

Ottmar se po delší době dostal k míči, který dalekonosným způsobem posílal na druhou stranu, kde se v hlavičkovém souboji prosadil protihráč.

29

Následoval rychlý protiútok, který středem hrací plochy táhl Vlkanova, jenž přeci jenom narazil do jednoho z protihráčů, který zasáhl čistým způsobem.

28

Už se opět pokračuje ve hře, mezitím Varnsdorf rozehrával od své svatyně, načež rozjel kombinaci v blízkosti středového kruhu hrací plochy.

27

Ve středu hrací plochy skončil na zemi jeden z hráčů Varnsdorfu. Mezitím sudí poslal hráče k postranní čáře, kde budou moci doplnit tekutiny.

26

Bláha trochu zahnal své spoluhráče, avšak nakonec hlavní sudí pískl do píšťalky. Varnsdorf bude moci rozehrávat z vlastní poloviny hřiště.

25

Dalekonosný pas měl směřovat na Procházku, avšak ten na přihrávku neměl šanci dosáhnout. Místo toho Varnsdorf obstaral autové vhazování.

24

Rohový kop dokázal na přední tyči odklidit do bezpečí pozorný Prekop, nicméně jako první se k volnému míči dostal soupeř, který raději uklidnil hru.

23

Kodeš sympatickým způsobem vyvezl míč kolem Firbachera, nicméně jeho celek tvrdě narazil do Černého, který odehrál balón pouze do zámezí.

22

Následoval rychlý protiútok, nicméně Rudnyckyj nedokázal prohodit přihrávku přes protihráče. Varnsdorf se i přesto udržel u hracího předmětu.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím nepřinesla žádnou přesnou trefu. Votroci jsou dle předpokladů aktivnějším celkem.

16

Dalekonosný odkop se snesl pouze k Soukeníkovi, který ještě chytrým způsobem prodlužoval za sebe, kde se nacházel osamocený Čech.

15

I třetí rohový kop nabídl zakončení, míč ale vystoupal vysoko nad břevno. Varnsdorf tak přečkal hodně krušné momenty, nyní je zpět u balónu.

14

Na zadní tyči se dokázal na padající míč vyškrábat Urma, nicméně jeho pokus dokázal brankář zneškodnit. Na řadu přijde také druhý rohový kop.

13

K odraženému míči se jako první dostal Prekop, jehož ránu srazil protihráč na rohový kop. Ten od levého praporku rozehraje právě Kateřiňák.

12

Na zemi se po nedovoleném zákroku zjevil záložník Kateřiňák, který svému celku zajistil standardní situaci z velké vzdálenosti od branky.

11

Kocourek dokázal v tísni protlačit přihrávku na vedle stojícího kolegu, nicméně včas se vrátil také Urma, který odehrál míč na brankáře Ottmara.

10

Ottmar si v poklidu došel pro skákající míč, který okamžitě schoval do svých rukavic. Zanedlouho jsme se dočkali dalekonosného odkopu.

9

Ottmar se opět zapojil do kombinace svého celku, načež pro jistotu rozehrával po zemi do strany, odkud Černý přenášel hru na Procházku.

8

Dalekonosný pas z kopačky Čecha dokázal zastavit jeden z protihráčů. Varnsdorf podnikl protiakci, nicméně Dordić nedokázal najít spoluhráče.

7

Následovalo autové vhazování, po kterém u postranní čáry zasahoval Rudnyckyj. Po jeho přihrávce se míč dostal až k brankáři Ottmarovi.

6

Na pořadu dne byl úvodní rohový kop pro Hradec Králové. Centrovaná nabídka se snášela na přední tyči, kde nakonec zasahoval protihráč.

5

Posléze zpětná přihrávka směřovala na Čecha, který raději vyprodukoval zpětnou přihrávku na Ottmara, jenž pro změnu počkal na Soukeníka.

4

U postranní čáry si hodně důrazným způsobem počínal Richter, avšak hlavní sudí nechal pokračovat ve hře, načež se v ofsajdu zjevil Procházka.

3

Hned v úvodu utkání jsme sledovali pokus o centr, který Varnsdorfu ale nevyšel. Brankář Ottmar si tak vyzkouší úvodní odkop od své branky.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzal Hradec, který bude hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Na straně favorita tohoto zápasu stojí Hradec Králové, který marně usiloval o návrat mezi domácí elitu. To se nakonec nepodařilo, Hradec Králové totiž obsadil čtvrtou pozici, přičemž na barážové pozice mu scházely pouze čtyři body. Votroci se tak v nadcházející sezóně budou pokoušet o lepší tabulkové postavení, v nejlepším případě by mohli přímo postoupit mezi tamní elitu. V dnešním utkání budou čelit Varnsdorfu, který si v uplynulé sezóně nevedl zrovna špatně, umístil se totiž na sympatické šesté pozici, přičemž manko na třetí Brno bylo devítibodové. Varnsdorf za celou sezónu prohrál pouze v osmi případech, navíc ho od dnešního soupeře dělilo pouze pět bodů, což není vůbec markantní číslo.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Pomalu a jistě se nám rozjíždí příprava na novou sezónu, my budeme v rámci přátelského zápasu sledovat souboj mezi FC Hradec Králové a FK Varnsdorf.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

FC Hradec Králové – FK Varnsdorf

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Firbacher, 88. Šípek – 53. Barac, 59. Barac

Karty:   73. Horák (HKR), 90. Djurdjević (HKR)

FC Hradec Králové: 1. poločas: Ottmar – Černý, Čech, Zbrožek, Urma – Vlkanova, Soukeník, Kateřiňák, Procházka – Prekop, Firbacher. 2. poločas: Vízek – Kopečný, Ptáček, Martinec, Horák – Mahr, Zorvan (73. Soukeník), Djurdjević, Doležal – Šípek, Švantner.
Náhradníci: Vízek – Djurdjević, Doležal, Horák, Kopečný, Mahr, Martinec, Ptáček, Šípek, Švantner, Zorvan

FK Varnsdorf: Samoel – Finěk (46. Kazda), Richter, Houser (46. Bielesz), Rudzan – Rudnyckyj (46. Barac), Breda (46. Kubista), Bláha, D. Novák – L. Novák (46. Schön) – Šimon.

Rozhodčí: Lerch – Blažej, Hock