Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Kolumbie A – Tahiti

6:0

konec (4:0)

29.05.2019, 20:30 • Arena Lublin, Lublin • Skupina A • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:25:04)
Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 23:1. Střely mimo: 7:6. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:14.
Je konec! Kolumbie zvládla dnešní duel a poráží Tahiti vysoko 6:0! O svém vítězství rozhodl celek z Jižní Ameriky už v první půli, kterou vyhrál vysoko 4:0! Po změně stran ještě dovršil hattrick Cucho Hernández a gólovou tečku za zápasem napsal Déiber Caicedo! Polsko navíc pouze remizovalo se Senegalem, a proto Kolumbie postupuje do osmifinále letošního šampionátu!

90+4

Konec zápasu.

90+3

Diego Araneda se snažil uvolnit na hranici pokutového území, ale obránce přečetl jeho pohyb a nedovolil hráči Tahiti zakončit.

90+2

Andrés Perea nakopl míč na hranici pokutového území, nicméně Terai Bremond stál na správném místě a odkopl míč mimo velké vápno.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Kolumbie zahrávala ještě jeden rohový kop, jenže obrana Tahiti tentokrát byla pozorná a odhlavičkoval míč do bezpečí.

89

Dnešní duel se už pouze dohrává. Ani Kolumbie se už nikam nežene. Uvidíme, zda se rozhodčí rozhodne nějakou tu minutku nastavit.

87

87. Déiber CAICEDO - 6:0

87

Kolumbie právě vstřelila branku!
Ještě jedna branka na závěr dnešního tahitského trápení! Kolumbie přidává i šestý zásah! DÉIBER CAICEDO umotal obránce na hranici pokutového území a přízemní střelou uklidil míč do sítě!

86

Kolumbie měla k dispozici přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč nakonec přiletěl na přední tyč, kde číhal připravený brankář.

85

Střídání v týmu Tahiti: ze hřiště odchází Kitin Maro, přichází Herehaunui Ferrand.

84

Heitaa za svůj zákrok uviděl žlutou kartu. Pro hráče Tahiti je to dnes druhý karetní trest, a proto musí do sprch!

83

Moana Pito nakopl míč na polovinu Kolumbie, jenže ve vzdušném prostoru opět kralovali jen hráči ve žlutém.

82

Kavai'ei Morgant dostal přihrávku na levé křídlo, jenže centr levou nohou se mu vůbec nepovedl. Pozorný obránce odhlavičkoval balón mimo šestnáctku.

81

Terai Bremond se zpoza pokutového území opřel do odraženého míče, jenže kolumbijský brankář jeho dělovku vyrazil mimo tři tyče!

80

Žlutou kartu dostává Tevaitini Teumere (Tahiti).

79

Terai Bremond nakopl míč na polovinu soupeře, nicméně nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nedosáhl. Hráči Kolumbie dnes brání na jedničku.

78

Kavai'ei Morgant napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území, jenže střílel ze záklonu a jeho pokus skončil vysoko nad břevnem.

77

Jenže Ramanui Amau se v hlavičkovém souboji na polovině soupeře dopustil nedovoleného zákroku přímo před hlavním rozhodčím. Rozehrávat bude Kolumbie.

76

Brankář Tahiti tentokrát udělal několik kroků proti centru z levé strany a schoval míč do rukavic. Tahiti může po hodně dlouhé době zaútočit.

75

Iván Angulo operoval s míčem na hranici pokutového území, jenže jeho centr vnějším nártem skončil v rukavicích pozorného brankáře.

74

Jihoamerický celek je po vstřelení páté branky znovu velmi aktivní a nadále se tlačí do útoku. Hráči Tahiti už by dnešní duel měli nejraději za sebou.

72

72. Cucho HERNÁNDEZ - 5:0

72

Kolumbie právě vstřelila branku!
A hattrick je na světě! Kolumbie se dočkala páté branky a CUCHO HERNÁNDEZ třetího gólu v dnešním souboji! Kolumbijský útočník si na malém vápně naběhl na centr z pravé strany a zakončil do protipohybu brankáře!

71

Hráči Tahiti v posledních minutách přitvrdili a ukazují, že i oni umí hrát fotbal. Kolumbie se nikam nežene a snaží se hrát s míčem na kopačkách.

70

Kavai'ei Morgant si nechtěl komplikovat život a před dotírajícím soupeřem si raději pomohl malou domů.

69

Luis Sinisterra před malou chvíli opustil hrací plochu a na hattrick už dnes nezaútočí. Naopak jeho spoluhráč Cucho Hernández má stále dobrou šanci.

68

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Luis Sinisterra, přichází Déiber Caicedo.

67

Kolumbie zahrávala další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, ale brankář Tahiti vyrazil ven z branky a vyboxoval míč mimo šestnáctku.

66

Luis Sinisterra si navedl míč do blízkosti pokutového území a vyzkoušel zakončení pravou nohu. Jeho pokus srazil jeden ze soupeřů na rohový kop.

65

Etienne Tave si splnil své defenzivní povinnosti a nepustil jednoho z hráčů Kolumbie do úniku. Tahiti po změně stran brání velmi dobře.

64

Anderson Arroyo se v pokutovém území dostal k odraženému míči a pohotově zakončil. Jeho dělovka však skončila na hrudi jednoho z fotbalistů Tahiti.

63

Iván Angulo se dostal do úniku, obhodil si vyběhnutého brankáře, jenže levou nohou zakončil mimo branku! Trestuhodná minela!

62

Tutehau Tufariua se vydal napadat soupeřovu rozehrávku na polovinu hřiště, jenže podklouzl. Jeho pád jen podtrhl dnešní zmar Tahiti.

61

Kolumbijci kombinují na vlastní polovině a soupeři prakticky nepůjčují míč. Nejsem si jist tím, zda se Tahiti po změně stran přiblížilo k soupeřově svatyni.

60

Je za námi hodina dnešního souboje a Kolumbie si po změně stran s přehledem hlídá svůj čtyřbrankový náskok z první půle. Naopak Tahiti se dnešním duelem se šampionátem loučí.

59

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Andrés Reyes, přichází Juan Palma.

58

Už to vypadalo, že Kolumbie přidala pátou branku, ale Iván Angulo stál v době přihrávky v ofsajdu!

57

Hernández se znovu dostal do zakončení v pokutovém území, jenže tentokrát pálil placírkou a Pito měl mnohem jednodušší zásah!

56

Obrovská šance Kolumbie! Cucho Hernández si v pokutovém území naskočil na krásný centr z pravé strany, ale Moana Pito mu útok na hattrick pokazil parádním zákrokem!

55

Jean Colorado si pěknou kličkou na polovině hřiště obhodil soupeře a roztáhl hru na pravou stranu. Kolumbie může zaútočit.

54

Carlos Cuesta poslal přihrávku na levou stranu, kde byl Anderson Arroyo, ale ten si ve velké rychlosti předkopl míč daleko před sebe a už jej nedohnal.

53

Senegal hraje v souběžně hraném utkání s Polskem bez branek. Za tohoto stavu by postupovala Kolumbie.

52

Kolumbie v úvodu druhého poločasu působí ospalým dojmem. Hráči celku z Jižní Ameriky vypadají, že jsou spokojení se svým vedením.

51

Luis Sinisterra se pokusil zaútočit na hattrick, ale jeho zakončení ze středního vzdálenosti postrádalo potřebnou razanci.

50

Kolumbijský brankář si dal pozor na průnikovou přihrávku hráčů Tahiti a pohlídal si cestu míče do zámezí. Bude z toho pouze odkop od branky.

49

Tahiti zahrávalo přímý kop na polovině Kolumbie. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde bez problémů zasáhl urostlý Carlos Cuesta.

48

Žlutou kartu dostává Mauri Heitaa (Tahiti).

47

Střídání v týmu Tahiti: ze hřiště odchází Kalahani Beaumert, přichází Ramanui Amau.
Střídání v týmu Tahiti: ze hřiště odchází Tehauarii Holozet, přichází Diego Araneda.

46

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Brayan Vera, přichází Jean Colorado.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali zajímavý a ofenzivní fotbal! Kolumbie potvrdila roli velkého favorita a během první půle rozhodla o osudu dnešního duelu! Postupně se totiž trefili dvakrát Sinisterra a v závěru prvního poločasu dvakrát Cucho Hernández. Tahiti je směrem dopředu naprosto bezzubé. Do kabin se proto odchází za stavu 4:0.

45+2

První poločas skončil.

45

Žlutou kartu dostává Jaime Alvarado (Kolumbie).

45

První poločas se nám chýlí ke svému konci a o osudu dnešního souboje už je podle všeho rozhodnuto! Uvidíme, jak k utkání týmy přistoupí ve druhé půli!

43

43. Cucho HERNÁNDEZ - 4:0

43

Kolumbie právě vstřelila branku!
Tohle už je pro Tahiti za první poločas možná trošičku kruté! Kolumbie totiž přidává také čtvrtý zásah! CUCHO HERNÁNDEZ se tentokrát ujal exekuce přímého kopu a technickou střelou přes zeď rozvlnil síť!

42

Tehau poslal zajímavý oblouček za obranu Kolumbie, jenže nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nezareagoval a míč skončil u kolumbijského brankáře.

41

Kolumbijci pokračují v aktivním výkonu a nadále se tlačí do útoku. Naopak fotbalisté Tahiti by se už nejraději viděli v šatně.

39

39. Cucho HERNÁNDEZ - 3:0

39

Kolumbie právě vstřelila branku!
A ještě jedna kolumbijská branka! S Tahiti už to vypadá hodně špatně! CUCHO HERNÁNDEZ si naběhl na parádní centr z levé strany a na druhý pokus překonal soupeřova brankáře!

37

37. Luis SINISTERRA - 2:0

37

Kolumbie právě vstřelila branku!
Tak jsem to zakřikl! Kolumbie totiž ihned přidává druhou branku a výrazně se přibližuje k vítězství! LUIS SINISTERRA tentokrát ukázal dravost v pokutovém území, dostal se k odraženému míči a dopravil jej do sítě!

36

Kolumbijci v závěru prvního poločasu poněkud vypadli z tempa. Fotbalisté ve žlutém zrovna nehýří pohybem a kombinují spíše v zadních řadách.

35

Tahiti zahrávalo rohový kop. Prudký centr přiletěl na malé vápno, jenže tam uspěli fotbalisté ve žlutém.

34

Kolumbijský brankář vystartoval ven z branky a došel si pro centr z levé strany hrací plochy. Gólman favorizovaného celku svou práci zvládl skvěle.

33

Bremond tentokrát ukázal také svou fotbalovou stránku. Hostující hříšník se tělem natlačil před soupeře, otočil se před ním s míčem a odkopl balón do bezpečí.

32

Terai Bremond si pomohl dalším nedovoleným zákrokem. Fotbalista Tahiti by si na podobné fauly měl dávat pozor. Jednu žlutou kartu už totiž má.

31

Na světě je první žlutá karta! Za svůj ostrý skluz ji dostává Bremond.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme zajímavý souboj! Favorizovaná Kolumbie se sice rychle dostala do vedení, jenže Tahiti od té doby skvěle brání.

29

Kevin Mier vyběhl ven z branky a zastavil nepřesnou rozehrávku Tahiti. Kolumbijský brankář následně přenesl hru na levou stranu.

28

Iván Angulo dostal prostor na pravé straně, jenže zbytečně váhal s rozehrávkou a jeho přenesení hry skončilo u pozorného obránce.

27

Jaime Alvarado se ujal rozehrávky rohového kopu. Jeho centr prolétl pokutovým územím až k zadní tyči, jenže Andrés Perea se po míči natahoval marně.

26

Cucho Hernández dostal přihrávku na levou stranu, jenže si nedokázal poradit s obráncem, který jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.

25

Roonui Tehau si v souboji na polovině hrací plochy pomohl v souboji rukou a dopustil se nedovoleného zákroku. Sudí jeho prohřešek jako faul neposoudil.

24

Po delší době se Tahiti podívalo do pokutového území soupeře. Dobíhající útočník Tutehau Tufariua na prudký centr nedosáhl ani ve skluzu.

23

Cucho Hernández zůstal zapomenutý na hranici pokutového území, kde si srovnal míč do kroku, jenže technickou střelou pravačkou trefil prostor, kde stál brankář.

22

Tutehau Tufariua poslal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl. Kolumbie může rozjet další akci.

21

Brayan Vera ukázal svou technickou zdatnost na levé straně, kde si obhodil prvního obránce, jenže další zadák v bílém srazil jeho centr do zámezí.

20

Iván Angulo si navedl míč do blízkosti pokutového území, kde si jej přehodil na levačku, jenže jeho projektil dokázal brankář Tahiti vyrazit.

19

Jaime Alvarado se ujal rozehrávky rohového kopu Kolumbie. Jeho rozehrávka však nepatřila mezi ty povedené. Obrana Tahiti měla snadnou práci.

18

Terai Bremond si v pokutovém území naběhl na zajímavý centr z pravé strany, nicméně jeho hlavička prosvištěla kolem levé tyče kolumbijské branky.

17

Iván Angulo je v posledních minutách hodně aktivní. Kolumbijský šikula kouzlil s míčem na pravé straně hřiště, nicméně vybojoval pouze vhazování.

16

Iván Angulo dostal krásnou přihrávku do běhu, jenže asistent rozhodčího zvedl praporek nad hlavu a odmával ofsajd.

15

Tahiti se stále nemůže dostat na polovinu svého soupeře. Kolumbie zatím hraje opravdu skvěle a fotbalisté ve žlutém nedávají soupeři prostor.

14

Andrés Reyes poslal průnikovou přihrávku mezi obránce Tahiti, jenže nikdo z hráčů Kolumbie na jeho pobídku nedosáhl a míč skončil u nohou brankáře.

13

Anderson Arroyo dostal přihrávku na pravou stranu a poslal nákop na hranici pokutového území. Nikdo ve žlutém se do zakončení neprobil.

12

Sinisterra se tentokrát zjevil v pozici centrujícího hráče, jenže jeho prudkou pobídku zastavil jeden z hráčů Tahiti, jež míč odkopl do autu.

11

Kolumbie už opět kombinuje s míčem na kopačkách a hledá si cestičku do pokutového území. Tahiti podle všeho nevyšel plán udržet delší dobu čisté konto.

9

9. Luis SINISTERRA - 1:0

9

Kolumbie právě vstřelila branku!
Kolumbie hned v úvodních minutách dnešního souboje potvrzuje roli favorita a dostává se do vedení! LUIS SINISTERRA se po rohovém kopu dostal k hlavičce a uklidil míč do sítě!

8

Ani z tohoto přímého kopu Kolumbie branku soupeře neohrozila. Centrovaný míč přiletěl na hranici velkého vápna, kde zasáhli zadáci.

7

Mauri Heitaa si v hlavičkovém souboji na polovině soupeře pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku hlavního arbitra. Kolumbie bude rozehrávat.

6

Cucho Hernández dostal přihrávku na hranici pokutového území, kde se krásnou otočkou zbavil obránce, jenže jeho zakončení nártem prolétl nad břevnem.

5

Ani z dalšího mráčku nezapršelo. Centrovaný míč se snesl na značku pokutového kopu, kde hlídkoval urostlý stoper Tahiti Tave.

4

Andrés Perea dostal prostor na levé straně a pohotově poslal prudký centr na malé vápno. Vracející se stoper zakopl míč na rohový kop.

3

Rozehrávky rohového kopu se ujal Andrés Reyes, jehož nadýchaný centr našel hlavu Balanty, jenže jeho pokus prosvištěl nad břevno.

2

Cucho Hernández se hnal do pokutového území, jenže jeho přízemní centr skončil na noze prvního obránce Tahiti. Bude z toho první rohový kop.

1

Tahiti obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Ani na dnešní duel si bohužel nenašla cestu nějaká závratná návštěva.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hrací ploše. Favorizovaná Kolumbie bude hrát ve žlutém, zatímco Tahiti oblékne červené dresy.
Úvodní sestavy:

Kolumbie: Mier – Arroyo, Reyes, Cuesta, Vera – Angulo, Perea, Balanta, Alvarado, Sinisterra – Cucho Hernández.
Náhradníci: Fontalvo, Lemus – Palma, Amaya, Carbonero, Carvajal, Colorado, Caicedo, Sandoval, Terán.

Tahiti: Pito – Heitaa, Teumere, Tave, Morgant – Bremond, Holozet – Beaumert, Tehau, Maro – Tufariua.
Náhradníci: Capel, Tamatai – Liparo, Tehaamoana, Amau, Araneda, Boube, Ferrand, Vivi, Kaspard.

Rozhodčí: Siebert – Seidel, Foltyn (vš. GER).
Kolumbie

Kolumbie ještě bojuje o postup do osmifinále letošního šampionátu! Jihoamerický celek totiž ve dvou duelech vybojoval tři body a patří mu třetí pozice. Na úvod turnaje dokázala Kolumbie porazit 2:0 domácí Polsko. V minulém utkání však 0:2 prohrála se Senegalem a zkomplikovala si boj o postup. Dnes však hraje proti outsiderovi skupiny a může si výrazně pomoci.
Tahiti

Tahiti dnes sehraje své třetí vystoupení ve skupině a předpokládá se, že půjde o vystoupení poslední. Exotický celek totiž nevybojoval ani bod a navíc má skóre 0:8. V prvním duelu podlehl 0:3 Senegalu a v minulém utkání dokonce schytal pětigólový příděl od domácího Polska.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání MS hráčů do 20 let. Společně se podíváme na duel mezi Kolumbií a Tahiti. Výkop je stanoven na 20:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Kolumbie A – Tahiti

6:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 9. Sinisterra (Alvarado), 37. Sinisterra, 39. Cucho Hernández, 43. Cucho Hernández, 72. Cucho Hernández (Angulo), 87. Caicedo (Alvarado)

Karty:   45. Alvarado (CLM) – 31. Bremond (TAH), 48. Heitaa (TAH), 80. Teumere (TAH)   84. Heitaa (TAH)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 23:1. Střely mimo: 7:6. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:14.

Kolumbie A: Mier – Arroyo, Reyes (59. Palma), Cuesta, Vera (46. Colorado) – Angulo, Perea, Balanta, Alvarado, Sinisterra (68. Caicedo) – Cucho Hernández.
Náhradníci: Fontalvo, Lemus – Palma, Amaya, Carbonero, Carvajal, Colorado, Caicedo, Sandoval, Terán.

Tahiti: Pito – Heitaa, Teumere, Tave, Morgant – Bremond, Holozet (47. Araneda) – Beaumert (47. Amau), Tehau, Maro (85. Ferrand) – Tufariua.
Náhradníci: Capel, Tamatai – Liparo, Tehaamoana, Amau, Araneda, Boube, Ferrand, Vivi, Kaspard.

Rozhodčí: Siebert – Seidel, Foltyn (vš. GER)