Menu

Hokej

Play-off NHL

Nashville Predators – Dallas Stars

2:1

po prodl. (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0) Stav série: 1:1

14.04.2019, 00:10 • Bridgestone Arena, Nashville • Čtvrtfinále Z. konference • David Panuška

Tipsport: 2.04 3.81 3.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

65:06

65:06 Craig SMITH - 2:1

65:06

Nashville právě vstřelil branku!
Je dobojováno, Nashville zaslouženě vítězí a srovnává stav série na 1:1! CRAIG SMITH stál ve správný čas na správném místě a rozhoduje. Nahozený kotouč od modré se od obličeje Romana Poláka odrazil k Smithovi, jenž se zorientoval nejrychleji a dezorientovaného Bishopa prostřelil. Asistence: Mattias Ekholm a Calle Järnkrok.

63:00

Roman Josi se po pravé straně nacpal až před branku a bekhendově zakončoval na vzdálenější tyčku. Hostující jednička ale zasáhla skvěle betonem!

48:17

Poslední vteřinky přesilovky. John Klingberg zakončoval a kotouč se u levé tyčky dostal k Lindellovi. Ten ale nepřekonal přesouvajícího se Rinneho, Preds jsou v plném počtu!

47:18

Tyler Seguin se u pravé tyčky dostal ke střele, ale trefil jen připraveného Rinneho! Poté Nashville vyhodil a Dallas se nedostal do útoku, navíc jim je odpískán icing.

46:25

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Craig Smith – 2 min., hrubost).

46:25

Craig Smith se nyní naprosto zbláznil. Nejdříve dostal přihrávku mezi kruhy, ale tam nezakončil ideálně. Následně krosčekoval do obličeje Blakea Comeaua a byla z toho velká mela. Uvidíme, jak sudí rozdají tresty.

45:24

Bridgestone Arenou to nyní pořádně zahučelo! Hosté ve střední třetině vybojovali kotouč a šli do přečíslení. Jason Dickinson to vše vzal na sebe a z pravého kruhu zakončoval do bližší šibenice, ale puk nakonec skončil na spojnici břevna a tyčky!

42:27

Obrovská šance Dallasu na změnu skóre! Alexandr Radulov šel po levé straně do útoku a u pravé tyčky našel Seguina, jenž zakončoval po ledě. Přesouvající se Rinne ale skvěle zakročil!

41:38

Dlouho se ani jeden celek nikam nehnal. Rocco Grimaldi z ničeho nic ovšem dostal přihrávku na pravou stranu, ale zblízka se mu Bishopa prostřelit nepovedlo!

38:38

Rocco Grimaldi mohl být domácím hrdinou! Po střele z vrcholku kruhů se puk odrazil u levé tyčky k domácí třiadvacítce, ale ta se neprosadila ani jednou ze snad pěti pokusů!

33:10

A další přesilovka, nyní se to opět přelévá a zahrají si v přesile hosté. Roman Josi si za brankou pomohl krosčekem a nyní bude zpytovat svědomí na lavici hanby.

30:43

Následně se do akce dostali hosté, ale ta byla před Rinnem zastavena. Tyler Seguin si totiž počínal nedovoleně a za nedovolené bránění dostává dvě minuty.

26:05

Po nahození od modré čáry se v brankovém prostoru dostal ke kotouči Esa Lindell, ale jeho bekhend po ledě nakonec brankou nekončí!

25:20

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Mattias Ekholm – 2 min., vražení na hrazení).

23:56

23:56 Rocco GRIMALDI - 1:1

23:56

Nashville právě vstřelil branku!
Je hodně rychle srovnáno! Austin Watson za brankou odvedl skvělou práci, protože si odmítl obránce. Poté našel před brankou ROCCA GRIMALDIHO, kterému se zblízka povedlo zakončit do pravé šibenice a Bridgestone Arena je ve varu! Asistence: Austin Watson a Calle Järnkrok.

21:59

21:59 Jamie BENN - 0:1

21:59

Dallas právě vstřelil branku!
Mattias Ekholm udělal v obraně obrovskou chybu a Dallas jde do jednobrankového vedení! Rozehrávku švédského beka zachytil Tyler Seguin, jenž si najel do lepší pozice a v brankovišti našel JAMIEHO BENNA. Ten zblízka skóruje a dává důležitou branku! Asistence: Tyler Seguin.

20:29

Blake Comeau hned na startu třetiny nahazoval od modré čáry do brankoviště, kde přišla menší teč Radka Faksy. Pekka Rinne ale kotouč kryje na betonech!

16:36

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Mikael Granlund – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Dallas Stars (Blake Comeau – 2 min., hrubost).

15:49

Roman Polák dostane dvě minuty po komerční přestávce. V brankovišti poslal krosčekoval Järnkroka. Potrestán je český bek za nedovolené bránění a šanci na skórování má tentokráte Nashville.

15:33

Domácí celek hraje výhodu a aréna je na nohou! P. K. Subban přihrával před branku, kam dával hokejku Ryan Johansen. Jeho teč se ale do branky nedostala!

14:28

Alexandr Radulov si zpoza branky dojel do brankoviště, kde bekhendově zakončoval ke vzdálenější tyčce. Rinne přežil tuto akci i dorážku z pravé strany, Nashville následně vyhodilo!

12:27

Až nyní přišla dobrá šance pro hosty! Hintz poslal puk před branku, ale Esa Lindell nezakončil u pravé tyčky ideálně. Akce pokračovala a Heiskanen střílel mezi kruhy do lapačky Rinneho!

11:00

John Klingberg se hned po vhazování dostal ke kotouči a od modré čáry zakončoval. Po jeho dělovce se rozezvučela branková konstrukce!

10:55

Mattias Ekholm sice nadává, ale naprosto zbytečným faulem se provinil a jde na lavici hanby. Tyler Pitlick nahodil kotouč za branku a dojížděl jej, domácí bek ale místo kotouče šel do Pitlicka a bez kotouče jej srazil k zemi – nedovolené bránění!

Ekholm inkasuje dvě minuty i za nesportovní chování!

08:27

Viktor Arvidsson si počkal na kotouč ve střední třetině a v oslabení se dostal ke střeleckému pokusu proti přesile. Bishopovi kotouč vypadl a dlouho nevěděl, kde jej má. Dorážka ale nepřišla a u kotouče byli jako první hosté!

07:29

Velký tlak hostujícího celku a první přesilovka také pro hosty. Austin Watson inkasuje dvouminutový trest za hrubost, kdy si pomohl v době, když byl Pekka Rinne mimo branku.

04:03

Domácí jsou v obrovském tlaku a zahrají si přesilovku! Roman Josi si z obrany najel až před branku, kde před Bishopem zakončoval. Mats Zuccarello jej ovšem sekl a jde na trestnou lavici.

Nashville Predators – Dallas Stars

2:1

po prodl. (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0) Stav série: 1:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 24. Grimaldi (Watson, Järnkrok), 66. C. Smith (Ekholm, Järnkrok) – 22. Ja. Benn (Seguin)

Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Hamhuis, Fabbro – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Mikael Granlund, Turris, C. Smith – Sissons, Bonino, Watson – Grimaldi, Järnkrok, Simmonds.

Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg, Heiskanen, R. Polák, Fedun, Lovejoy – Dickinson, Seguin, Radulov – Ja. Benn, Hintz, Zuccarello – Cogliano, Faksa, Comeau – Janmark, Dowling, Pitlick.

Rozhodčí: Furlatt, O'Halloran – Barton, Pancich

Diváci: 17 611

Průběh zápasu
1. třetina
04:03 DAL 2 Zuccarello, sekání
07:29 NSH 2 Watson, hrubost
10:55 NSH 2+2 Ekholm, nedovolené bránění+nesportovní chování
15:49 DAL 2 R. Polák, nedovolené bránění
16:36 NSH 2 Mikael Granlund, hrubost
DAL 2 Comeau, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
21:59 DAL 0:1 Ja. Benn (Seguin)
23:56 NSH 1:1 Grimaldi (Watson, Järnkrok)
25:20 NSH 2 Ekholm, vražení na hrazení
30:43 DAL 2 Seguin, nedovolené bránění
33:10 NSH 2 Josi, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
46:25 NSH 2 C. Smith, hrubost
Po 3. třetině
Prodloužení
65:06 NSH 2:1 C. Smith (Ekholm, Järnkrok)
po prodl.