Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

SK Převýšov – TJ Sokol Živanice

2:1

konec (1:0)

27.04.2019, 10:15 • Převýšov • 25. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.55 3.9 4.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

63

63. Martin STANĚK - 2:1

63

Živanice právě vstřelily branku!
A po rohovém kopu se živaničtí Sokolové vrátili do utkání! Zaútočili jak jinak než vzduchem, jedna hlavička, druhá hlavička a odraz míče od obránce do sítě. Nejšťastnějším mužem na hřišti je coby autor branky MARTIN STANĚK.

53

53. Martin STANĚK - 2:0

53

Převýšov právě vstřelil branku!
Převýšov vletěl do druhého poločasu jako uragán a Živanicím naprosto zaslouženě odskočil na rozdíl dvou branek! Svého strážce uvnitř pokutového území přehlavičkoval ještě v úvodním dějství střídající DAVID ŽIVNÝ.

Tak nakonec podle oficiálního zápisu o utkání si míč do sítě odhlavičkoval MARTIN STANĚK. Gól je tedy označen jako vlastní.

42

42. Pavel NOVÁK - 1:0

42

Převýšov právě vstřelil branku!
Favorit se gólem do šatny ujímá vedení. Došel k němu ale ne úplně fér cestou, když pokračoval v akci i přes soupeře svírajícího se v bolestech na zemi. Každopádně po roztažení hry doprava následovala přihrávka na zadní tyč, kde zůstal osamocený PAVEL NOVÁK, pro něhož nebyl problém rozvlnit síť. Živaničtí fotbalisté mohli jen bezmocně rozhazovat rukama.

SK Převýšov – TJ Sokol Živanice

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 42. Novák, 53. Staněk (vla.) – 63. Staněk

Karty:   73. Buriánek (ZIV)

SK Převýšov: Dunda – Koubek, Vyšehrad, Jarkovský (K), Labík (84. Ličman), Špidlen, Sedláček, Hynek (75. Veselka), Kopáč, Novák (80. Chocholatý), Bastin (37. Živný)
Náhradníci: Petr – Chocholatý, Živný, Veselka, Doležal, Ličman, Korba

TJ Sokol Živanice: Volšík – Staněk, Gorol (K), Buriánek, Hundák, Štěpánek, Polák (85. Ferčák), Nikodem (60. Gašpar), Motyčka (46. Petrus), Ptáček, Košťál (57. Pánek)
Náhradníci: Hrnčíř – Pánek, Ferčák, Petrus, Gašpar, Pánek

Rozhodčí: Hocek – Radina, Hádek