Menu

Hokej

NHL

New Jersey Devils – Boston Bruins

1:5

konec (0:1, 1:1, 0:3)

22.03.2019, 00:00 • Prudential Center, Newark • Tomáš Kubečka

Tipsport: 5.99 4.57 1.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (02:36:03)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 14 649 diváků!
Československá stopa v utkání:
Pavel Zacha (NJD) 0+1, 2 střely, čas na ledě 17:04
David Krejčí (BOS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:48
David Pastrňák (BOS) 1+1, 3 střely, čas na ledě 15:51
Zdeno Chára (BOS) 0+0, 3 střely, čas na ledě 19:56
Tři hvězdy utkání:
1. David Pastrňák (BOS) 1+1
2. Patrice Bergeron (BOS) 2+0
3. Tukka Rask (BOS) 22 zák., 1 gól, 95,6%
Střely na branku: 23 – 27
Je konec! Boston zvládl roli favorita a na ledě New Jersey vítězí 5:1! Hned v úvodu třetí části měl velkou možnost Pavel Zacha, ale Rask jej vychytal a z následného protiútoku přidal třetí branku Bostonu Heinen! Bruins si poté svůj náskok hlídali a nepouštěli New Jersey do tlaku. Domácí to v závěru zkusili bez brankáře, ale Patrice Bergeron přidal zásah do prázdné branky. V poslední minutě pak chytrou tečí napsal gólovou tečku David Backes.

Konec zápasu.

59:38

59:38 David BACKES - 1:5

59:38

Bruins právě vstřelili branku!
Tak tohle už je pro domácí možná trošičku kruté! DAVID BACKES tečoval nahození od mantinelu a Schneider na jeho zásah nedosáhl! Asistence: Noel Acciari.

59:12

Domácí se ještě v poslední minutě usadili v útočném pásmu a snaží se alespoň ještě jednou rozjásat své příznivce.

58:42

58:42 Patrice BERGERON - 1:4

58:42

Bruins právě vstřelili branku!
Je hotovo! PATRICE BERGERON si se na červené čáře dostal ke kotouči a dopravil jej do odkryté klece! Asistence: Brad Marchand, David Krejčí.

58:13

Zdeno Chára zkoušel od vlastní modré čáry zakončit do odkryté klece, ale o kousek branku New Jersey minul.

58:00

Schneider je na střídačce a domácí zkoušejí zdramatizovat závěr utkání v šesti bruslařích na ledě!

57:35

Marchand dostal přihrávku za branku New Jersey, ustál souboj s domácím obráncem a zakončil. Schneider našel puk pod svým betonem.

57:08

Boston se opět usadil v útočném pásmu a vyměňuje si rychlé přihrávky. Obrana New Jersey si nemůže oddechnout ani v samotném závěru zápasu.

56:32

Jake DeBrusk dostal prudkou přihrávku na modrou čáru, prosmýkl se s pukem do útočného pásma, ale jeho pokus prolétl kolem levé tyče.

56:12

Zdeno Chára dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal dělovku příklepem. Domácí brankář Schneider si proti jeho pokusu povyjel a vytěsnil jej nad břevno.

55:37

John Moore se hnal s pukem do útočného pásma, jenže měl proti sobě přesilu hráčů v červených dresech. Zadáci New Jersey puk odehráli do bezpečí.

55:06

Krejčí si splnil také své defenzivní povinnosti, když v obranném pásmu odstavil od kotouče Pavla Zachu. Druhý jmenovaný si nepříjemně natloukl.

54:26

David Krejčí střílel z otočky a z velkého úhlu. Domácí brankář Schneider se stačil přesunout k levé tyči své branky a střelu letící nad ledem vyrazil.

54:06

Až nyní se po dlouhé době přerušuje hra! Domácím se totiž nepovedla rozehrávka a přihrávka na pravé křídlo skončila zakázaným uvolněním.

53:27

Domácí brankář Schneider nyní vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození po mantinelu. Nikdo v dresu Bostonu už rozehrávku Devils neatakuje.

53:10

David Backes dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, zadovkou uvolnil Carla, jenže jeho pokus forhendem byl nepřesný.

52:33

Domácím se ve třetí části vůbec nedaří při přechodu do útočného pásma. Hráči Bostonu jsou u odražených kotoučů o dva kroky rychleji.

52:06

David Pastrňák se středem ledové plochy tlačil do útočného pásma, na modré čáře zkoušel forhendovou kličku, ale obránce jeho úmysl přečetl.

51:35

Charlie McAvoy ustál souboj za brankou New Jersey a bekhendem posunul kotouč do rohu útočného pásma, kde byl Joakim Nordström.

51:08

Santini střílel od modré čáry, jenže ani jeho dělovka nemířila mezi tři tyče. Odražený kotouč poté sebrali zadáci Bostonu, kteří uklidňují hru.

50:35

Pavel Zacha projel do útočného pásma, jenže Drew Stafford mu na malou chvíli překážel, což dalo obráncům Bostonu čas na vzpamatování.

50:06

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:06

Jacobs vystřelil od modré čáry zápěstím. Rask se proti jeho ráně musel přesunout k levé tyči, ale nakonec dokázal puk vyrazit mimo branku.

49:16

Chris Wagner střílel příklepem z mezikruží, jenže jeho ránu zastavila branková konstrukce!

49:11

Domácí v plném počtu.

48:26

Domácí se znovu dostali k odraženému kotouči a bez váhání jej poslali pryč z obranného pásma. Boston už nikam nespěchá.

48:00

Bostonu se v této přesilovce zrovna nedaří. Pastrňák neustál souboj na modré čáře, upadl a hráč New Jersey poté odehrál puk přes všechny čáry.

47:11

Boston si zahraje další přesilovku. Právě Zajac dostává dvě minuty za hákování.

47:02

Travis Zajac vybojoval kotouč v útočném pásmu, jenže se nechal vytlačit k mantinelu, odkud už nedokázal konstruktivně rozehrát.

46:29

Zdeno Chára dojel nepovedenou rozehrávku New Jersey a uklidnil hru z pohledu Bostonu Bruins. Hráči v bílém si s přehledem hlídají svůj náskok.

46:06

Jacobs na modré čáře předvedl parádní hit a zpestřil si tak svou premiéru v nejslavnější hokejové soutěži na světě.

45:28

Michael McLeod bojoval o kotouč v rohu útočného pásma. Domácí útočník dostal obránce Bostonu pod tlak, nicméně puk pro Devils nezískal.

45:01

Hosté v plném počtu.

44:32

Kenny Agostino dostal dobrou přihrávku na modrou čáru, odkud bez přípravy zakončil příklepem, jenže jeho ránu vykopl brankář betonem.

44:10

Boston zvládá své úvodní oslabení s naprostým přehledem. Hosté vybojovali kotouč v obranném pásmu a vyhodili jej za branku Devils.

43:21

Domácí v plném počtu.

43:01

Poprvé se vylučuje také na straně Bostonu. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Pastrňák.

43:00

David Pastrňák vlétl do útočného pásma jako velká voda, navedl si kotouč na forhend, ale jeho dělovku na poslední chvíli zablokoval Andy Greene!

42:29

Steven Kampfer střílel od modré čáry, jenže Schneider měl čistý výhled a vykopl jeho ránu pravým betonem do rohu obranného pásma.

42:06

David Krejčí si podél mantinelu vybruslil do střelecké pozice, jenže jeho pokus zápěstím srazil obránce bruslí ven za modrou čáru.

41:21

Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Blake Coleman – 2 min., nedovolené bránění).

41:10

Marchand projel s pukem na hokejce do útočného pásma, jenže jeho pokus skončil na zadním mantinelu. Zatím je to od Bostonu aktivnější.

40:29

40:29 Danton HEINEN - 1:3

40:29

Bruins právě vstřelili branku!
Boston hned v úvodu třetiny přidává třetí branku a vykračuje za výhrou! DANTON HEINEN se dostal do úniku, pečlivě si kotouč srovnal na forhend a parádní střelou překonal Schneidera! Asistence: Sean Kuraly.

40:20

Pavel Zacha dostal dobrou přihrávku do jízdy, jenže ve velké rychlosti vůbec netrefil branku.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 15 – 16
Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách hry mohou být spokojenější hokejisté Bostonu! Ti totiž podali dobrý výkon a dostali se do vedení 2:0. Branku vstřelil David Pastrňák! New Jersey po obdržené brance pořádně zaplo a tlačilo se do útoku. Také Ďáblové se dočkali odměny, když se přesně trefil Drew Stafford! V závěru třetiny ještě domácí celek podržel Schneider, a proto se do kabin odchází za stavu 1:2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:26

Domácí se z tlaku Bostonu vymanili jen za cenu obloučku do středního pásma. Vypadá to, že Boston si závěr prostřední periody dokáže pohlídat.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:39

Chris Wagner ustál souboj na obranné modré čáře, poslal dlouhou přihrávku na Davida Krejčího, ale jeho ránu obětavým zákrokem zastavil obránce.

38:10

Pastrňák se otočil s pukem za brankou domácího celku, ale jeden z domácích hráčů jej následně přitlačil k mantinelu, odkud český útočník nemohl přihrát.

37:35

Patrice Bergeron dojel oblouček do útočného pásma, jenže zadovkou nenašel rozjetého Marchanda. Domácí obrana další útok Bostonu ustála.

37:08

Schneider se skvěle roztáhl v brankovišti a fantastickým zákrokem zastavil dorážku z levé strany!

36:29

Gabriel postupoval vpřed po levém křídle, zkoušel přihrát na rozjetého Greena, jenže obránce Bostonu přizvedl kotouč hokejkou do bezpečí.

36:10

Boston už zase dominuje na ledové ploše a ovládá dění na ledě. Hráči v bílém se usadili v útočném pásmu a hledají si prostor k zakončení.

35:25

Chris Wagner vybojoval kotouč na pravé straně útočného pásma, poslal přihrávku na modrou čáru, jenže Carlo trefil brusli prvního hráče v červeném.

34:51

34:51 Drew STAFFORD - 1:2

34:51

Devils právě vstřelili branku!
Tak pozor! Je sníženo! New Jersey se zaslouženě dočkalo branky! Pavel Zacha zachytil nepovedené vyhození hráčů Bostonu, zvedl hlavu a našel prostor, odkud DREW STAFFORD propálil Raska! Asistence: Pavel Zacha.

34:10

Kenny Agostino dostal přihrávku za branku Bruins, odkud našel Pavla Zachu, jenže proti tomu stačil včas vystoupit jeden z obránců Bostonu.

33:40

Boston je při chuti! Hosté se znovu usadili v útočném pásmu a dělají teď domácí obraně opravdu velké problémy. New Jersey to nemá vůbec snadné.

33:17

Coleman mohl hodně rychle snížit, když se dostal před hostujícího brankáře, ale ani nadvakrát nedokázal Raska překonat!

32:58

32:58 David PASTRŇÁK - 0:2

32:58

Bruins právě vstřelili branku!
Boston z ničeho nic přidává svou druhou branku v dnešním souboji! Patrice Bergeron dokázal posunout kotouč na Marchanda, který jej okamžitě nahodil před branku a DAVID PASTRŇÁK dílo dokonal! Asistence: Brad Marchand, Patrice Bergeron.

32:38

David Backes dojel nahození za branku soupeře, objel domácí klec, jenže jeho přihrávka bekhendem skončila na holi Andyho Greena.

32:10

Právě Zdeno Chára dostal přihrávku na pravou stranu ledové plochy, poslal nahození za branku New Jersey, jenže tam nebyl nikdo z Bostonu.

31:45

Zacha dostal přihrávku do středního pásma, jenže hráčům New Jersey zatím chybí rychlost a přesnost. Chára bez problémů vybojoval puk.

31:12

Connor Clifton dostal přihrávku na levé křídlo, projel přes modrou čáru, jenže jeho nahození skončilo na betonu domácího Schneidera.

30:58

Domácí v plném počtu.

30:12

Krejčí dostal přihrávku na roh útočného pásma, poslal přihrávku na modrou čáru, jenže následné nahození bylo hodně čitelné.

29:33

Znovu se domácím hokejistům podařilo vyhodit puk přes všechny čáry. Domácí trenér posílá na led čerstvé síly.

29:10

Domácí zahajují oslabení velmi dobře. Devils uspěli na vhazování v obranném pásmu a okamžitě vyhodili kotouč za branku Bostonu.

28:58

Boston si zahraje první přesilovku v dnešním souboji. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Santini.

28:43

David Pastrňák se hnal za odraženým pukem před branku New Jersey. Český útočník zkoušel zakončit bekhendem, ale neusměrnil puk do sítě.

28:12

Bergeron se hnal za krásnou přihrávkou do útočného pásma. Domácí obránce před ním odklidil kotouč na poslední chvíli.

27:35

Charlie McAvoy z pravého křídla poslal prudkou přihrávku před branku New Jersey. Domácí zadák stačil položit hokejku na led a odehrál puk do bezpečí.

27:10

Brandon Carlo dojel vyhození New Jersey z obranného pásma. Obránce Bostonu se s pukem ihned otočil a rozjel další akci Bruins.

26:45

Boston se znovu usadil v útočném pásmu, kde bylo k vidění několik ostrých zákroků. Sudí zatím nechávají pokračovat ve hře.

26:12

Noel Acciari dostal přihrávku za branku domácího celku, jenže důrazní zadáci Devils k němu bleskově přistoupili a nenechali jej rozehrát.

25:40

Brandon Carlo poslal dlouhou přihrávku do útočného pásma, kam si najel Jake DeBrusk, jehož bekhendový blafák úspěch neslavil.

25:12

David Krejčí se prosmýkl do útočného pásma, snažil se poslat zpětnou přihrávku pod sebe, jenže nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.

24:45

Bergeron dostal přihrávku do rohu útočného pásma, jenže jeho zadovka před branku neoslovila nikoho v bílém dresu Bruins.

24:06

Chris Wagner dostal skvělou přihrávku na hokejku a pohotově zakončil zápěstím. Jeho svižnou střelu dokázal brankář Schneider vykopnout.

23:30

Noel Acciari se na pravé straně dostal k odraženému kotouči a pohotově jej nahodil do rohu útočného pásma. Nikdo v bílém se k němu nedostal.

23:04

Backes si sjel na přihrávku zadovkou, připravil si kotouč na forhend, jenže jeho rána zápěstím skončila na betonu pozorného brankáře.

22:32

Domácí zvýšili svou aktivitu. Rask si musel dát pozor na dělovku do modré čáry. Finský brankář nakonec našel kotouč ve své lapačce.

22:06

Blake Coleman dojel další dlouhou přihrávku do útočného pásma, ale nikdo ze spoluhráčů mu tentokrát nepřijel pomoci. Domácí hráč odehrál puk k mantinelu.

21:22

Blake Coleman se dostal před Raska, pokusil se o bekhendový blafák, ale finský brankář si proti němu připsal skvělý zákrok!

21:10

Schneider vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Také druhá třetina začala ve svižném tempu.

20:38

Pavel Zacha nabral ve středním pásmu dobrou rychlost, jenže puk si posunul daleko před sebe a už jej nedokázal dojet do dobré pozice.

20:10

Hokejisté New Jersey uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. New Jersey se ihned vydalo do útočného pásma, ale na modré čáře zasáhla obrana Bruins.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 7 – 7
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté hostujícího Bostonu! Bruins byli v úvodních dvaceti minutách o mnoho hladovější a dostávali se do šancí. Branky se však Boston dočkal až v samotném závěru periody, kdy se prosadil Patrice Bergeron! Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:29

David Krejčí se snažil projít přes modrou čáru, jenže domácí obránci byli dobře postavení a nenechali českého hráče projet do střelecké pozice.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:34

18:34 Patrice BERGERON - 0:1

18:34

Bruins právě vstřelili branku!
Boston se v závěru první třetiny přeci jen dostává do vedení! David Pastrňák se dostal ke kotouči na pravém kruhu, předložil jej před branku a PATRICE BERGERON už měl snadnou práci! Asistence: David Pastrňák, Brad Marchand.

18:09

Pavel Zacha dostal prudkou přihrávku za branku Bostonu, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu utekl až k obráncům Bruins.

17:32

Joakim Nordström svedl souboj v rohu útočného pásma a vybojoval kotouč pro Boston. Domácí hráči však brání v pevném bloku.

17:10

Noel Acciari střílel z dobré pozice v útočném pásmu, ale jeho rána příklepem skončila na brusli prvního obránce v dresu New Jersey.

16:28

Kevin Rooney projel s pukem na hokejce do útočného pásma, našel Santiniho, který měl prostor na zakončení, ale ránou na zadní tyč netrefil branku.

16:04

Devils se z tlaku svého soupeře vymanili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se vhazuje po Schneiderově levici.

15:29

Zdeno Chára hledal rozjetého Bergerona, jenže druhý jmenovaný si nedokázal kotouč ideálně zpracovat. Boston však pokračuje ve své aktivitě.

15:10

Drew Stafford jen nahodil kotouč do rohu útočného pásma a odjel na střídačku. Oba trenéři teď posílají na led čerstvé síly.

14:32

Chris Wagner dostal dobrou přihrávku do středního pásma, jenže se s pukem nedokázal otočit a důrazní obránci New Jersey mu nedali prostor.

14:10

Pastrňák napadal rozehrávku New Jersey na modré čáře. Český útočník sice dostal soupeře od kotouče, ale sám o něj přišel stejně rychle.

13:32

Rask nyní vůbec nevěděl, kde je kotouč. Puk se zpoza branky odrazil zpátky před klec Bostonu, kde zasáhli dobře postavení obránci Bruins.

13:10

Brandon Carlo poslal prudké nahození do rohu útočného pásma. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo další v dresu Bostonu Bruins.

12:33

David Krejčí neudržel kotouč v souboji u mantinelu. Proti českému hráči totiž vystoupili hned dva hokejisté v červeném dresu New Jersey.

12:06

David Krejčí zkoušel u mantinelu hodně naivní kličku a domácí obránce jej ostrým hitem poslal k ledu.

11:22

Schneider měl velké problémy s nahozením od modré čáry. Brankář domácího celku dokázal máchnout lapačkou na poslední chvíli.

11:08

Zdeno Chára poslal skákavé nahození od modré čáry. Schneider měl sice zakrytý výhled, ale dokázal najít kotouč v lapačce. Vhazuje se po jeho pravici.

10:23

Severson poslal dobrou přihrávku mezi kruhy, kam spěchali hned dva hokejisté v červeném dresu New Jersey, ale ani jeden z nich nestačil zakončit.

10:01

Pavel Zacha posunul puk na spoluhráče na levé křídlo, jenže Blake Pietila svou střelou Raskovi problémy nenadělal.

09:28

Joakim Nordström nebezpečně tečoval nahození od modré čáry! Schneider dokázal zareagovat opravdu až na poslední chvíli a ukryl puk do lapačky!

09:10

Pavel Zacha bojoval o kotouč v rohu útočného pásma. Zadáci Bostonu však byli mnohem důraznější a dokázali puk vyhodit do bezpečí.

08:39

John Moore dostal přihrávku na pravou stranu, jenže jeho průnik neměl dlouhého trvání. Obrana New Jersey zatím hraje hodně důrazně.

08:00

Domácí brankář Schneider si dal tentokrát dobrý pozor na nahození ze středního pásma a před dotírajícím soupeřem přikryl puk lapačkou. Vhazuje se po jeho levici.

07:26

Marchand se dostal k odraženému kotouči, jenže jeho rána zápěstím jen rozezvučela vzdálenější tyčku!

07:12

Chára dostal dobrou přihrávku na modrou čáru. Slovenský zadák kotouč poslal směrem k brance, ale Bergeron jeho pokus nedokázal tečovat.

06:35

Pavel Zacha nahodil puk do útočného pásma, ale tam už byl jeden z jeho spoluhráčů. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.

06:12

Noel Acciari dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, kde neustál souboj s domácím zadákem. Boston však nadále drží útočné pásmo.

05:41

Michael McLeod nabral velkou rychlost ve středním pásmu, projel přes modrou čáru, jenže nikdo v červeném dresu New Jersey mu nepřijel pomoci.

05:06

Coyle střílel od modré čáry. Před brankou New Jersey clonili hned dva hráči v bílém dresu, ale domácí brankář nemusel zasahovat.

04:42

Další útočnou akci Bostonu zastavuje postavení mimo hru. David Krejčí se pravou nohou nestačil vrátit na modrou čáru. Vhazuje se ve středním pásmu.

04:12

David Pastrňák chtěl posunout kotouč ven z obranného pásma. Český útočník však trefil jen napadajícího hráče v červeném dresu New Jersey.

03:51

Andy Greene dojel nepřesnou přihrávku Bostonu. Hosté vlétli do zápasu mnohem aktivněji, ale zatím tomu chybí lepší přesnost.

03:12

Chris Wagner dostal dobrou přihrávku do jízdy, ale na modré čáře proti němu vystoupil Andy Greene, který jej skvělou hrou tělem vytlačil.

02:34

Eric Tangradi dostal dobrou přihrávku do jízdy, jenže měl velké problémy se zpracováním kotouče a daroval zadákům cenný čas k návratu.

02:10

Chára rozjel i další útok Bostonu. Slovenský zadák tentokrát našel Davida Krejčího, jenže ten se neuvolnil kolem důrazného obránce.

01:35

Zdeno Chára dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy, poslal nahození do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu kotouč nevybojoval.

01:10

Pavel Zacha dostal přihrávku na modrou čáru, naznačil střelu, ale zakončit se mu nakonec vůbec nepovedlo.

00:35

Chris Wagner si vybruslil podél mantinelu do dobré pozice, nahodil kotouč před branku New Jersey, jenže nikdo v bílém nahození netečoval.

00:10

Boston uspěl na úvodním vhazování dnešního duelu. Medvědi se ihned vydali do útoku, ale obrana New Jersey první nápor soupeře ustála.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní americká hymna.
Úvodní sestavy:

New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – A. Greene, Severson, Santini, C. Carrick, J. Jakovlev, Jacobs – Noesen, Zajac, Coleman – J. Anderson, Rooney, Agostino – Stafford, Zacha, Pietila – Gabriel, M. McLeod, Tangradi.

Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára, J. Moore, Carlo, Clifton, Kampfer – Pastrňák, Bergeron, Marchand – Coyle, Krejčí, DeBrusk – Wagner, Kuraly, Heinen – Backes, Acciari, Nordström..
Oba týmy už jsou na ledové ploše. New Jersey bude hrát v červeném, zatímco Boston přijel v bílých dresech.
Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Češi a Slováci

V Bostonu působí trojice Pastrňák, Krejčí a Chára, zatímco barvy Devils hájí Pavel Zacha.
Boston Bruins

Hostující Boston je na tom mnohem lépe. Medvědi jsou v letošním ročníku jedním z nejlepších týmů v celé NHL. Aktuálně mají na svém kontě devadesát sedm bodů a patří jim druhá pozice Východní konference. Na vedoucí Tampu Bay však ztrácí jednadvacet bodů. V minulém utkání však Boston dokázal vyhrát 5:0 na ledě New York Islanders. Nejproduktivnějším hráčem je Marchand, který má na kontě osmdesát sedm kanadských bodů
New Jersey Devils

Ďáblové z New Jersey už letošní ročník NHL pouze dohrávají. Aktuálně za sebou mají sedmdesát čtyři zápasů, ve kterých vybojovali šedesát tři bodů a patří jim čtrnáctá pozice Východní konference. Play-off se tak New Jersey týkat nebude. Na osmou pozici už totiž ztrácejí dvacet jedna bodů. Naposledy navíc doma prohráli 1:4 s Washingtonem.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi New Jersey Devils a Bostonem Bruins. Duel startuje o půlnoci.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

New Jersey Devils – Boston Bruins

1:5

konec (0:1, 1:1, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 35. Stafford (Zacha) – 19. Bergeron (Pastrňák, Marchand), 33. Pastrňák (Marchand, Bergeron), 41. Heinen (Kuraly), 59. Bergeron (Marchand, Krejčí), 60. Backes (Acciari)

New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – A. Greene, Severson, Santini, C. Carrick, J. Jakovlev, Jacobs – Noesen, Zajac, Coleman – J. Anderson, Rooney, Agostino – Stafford, Zacha, Pietila – Gabriel, M. McLeod, Tangradi.

Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára, J. Moore, Carlo, Clifton, Kampfer – Pastrňák, Bergeron, Marchand – Coyle, Krejčí, DeBrusk – Wagner, Kuraly, Heinen – Backes, Acciari, Nordström.

Rozhodčí: Furlatt, Walsh – Cormier, Gibbs

Diváci: 14 649

Průběh zápasu
1. třetina
18:34 BOS 0:1 Bergeron (Pastrňák, Marchand)
Po 1. třetině
2. třetina
28:58 NJD 2 Santini, vysoká hůl
32:58 BOS 0:2 Pastrňák (Marchand, Bergeron)
34:51 NJD 1:2 Stafford (Zacha)
Po 2. třetině
3. třetina
40:29 BOS 1:3 Heinen (Kuraly)
41:21 NJD 2 Coleman, nedovolené bránění
43:01 BOS 2 Pastrňák, nedovolené bránění
47:11 NJD 2 Zajac, hákování
58:42 BOS 1:4 Bergeron (Marchand, Krejčí)
59:38 BOS 1:5 Backes (Acciari)
Konec