Menu

Fotbal

Anglická Premier League

AFC Bournemouth – Newcastle United

2:2

konec (0:1)

16.03.2019, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • 31. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.21 3.49 3.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše, přeji hezký zbytek dne. (18:11:28)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:12.
Je dobojováno, atraktivní střetnutí mezi Bournemouthem a Newcastlem končí remízou 2:2! Sledovali jsme opravdu skvělý fotbal, už v jedenácté minutě mohli jít do vedení domácí, když Fraser trefil tyč. První branku obstarali Magpies, v závěru prvního poločasu se z přímého kopu náramně trefil Salomón Rondón. Na vyrovnání jsme nemuseli čekat dlouho, krátce po startu druhé půle byl faulován Aké a penaltu s přehlede proměnil Joshua King. Najednou byli Cherries na koni, několik jejich šancí zůstalo neproměněno. Svou převahu zúročili svěřenci trenéra Howea až v jednaosmdesáté minutě, podruhé se trefil Joshua King. Když už to vypadalo, že domácí budou brát všechny tři body, tak ve čtvrté minutě nastavení do míče po Yedlinově centru práskl Matt Ritchie a vymetl pavučinky pod horní tyčí Borucovy branky.

90+5

Konec zápasu.

90+4

90+4. Matt RITCHIE - 2:2

90+4

Newcastle právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné, nastavený čas už před několika vteřinkami vydržel, rozhodčí ale poskytl hostům ještě jednu šanci a hráči Newcastlu ji přetavili v pozdní vyrovnávací trefu. Z pravé strany centrující Yedlin přetaženou nabídkou oslovil MATTA RITCHEHO, který se do balonu opřel vší silou a poslal jej přesně pod břevno Borucovy branky. Parádní rána, jeden z nejkrásnějších gólů sezony.

90+3

Dost možná jednu z posledních příležitostí Magpies zastavil hvizd hlavního sudího Deana, který naprosto správně viděl hru rukou v podání Jošinoriho Muta.

90+2

Teď si museli domácí pořádně oddechnout. Mepham totiž ve snaze zastavit Atsuovu nahrávku málem nešťastně dopravil míč do vlastní sítě, Cherries podržel pozorný Boruc.

90+1

Hosté rozehrávali další roh. Cherries znovu odvrátili balon je na hranici vápna, odkud pálící Paul Dummett trefil pouze blokujícího Mephama. Mezitím sudí nastavil tři minuty.

90

Domácí se snaží držet balon v co možná nejdelší vzdálenosti od vlastní branky, zatím se jim to ale nedaří. Závěrečný tlak Newcastlu začíná nabírat na obrátkách.

89

Do dráhy letu Shelveyho pumelice se nechtěně přimotal Jošinori Muto. Nutno ovšem poznamenat, že rána střídajícího Angličana by Artura Boruce neohrozila.

88

Následoval rohový kop Newcastlu, po němž se míč málem dostal až do míst, kde se pohyboval Salomón Rondón, domácí fanoušky ale odkopem rozjásal Mepham.

87

Atsu se díky šikovné zasekávačce zbavil Danielse. Po jeho nahrávce mohl z první pálit Ritchie, tomu ale balon sebral Hayden. Špatná komunikace mezi hostujícími hráči.

86

Fraserovu nabídku za sebe nechtěně prodloužil Salomón Rondón, ke střele se na to konto dostal Charlie Daniels, mířidla měl ale domácí kapitán vychýlená.

85

Ve velmi dobrém světle se prezentující Dominic Solanke právě přidal další pozitivní moment, když u rohového praporku vybojoval přímý kop po faulu od Dummetta.

84

Hosté zahrávali přímý kop z pravé strany. Tato pozice byla předurčena pro levou nohou kopajícího fotbalistu, jenže Matt Ritchie dodal balon málo razance a nezakončil přesně.

83

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Mohamed Diamé, přichází Jonjo Shelvey.

83

Žlutou kartu dostává Charlie Daniels (AFC Bournemouth).

82

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Miguel Almirón, přichází Jošinori Muto.

AFC Bournemouth – Newcastle United

2:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 48. J. King (pen.), 81. J. King (Solanke) – 45+5. Rondón, 90+4. Ritchie (Yedlin)

Karty:   19. Lerma (BTH), 45+4. Ibe (BTH), 83. Daniels (BTH) – 9. Ayoze Pérez (NEW), 75. Hayden (NEW)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:12.

AFC Bournemouth: Boruc – Clyne, Mepham, Aké, Daniels – Ibe (75. Solanke), Brooks, Lerma, Fraser – C. Wilson, J. King (C).
Náhradníci: Begović – Rico, Simpson, Taylor, Mousset, Solanke, Surridge.

Newcastle United: Dúbravka – Yedlin, F. Fernández, Lejeune, P. Dummett (C), Ritchie – Ayoze Pérez (72. Atsu), Diamé (83. Shelvey), Hayden, Almirón (82. Muto) – Rondón.
Náhradníci: Darlow – Clark, Manquillo, Shelvey, Kenedy, Atsu, Muto.

Rozhodčí: Mike Dean – Scott Ledger, Adrian Holmes

Diváci: 10 625