Menu

Fotbal

Niké liga

FC Nitra – ŠKF Sereď

0:2

konec (0:2)

02.03.2019, 15:30 • Štadion FC Nitra, Nitra • 21. kolo • Igor Mainka (@igor_mainka)

Tipsport: 2.1 3.4 3.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

82. Marek Fábry (NIT), Jozef Menich (SER)

82

Šimončič vysunul rozběhnutého Fábryho, brankář Penksa se mu snažil zmenšit střelecký úhel, ale Fábry si počkal a střelou do odkryté brány to vypadalo, že domácí sníží, jenže Menich ještě stihl odkopnout balón z nebezpečného prostoru!

78

Poslední změna v domácím celku. Gatariće vystřídal Matúš Kuník.

78

78. Tomáš Vestenický (NIT)

78

Bilovský si s Vestenickým několikrát vyměnil míč v pokutovém území, nakonec Vestenický ve velmi dobré pozici střílel vedle brány!

72

Márius Charizopulos si počínal nedovoleně v souboji s Ivánem a za trochu tvrdší faul obdržel z rukou rozhodčího Smoláka žlutou kartu.

59

59. Miloš Lačný (SER)

59

Lačný mohl zabít další hřebíček do nitranské rakve! Krásným lobem za obranu ho našel Iván, ale Lačný střelou přehodil brankáře Pindrocha a orazítkoval pravou tyč nitranské brány!

54

Faul Machovce byl poslední událostí, o kterou se postaral bývalý hráč Českých Budějovic a Baníku Ostrava. V dalších minutách ho zastoupí Miloš Šimončič.

52

Penksa v akci! Po přihrávce Niby se do zakončení dostal Gatarić, ale i v tomto případě byl úspěšný gólman Seredě, který vyrazil střelu domácího hráče!

46

Trenér Ivan Galád udělal o přestávce první změnu. Nemanju Sokoviče nahradil Marek Fábry.

38

Centrující Pankarićan se pár minut po druhém gólu zranil a utkání pro něj končí. Trenér Seredě potřetí v zápase střídá. Na hřiště posílá Alexe Ivána.

34

34. Jaroslav Machovec (SER) - 0:2

34

Tým ŠKF Sereď právě vstřelil branku!
Domácí rozehráli rychlý útok, Pankarićan z levé strany odcentroval do pokutového území, kam si naběhl JAROSLAV MACHOVEC a přesnou hlavičkou o břevno si nešťastně vstřelil vlastní gól – 0:2!

31

Zgrablić byl zasažen v souboji do tváře a za nesportovní chování viděl žlutou kartu.

29

29. Tidiane Djiby Ba (SER) - 0:1

29

Tým ŠKF Sereď právě vstřelil branku!
Centr Moronga z pravé strany propadl k levé tyči, odkud míč před malé vápno vypustil Lačný a viník penaltového zákroku TIDIANE DJIBY BA prudkou střelou pod břevno posílá hosty do vedení – 0:1!

27

Tak to se jen tak nevidí. Po 26 minutách se trenér Seredě rozhodl k dvojité změně. Pro Ulricha a Kuzmu utkání skončilo, na jejich místa nastoupili Aldo Baéz a Dino Špehar. Uvidíme, zda to hostům pomůže.

18

18. Nikola Gatarić (NIT)

18

Gatarić střelou lehce nad zemí do levé poloviny branky nabídl Penksovi šanci na likvidaci pokutového kopu, gólman Seredě toho využil a míč vyrazil vedle brány!

17

17. Tomáš Vestenický (NIT), Bankole Adekuoroye (SER)

17

Vestenický kličkoval v pokutovém území tak dlouho, až Adekuoroye zasáhl nohu slovenského útočníka a rozhodčí Smolák ukázal na penaltový puntík.

13

13. Márius Charizopulos (NIT)

13

Machovec krásným pasem na pravou stranu nabídl prostor k zakončení Charizopulosovi a ten prudkou střelou z voleje orazítkoval břevno sereďské brány!

5

5. Tomáš Vestenický (NIT)

5

Další chyba sereďské obrany. Po nedorozumění Menicha s brankářem Penksou byl v obrovské šanci Vestenický, ale bývalý útočník Cracovie Krakov netrefil opuštěnou hostující bránu!

2

2. Frederik Bilovský (NIT)

2

Obrovská šance Nitry! Po přihrávce Koni se ke střele dostal Bilovský, ten z kroku vystřelil, ale technickou střelou přestřelil branku Seredě.

FC Nitra – ŠKF Sereď

0:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 29. Ba, 34. Machovec (vla.)

Karty:   31. Zgrablić (NIT), 72. Charizopulos (NIT)

Neproměněná penalta: 18. Gatarić (NIT), brankář Penksa zneškodnil

FC Nitra: Pindroch – Charizopulos, Zgrablić, Niba, Chovanec – Kóňa (C), Machovec (54. Šimončič) – Bilovský – Gatarić (78. Kuník), Soković (46. Fábry), Vestenický.
Náhradníci: Búš – Fabiš, Štefanec, Šimončič, Fábry, Kuník, Šurnovský.

ŠKF Sereď: Penksa – Sus, Ba, Menich, Hučko – Adekuoroye, Pankarićan (38. Iván) – Ulrich (27. Baéz), Kuzma (27. Špehar), Morong (C) – Lačný.
Náhradníci: Šálka – Dybala, Mečiar, Baéz, Lukáčik, Iván, Špehar.

Rozhodčí: Smolák – Hrčka, Bednár.