Menu

Fotbal

Niké liga

FC ViOn Zlaté Moravce – FK Senica

3:2

konec (2:1)

16.03.2019, 17:00 • Štadión FC ViOn (Zlaté Moravce) • 1. kolo • Jan Kadlec

Tipsport: 2.27 3.22 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Zlaté Moravce daly gól! Domácí jdou do vedení pár sekund před koncem a zdá se, že je rozhodnuto. Po přímém kopu poslal míč před malé vápno mezi stopery Noe Achille Amban Kwin a volný VLADIMÍR TKÁČ nedal Federicu Tabordovi žádnou šanci.

74

Senica dala gól! Adrián Chovan vyběhl velmi špatně po centrovaném míči, ten spadl za něho a volný CARLOS DANIEL DA GRACA dostal míč hlavou do sítě.

37

Zlaté Moravce daly gól! Po odvráceném přímém kopu domácích příšla přihrávka z pravé strany, následná skrumáž, ve které se dostal k míči NOE ACHILLE AMBAN KWIN, který se trefil přesně do branky. Domácí tak otáčí vývoj utkání!

30

Zlaté Moravce daly gól! Je vyrovnáno! ANTONIO ASANOVIĆ vstřelil branku poté, co se hráči domácích dostali poprvé do větší šance. Nejprve nezakončil hlavou Tomáš Dočekal a poté, co se špatným odkopem ukázal Eric Ramírez, se trefil obránce Zlatých Moravců z voleje přesně.

25

Senica dala gól! Tomáš Dočekal se provinil útočným faulem před šestnáctkou hostů. Senica začala kombinovat od stoperů, k míči se dostal Eric Ramírez, následně přihrál FILIPU DANGUBIČOVI, který se trefil nechytatelně k tyči.

FC ViOn Zlaté Moravce – FK Senica

3:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 30. Asanović, 37. Kwin Kwin, 90+2. Tkáč – 25. Dangubič, 74. Da Graca

Karty:   27. Richtárech (ZMO), 67. Tkáč (ZMO) – 35. Dias (SEN), 61. Klapan (SEN), 62. Otrísal (SEN)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 1:5. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 20:16.

FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Kwin Kwin, Asanović, Chren – Švec, Ľupták, Richtárech (64. Duga), Válovčan – Khomutov (35. Tkáč) – Dočekal.
Náhradníci: Krnáč – Grozdanovski, Tkáč, Duga, Beseda, Práznovský, Kelez.

FK Senica: Taborda – Otrísal, Dias, Da Graca, Krč – Klapan (66. Petshi), El Moudane, Tesija – Dangubič (57. Deretti), Ramírez, Castaňeda (75. Azankpo).
Náhradníci: Vorel – Dubois, Addo, Deretti, Azankpo, Petshi, Vuković.

Rozhodčí: I. Kružliak – Benko, Štrbo – Kráľovič