Menu

Hokej

KHL

HC Sibir Novosibirsk – Avtomobilist Jekatěrinburg

3:4

konec (1:1, 1:1, 1:2)

20.02.2019, 13:30 • Sibir Arena • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.86 4.0 2.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (16:12:07)
Československá stopa v utkání

Jakub Kovář (Jekatěrinburg) 28 zákroků, 3 góly, 90,32%
Střely na branku: 31 – 34
Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí na ledě Novosibirsku o jednu branku, kterou vsítili ve třiapadesáté minutě. Domácí to pak zkusili se šesti hráči, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Hosté si tak upevňují první pozici ve Východní konferenci. Novosibirsk naopak na svém ledě a předposledním duelu základní části nezapsali ani bod.

Konec zápasu.

59:50

Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Danil Romancev – 2 min., sevření puku rukou).

59:21

Hosté však hned získali puk v obranném pásmu a vyhodili ho na zakázané uvolnění. Hra se tak vrací před Jakuba Kováře.

59:20

Poté, co domácí získali puk a vzdálili se od své branky, opouští Krasikov brankoviště a na led skáče šestý hráč Sibiru. Domácí hrají powerplay.

59:01

Novosibirsk si bere oddechový čas.

58:45

Domácí se neustále snaží o vyrovnání, ale stále se jim to nedaří. Nyní vyhazují puk do bezpečí hosté a šetří čas v závěru třetího dějství.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:18

Od modré čáry střílel Mamkin, jeho pokus zablokovala obrana Sibiru. Nicméně hosté se stále drží v jeho pásmu.

56:56

Dan Sexton potáhl puk do útočného pásma, jenže o něj záhy přišel.

56:02

Další pokusy domácích hráčů skončily na pozorné hostující obraně a tak vyhazuje puk do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

55:17

Danil Romancev dostal na pravý kruh přihrávku a napřáhl ke střele, ovšem ta končí jen na boční konstrukci hostující branky.
Dnešní utkání sleduje 7 420 diváků.

54:46

Jenže domácí se vrátili zpět a znovu hrozili před brankou Jekatěrinburgu, za cenu zakázaného uvolnění se pak hosté osvobodili z menšího domácího tlaku.

54:13

Domácí to zkoušeli znovu před hostující brankou, jejich dvě střely však pokryl Kovář a poté poslal puk svým spoluhráčům. Ti míří do útočné akce.

52:56

52:56 Dan SEXTON - 3:4

52:56

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Ovšem hosté si bleskově berou své vedení zase zpátky. DAN SEXTON se napřáhl na levém kruhu a ke vzdálenější tyči umístil kotouč – 3:4. Krasikov se už jen ohlížel po kotouči, který se třepotal v jeho síti dnes už počtvrté. Asistence: Maxim Rassejkin.

52:27

52:27 Nikolaj DEMIDOV - 3:3

52:27

Sibir právě vstřelil branku!
Potřetí v utkání máme vyrovnáno. Milovzorov střílel z levého kruhu, puk Kovář vyrazil pouze před sebe a NIKOLAJ DEMIDOV ho pak v pohodě dorazil za jeho záda – 3:3. Asistence: Jegor Milovzorov.

51:11

Domácí však kotouč vypíchli a jali se do další útočné akce, ovšem ve středním pásmu přišli o kotouč a hosté se vrací zpět před brankou Krasikova.

50:36

Středem hřiště poslal přihrávku na Kučerjavenka jeden z obránců hostů, ale clonící obránce ho o kotouč obral a získal ho na domácí stranu. Sibir tak jde útočit.

50:20

Po další nebezpečné střele hostů z hole Obidina zasahoval opět Alexej Krasikov a raději před dotěrnými hosty zastavil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

50:00

V polovině třetí třetiny mají hosté stále jednobrankový náskok a snaží se ho udržet. Domácí tak do velkých šancí zatím nepouštějí.

49:17

Před Kovářem domácí hokejisté nezahrozili a na druhé straně pak byli opět nebezpeční hosté. Jejich střela skončila jen nad brankou Krasikova.

48:31

A opět agilní hosté, kteří opět zahrozili před brankou Sibiru, Krasikov však holí poslal puk do bezpečí a sebrali si ho jeho spoluhráči.

47:52

47:52 Alexej VASILEVSKIJ - 2:3

47:52

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Avtomobilist se dlouho držel v pásmu a kombinoval. Poté se však domácí osvobodili, ale z další akce už hosté udeřili. ALEXEJ VASILEVSKIJ dostal nabito na modrou čáru a poté svou svižnou střelou překonal brankáře Krasikova – 2:3. Hosté tak opět strhávají vedení na svou stranu. Asistence: Georgij Bělousov.

46:25

Hosté se uhnízdili v domácím teritoriu a už roztáčejí přesilovkový kolotoč.

46:07

Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Jordan Caron – 2 min., podrážení).

45:40

Nyní už ale ano. Stěpan Chripunov si nabruslil na levý kruh a jeho jedovku pak Krasikov ukryl. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

44:57

Michail Mamkin na pravé straně vyslal střelu, jenže tu zablokovala domácí obrana, která tak pomohla svému brankáři, který nemusel vůbec zasahovat.

44:05

Další menší tlak před hostující klecí, znovu střílel Alexandr Šarov, Jakub Kovář si ale svůj prostor u pravé tyče pohlídal a kotouč dostal pod kontrolu.

43:17

Z levé strany to zkoušel Šarov, jeho pokus však skončil jen na obránci hostů. Jekatěrinburg tak otáčí znovu hru před brankáře Krasikova.

42:50

Obrana Jekatěrinburgu musela spěchat zpět do obranného pásma, aby zastavila domácí v jejich další útočné akci.

42:10

Gračjov vybojoval za brankou domácích kotouč a dostal ho před Krasikova. Následná střela jeho spoluhráče však neskončila za jeho zády.

41:30

Konstantin Klimontov vyslal od modré čáry přízemní střelu, která však končí jen na zadním mantinelu. Do akce tak nyní míří zase hostující hráči.

41:05

Gilbert Brulé se prosmýkl obranou hostů a dostal se do mezikruží, vystřelit ale nemohl, neboť mu v tom zabránili hosté.

40:50

Paré se skácel k zemi, když inkasoval ránu pukem. Nyní je za pomoci spoluhráčů a lékaře odveden na střídačku, kde bude jeho ošetření pokračovat.

40:40

Na druhé straně si těsně před brankou hostů stáhl rukou puk na svoji hůl Shane Prince, ale jeho následná střela se neujala a mezi tři tyče se nevešla.

40:21

A hned prověřili Krasikova, jenž musel proti střele Dawese zasáhnout a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

40:15

Hosté získali puk a jako první jdou ve třetí třetině do akce.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 17 – 21
Také druhá třetina je za námi a stejně jako v té první padly dvě branky na obou stranách. Sibir se dostal do vedení, ale hosté dokázali vyrovnat. Čeká nás tak ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 15:25.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

A stále se drželi před brankou hostů, zakončit se jim však nepovedlo. Druhá část hry tak pomalu, ale jistě končí.

39:15

Domácí obléhali opět hostující branku, ale bez úspěchu. Hosté tak od své branky zakládají další útočnou akci.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

37:50

Z pravé strany to zkoušel přízemní střelou Alexandr Šarova, obrana hostů ale zakročila. Nicméně stále se domácí celek drží v pásmu Jekatěrinburgu.

37:15

Na druhé straně si podobně počínali také domácí hokejisté, kteří nepřekonali v dobré příležitosti Jakuba Kováře.

36:48

A znovu ohrozili Krasikova hosté, ti dostali puk těsně před jeho branku, ale propasírovat kotouč za jeho záda se jim nepovedlo.

36:10

Hosté ožili a opět se natlačili před branku soupeře, kde však tentokráte Krasikova neohrozili.

35:12

35:12 Alexandr KUČERJAVENKO - 2:2

35:12

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
A je znovu vyrovnáno. Po pěkně sehrané kombinaci Avtomobilistu se začíná znovu od začátku. Sexton bekhendovou přihrávkou na pravou stranu vyzval ALEXANDRA KUČERJAVENKA, který z pravé strany u přední tyče zakončil do zcela odkryté domácí branky – 2:2. Asistence: Dan Sexton.

34:25

Nyní se hosté uhnízdili před Krasikovem a operují před jeho brankou. Vytvářejí si souvislejší tlak.

33:44

Vhazovalo se v pásmu Novosibirsku, ovšem domácí hráči po zisku kotouče zamířil zpět před hostující branku. Rádi by se dostali do dvoubrankového náskoku, hosté jsou ale proti.

33:32

Další komerční pauza.

32:50

Aktivní domácí celek pokračoval ve svém tlaku i po návratu hostujícího hráče z trestné lavice. Kovář musel opět do akce a poté obrana Avtomobilistu poslala puk do středního pásma.

32:32

Jekatěrinburg je v plném počtu.

32:01

A další pokus domácích, který končí na pozorném Jakubu Kovářovi, který okamžitě posílá kotouč až před domácí branku.

31:21

Po osvobození hostů se domácí dostali do jejich pásma znovu a Kovář musel být připraven. Novosibirští mají před jeho brankou znovu menší tlak.

31:11

Kovář musel zasahovat proti domácí střele a poté hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce, domácí zatím tedy zůstávají v útočné třetině i nadále.

30:32

Ještě ale následuje další komerční přestávka.

30:32

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Ivan Višněvskij – 2 min., hákování).

30:32

Domácí velmi dlouho zatápěli hostům v jejich pásmu, nakonec se k puku dostali hráči Jekatěrinburgu a přerušili hru. Bude se tedy vylučovat.

29:11

Domácí mají ponechanou výhodu a hrají v šesti bez brankáře. Pokud se netrefí, budou hrát další přesilovou hru.

27:47

27:47 Viktor KOMAROV - 2:1

27:47

Sibir právě vstřelil branku!
Domácí otáčejí skóre ve svůj prospěch a jdou poprvé v utkání do vedení. Ve zmatku před hostující brankou se po několika střelách a odrazech dostal kotouč k pravé tyči Kováře VIKTOR KOMAROV, jenž ho poté dorazil za jeho záda – 2:1. Asistence: Konstantin Klimontov a Alexandr Šarov.

25:52

Hosté se nastěhovali před domácí branku, zpoza ní dostal do mezikruží přihrávku jeden z hostů, ale neohrozil Krasikova. Následně pak jdou do akce Novosibirští.

25:47

Novosibirsk je už v plném počtu.

25:01

Hráči Novosibirsku získali v obranném pásmu puk a hned ho vyhodili až před branku Jakuba Kováře.

24:20

Nigel Dawes se napřáhl na levém kruhu, jeho pokus ale zablokovala obrana Novosibirsku a výrazně tak pomohla svému brankáři.

24:01

Kučerjavenko se natlačil před branku Krasikova, jeho pokus však nezamířil mezi tři tyče, nýbrž do lapačky brankáře Novosibirsku. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.

23:47

Vyloučení na domácí straně, Šaškov podrazil soupeře a hosté mají šanci dostat se zpět do vedení v nabídnuté přesilové hře.

23:47

Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Nikita Šaškov – 2 min., podrážení).

22:24

Ve středním pásmu získali puk znovu hosté z Jekatěrinburgu a už se usadili v domácím teritoriu. Tam kombinují před Alexejem Krasikovem.

21:47

Pokus o vysunutí Stéphaneho Da Costy nevyšel. Útočník hostů nakonec na kotouč nedosáhl a ten skončil až v moci domácího brankáře.

21:28

Oba celky už hrají v plném počtu.

20:55

Sexton dostal puk znovu do útočné třetiny Avtomobilistu, ale jeho tým se tam neudržel. Poté to znovu před Kovářem zkoušel Brulé, leč znovu nepřesně.

20:38

Dawes z pravé strany ovšem nezakončil a rodila se akce na druhé straně. V ní ale neuspěl Gilbert Brulé. Nicméně Kovář zachytil puk a raději přerušil hru.

20:10

Pokračuje se ve hře ve čtyřech hráčích na obou stranách. V útočné akci jsou hosté a míří postupně před branku Alexeje Krasikova.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 10 – 13
První třetina, která byla hodně dlouhá, protože trvala dvaapadesát minut, je za námi. V ní jsme viděli dvě branky, na každé straně jednu. Poprvé do kabin tak jdu oba celky za nerozhodného stavu a uvidíme, co nám nabídne druhá perioda, která začne přibližně ve 14:40.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:50

V závěru první části hry se vylučovalo na obou stranách a hraje se tak ve čtyřech hráčích. Zatím však ani jeden tým nedokázal ohrozit brankáře soupeře.

19:28

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nigel Dawes – 2 min., hrubost).

19:28

Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Alexej Jakovlev – 2 min., hrubost).

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:36

Hosté jsou v plném počtu.

18:05

Další rána mířila na Kováře a ten holí potáhl puk do bezpečí. Následně pak se hosté osvobozují.

17:36

Nyní už se to domácím povedlo. Šarov dostal na levou stranu přihrávku, odkud pálil na Jakuba Kováře, ovšem ten dokázal opět zakročit.

16:51

Sibir má další přesilovou hru, ale zatím se nedokázal uhnízdit v pásmu Jekatěrinburgu. Ten se naopak v pohodě osvobodil.

16:36

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Stéphane Da Costa – 2 min., nedovolené bránění).

15:46

Novosibirští opět kombinovali před Kovářem, který musel být ve svém brankovišti pozorný. Nakonec dostal kotouč k sobě a hned ho rozehrál svým spoluhráčům.

14:33

Domácí se znovu dostali do útočné třetiny, kde chvíli operovali před brankou soupeře, ale Kovář nemusel zasahovat. Obrana Avtomobilistu tak zaváží kotouč až před branku Sibiru.

13:42

Nyní následuje další komerční přestávka.

13:31

Hosté jsou už v plném počtu.

13:14

Hráči Sibiru dále kombinovali před Kovářem, ovšem hosté se poté dostali na kotouč a vyhodili ho až před branku domácích. Klasické oslabení už zřejmě zvládnou.

11:43

11:43 Viktor KOMAROV - 1:1

11:43

Sibir právě vstřelil branku!
Také domácí tým využívá dvojnásobnou početní výhodu a je vyrovnáno. Po střele Sibiru se kotouč odrazil od Kováře za jeho záda a zůstal před brankovou čárou, odkud ho pak prostrčil do jeho branky VIKTOR KOMAROV – 1:1. Gól ale ještě musel posvětit videorozhodčí, který neshledal nic, čemu by bránilo branku uznat. Asistence: Nikolaj Demidov.

11:31

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Kirill Ljamin – 2 min., vysoká hůl).

11:17

Také domácí mají k dispozici přesilovou hru a už se uhnízdili v pásmu Jekatěrinburgu a roztáčejí první přesilovkovou akci.

11:16

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Alexandr Kučerjavenko – 2 min., hákování).

10:22

Domácí celek je už v plném počtu.

09:45

Hráči Avtomobilistu se opět dostali před Krasikova. Na jeho branku mířil Dawes, ovšem jeho pokus šel přímo do jeho lapačky.

09:12

09:12 Dan SEXTON - 0:1

09:12

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hosté se ujímají vedení a využívají dvojnásobnou přesilovou hru. DAN SEXTON z levé strany napřáhl k tvrdé ráně a z mírného úhlu překonal Krasikova – 0:1. Hosty ještě čeká klasická početní výhoda. Asistence: Ivan Višněvskij a Nigel Dawes.

08:22

Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Alexej Krasikov – 2 min., hození hole nebo předmětu).

07:13

Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nikita Šaškov.

06:45

Andrej Obidin z levé strany střílel na Krasikova, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Následuje rychlý protiútok hráči Novosibirsku.

06:27

Nepřesná rozehrávka hostů a je z toho zakázané uvolnění. Takže hra se stěhuje před Jakuba Kováře, vhazovat se bude po jeho levé ruce.

06:07

Nyní následuje první komerční přestávka.

05:58

A další mela před Krasikovem, který tentokráte už zasáhl. Puk má ve své moci a hra je zastavena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

05:18

Krasikov se teď ohlížel za sebe, zda mu nepropadl puk za jeho záda z hole Litovčenka. Nakonec tomu tak nebylo a domácí si tak mohli oddychnout.

04:46

Další střela Sibiru, kterou vyslal Alexandr Šarov, ovšem Kovář zasáhl holí a dostal kotouč pod kontrolu. Nyní o sobě domácí dávají čím dál více vědět.

04:48

Jenže jejich souhra nevyšla, poslali puk příliš daleko a je z toho jen zakázané uvolnění a stěhování hry před Krasikova.

04:27

Od vlastní branky zakládají domácí svou další útočnou akci a míří před branku Jekatěrinburgu.

03:46

Hra je zatím pozvolná, ani jednomu týmu o nic nejde. Jekatěrinburg má jisté první místo v konferenci a play-off, naopak domácí už nemají šanci postoupit.

02:18

Zakázané uvolnění Sibiru, hra se stěhuje před Alexeje Krasikova a vhazovat se bude po jeho levé ruce. Hosté tak zadarmo získali útočné pásmo.

01:59

Do ofsajdové pasti se dostali hráči Sibiru a hra je tak vykázána zpět do středního pásma. Tam se bude za malý okamžik vhazovat.

01:11

Nyní už ale musel český brankář zasáhnout, z levé strany na něho nebezpečnou střelu vyslal Nikita Michajlov a Kovář předvedl pohotový zákrok. Po něm je hra přerušena.

00:41

Na druhé straně se pokusil o střelu Šaškov, ale jeho střela byla nepřesná a skončila jen v moci Jakuba Kováře. Hosté tak míří do další akce na druhou stranu.

00:14

Hned první akce zápasu, do které se dostali hosté a hned prověřili domácího brankáře, který musel zasahovat a hned na to i přerušit hru.

00:01

Utkání právě začalo.
Sibir Arénou už zní hymna Ruské sborné.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

HK Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – Demidov, Ilja Morozov, Klimontov, Loginov (A), Piganovič, D. Lukin, Vorobej (C), Savčenko – Milovzorov, Sajustov, Šarov (A) – Prince, Brulé, Michajlov – Šaškov, V. Komarov, Caron – A. Jakovlev, Romancev, Kazakov.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – I. Višněvskij, Alexej Vasilevskij, Jegoršev, Ljamin (A), Mamkin, Mišarin, Valitov – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (C) – Sexton, Paré, Litovčenko – Denis Kazionov, Kučerjavenko, Bělousov – Chripunov, Gračjov, Obidin – Rassejkin.

Rozhodčí: Ovčinikov, Rogačjov – Šišlo, Šadrin.
Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
Československá stopa v utkání

Jakub Kovář (Jekatěrinburg)
Vzájemná utkání

Oba celky se v probíhající sezóně utkaly třikrát a pokaždé se z plného bodového zisku radoval Jekatěrinburg. Vyhrají hosté počtvrté nebo domácí svého soupeře na svém ledě potrápí?
Avtomobilist Jekatěrinburg

Hosté jsou ve stejné konferenci na prvním místě s jistotou play-off a konec základní části, který se nezadržitelně blíží, tak mohou dohrát v pohodě. První pozici jim už nikdo nevezme. Naposledy sehrál Avtomobilist duel na svém ledě s Nižněkamskem, když zvítězil 5:3. Dnes by na tuto výhru rád navázal i na ledě Novosibirsku. Uvidíme, zda se to hokejistům Jekatěrinburgu podaří, v zápase budou favoritem. Zaskočí Sibir svého soupeře?

Nejproduktivnější hráči

Juuso Puustinen – 19 bodů (12+7)
Joonas Nattinen – 15 bodů (7+8)
Adam Polášek – 14 bodů (4+10)
HK Sibir Novosibirsk

Domácí hokejisté jsou v tabulce Východní konference na devátém místě se čtyřiapadesáti body. Na své konto si zapsali čtyřiadvacet výher a šestatřicet proher. Jsou tak těsně za osmičkou, která zaručuje vyřazovací boje a ty letos hráče Sibiru minou a sezónu tak už jen dohrává. Naposledy se Sibiru nedařilo na ledě Nižného Novgorodu, kde padli 3:5 z jejich pohledu. Dnes by rádi tuto prohru odčinili, ovšem proti Jekatěrinburgu je nečeká nic lehkého.

Nejproduktivnější hráči

Dmitrij Sajustov – 30 bodů (12+18)
Nikita Michajlov – 24 bodů (12+12)
Alexandr Šarov – 24 bodů (10+14)
Hezké středeční odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HK Sibir Novosibirsk a Avtomobilist Jekatěrinburg.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

HC Sibir Novosibirsk – Avtomobilist Jekatěrinburg

3:4

konec (1:1, 1:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. V. Komarov (Demidov), 28. V. Komarov (Klimontov, Šarov), 53. Demidov (Milovzorov) – 10. Sexton (I. Višněvskij, Dawes), 36. Kučerjavenko (Sexton), 48. Alexej Vasilevskij (Bělousov), 53. Sexton (Rassejkin)

HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – Demidov, Ilja Morozov, Klimontov, Loginov (A), Piganovič, D. Lukin, Vorobej (C), Savčenko – Milovzorov, Sajustov, Šarov (A) – Prince, Brulé, Michajlov – Šaškov, V. Komarov, Caron – A. Jakovlev, Romancev, Kazakov.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – I. Višněvskij, Alexej Vasilevskij, Jegoršev, Ljamin (A), Mamkin, Mišarin, Valitov – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (C) – Sexton, Paré, Litovčenko – Denis Kazionov, Kučerjavenko, Bělousov – Chripunov, Gračjov, Obidin – Rassejkin.

Rozhodčí: Ovčinikov, Rogačjov – Šišlo, Šadrin

Diváci: 7 420

Průběh zápasu
1. třetina
07:13 SIB 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Šaškov
08:22 SIB 2 Krasikov, hození hole nebo předmětu
09:12 JEK 0:1 Sexton (I. Višněvskij, Dawes)
11:16 JEK 2 Kučerjavenko, hákování
11:31 JEK 2 Ljamin, vysoká hůl
11:43 SIB 1:1 V. Komarov (Demidov)
16:36 JEK 2 S. Da Costa, nedovolené bránění
19:28 SIB 2 A. Jakovlev, hrubost
19:28 JEK 2 Dawes, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
23:47 SIB 2 Šaškov, podrážení
27:47 SIB 2:1 V. Komarov (Klimontov, Šarov)
30:32 JEK 2 I. Višněvskij, hákování
35:12 JEK 2:2 Kučerjavenko (Sexton)
Po 2. třetině
3. třetina
46:07 SIB 2 Caron, podrážení
47:52 JEK 2:3 Alexej Vasilevskij (Bělousov)
52:27 SIB 3:3 Demidov (Milovzorov)
52:56 JEK 3:4 Sexton (Rassejkin)
59:50 SIB 2 Romancev, sevření puku rukou
Konec