Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Olympique Marseille – Montpellier HSC

1:0

konec (0:0)

24.05.2019, 21:05 • Stade Vélodrome, Marseille • 38. kolo • Karel Jedlička

Tipsport: 1.87 4.03 4.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Také Olympique Marseille má dostřídáno: za potlesku se loučí zatím jediný dnešní střelec Florian Thauvin, na jeho místo nastupuje Clinton N'Jie.

89

Žlutou kartu dostává Tomáš Hubočan (Olympique Marseille). Slovenský obránce zezadu stáhl pár metrů před velkým vápnem za dres Camaru.

87

87. Červenou kartu viděl za faul zezadu Balotelli

87

Červenou kartu dostává Mario Balotelli (Olympique Marseille). Italský reprezentant ghanského původu vletěl do Congrého zezadu ve stylu kung-fu a pobyt na trávníku si dnes moc neužil.

82

Hosté při protiútoku vylákali Yohanna Pelého z brány, Delort udržel míč na hřišti a přiťukl ho pod sebe Ristićovi, jenž přihrává před opuštěnou klec na kopačky vracejícího se Luize Gustava a je po šanci.

81

Balotelli dostal krásný míč do běhu, jeho tvrdou střelu přes obránce z velkého vápna vyráží skokem po pravici brankář Lecomte.

80

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Junior Sambia, přichází Souleymane Camara.

77

77. Thauvin těsně minul vzdálenější růžek

77

Jediný dnešní úspěšný střelec Florian Thauvin mohl přidat druhý gól. Postupoval s míčem u nohy sám, naznačil kličku do středu, ale míč si hodil na opačnou stranu a jeho pohotové zakončení proletělo těsně kolem zadní šibenice.

75

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Gaëtan Laborde, přichází Petar Škuletić.

69

Poprvé střídá Montpellier HSC: odchází Ambroise Oyongo, na hřiště se podívá letní posila z pražské Sparty Mihailo Ristić.

59

Domácí obrana nechala projít Andyho Delorta, který z mírného úhlu přízemní ranou tváří v tvář nepropálil Yohanna Pelého.

59

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Dimitri Payet, nastupuje uzdravený Mario Balotelli.

58

58. Montpellier mohl hned vyrovnat, jenže Sambia trefuje břevno

58

Montpellier mohl okamžitě odpovědět a srovnat stav, Salomon Sambia se rychlou kličkou prosadil jeden na jednoho a nastřelil břevno domácí brány!

56

56. Florian THAUVIN - 1:0

56

Marseille právě vstřelilo branku!
Teprve patnáctý rohový kop v utkání končí gólem. Germainovou hlavičkou prodloužený centr doklepl rovněž hlavou ze dvou kroků do prázdné brány FLORIAN THAUVIN.

51

Přelévaná rohových kopů pokračuje ve prospěch hostů a po dlouhé době z toho byla slušná příležitost. Na malém vápně zachytil míč v obležení Congré, jeho slabé bodlo však Pelé na čáře celkem snadno lapil.

34

První střídání v sestavě Olympique Marseille je vynucené: ze hřiště kulhá zraněný Morgan Sanson, do hry se dostane slovenský reprezentační obránce Tomáš Hubočan.

13

13. nebezpečný brejk domácího Payeta

13

Hostující Sambia založil mizernou přihrávkou brejk Marseille, který celý potáhl Dimitri Payet. Z 20 metrů prudce vypálil a Benjamin Lecomte vyškrabuje s námahou konečky prstů na roh.

11

Žlutou kartu dostává Morgan Sanson (Olympique Marseille). Domácí neyvužili nebezpečný centr a v zárodku protiútoku naopak sami faulují.

6

Od ramene Ćalety-Cara jde míč opět za čáru, ani druhý roh ovšem hosté nezužitkovali. Z druhé vlny pálil solidně Mendes, rána se mu však stočila mimo.

Olympique Marseille – Montpellier HSC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 56. Thauvin (Germain)

Karty:   11. M. Sanson (OMA), 89. Hubočan (OMA)   87. Balotelli (OMA)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 7:13. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:9.

Olympique Marseille: Pelé – Sakaj, Ćaleta-Car, Gustavo, Ocampos – Maxime López, Strootman, M. Sanson (34. Hubočan) – Thauvin (90+1. N'Jie), Germain, Payet (C) (59. Balotelli).
Náhradníci: Mandanda – Mohamed, Perrin, Hubočan, N'Jie, Balotelli, Radonjić.

Montpellier HSC: Lecomte – Mendes, Hilton (C), Congré – Aguilar, Sambia (80. Camara), Le Tallec, Oyongo (69. Ristić) – Laborde (75. Škuletić), Lasne, Delort.
Náhradníci: Bertaud – Passi, Ristić, Adouyev, Píriz, Camara, Škuletić.

Rozhodčí: Gautier – Annonier, Grosbost

Diváci: 53 468