Menu

Fotbal

Niké liga

FC Nitra – FK Senica

2:3

konec (1:2)

11.05.2019, 17:00 • Štadión pod Zoborom • 8. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.5 3.37 2.72 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

Nitra dala gól!
Futbalisti spod Zobora znižujú stav zápasu. TOMÁŠ KÓŇA sa stal aktérom štandardky Nitry a parádne napálil loptu do pravého horného rohu!

73

Senica dala gól!
Senica má k dispozícii dvojgólové vedenie a v nastolenom trende môže dokráčať za šiestym víťazstvom za sebou! Na útočnej polovici vyštartoval ERIC RAMÍREZ, ktorý prešprintoval do vápna a pohodlnou strelou zaklincoval tretí senický gól.

41

Senica dala gól!
Seničania sa znovu v zápase dostávajú do vedenia. Center z pravej strany z kopačky Filipa Dangubiča smeroval do šestnástky na domáceho Lukáša Fabiša, ktorý si zrazil loptu nešťastne do vlastnej bránky.

31

Nitra dala gól!
Nitrania vyrovnávajú stav stretnutia. Po rohovom kope z kopačky Bilovského došla lopta do malého vápna, kde sa najlepšie zorientoval PAVOL FARKAŠ a zblízka nasmeroval loptu pod brvno.

7

Senica dala gól!
Záhoráci sa dostávajú do vedenia v zápase. Ofsajdovej pozícii sa dokázal vyhnúť ERIC RAMÍREZ, ktorý si spracoval center od El Moudaneho, prešiel do vápna a spred malého vápna prestrelil Pindrocha.

FC Nitra – FK Senica

2:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 31. Farkaš (Bilovský), 81. Kóňa – 7. Ramírez (El Moudane), 41. Fabiš (vla.), 73. Ramírez

Karty:   24. Farkaš (NIT), 88. Vrábel (NIT), 90+2. Charizopulos (NIT) – 33. Dias (SEN), 39. El Moudane (SEN), 67. Da Graca (SEN)

FC Nitra: Pindroch (46. Šípoš) – Šurnovský, Niba, Farkaš (C), Fabiš (63. Gatarić) – Kóňa, Bilovský – Chobot (77. Vrábel), Vestenický, Charizopulos – Fábry.
Náhradníci: Šípoš – Chovanec, Štefanec, Kuník, Gatarić, Vrábel.

FK Senica: Taborda – Krč (45. Dubois), Dias, Da Graca (C) (77. Otrísal), Klapan – Tesija, El Moudane, Dangubič (68. Zezinho) – Deretti – Ramírez, Castaňeda.
Náhradníci: Vorel – Otrísal, Dubois, Totka, Azankpo, Petshi, Zezinho.

Rozhodčí: Ziemba – Pozor, Bednár

Diváci: 682