Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Belgie – Rusko

3:1

konec (2:1)

21.03.2019, 20:45 • Stadion krále Baudouina, Brusel • Skupina I • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.44 4.66 7.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Ve stejném okamžiku dostal svou druhou žlutou kartu také Golovin, který si asi neodpustil nějakou poznámku k rozhodčímu a tím se nechal naprosto zbytečně vyloučit.

90

Dries Mertens po domácí ztrátě míče zezadu atakoval Golovina a jako první Belgičan dnes vyfasoval žlutou kartu.

88

88. Eden HAZARD - 3:1

88

Belgie právě vstřelila branku!
Pár minut před koncem je definitivně rozhodnuto! Tielemans roztáhl hru doprava na Mertense, který centroval na Batshuayie. Tomu v souboji s Nababkinem pomohl EDEN HAZARD a zblízka jednoduše přidal svůj druhý gól.

84

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Thorgan Hazard, přichází Nacer Chadli.

78

78. Michy Batshuayi (BEL)

78

Eden Hazard potáhl míč a přenechal ho svému bratrovi Thorganovi, jehož přízemní centr přesně našel Batshuayie. Ten z dobré pozice trefil ze svého pohledu levou tyč!

77

Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Arťom Dzjuba, přichází Fjodor Smolov.

64

Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Fjodor Čalov.

45

45. Eden HAZARD - 2:1

45

Belgie právě vstřelila branku!
Míč si na penaltový bod postavil sám faulovaný EDEN HAZARD a po krátkém rozběhu zavěsil ze svého pohledu k pravé tyči. Guilherme skákal předčasně na obou stranu a byl zcela bez šance.

44

Eden Hazard dostal míč do volné pravé strany, jednoduše se dostal do pokutového území a při zasekávačce byl jednoznačně podražen Žirkovem. Je z toho penalta!

38

38. Michy Batshuayi (BEL)

38

Domácí přešli do bleskového protiútoku, který zakončoval Batshuayi. Guilherme už byl překonán, nicméně na brankové čáře za něj zaskočil Georgij Džikija.

26

Zdravotní problémy Dalera Kuzjajeva jsou zřejmě vážnějšího rázu. Už po pětadvaceti minutách jej na hřišti nahrazuje Anton Mirančuk.

18

Po dvou gólech tu máme i první žlutou kartu. Za tvrdý skluz na Batshuayie ji vyfasoval monacký záložník Alexandr Golovin.

16

16. Denis ČERYŠEV - 1:1

16

Rusko právě vstřelilo branku!
A máme tady vskutku nečekaně rychlou odpověď! Obrovskou minelu udělal Thibaut Courtois, který si dával načas s rozehrávkou po malé domů a naprosto se zalekl zezadu napadajícího Dzjuby. Míč poslal na DENISE ČERYŠEVA a ten už měl před sebou naprosto prázdnou branku.

14

14. Youri TIELEMANS - 1:0

14

Belgie právě vstřelila branku!
Domácí se ve čtrnácté minutě dostávají do vedení! Eden Hazard zaútočil do nezformované obrany a přihrál na Castagneho. Ten ihned vrátil balón k volnější ose hřiště, odkud pravačkou napřáhl YOURI TIELEMANS a dobře umístěnou střelou k pravé tyči zaznamenal svůj první reprezentační gól.

Belgie – Rusko

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 14. Tielemans (Castagne), 45. E. Hazard (pen.), 88. E. Hazard (Batshuayi) – 16. Čeryšev

Karty:   90. D. Mertens (BEL) – 18. Golovin (RUS)   90. Golovin (RUS)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:13.

Belgie: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Castagne, Tielemans, Dendoncker, T. Hazard (84. Chadli) – D. Mertens, Batshuayi, E. Hazard (C).
Náhradníci: Casteels, Mignolet – Ch. Benteke, Carrasco, Denayer, Chadli, Januzaj, Mechele, Origi, Praet, Vanaken, Vermaelen.

Rusko: Guilherme – Mário Fernandes, Nababkin, Džikija, Kudrjašov, Žirkov – I. Achmetov, Golovin, Kuzjajev (26. An. Mirančuk), Čeryšev (64. Čalov) – Dzjuba (C) (77. Smolov).
Náhradníci: Luňov, Šunin – Beljajev, Čalov, Gazinskij, Ignatěv, Al. Mirančuk, An. Mirančuk, Ozdojev, Semjonov, Smolov, Ščennikov.

Rozhodčí: Haţegan – Șovre, Gheorghe (všichni ROU)