Menu

Fotbal

Chance Národní Liga

SK Dynamo Č. Budějovice – MFK Chrudim

3:1

konec (0:1)

08.05.2019, 17:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • 27. kolo • Pavel Kortus ml. (@KortusPavel)

Tipsport: 1.21 6.22 13.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Dynamo právě vstřelilo branku!
To už domácí dnes nepustí a doslova buší na prvoligová vrata! Táborský předskočil v brejku stopera, poslal balon na Martana, který milimetrovým centrem oslovil PATRIKA ČAVOŠE, který uklidil míč pod břevno.

62

Dynamo právě vstřelilo branku!
Střelecký ostrov je v euforii! Domácí během dvou minut otáčí skóre a jsou zase blíž první lize! Vpravo dostal hodně prostoru Martan, jemuž rána úplně nesedla, ale Čavoš na míč nedosáhl, a tak proletěl až k IVO TÁBORSKÉMU, který nastavil placírku a poslal balon do sítě!

61

Dynamo právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno a šlo také o poměrně šťastnou trefu! Centr Helešice byl sražený a jeden z hostujících stoperů roztočený míč odkopl vysoko do vzduchu. Ke smůle hostů se balon stočil na malé vápno, v klubku hráčů ho našel Kladrubský, posunul hlavou na IVA TÁBORSKÉHO, který jej doklepl do sítě

5

Chrudim právě vstřelila branku!
Hosté jdou nečekaně do vedení! ROMAN ČÁP dostal hodně prostoru ve středu hřiště, z hranice vápna zkusil vypálit a jeho tečovaný pokus levou nohou doskotačil do protipohybu brankáře Staňka až do sítě.

SK Dynamo Č. Budějovice – MFK Chrudim

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 61. Táborský, 62. Táborský, 89. Čavoš – 5. Čáp

Karty:   41. Mastík (CHR), 79. Langr (CHR)

SK Dynamo Č. Budějovice: Staněk – Kladrubský (C), L. Havel, P. Novák, Helešic – Čavoš, Javorek – Martan (90+1. Wermke), Grajciar (77. Havelka), Provod (88. Brandner) – Táborský.
Náhradníci: Křížek – Fišl, Šplíchal, Wermke, Řezáč, Brandner, Havelka.

MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček, Vencl, Krčál, Mastík – Langr (C) – Dostálek, Ujec (80. Froněk), Čáp (89. Rybička), Hlavsa – Sulík (71. Kraják).
Náhradníci: Zíma – Froněk, Vašulín, Rybička, Kesner, Kraják, Sixta.

Rozhodčí: Hrubeš – Flimmel, Vlček

Diváci: 2394