Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – FC Schalke 04

2:4

konec (1:2)

27.04.2019, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 31. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.5 4.61 6.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Žlutou kartu dostává Sebastian Rudy (FC Schalke 04), jenž u postranní čáry podrazil soupeře. Dortmund tak dostává šanci k rozehrání standardní situace.

89

Žlutou kartu dostává Omar Mascarell (FC Schalke 04).

88

Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Breel Embolo, přichází Rabii Matondo.

86

86. Breel EMBOLO - 2:4

86

Schalke právě vstřelilo branku!
Jenže hostující celek rychle odskakuje zpátky do dvoubrankového vedení! Na hranici šestnáctky převzal míč BREEL EMBOLO, jehož pokus po zemi se od zadní tyče odrazil za brankovou čáru. Asistence: Bastian Oczipka.

85

85. Axel WITSEL - 2:3

85

Dortmund právě vstřelil branku!
Hráči ve žlutých dresech udeřili v devíti! Přetažený centr vrátil před branku Jacob Bruun Larsen, jenž našel na hranici malého vápna AXELA WITSELA. Defenzivní štít pak uklidil míč do odkryté části branky a dává Dortmundu alespoň naději na vyrovnání. Asistence: Jacob Bruun Larsen.

83

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Mario Götze, přichází Jacob Bruun Larsen.

79

Do otevřené obrany se hnal Breel Embolo, kterému se míč zamotal mezi nohy a zůstal za ním. Ke střele se tak odhodlal Guido Burgstaller, jehož pokus mířil jen těsně nad horní tyč.

78

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Raphaël Guerreiro, přichází Christian Pulisic.

77

Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Weston McKennie, přichází Jeffrey Bruma.

72

Žlutou kartu dostává Weston McKennie (FC Schalke 04), jenž ve skluzu došlápl na kotník Axela Witsela.

68

Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Daniel Caligiuri, přichází Sebastian Rudy.

65

65. Červená karta

65

Červenou kartu dostává Marius Wolf (Borussia Dortmund), který se zachoval stejně jako v předchozím momentu kapitán domácího mužstva. Opět byl k vidění zákrok zezadu na achilovku.

62

62. Daniel CALIGIURI - 1:3

62

Schalke právě vstřelilo branku!
Přesilová hra je rychle využita! K rozehrání trestného kopu se postavil DANIEL CALIGIURI, jenž přes zeď zamířil přesně do levé šibenice. Roman Bürki si na balon sice sáhl, ale mimo prostor tří tyčí už ho nevyrazil.

60

60. Červená karta

60

Červenou kartu dostává Marco Reus (Borussia Dortmund), který je okamžitě poslán pod sprchy! Domácí kapitán ve skluzu došlápl zezadu na achilovku soupeře a utkání pro něj končí.

56

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Thomas Delaney, přichází Paco Alcácer.

45+3

Žlutou kartu dostává Breel Embolo (FC Schalke 04), který na útočné polovině došlápl na kotník Juliana Weigla.

36

Žlutou kartu dostává Suat Serdar (FC Schalke 04), jenž u střídaček skluzem dohrál Raphaëla Guerreira. Emoce začínají pracovat na tribunách, ale i na trávníku.

34

Žlutou kartu dostává Daniel Caligiuri (FC Schalke 04), který soupeře nejprve přidržel a poté ho i podrazil. Hostující hráč je tak prvním potrestaným v tomto derby.

28

28. Salif SANÉ - 1:2

28

Schalke právě vstřelilo branku!
Hráči v modrých dresech získali zadarmo rohový kop, který proměňují a otáčí stav zápasu na svou stranu. Centr od praporku poslal do hry Daniel Caligiuri, jenž na hranici malého vápna našel SALIFA SANÉHO, který hlavou zamířil do levého spodního rohu. Hostující hráč naskakoval mezi třemi soupeři, ale dostal se nejvýše a stal se hrdinou okamžiku. Asistence: Daniel Caligiuri.

18

18. Daniel CALIGIURI - 1:1

18

Schalke právě vstřelilo branku!
Velice rychlo je vyrovnáno! K rozehrání pokutového kopu se postavil DANIEL CALIGIURI, jenž poslal balon do pravého spodního rohu branky. Roman Bürki si vybral špatnou stranu a inkasoval.

17

Pokutový kop pro Schalke! Po centru z pravé strany, se ke střele dostal Breel Embolo, jenž trefil ruku soupeře. Nešťastníkem situace se tak stal Julian Weigl.

15

Při oslavách před hostujícím sektorem byl zasažen předmětem Jadon Sancho, který nyní míří mimo hru, aby se nechal ošetřit. Předmět byl nejspíše zapalovač.

14

14. Mario GÖTZE - 1:0

14

Dortmund právě vstřelil branku!
Domácí celek se zaslouženě ujímá vedení! Centr z pravé strany byl odvrácen za šestnáctku, kde se nacházel Axel Witsel, jenž sklepl míč pro spoluhráče. Jadon Sancho pak obloučkem našel naběhlého MARIA GÖTZEHO, který hlavou uklidil míč do pravé šibenice. Asistence: Jadon Sancho.

Borussia Dortmund – FC Schalke 04

2:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 14. M. Götze (Sancho), 85. Witsel (Bruun Larsen) – 18. D. Caligiuri (pen.), 28. Sané (D. Caligiuri), 62. D. Caligiuri, 86. Embolo (Oczipka)

Karty:   34. D. Caligiuri (SCH), 36. Serdar (SCH), 45+3. Embolo (SCH), 72. McKennie (SCH), 89. Mascarell (SCH), 89. Rudy (SCH)   60. Reus (DOR), 65. M. Wolf (DOR)

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:18.

Borussia Dortmund: Bürki – M. Wolf, Weigl, Akanji, A. Diallo – Witsel, Delaney (56. Alcácer) – Sancho, Reus (C), Guerreiro (78. Pulisic) – M. Götze (83. Bruun Larsen).
Náhradníci: Hitz – Schmelzer, Dahoud, Toprak, Alcácer, Bruun Larsen, Pulisic.

FC Schalke 04: Nübel – Nastasić, Stambouli (C), Sané – D. Caligiuri (68. Rudy), McKennie (77. Bruma), Serdar, Mascarell, Oczipka – Embolo (88. Matondo), Burgstaller.
Náhradníci: Fährmann – Kutucu, Carls, Harít, Matondo, Rudy, Bruma.

Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Achmüller