Menu

Fotbal

CONCACAF Gold Cup

Kostarika – Bermudy

2:1

konec (1:0)

21.06.2019, 03:30 • Toyotta stadium, Dallas • Skupina B • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.01 25.0 35.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (05:29:02)
Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:14.
Je konec! Kostarika zvládla dnešní souboj a po výhře 2:1 postupuje ze základní skupiny! Hráči Bermud však předvedli zajímavý výkon a favoritovi pořádně zatopili. Velkou šanci měl v 17. minutě Clemons, ale trefil jen boční síť. O tři minuty později mohl poslat Bermudy do vedení Lewis, ale toho pro změnu vychytal brankář. Kostarika poté udeřila z rohového kopu, když se prosadil Mayron George! Po změně stran hrála Kostarika nadále aktivně a Elías Aguilar přidal druhou branku! Bermudy však ještě dokázaly utkání zdramatizovat. Po hodině hry snížil z penalty Wells. Další šance už ale nepřišly. Kostarika tak postupuje do další fáze, zatímco Bermudy skončí po posledním duelu v základní skupině proti Hondurasu.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Kostarika v závěru nastavení ještě zahrávala přímý kop. Hráči v červeném jej rozehráli přihrávkou do kombinace a nyní si vyměňují míč v zadních řadách.

90+2

Kostarika vyvezla míč až k rohovému praporku, kde fotbalisté v červeném nastřádali cenné vteřinky k dobru. Bermudům už moc času nezbývá.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Jonte Smith se krásně otočil v pokutovém území a dostal se do zakončení. Míč se mu na poslední chvíli svezl po nártu a prolétl kolem zadní tyče.

89

Randall Leal sice odcentroval do pokutového území, ale zakončující spoluhráč si nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.

88

Hra je přerušena! Po hlavičkovém souboji zůstává na trávníku ležet Óscar Duarte, který se ve výskoku srazil s vlastním spoluhráčem.

87

Kostarika zahrávala další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, jenže nikdo v červeném se nedostal do zakončení. Favoritovi to však stačí.

86

Tre Ming fauloval na polovině hrací plochy a za svůj šlapák dostává žlutou kartu.

85

Celso Borges předvedl skvělý defenzivní zákrok na polovině hřiště. Domácí záložník následně zapojil do rozehrávky také obránce. Kostarika se už nikam nežene.

84

Kacy Butterfield dostal přihrávku na střed hrací plochy, roztáhl hru na pravé křídlo, jenže Bermudy se nepřesností v kombinaci samy připravily o míč.

83

Óscar Duarte vypíchl soupeři míč na hranici pokutového území. Do odraženého balónu se následně položil Jonte Smith, jehož rána prolétla vysoko nad brankou.

82

Kostarika znovu hraje s míčem na kopačkách a svému soupeři jej prakticky nepůjčuje. Divákům se závěrečné minuty nelíbí, což dávají najevo pískotem.

81

Střídání v týmu Bermudy: ze hřiště odchází Osagi Bascome, přichází Jonte Smith.

80

Exekuce přímého kopu se ujal kapitán Bryan Ruiz. Zdatný střelec tentokrát vsadil na technické zakončení, jenže trefil hlavu obránce ve zdi.

79

Rónald Matarrita dostal přihrávku na hranici pokutového území, kde jej nedovoleným zákrokem zastavil Dante Leverock. Kostarika tak bude zahrávat přímý kop ze skvělé pozice.

78

Kapitán Kostariky se ještě pořádně zlobí. Opakované záběry však prokázaly, že rozhodčí celou situaci viděl skvěle. Rozehrávat budou Bermudy.

77

Bryan Ruiz nasimuloval pád v pokutovém území a dostává žlutou kartu za simulování.

76

Kostarika po obdržení branky hraje o hodně lépe a soupeři prakticky nepůjčuje míč. Naopak fotbalisté Bermud už v posledních minutách vypadají hodně vyšťaveně.

75

Mayron George vyhrál hlavičkový souboj na hranici pokutového území, dostal se také k odraženému míči, ale zpětnou přihrávkou už neoslovil spoluhráče.

74

Střídání v týmu Bermudy: ze hřiště odchází Willie Clemons, přichází Tre Ming.

73

Střídání v týmu Kostarika: ze hřiště odchází Elías Aguilar, přichází Rónald Matarrita.
Střídání v týmu Bermudy: ze hřiště odchází Zeiko Lewis, přichází Justin Donawa.

72

Donte Brangman kouzlil s míčem na levé straně pokutového území, ale obránce Elías Aguilar se nenechal rozhodit a vypíchl mu míč špičkou kopačky.

71

Střídání v týmu Kostarika: ze hřiště odchází Joel Campbell, přichází Randall Leal.

70

Gamboa dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, vyvezl míč dopředu, jenže jeho pobídka skončila na kopačkách obránce Bermud.

69

Bryan Oviedo dostal prostor na levé straně hrací plochy a odcentroval na malé vápno. Pozorný brankář Dale Eve vyrazil na malé vápno a ukryl míč do rukavic.

68

Po následném rohovém kopu se Bermudy znovu dostaly do zakončení. Brankář Leonel Moreira si s nepříjemnou tečí poradil a ukryl míč do rukavic.

67

Zeiko Lewis se technickou prací s míčem na hranici pokutového území krásně zbavil obránce a pokusil se přehodit brankáře. Jeden z obránců jeho ránu přizvedl na roh.

66

Mayron George se v pokutovém území tlačil za odraženým míčem. Jeden z důrazných obránců Bermud se před něj dostal tělem a nedal mu prostor k zakončení.

65

Bryan Oviedo napřáhl ke střele levačkou z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho rána před brankářem ještě skočila a míč se nakonec svezl mimo tři tyče.

64

Joel Campbell si při návratu na vlastní polovinu pomohl taktickým faulem a poslal k zemi rozběhnutého soupeře. Bermudy tak budou rozehrávat.

63

Allan Cruz zůstává po předchozím souboji ležet na trávníku a drží se za levé zápěstí. Fotbalista Kostariky bude podle všeho schopen pokračovat.

62

Právě autor branky Wells nyní fauloval u pomezní čáry rozběhnutého soupeře a může být rád, že za svůj zákrok nevyfasoval žlutou kartu.

60

60. Nahki WELLS - 2:1

60

Bermudy právě vstřelily branku!
Je sníženo a rázem tady máme drama! K exekuci pokutového kopu se postavil NAHKI WELLS, který vsadil na razanci a nedal gólmanovi šanci!

59

59. Nedovolený zákrok v pokutovém území

59

Pozor! Pokutový kop pro Bermudy! Po rohovém kopu byl faulován Oliver Harvey a sudí neváhal!

58

Bermudy po inkasování druhé branky v utkání působí poněkud zaskočeným dojmem. Outsider v první půli předvedl dobrý výkon, ale teď se mu hra rozpadá před očima.

57

Bryan Oviedo dostal přihrávku přesně do běhu a pohotově centroval na malé vápno. Nikdo v červeném dresu Kostariky na jeho střílený centr nedosáhl.

55

55. Elías AGUILAR - 2:0

55

Kostarika právě vstřelila branku!
Kostarika přidává druhou branku a výrazně se přibližuje k postupu ze skupiny! ELÍAS AQUILAR dostal přihrávku do pokutového území, nic nevymýšlel a prudkou střelou na zadní tyč překonal brankáře!

54

Elías Aguilar parádním nákopem na pravé křídlo našel Campbella, který si navedl míč na levačku, ale technickou střelou zamířil do rukavic brankáře Eveho.

53

Joel Campbell za sebe pustil přihrávku z pravé strany. Nikdo z jeho spoluhráčů nebyl na manévr připravený a míč skončil u fotbalistů Bermud.

52

Elías Aguilar dostal prostor na levé straně a přenesl hru na opačnou stranu hřiště. Kostarika si už znovu vytváří tlak a snaží se dostat do zakončení.

51

Elías Aguilar se z levé strany pokusil odcentrovat do pokutového území, jenže obránce Oliver Harvey ukázal obětavost a odhlavičkoval míč do bezpečí.

50

Snad poprvé po změně stran se do útoku vydala také Kostarika. Do pokutového území přiletěl nadýchaný centr, ale nikdo v červeném na něj nedosáhl.

49

Leonel Moreira vystartoval ven z branky, jelikož přečetl úmysl soupeře překvapit obranu Kostariky. Brankář favorizovaného celku před napadajícím soupeřem odehrál míč do autu.

48

Nahki Wells nedovoleným zákrokem zastavil rozběhnutého soupeře. Fotbalista Bermud by si na podobné zákroky měl dávat pozor. Jednu žlutou kartu už totiž má.

47

Bermudy obstaraly výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Podceňovaný celek se v něm bude snažit zvrátit nepříznivý průběh utkání.

46

Střídání v týmu Kostarika: ze hřiště odchází Jonathan McDonald, přichází Bryan Ruiz.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být spokojenější favorizovaná Kostarika! Hráči Bermud však předvedli zajímavý výkon a favoritovi pořádně zatopili. Velkou šanci měl v 17. minutě Clemons, ale trefil jen boční síť. O tři minuty později mohl poslat Bermudy do vedení Lewis, ale toho pro změnu vychytal brankář. Kostarika poté udeřila z rohového kopu, když se prosadil Mayron George! Do kabin se proto jde za stavu 1:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Kostarika v nastavení zahrávala ještě jeden přímý kop z parádní pozice. Jeho rozehrávky se ujal Celso Borges, ale technickou střelou trefil vlastního spoluhráče.

45

Nastavuje se jedna minuta!

45

Kostarika v závěru prvního poločasu kombinuje s míčem na kopačkách na vlastní polovině a snaží se dohrát první půli s vedením v kapse. Bermudy rozehrávku soupeře neatakují.

44

Celso Borges se hnal s míčem u nohy do blízkosti pokutového území, kde se zbavil jednoho ze soupeřů, jenže přízemní střelou trefil dalšího.

43

Óscar Duarte se po dalším centru od rohového praporku tlačil do zakončení, ale jeho pokus skončil na hrudi prvního obránce.

42

Kostarika zahrávala přímý ze zajímavé pozice. Jeho exekuce se ujal Celso Borges a brankář Dale Eve se musel proletět, aby míč vytěsnil nad břevno!

41

A znovu se Kostarika po centru od rohového praporku dostala ke střele. Óscar Duarte hlavičkoval ze zajímavé pozice, ale jeho pokus prolétl nad břevnem.

40

Donte Brangman si v pokutovém území nepotykal s orientací a omylem zakopl míč na rohový kop. Obrana Bermud musí vyhlásit stav ohrožení.

39

Oliver Harvey operoval s míčem u rohového praporku, kde se zbavil svého strážce, nicméně jeho nadýchaný centr prolétl šestnáctkou, aniž by jej někdo tečoval.

38

Zeiko Lewis podpořil ofenzivní výpad Bermud po pravém křídle. Aktivní fotbalista střílel těsně po odskoku míče a napálil záda jednoho z obránců.

37

Cristian Gamboa si v následném souboji na polovině hrací plochy pomohl nedovoleným zákrokem a poslal jednoho ze soupeřů k zemi. Faul se obešel bez karetního trestu.

36

Elías Aguilar se ujal rozehrávky přímého kopu Kostariky z dobré pozice. Jeho centr byl však hodně pomalý a obrana Bermud s ním neměla moc práce.

35

Cristian Gamboa vyzkoušel své štěstí zpoza hranice pokutového území. Tvrdou střelu kostarického hráče hostující brankář viděl a vyrazil míč mimo tři tyče.

34

Willie Clemons se po levém křídle probil k odcentrování do pokutového území. Jeho přízemní pobídka skončila v rukavicích brankáře.

33

Také Bermudy vzápětí zahrávaly rohový kop. K centrovanému míči se dostal Dante Leverock, který jej jen lehce tečoval a balón propadl mimo nebezpečný prostor.

31

31. Mayron GEORGE - 1:0

31

Kostarika právě vstřelila branku!
A právě po rohovém kopu se Kostarika dostává do vedení! Centrovaný míč přiletěl na zadní tyč, odkud hlavičkoval Celso Borges, jehož hlavičku vyrazil brankář z brankové čáry, ale k dorážce se dostal MAYRON GEORGE, který míč dopravil do sítě!

30

Joel Campbell dostal pěknou přihrávku na pravou stranu, jenže celou akci zbrzdil zpětnou přihrávkou. Kostarika nakonec vybojovala alespoň rohový kop.

29

Zadáci Kostariky si znovu vyměňují krátké přihrávky na vlastní polovině. Favorizovaný celek se stále nemůže dostat skrz pevnou obranu Bermud.

28

Nahki Wells neustál souboj na hranici pokutového území a po kontaktu s obráncem se poroučel k zemi. Sudí střet viděl a udělil mu žlutou kartu za simulování.

27

Elías Aguilar vyslal fantastický centr do pokutového území, na který si naskočil důrazný Cristian Gamboa, jenže brankář Dale Eve předvedl dobrý zákrok.

26

Dante Leverock se pustil do menší potyčky s jedním z fotbalistů v červených dresech. Oba kohouty nakonec musel uklidnit hlavní rozhodčí.

25

Oliver Harvey prošel s míčem u nohy až na hranici pokutového území, kde nasadil jesličky jednomu z obránců, jenže následným centrem nadějnou akci zhatil.

24

Reggie Lambe se hnal za dalším centrem do pokutového území. Ofenzivní fotbalista Bermud se po balónu natahoval v krkolomné pozici a vůbec jej nezasáhl.

23

Obránci Kostariky si vyměňují krátké přihrávky na vlastní polovině hřiště. Fotbalisté v červeném zatím nemohou najít recept na pozornou obranu Bermud.

22

Reggie Lambe si na druhé straně troufl na zakončení bodlem. Jeho pokus ve vzduchu nepříjemně zaplaval, ale Leonel Moreira si připsal snadný zákrok.

21

Elías Aguilar dostal moře volného prostoru na pravém křídle, přehodil si míč na levačku a odcentroval do šestnáctky. Brankář Bermud stáhl jeho centr do rukavic.

20

20. Lewisova stoprocentní šance

20

Bermudy zahodily další stoprocentní šanci! Zeiko Lewis se v pokutovém území dostal k volnému míči, ale zakončil jen do míst, kde stál brankář!

19

Jonathan McDonald se sice dostal k přihrávce do pokutového území, jenže ještě předtím se dopustil nedovoleného zákroku. Akce tak nemohla pokračovat.

18

Kendall Waston si nechtěl přidělávat práci a před dotírajícím soupeřem raději odkopl míč vysoko na tribunu. Rozehrávat tak budou Bermudy.

17

17. Clemonsovo zakončení do boční sítě

17

Obrovská šance Bermud! Po krásné akci vedené po levém křídle si na zpětnou přihrávku naběhl Willie Clemons, který placírkou rozvlnil jen boční síť!

16

Óscar Duarte si při napadání rozehrávky soupeře na polovině Bermud pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku hlavního arbitra.

15

Po následném přímém kopu se hosté nedostali do zakončení. Dante Leverock si v hlavičkovém souboji pomohl přidržením soupeře za dres a dopustil se útočného faulu.

14

Óscar Duarte zastavil nedovoleným zákrokem rozvíjející se akci soupeře a dostává žlutou kartu.

13

Bermudy v úvodních minutách dnešního utkání skvěle přistupují k fotbalistům soupeře a nepouštějí Kostariku do útočení. Hráče v červeném čeká těžká práce.

12

Další útočný výpad Bermud zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Svůj náběh si nepohlídal Jaylon Bather.

11

Joel Campbell si skvěle pokryl míč u pomezní čáry, vyrazil s ním na hranici velkého vápna, jenže jeho přihrávka vnějším nártem byla nepřesná.

10

Ani po dalším rohovém kopu se Bermudy nedostaly do zakončení. Přetažený centr si skvěle pohlídal Óscar Duarte, který míč prodloužil hlavou do autu.

9

Donte Brangman si v souboji na pravé straně pomohl nádhernou kličkou, jenže trefil obránce ve skluzu, od kterého se míč odrazil na rohový kop.

8

Jaylon Bather měl dostatek času na rozehrávku. Stoper Bermud poté nakopl míč na polovinu soupeře, jenže obrana Kostariky zatím působí pevným dojmem.

7

Mayron George se hnal za přihrávkou na hranici velkého souboje, kde v souboji tělo na tělo přetlačil soupeřova obránce a vybojoval míč pro Kostariku.

6

Kostarika si také vyzkoušela exekuci kopu od rohového praporku. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde kralovali vysocí obránci Bermud.

5

Bermudy zahrávaly svůj úvodní rohový kop v utkání. Centrovaný míč propadl na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Jaylon Bather, ale míč se mu svezl po holeni.

4

Také Kostarika se dočkala prvního střeleckého pokusu. Celso Borges si navedl míč do blízkosti velkého vápna, nicméně ani jeho pokus nemířil mezi tři tyče.

3

První výpad podnikly také Bermudy a hned z toho bylo zakončení. Nahki Wells se díky chybě obránce Kostariky dostal k míči, prošel do šestnáctky, ale přízemní střelou minul branku.

2

Joel Campbell se parádně uvolnil na pravé straně pokutového území a vyslal zajímavý oblouček na malé vápno. Nikdo v červeném se do zakončení neprobil.

1

Kostarika obstarala výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Fotbalisté v červeném jsou v dnešním souboji velkým favoritem a měli by si zajistil postup ze základní skupiny.

1

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním výkopem zazní hymny obou zemí.
Oba týmy už nastupují na hřiště. Kostarika bude hrát v červeném, zatímco Bermudy obléknou modré dresy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Kostarika: L. Moreira – Gamboa, Ó. Duarte, Waston, Oviedo – C. Borges, Cruz, Aguilar, J. Campbell – George, McDonald.
Náhradníci: Madrigal, Segura – F. Calvo, Fuller, G. González, Matarrita, Ch. Bolaños, B. Ruiz, Tejeda, Leal, Saborío.

Bermudy: Eve – Lambe, Harvey, Bather, Leverock – Brangman, Lewis, Clemons, Bascome, Butterfield – Wells.
Náhradníci: Hill, Hunt – Donawa, Lee, Minors, Basden, Evans, Ming, Robinson, Simmons, Warren, Smith..

Kostarika

Kostarika již na šampionátu odehrála svůj první zápas. Hladce a bez problémů si poradili s Nikaraguí, kterou porazili 4:0! Postupně se trefil B. Oviedo, C. Borges, E. Aguilar a A. Cruz. I v dnešním střetnutí je Kostarika horkým favoritem a očekává se od nich další tří bodový příděl do tabulky.

Bermudy
Bermudy svůj první zápas na Gold Cupu odehrály s celkem z Haiti. Po prvním poločase vedly Bermudy 1:0, ale Haiti dokázalo ve druhé půli otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch. Proti Kostarice mohou Bermudy jen překvapit a uvidíme, jestli se jim podaří porazit Kostariku a vytvořit tak další záhadu tzv. "bermudského trojúhelníku".
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:30.

Kostarika – Bermudy

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 31. George, 55. Aguilar (Oviedo) – 60. Wells (pen.)

Karty:   14. Ó. Duarte (CRC), 77. B. Ruiz (CRC) – 28. Wells (BMD), 86. Ming (BMD)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:14.

Kostarika: L. Moreira – Gamboa, Ó. Duarte, Waston, Oviedo – C. Borges, Cruz, Aguilar (73. Matarrita), J. Campbell (71. Leal) – George, McDonald (46. B. Ruiz).
Náhradníci: Madrigal, Segura – F. Calvo, Fuller, G. González, Matarrita, Ch. Bolaños, B. Ruiz, Tejeda, Leal, Saborío.

Bermudy: Eve – Lambe, Harvey, Bather, Leverock – Brangman, Lewis (73. Donawa), Clemons (74. Ming), Bascome (81. Smith), Butterfield – Wells.
Náhradníci: Hill, Hunt – Donawa, Lee, Minors, Basden, Evans, Ming, Robinson, Simmons, Warren, Smith.