Menu

Softball

Mistrovství světa

Nizozemsko – USA

3:5 (E: 0:1, H: 6:6)

konec

14.06.2019, 19:30 • Svoboda park • Denisa Józsová

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a u dalšího onlajnu zase někdy na počtenou. (21:18:25)

Do pražského areálu si našlo cestu 300 fanoušků!
Je za námi utkání mezi Spojenými státy a Nizozemskem. Nejspíše se čekala celkem jednoznačná výhra Američanů, ale Nizozemci nedali svou kůži lacino a bojovali až do konce. Spojené státy americké však dotáhly zápas do vítězného konce, přestože prohrávaly o dva body. Ústřední postavou se stal americký nadhazovač Antonio Lopez Mancha, jenž si připsal hned třináct strikeoutů, což je skvělý počin.

Konec zápasu.

Sedmá směna BOT, 3 auty, prázdné mety

Glennsig Rogelio Raymond Girgorio Polonius se dostal do velmi svízelné situace, když měl jen dva striky. Mancha navíc přihodil i třetí a je tu třetí strikeout v této směně. Spojené státy v tomto zápase vítězí!

Sedmá směna BOT, 2 auty, prázdné mety

Jefferson Prince Delfina je však také strikeout! Američané jsou velmi blízko první výhře na tomto turnaji. Chybí jim totiž poslední aut!

Sedmá směna BOT, 1 aut, prázdné mety

Ronald Dix nahradil Rombleyho a ví, že jeho tým musí zabrat, jelikož potřebuje stáhnout dva body v této směně. Jeho první start je však strikeout!

Sedmá směna TOP

Začátek 7. směny.

Šestá směna TOP, 3 auty, obsazené mety: 3

Cameron John Schiller už tolik úspěšný nebyl. Jeho odpal zastavil Polonius, který včas přihodil na první metu.

Šestá směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 3

Lynch na pálce bojoval, dostal se do špatného stavu, kdy měl dva striky. Vyslal několik foulballů. Následně však šel jeho parádní odpal přesně na lajnu levého pole a je z toho dokonce třímetový odpal!

Šestá směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 2

Jonathan Michael Lynch je jako další pálkař na pálce. Hlavním hrdinou tohoto momentu však byl jeho předchůdce, který ukradl druhou metu.

Šestá směna TOP, 2 auty, obsazené mety: 1

Yusef Lateef Davis JR se jako poslední dostal potřetí na pálku. A připsal si dobrý odpal až do levého pole. Je z toho tedy obsazená první meta.

Šestá směna TOP, 2 auty, prázdné mety

Gilbert Lee Saenz měl naopak ten nejpřívětivější stav,tedy tři bally. Jeffry Visser se však vzchopil a dokázal naházet strikeout! Skvělý návrat do hry.

Šestá směna TOP, 1 aut, prázdné mety

Nicholas Ryan Mullins se dostal do těžké pozici, když měl jen dva striky. Do míče se sice trefil, ale byl to jen vysoký odpal přímo na druhého metaře – out!

Šestá směna TOP

Dohrávka 6. směny.

Šestá směna BOT, 3 auty, prázdné mety

Idelgardo Olivo Herangelo Raap se dostal do plného stavu, takže měl tři bally a dva striky. Americký nadhazovač to zvládl a připisuje si strikeout! Nizozemsko bude v příští směně bojovat o to, aby se hrála alespoň dohrávka sedmé směny.

Šestá směna BOT, 2 auty, prázdné mety

Anthony Carlos Gerrit Beaumont se dnes již blýskl dvěma velmi povedenými odpaly. Tentokrát je z toho jen vysoký odpal, který sebrala třetí meta ze vzduchu a je to už druhý aut v této směně.

Šestá směna BOT, 1 aut, prázdné mety

Revin Vincent Brooks neměl výhodnou pozici, když měl jen dva striky. Ještě bojoval v pálkařském boxu, přesto je to nakonec jen další strikeout.

Šestá směna TOP

Začátek 6. směny.

Pátá směna TOP, 3 auty, obsazené mety: 2

Jeffrey James Nowaczyk zamířil do podobných míst jako jeho spoluhráč. Lourens si tedy připsal další asistenci na aut na první metě.

Nizozemsko – USA

3:5 (E: 0:1, H: 6:6)

konec

Zpět na online

Směny: 1:0 (1), 1:0 (2), 0:4 (3), 1:0 (4), 0:0 (5), 0:1 (6), 0:0 (7)

Nizozemsko: 1. Jefferson Prince Delfina – RF 2. Glennsig Rogelio Raymond Girgorio Polonius – 2B 3. Eldrick Gabriel Dijkhoff – SS 4. Enrique Dejesus Javier – C 5. Emeron Eldon Gregory Lourens – 3B 6. Revin Vincent Brooks – DP 7. Anthony Carlos Gerrit Beaumont – 1B 8. Idelgardo Olivo Herangelo Raap – LF 9. Danny Reginald Rombley – CF (od 9. směny Ronald Dix) 10. Jeroen Mulder – P (od 3. směny Jeffry Visser)

USA: 1. Jonathan Michael Lynch – LF 2. Cameron John Schiller – SS 3. Erick Ochoa – 1B 4. Tyler Isaiah DuPree Dudley – 2B 5. Matthew Aaron Ratliff – DP 6. Jeffrey James Nowaczyk – 3B 7. Nicholas Ryan Mullins – C 8. Gilbert Lee Saenz – CF 9. Yusef Lateef Davis JR – RF 10. Antonio Lopez Mancha – P

Rozhodčí: HP – Kaiaruna (NZL), 1B – Carballo (CUB), 2B – Lohnert (GER), 3B – Porteous (NZL)

Diváci: 300