Menu

Fotbal

Liga mistrů

Atlético Madrid – Juventus FC

2:0

konec (0:0)

20.02.2019, 21:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Osmifinále • David Suchý

Tipsport: 2.89 2.98 2.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:16. (23:02:03)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí zaslouženým vítězstvím Atlética Madrid, které svého soupeře porazilo poměrem 2:0. Ve druhém poločase jsme dlouho dobu sledovali jednostrannou záležitost, přičemž územní převahu měl domácí celek, který se necelých dvacet minut před koncem zápasu dostal do vedení, avšak porada s videorozhodčím nakonec tuto branku neuznala. Atlético se přeci jenom dostalo do kýženého vedení, po rohovém kopu se v šestnáctce zorientoval Giménez, který bezpečně překonal brankáře. Aby toho nebylo málo, tak se prosadila také druhá z uruguayských věží, tentokráte zmatek ve vápně nejlépe vyřešil Godín, jenž skóroval na konečných 2:0.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Na zadní tyči naskakoval zcela osamocený Ronaldo, který ale potřeboval trochu nižší nabídku. Jeho hlavička totiž skončila vysoko nad.

90+3

Do konce zápasu nezbývá moc času, domácí se snaží neudělat žádnou fatální chybu. Hodně ale zariskoval Godín, který přeci jenom předal míč Oblakovi.

90+2

Sám na sebe to vzal Lemar, který si hodil míč na levou nohu, avšak poté nezamířil mezi tři tyče. Szczęsny okamžitě rozehrál od své svatyně.

90+1

Godín si bezpečně pohlídal dalekonosný odkop soupeře, posléze Griezmann odflákl přihrávku na Moratu, kterou dokázal vystihnout pozorný Can.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

90. Bernardeschi mířil nad branku.

90

Ronaldo to překvapivě nezkoušel přímo na bránu, nýbrž našel naprosto volného Bernardeschiho, jehož ránu pod břevno dokázal Oblak zneškodnit.

89

Jedna z posledních šancí pro hosty. Griezmann totiž fauloval v blízkosti pokutového území, Juventus bude zahrávat standardku z velkého úhlu.

88

Vzápětí se do otevřené obrany pokoušel proniknout Lemar, který ale kolem sebe neměl podporu spoluhráčů. Raději tak počkal na pohyb záložní řady svého celku.

87

Canovu přihrávku málem vystihl Griezmann, který byl rozvíjel nadějnou protiakci. To se ale nepvoedlo, místo toho přišel na řadu faul na hvězdného Ronalda.

86

Podél autové čáry to hodně drze zkoušel Alex Sandro, který se ale nedostal kolem obětavého Griezmanna. Následná kostrbatá rozehrávka domácích nepřinesla nic závažného.

85

Po delší době se připomněl nevýrazný Ronaldo, jehož rána z velké vzdálenosti prosvištěla vysoko nad branku. Oblak si tak vyzkouší další odkop od branky.

84

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Blaise Matuidi, přichází João Cancelo.

83

83. Diego GODÍN - 2:0

83

Atlético právě vstřelilo branku!
Další standardní situace znamená další branku v hostující síti! I tentokráte se k rozehrávce postavil Griezmann, kterému se podařilo najít DIEGO GODÍNA, jenž prodlužoval míč za sebe. Tam jeden z protihráčů odvracel přímo k domácímu kapitánovi, který z úhlu dopravil balón do odkryté branky.

82

Následoval dalšíroh, tentokráte si ho vzal na starost střídající Lemar. Ten pro změnu našel pouze hlavu Cana, který prodlužoval míč mimo pokutové území.

Atlético Madrid – Juventus FC

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 78. J. Giménez, 83. Godín

Karty:   8. D. Costa (ATM), 45+3. Partey (ATM), 89. Griezmann (ATM) – 55. Sandro (JUV)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:16.

Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, J. Giménez, Godín (C), Luís – Koke (67. Á. Correa), Partey (61. Lemar), Rodri, Saúl Ñíguez – Griezmann, D. Costa (58. Morata).
Náhradníci: Adán – Arias, Á. Correa, Lemar, Morata, Savić, N. Kalinić.

Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, Bonucci, Chiellini (C), Sandro – Bentancur, Pjanić (72. Can), Matuidi (84. Cancelo) – Dybala (80. Bernardeschi) – Mandžukić, Ronaldo.
Náhradníci: Perin – Bernardeschi, Cáceres, Can, Cancelo, Rugani, Spinazzola.

Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Achmüller (všichni Německo)

Odveta: Juventus - Atlético 3:0