Menu

Fotbal

Evropská liga

Eintracht Frankfurt – Inter Milán

0:0

konec (0:0)

07.03.2019, 18:55 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Osmifinále • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.32 3.36 3.38 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:11. (20:51:19)
Tři nastavené minuty uplynuly a první zápas osmifinále Evropské ligy mezi Frankfurtem a Interem Milán končí bezbrankovou remízou.

Ani jeden z týmů se nemohl v úvodním poločase dostat do souvislejšího tlaku. Po dvaceti minutách ale zcela zbytečným faulem vytvořil pokutový kop pro Inter Gélson Fernandes, který podkopl ve vápně Martíneze. Nařízenou penaltu ale Marcelo Brozović neproměnil, ránu k pravé tyči dokázal Kevin Trapp fantasticky vyrazit mimo branku. Následně už se Inter ani Frankfurtu do gólové pozice nedostal.

Po změně stran sice domácí Eintracht lehce přidal v ofenzivní snaze, ale na gól to ani tentokrát nestačilo. Domácí sice dostali dokonce míč do sítě po rohovém kopu, ale gól nemohl být uznán po zcela jasném ofsajdu. Dvacet minut před koncem měl na hlavě branku také Martin Hinteregger, ale jeho pokus se ani mezi tři tyče nevešel.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Matías Vecino prodloužil hlavou Handanovičův výkop. Míč ale skončil pouze u obránců Frankfurtu. Inter však včasným návratem do obrany zastavil akci domácího týmu.

90+2

Frankfurtu se pouští v samém závěru do útoku. Po Gaćinovićově centru se ukázal u balonu Kostić, z levé strany se ale do pokutového území přes De Vrije nepodíval.

90+1

Hlavní rozhodčí William Collum nastavuje ve druhém poločase tři minuty.

90

Samir Handanovič drží Inter v posledních minutách. Nyní se vytočil ke střele ze střední vzdálenosti Mijat Gaćinović, ale i tentokrát mířila rána jen do prostoru, kde byl brankář soupeře.

89

Tak Luka Jović nebezpečně pálil zpoza vápna. Tentokrát už Samir Handanovič musel zasahovat, ale u své tyče byl v předstihu a míč snadno vyrazil.

88

Opět byl u balonu střídající Goncalo Paciencia. Tentokrát se pokusil vystřelit z dálky, ale míč se po střele stočil jen vedle levé tyče Handanovičovy branky.

87

Paciencia se dral do pokutového území přes Škriniara, těsně před šestnáctkou ale upadl na trávník, ale hlavní rozhodčí faul slovenského stopera nepíská.

86

Danny Da Costa vhazoval zpoza postranní lajny. Po souhře s Gaćinovićem však o míč velmi rychle přišel, hosté se opět dostávají pod tlak při rozehrávce od vlastního vápna.

85

Až k Handanovičovi se museli stáhnout hostující hráči. Po dlouhém nákopu se ale hostům otevřela levá strany, kde ale Asamoaha nepustil do vápna Hinteregger.

84

Po faulu Fernandese rozehrával Inter volný přímý kop. Brozović centroval do pokutového území, ale lehká hlavička De Vrije se do branky nevešla.

83

Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Gélson Fernandes sestřelil před vápnem Politana a vidí žlutou kartu.

82

DAmbrosio si zpracoval míč u postranní lajny hrudníkem, poté se pokoušel vysunout do útoku Vecina, ale ten okamžitě po převzetí přihrávky narazil na skvěle postaveného Kostiće.

81

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Sébastien Haller, přichází Gonçalo Paciência.

80

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Borja Valero, přichází Cédric Soares.

79

Ani s blížícím se závěrem druhého poločasu se týmům nedaří překonat brankáře. Gaćinović si narazil ve středu pole s Willemsem, ale ani střídající záložník se příliš nepředvedl.

Eintracht Frankfurt – Inter Milán

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   5. Kostić (FRN), 55. Hasebe (FRN), 83. G. Fernandes (FRN) – 24. Asamoah (INM), 33. Lautaro Martínez (INM), 61. Candreva (INM)

Neproměněná penalta: 23. Brozović (INM), brankář Trapp zneškodnil

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:11.

Eintracht Frankfurt: Trapp – D. da Costa, Hasebe, Hinteregger, N'Dicka – Gaćinović, Rode (77. Willems), G. Fernandes (C), Kostić – Haller (81. Paciência), Jović.
Náhradníci: Rönnow – Falette, de Guzmán, Willems, Stendera, Russ, Paciência.

Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, de Vrij, Škriniar, Asamoah – Vecino, Valero (80. Soares), Brozović – Politano, Lautaro Martínez, Perišić (60. Candreva).
Náhradníci: D. Padelli – Ranocchia, Soares, Miranda, Schiro, Candreva, Merola.

Rozhodčí: William Collum – David McGeachie, Francis Conner (vš. SCO)

Odveta: Inter - Frankfurt 0:1