Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Králův Dvůr – TJ Jiskra Domažlice

0:1

konec (0:1)

27.04.2019, 10:30 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • 25. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.58 3.5 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Domažlic, které svého soupeře porazily poměrem 1:0. I ve druhém dějství jsme nesledovali zrovna atraktivní podívanou, vyložených šancí jsme moc neviděli. Stále ale platilo, že směrem dopředu byla lehce nebezpečnější Jiskra, která v samotném úvodu druhého poločasu mohla navýšit vedení, což se nakonec nepovedlo. Králův Dvůr zůstal u náznaků šancí, vyrovnání se tak nekonalo. (12:28:25)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Daniel Skopový, přichází Lukáš Waldmann.

90+2

Balšánek upadl v pokutovém území, penalta z toho ale nebude.

90+1

Autové vhazování pro domácí, jedna z posledních šancí na vyrovnání stavu.

89

Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Petr Došlý, přichází Karel Šmejkal.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, ještě můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Balšánek zahrával standardní situaci z velké vzdálenosti, nakonec jeden z jeho spoluhráčů ještě vracel míč do malého vápna, kde k ničemu nedošlo.

87

Ten nakonec doskákal až na nohu Brabce, který se do míče opřel pravou nohou. Výsledkem bylo zakončení zhruba metr vedle branky.

86

Nyní se musel činit domácí brankář, který pokryl střelu z menšího úhlu. Králův Dvůr tak stále prohrává o jednu branku, nyní bude čelit rohu.

83

Nakonec jsme sledovali střelecký pokus, který narazil do protihráče. Jiskra se hnala na druhou stranu, kde si zajistila aut z pravé strany.

82

Brych se ujal rozehrávky volného kopu, který posílal na levou stranu. Černý nebyl v souboji zrovna úspěšný, posléze sudí ponechal domácím výhodu.

81

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, stále platí fakt, že jsme viděli jedinou branku. Domažlice jsou nyní pod menším tlakem.

80

Žlutou kartu dostává Petr Došlý (TJ Jiskra Domažlice).

79

Hejda si seběhl pro přihrávku k půlící čáře, odkud raději přihrával zpět na Nováka, který pro změnu úspěšně přenesl hru na levou stranu.

78

Brych nemuseli v tomto případě zasahovat, naopak odkopával od své branky. Následně přišel nedovolený zákrok v podání domácích.

77

Matas se ještě snažil vrátit míč zpět do pokutového území, tam se ale nenacházel žádný ze spoluhráčů. Na druhé straně pálil vedle jeden z domácích.

76

Nákop podél autové čáry nakonec našel Kůžela, který servíroval míč do pokutového území. Přihrávka nakonec byla o kousek delší.

75

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Michal Procházka, přichází Martin Petr.

74

Balšánek se jako první dostal k volnému míči, avšak taktickým zákrokem ho zastavil jeden z protihráčů. Králův Dvůr tak může uklidnit hru.

73

Černý upadl v pokutovém území, avšak ani v tomto případě se nejednalo o nedovolený zákrok. Domažlice opět přidaly na své aktivitě.

72

Na opačné straně přišla na řadu standardní situace. K ní se postavil Rychnovský, jehož nadýchaný centr netrefil žádný ze spoluhráčů.

71

Tak nakonec to autové vhazování nebude, neboť hlavní sudí odpískal nedovolený zákrok. Nakonec se k rozehrávce postavil brankář Krček.

70

Přetahovanou u postranní čáry nakonec lépe zvládli domácí hráči, kteří si vybojovali autové vhazování, ke kterému se postaví Novák.

69

Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Tomáš Arzberger, přichází Daniel Černý.

66

Žlutou kartu dostává Dominik Dolák (FK Králův Dvůr).
Žlutou kartu dostává Daniel Skopový (TJ Jiskra Domažlice).

64

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Domažlice stále vedou o jednu branku. Druhý poločas zatím nabízí hodně nezáživnou podívanou.

63

Nakonec je pískáno ve prospěch hostujícího celku, taktickým zákrokem si totiž pomohl Kůžel. K rozehrávce se staví sám brankář Brych.

62

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jiří Sedláček, přichází Dominik Dolák.

61

Balšánek se nakonec k volnému míči nedostal, ten totiž doskákal ven z hrací plochy. Jiskra nikam nespěchá, zanedlouho bude vhazovat.

60

Matas si navedl míč na levou nohu, načež to zkoušel šajtlí do pokutového území. Zřejmě se mělo jednat o centr, avšak brankář Krček zasahoval.

59

Posléze se podařilo zasáhnout Brabcovi, který nekompromisním způsobem odkopl míč ven z hrací plochy. Bouček tak bude moci vhazovat.

58

Rychnovský to zkoušel hodně drzým průnikem do pokutového území, kde nakonec skončil na zemi. O nedovolený zákrok se ale nejednalo.

57

Posléze si s míčem zahrál také brankář Krček, který přihrál na vedle stojícího Nováka. Ten po chvilkovém váhání opět vyprodukoval zpětnou příhru.

56

Procházka pracoval s míčem u postranní čáry, kde se mu podařilo pohlídat hrací předmět před smečkou protihráčů. Jeho celek raději přenesl hru.

55

Balšánek se málem dostal přes posledního obránce, což se nakonec nepovedlo. Následovalo odklizení míče, na řadu přijde autové vhazování.

54

Domažlice jsou v úvodu druhého poločasu aktivnější, avšak ani další rohový kop se neujal. Místo toho se tu rodí protiútok pro domácí hráče.

53

Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl vracející se Hrubý, který poslal k zemi Kůžela. Králův Dvůr bude rozehrávat zhruba z hranice poloviny hřiště.

52

Vzdušná nabídka směřovala k hranici pokutového území, kde se do ní chtěl opřít jeden z hostujících hráčů, kterému se zakončení moc nepovedlo.

51

Vais se pokoušel prodrat kolem protihráče, což sem u sice nepovedlo, avšak nemusí to tolik vadit. Jeho celek totiž vybojoval další rohový kop.

50

Novák to zkoušel vysokým odkopem na levou stranu, kde se do souboje pouštěla dvojice protihráčů, přičemž Jiskra vybojovala aut z pravé strany.

49

Nyní si pro míč seběhl hostující Skopový, který se v době přihrávky nacházel v ofsajdovém postavení. K volnému kopu se tedy postavil domácí Novák.

48

Hned v úvodu zajímavá šance pro Jiskru! Do zakončení levou nohou se totiž dostal Arzberger, který trefil pouze kopačku brankáře Krčka.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, ve kterém jsme sledovali celkem nezáživnou podívanou. Oba celky předváděly celkem vyrovnanou partii, přičemž směrem dopředu byla přeci jenom nebezpečnější Jiskra, jenž se nakonec dostala do vedení o jednu branku, které vydrželo až do konce prvního poločasu. Králův Dvůr se po inkasované brance nedostal k ničemu nebezpečnému, ve druhém dějství to bude mít složité.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

45

Ještě jeden rohový kop pro Domažlice.

43

Jiskra to nyní vykombinovala velice dobrým způsobem, avšak centr z levé strany nebyl přesný. Posléze musel Krček zasahovat proti střele z úhlu.

42

Nyní se k práci s míčem dostal brankář Brych, který nasbíral cenné vteřinky. Následoval výhoz na levou stranu, kde se nacházel osamocený Kadar.

38

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

37

Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Jakub Teršl, přichází David Brabec.

36

Trochu nešťasný moment. Dvojice hostujících hráčů se absolutně nedomluvila, načež šli do souboje o míč oba hráči, kteří se nevybíravě srazili.

35

Hrubý to u postranní čáry zvládl na jedničku, načež se domácí hráči dostali do ofsajdu. V něm se zřejmě zjevil Hejda, rozehrávat bude Brych.

34

K táhlému zakončení se dostal Mlynařík, jehož rána levou nohou směřovala zhruba metr vedle branky. Krček v tomto případě nemusel zasahovat.

33

V krátkém časovém sledu přichází na řadu další žlutá karta, tentokráte ji za nedovolený zákrok obdržel domácí Hell.

32

Brych je už delší dobu bez vážnější práce, před malým momentem se postavil k odkopu od své branky, přičemž si dával celkem dost načas.

32

Žlutou kartu dostává Josef Bouček (FK Králův Dvůr).

31

Ve středu hrací plochy uspěl v hlavičkovém souboji Hejda, který přihrával k postranní lajně. Sedláček na míč nedosáhl, i přesto bude jeho celek vhazovat.

30

Zpětná přihrávka na Krčka byla až moc prudká, přičemž domácí brankář s vypětím všech sil odvracel do autu. Domažlice tak budou moci vhazovat.

29

Králův Dvůr zahrával hodně nebezpečnou standardku, kterou musel hasit až brankář Brych. Následně si obrannou povinnost splnil domácí Hell.

28

Balšánek pracoval s míčem na vlastní polovině, přičemž se dalekonosným pasem pokoušel najít Boučka, avšak balón dolétl ven z hrací plochy.

27

27. DOŠLÝ - 0:1

27

Domažlice právě vstřelily branku!
Hosté se dostávají do vedení o jednu branku! PETR DOŠLÝ pracoval s míčem na pravé straně, přičemž si hodil balón na levou nohu, načež fantastickou technickou ránou zamířil ke vzdálenější tyč, na což byl brankář Krček krátký.

26

Jeden z hostů se pokoušel zachytit míč na hrací ploše, což se mu nakonec nepodařilo. Zelenka tak vhazoval z levé strany, přičemž si vybral Hejdu.

25

Následně si Arzberger potáhl míč k centru, který sice otřel o nohu protihráče, avšak jako poslední se ho dotkl právě hostující hráč – odkop Krčka.

24

Po pravém křídle to zkoušel hostující Rychnovský, proti kterému si nedovoleným zákrokem pomohl Sedláček. K rozehrávce volného kopu se staví Kadar.

19

Kadar dal přihrávce za obranu až příliš mnoho razance, proto míč skončil opět u domácího brankáře. Králův Dvůr to pro změnu zkouší přes pravou stranu.

18

Následoval ofsajdové postavení Domažlic, po kterém se brankář Krček dostane k odkopu od své branky. Nabízí se dalekonosný pas na Kůžela.

17

Na opačné straně skončil v pokutovém území na zemi Kůžel, který si pokutový kop nevybojoval. Na nic vážného to ale v žádném případě nevypadá.

16

Jiskra poprvé zahrozila! Nejprve se k prudké hlavičce dostal Skopový, avšak brankář Krček odolal. Posléze hosté neuspěli ani s následující dorážkou.

15

K sympatickému zakončení se dostal hostující Mlynařík, jehož rána levou nohou směřovala daleko vedle branky. Krček tak zasahovat nemusel.

14

Podél autové čáry to zkoušel Došlý, před kterým zasáhl protihráč odehráním balónu do zámezí. Domažlice tak budou vhazovat z levé strany.

13

Míč vystoupal hodně vysoko do vzduchu, načež doplachtil přímo do náruče brankáře Brycha, který v tomto momentu váhá s přízemní rozehrávkou.

12

Žlutou kartu dostává Jakub Teršl (TJ Jiskra Domažlice).

12

Na pořadu dne bude další standardní situace pro Králův Dvůr. K rozehrávce se staví kapitán Balšánek, který to opět vyzkouší dalším centrem.

11

Kůžel se díky své rychlosti dostal do šestnáctky, odkud to zkoušel pravou nohou. Brych se po střele natáhl, přičemž ji dokázal vyrazit do strany.

10

Přišel nedovolený zákrok, po kterém se k rozehrávce volného kopu postavil Hell, který na hranici pokutového území našel Balšánek, jenž prodlužoval za sebe.

9

Na druhé straně se k centru dostal Teršl, jehož nabídka pouze proletěla kompletně celým pokutovým územím. Jiskra se usadila na polovině soupeře.

8

Nakonec z pravé straně přiletěl další centr, který obstaral obránce Bouček. Po míči se natahoval Kůžel, avšak před ním rychleji zasáhl hostující Matas.

7

Posléze na jistotu odehrál míč hostující Kadar, který přihrával zpět na kopačku Brycha, jehož dalekonosný odkop přinesl zisk autového vhazování.

6

Hosté se pokoušeli založit rychlý protiútok, avšak Rychnovský měl k míči daleko. Jako první zasáhl Hell, jenž navíc rozehrál konstruktivně do strany.

5

Brych se nakonec přeci jenom dotkl míče, logicky tak přišel na řadu další rohový kop. Vzdušná nabídka doplachtila do rukavic brankáře Brycha.

4

Králův Dvůr se málem dostal do vedení! Hejda si tak dlouho natahoval míč ke střele, až nakonec nepovedeným centrem orazítkoval horní konstrukci.

3

Hned v úvodu utkání jsme sledovali rohový kop v podání domácích, avšak nejvýše do vzduchu se dostal Arzberger, jenž odhlavičkoval míč do bezpečí.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Králův Dvůr: Krček – Bouček, Novák, Hell, Zelenka, Procházka, Šebek, Balšánek (C), Sedláček, Hejda, Kůžel
Náhradníci: Špicl – Bíba, Dolák, Petr, Matějka, Černý

TJ Jiskra Domažlice: Brych – Kadar, Teršl, Hrubý (C), Mlynařík, Matas, Arzberger, Rychnovský, Došlý, Vais, Skopový
Náhradníci: Švihořík – Černý, Brabec, Mužík, Šmejkal, Waldmann.
TJ Jiskra Domažlice

Na opačné straně stojí sympaticky hrající Domažlice, které se pro změnu nachází na páté pozici tabulky. Jiskra má na svém kontě osmatřicet bodů, avšak na vedoucí celek tabulky ztrácí už čtrnáct bodů. Domažlice v posledních čtyřech zápasech prohrály hned třikrát, jediné vítězství přišlo v souboji proti Vltavínu, který prohrál těsným mankem 1:2. Jiskra v minulém kole nezvládla venkovní souboj s Ústí nad Orlicí, která se nakonec radovala z vítězství 3:0. Domažlice jsou až devátým nejlepším celkem na hřišti soupeřů, dohromady odehrály dvanáct zápasů, ve kterých zvítězily v pěti případech.
FK Králův Dvůr

Fotbalisté Králova Dvora letos nepodávají zrovna přesvědčivé výkony, ty momentálně stačí na třináctou pozici, což určitě nebylo předsezónním cílem klubu. Králův Dvůr má na svém kontě osmadvacet bodů, přičemž náskok na poslední Karlovy Vary je osmibodový. Domácí celek tohoto zápasu v posledních pěti duelech vyhrál pouze jedinkrát, a sice v souboji proti prvnímu celku tabulky. Následovala porážka na půdě druhého Vltavínu, který si se svým soupeřem poradil až po pokutových kopech. Králův Dvůr se tak bude pokoušet o rozjetí vítězné série, k tomu by mu pomohl napomoci dnešní zápas.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Králův Dvůr a TJ Jiskra Domažlice.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

FK Králův Dvůr – TJ Jiskra Domažlice

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 27. Došlý

Karty:   32. Bouček (KDV), 33. Hell (KDV), 66. Dolák (KDV) – 12. Teršl (DOM), 66. Skopový (DOM), 80. Došlý (DOM)

FK Králův Dvůr: Krček – Bouček, Novák, Hell, Zelenka, Procházka (75. Petr), Šebek, Balšánek (C), Sedláček (62. Dolák), Hejda, Kůžel
Náhradníci: Špicl – Bíba, Dolák, Petr, Matějka, Černý

TJ Jiskra Domažlice: Brych – Kadar, Teršl (37. Teršl), Hrubý (C), Mlynařík, Matas, Arzberger (69. Černý), Rychnovský, Došlý (89. Šmejkal), Vais, Skopový (90+3. Waldmann)
Náhradníci: Švihořík – Černý, Brabec, Mužík, Šmejkal, Waldmann