Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Ukrajina – Jižní Korea

3:1

konec (1:1)

15.06.2019, 18:00 • Lodž Stadium, Lodž • Finále • Vít Schück (@VitSchuck)

90

90. Giorgij CITAJŠVILI - 3:1

90

Ukrajina právě vstřelila branku!
Ukrajinci se stanou mistry světa! Jung-min Kim zaváhal v rozehrávce, následně se dostal k individuální akci GIORGIJ CITAJŠVILI, který si ještě před vápnem obhodil Ji-sol Leeho a nakonec poslal balon nechytatelně ke vzdálenější tyči.

53

53. Vladyslav SUPRJAHA - 2:1

53

Ukrajina právě vstřelila branku!
Ukrajinci se dostávají do vedení! VLADYSLAV SUPRJAHA se opět nacházel na správném místě ve správný čas, Konoplja se vydal mezi dva soupeře, poté lehce na náhodu našel hrotového útočníka, který prokázal instinkt útočníka a poslal svůj tým do vedení.

36

36. Vladyslav SUPRJAHA - 1:1

36

Ukrajina právě vstřelila branku!
Po faulu Kima rozehrávali Ukrajinci další volný přímý kop. Už to vypadalo, že s korejský tým ubrání, ale Kang-in Lee nešťastně odrazil balon přesně do pohybu VLADYSLAVA SUPRJAHY, který lehkou střelou k tyči překonal Leeho.

5

5. Lee KANG-IN - 0:1

5

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Raketový start do finále! Balon si připravil míč na značku pokutového území sám faulovaný KANG-IN LEE. Útočník, který již několikrát naskočil za španělskou Valencii poslal Lunina na opačnou stranu a poslal Jižní Koreu do vedení.

Ukrajina – Jižní Korea

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 36. Suprjaha, 53. Suprjaha (Konoplja), 90. Citajšvili – 5. Lee Kang-in (pen.)

Karty:   88. Konoplja (UKR) – 35. Kim Hyun-woo (KOR), 56. Lee Jae-ik (KOR), 80. Oh Se-hun (KOR)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:7. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:14.

Ukrajina: Lunin – Konoplja, Safronov, Bondar (C), Beskorovajnyj, Kornijenko – Citajšvili, Chachljov (57. Čech), Dryšljuk, Buleca (90. Kaščuk) – Suprjaha (64. Sikan).
Náhradníci: Kučeruk, Riznyk – Veremijenko, Čech, Sikan, Musolitin, Ustymenko, Snurnicyn, Kaščuk.

Jižní Korea: Lee Gwang-yeon – Lee Ji-sol, Kim Hyun-woo, Lee Jae-ik – Hwang Tae-hyeon (C), Kim Se-yun (46. Um Won-sang), Kim Jung-min, Cho Young-wook (65. Jeon Se-jin), Choi Jun (82. Lee Kyu-hyuk) – Lee Kang-in, Oh Se-hun.
Náhradníci: Park Ji-min, Choi Min-soo – Jeon Se-jin, Lee Kyu-hyuk, Um Won-sang, Go Jae-hyeon, Park Tae-jun, Jeong Ho-jin, Kim Ju-sung, Lee Sang-jun.

Rozhodčí: Elfath – Atkins, Parker (vš. USA)