Menu

Fotbal

CONCACAF Gold Cup

Nikaragua – Haiti

0:2

konec (0:2)

21.06.2019, 01:00 • Toyota Stadium (Frisco, Texas) • Skupina B • Gerard Filip

Tipsport: 5.4 3.95 1.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Žlutou kartu dostává Kevin Serapio (Nikaragua).

86

Není to 3:0!! Derrick Etienne střílel jako první, míč se ale odrazil od nohy obránce. Následně dorážel Jonel Désiré, tu však skvělým zákrokem vychytal Justo Lorente a svůj tým ještě drží v nadějích.

85

Derrick Etienne dostává velmi zbytečnou žlutou kartu, jelikož potyčka s Armantem Gkoufasem byla naprosto k ničemu. Etienne poté vyvolával diváky, ať bučí, za to též mohl dostat další žlutou.

82

Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Wilde-Donald Guerrier, přichází Alex Junior Christian.

80

Dnešní utkání sleduje 5971 diváků.

78

Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Frantzdy Pierrot, přichází Jonel Désiré.
Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Renato Punyed, přichází Armanto Gkoufas.

74

Žlutou kartu dostává Frantzdy Pierrot (Haiti).

72

Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Steeven Saba, přichází Mikaël Cantave.

67

Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Manuel Rosas, přichází Francisco Flores.

66

Žlutou kartu dostává Wilde-Donald Guerrier (Haiti).

58

To je zápas! Po tlaku a šancích Nikaragui, tu byla tutovka pro Haity. Frantzdy Pierrot nejdříve donutil vyběhnout brankáře až mimo malé vápno, přehodit či překonat se mu ho nepodařilo. O setinu později dorážel Derrick Etienne, ale jeho pokus odkopl z brankové čáry Rosas.

54

O pár minut později, zahrávala Nikaragua nadějný přímý kop z cca 19 metrů! Za balón se postavil zkušený Luis Galeano a zkusil to rovnou na bránu a musím říct, že k radosti moc nechybělo, míč opravdu o centimetry míjel pravou tyč.

51

Nikaragua začíná hrát lépe. Na hráčích je značně vidět, že chtějí utkání snížit a poté i vyrovnat. Do úniku se nyní dal Byron Bonilla, jeho následný lob však Placideho nepřekonal!

48

Wilde-Donald Guerrier poslal dobrou přihrávkou do běhu rychlého Nazona. Ten se následně zapletl mezi dva obránce, přes ty však dokázal projít, přes třetího se mu to ale nepovedlo, i přesto vybojoval roh.

47

Střídání v týmu Nikaragua: ze hřiště odchází Daniel Cadena, přichází Luis Galeano.

44

Ještě před odchodem do kabin tu byl pokus Nikaragui! Opět zahrávali přímý kop, ve vápně se balón ale pouze odrazil a to na kopačku Byrona Bonilly, který se bez přemýšlení opřel do rány, ta ale letěla těsně vedle.

33

33. Manuel ROSAS - 0:2

33

Haiti právě vstřelilo branku!
Je to už 2:0!! Derrick Etienne získal míč na levé straně, poté se s ním dostal až do brankoviště, dokonce i na hranici malého vápna, odkud střílel. Jeho pokus ale tečoval obránce MANUEL ROSAS, od kterého šel také míč do branky!

28

Mohlo být vyrovnáno!! Rohový kop putoval na přední tyč, tam si výtěčně vyskočil Luis Copete a k jeho radosti moc nechybělo, míč totiž o pouhé centimetry míjel zadní tyč.

22

22. Steeven SABA - 0:1

22

Haiti právě vstřelilo branku!
A máme tu branku!! Duckens Nazon mohl střílet zpoza vápna, místo toho však přihrál volnému STEEVENOVI SABOVI, a ten náramnou a nečekanou střelou z dálky poslal míč k pravé tyči!

20

Žlutou kartu dostává Oscar López (Nikaragua).

16

A dočkáme! Z levé strany poslal dobrou přihrávku do vápna Juan Barrera, do zakončení na hranici malého vápna se rval Jorge Betancur, jeho pokus ale lehce vychytal Johny Placide.

12

Teď ale rozhodčí musí vytahovat kartu! Carlens Arcus udeřil kopačkou Bonillu a to do hrudi, žlutá karta mu ihned přistála na jeho trikot!

Nikaragua – Haiti

0:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 22. Saba (Nazon), 33. Rosas (vla.)

Karty:   20. O. López (NGA), 88. Serapio (NGA) – 12. Arcus (HAI), 66. Guerrier (HAI), 74. Pierrot (HAI), 85. Etienne (HAI)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:20.

Nikaragua: Lorente – Rosas (67. Flores), Copete, Quijano, O. López – Cadena (47. Galeano), Serapio, Barrera – Betancur, Punyed (78. Gkoufas), Bonilla.
Náhradníci: Maradiaga, Rodríguez – Flores, Huete, M. López, Montenegro, Pérez, Arteaga, Galeano, Báez, Chavarría, Gkoufas.

Haiti: Placide – Arcus, Geffrard, Jean-Baptiste, Guerrier (82. Christian) – Alceus, Herivaux, Etienne, Saba (72. Cantave) – Nazon, Pierrot (78. Désiré).
Náhradníci: J. Duverger, Simon – Christian, Adé, Alexis, Jérôme, Cantave, Hérold Jr., Clerveaux, Bazile, Désiré, Bissainthe.

Rozhodčí: M. Escobar – H. Panjoj, Z. Zeegelaar

Diváci: 5971