Menu

Softball

Mistrovství světa

Nizozemsko – USA

3:5 (E: 0:1, H: 6:6)

konec

14.06.2019, 19:30 • Svoboda park • Denisa Józsová

Do pražského areálu si našlo cestu 300 fanoušků!

Sedmá směna BOT, 3 auty, prázdné mety

Glennsig Rogelio Raymond Girgorio Polonius se dostal do velmi svízelné situace, když měl jen dva striky. Mancha navíc přihodil i třetí a je tu třetí strikeout v této směně. Spojené státy v tomto zápase vítězí!

Šestá směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 3

Lynch na pálce bojoval, dostal se do špatného stavu, kdy měl dva striky. Vyslal několik foulballů. Následně však šel jeho parádní odpal přesně na lajnu levého pole a je z toho dokonce třímetový odpal!

Šestá směna BOT, 3 auty, prázdné mety

Idelgardo Olivo Herangelo Raap se dostal do plného stavu, takže měl tři bally a dva striky. Americký nadhazovač to zvládl a připisuje si strikeout! Nizozemsko bude v příští směně bojovat o to, aby se hrála alespoň dohrávka sedmé směny.

Pátá směna BOT, 3 auty, obsazené mety: 1

Emeron Eldon Gregory Lourens ještě nemá z dnešního zápasu ani jeden úspěšný hit, což platí i nadále. Jeho vysoký pokus šel na Nowaczyka, který v pohodě zahrál třetí aut.

Čtvrtá směna TOP, 3 auty, obsazené mety: 1-3

Cameron John Schiller to chtěl vzít na sebe. Vyslal odpal do středního pole, ovšem ten byl chycen Rombleym! Velmi důležitý, i když jednoduchý, zákrok.

Čtvrtá směna BOT, 3 auty, obsazené mety: 2-3

Jefferson Prince Delfina se dnes již potřetí objevil na pálce. Jeffrey James Nowaczyk předvedl ale skvělou hru a z těžké pozice stihl vyautovat nizozemského pálkaře. Bylo to těsně, ale stihl to!

Třetí směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 1

Matthew Aaron Ratliff se dostal do stavu, kdy měl dva striky a musel bojovat. A nakonec vybojoval single. Díky němu se další americký hráč posunul až na domácí metu. Ratliff zůstal na jedničce.

Třetí směna TOP, 1 aut, obsazené mety: 2

Erick Ochoa se s tím vůbec nepáral! Navázal na svého kolegu. Odpálil nádherný dvoumetový odpal, na který skórovali oba jeho spoluhráči!

Třetí směna TOP, 1 aut, obsazené mety: 1-3

Cameron John Schiller vyslal tvrdý odpal, se kterým si spojka Nizozemí nedokázala poradit! Je z toho tedy první bod. Navíc stále jen s jedním autem a obsazenou jedničkou a trojkou.

Třetí směna TOP, bez autu, obsazené mety: 2-3

Yusef Lateef Davis JR se dostal do těžké pozice, když měl dva striky a dva bally. Vyslal několik foulballů, načež poslal single mezi vnitřní a zadní pole. Hráč z druhé mety se stihl posunout jen o jednu metu, ale pálkař doběhl až na druhou!

Třetí směna BOT, 3 auty, prázdné mety

Enrique Dejesus Javier vyslal dobrý odpal, ale Dudley předvedl dobrý zákrok, když míček chytil těsně nad zemí! To byla rychlá půlsměna.

Druhá směna TOP, 3 auty, prázdné mety

A bojoval velmi dobře! Americký hráč sice jeho pokus odpálil, jenže míček šel přesně na spojku, která znovu zahrává poslední aut ve směně!

První směna TOP, 3 auty, obsazené mety: 1

Tak to byla velmi rychlá směna v podání Nizozemí! Další míč totiž směřoval jen na spojku, která bez potíží zasáhla a zahrála aut na jedničce.

Nizozemsko – USA

3:5 (E: 0:1, H: 6:6)

konec

Zpět na online

Směny: 1:0 (1), 1:0 (2), 0:4 (3), 1:0 (4), 0:0 (5), 0:1 (6), 0:0 (7)

Nizozemsko: 1. Jefferson Prince Delfina – RF 2. Glennsig Rogelio Raymond Girgorio Polonius – 2B 3. Eldrick Gabriel Dijkhoff – SS 4. Enrique Dejesus Javier – C 5. Emeron Eldon Gregory Lourens – 3B 6. Revin Vincent Brooks – DP 7. Anthony Carlos Gerrit Beaumont – 1B 8. Idelgardo Olivo Herangelo Raap – LF 9. Danny Reginald Rombley – CF (od 9. směny Ronald Dix) 10. Jeroen Mulder – P (od 3. směny Jeffry Visser)

USA: 1. Jonathan Michael Lynch – LF 2. Cameron John Schiller – SS 3. Erick Ochoa – 1B 4. Tyler Isaiah DuPree Dudley – 2B 5. Matthew Aaron Ratliff – DP 6. Jeffrey James Nowaczyk – 3B 7. Nicholas Ryan Mullins – C 8. Gilbert Lee Saenz – CF 9. Yusef Lateef Davis JR – RF 10. Antonio Lopez Mancha – P

Rozhodčí: HP – Kaiaruna (NZL), 1B – Carballo (CUB), 2B – Lohnert (GER), 3B – Porteous (NZL)

Diváci: 300