Menu

Fotbal

Anglická Championship

Blackburn Rovers – Middlesbrough FC

0:1

konec (0:1)

17.02.2019, 14:00 • Ewood Park, Blackburn • Pavel Pubal

Tipsport: 2.58 2.96 3.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

88. Raya se ukázal dobrými zákroky.

88

Fantastický zákrok i na druhé straně od Rayi! Po perfektním protiútoku Middlesbrough Saville vrátil míč Assombalongovi, ale jeho ránu do protipohybu nadvakrát lapil španělský gólman v barvách Rovers.

83

83. Dack mohl vyrovnat, ale proti vyl Randolph.

83

Další obrovská šance v deseti bojujících domácích a fantastický zákrok Randolpha! Vyrovnání měl na kopačce po Grahamově přiťuknutí Dack, který pálil z voleje z těsné blízkosti, ale gólman hostí předvedl parádní reflex na čáře.

81

Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Fletcher, přichází Hugill.

79

Uběhlo pár minut a mohlo být vyrovnáno, domácí zahodili svou největší šanci v utkání! Po sérii chyb v hostující obraně se k míči protlačil přes Shottona útočník Graham, ale míč mu skákal a v těsné blízkosti Randolpha jej trefil naprosto příšerně a branku přestřelil.

73

Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Bešič, přichází Downing.

61

Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Friend, přichází McNair.

52

O nejlepší akci domácích v celém utkání se postaral střídající Bell, který pláchl obraně soupeře po levé straně a posílal nebezpečný střílený centr do vápna. Na přední tyči jej před nabíhajícím útočníkem ve skluzu odklidil stoper Shotton, ale nechybělo mnoho a balon sám poslal do vlastní sítě.

47

Krásná střela z dálky v podání Winga, který si míč připravil po přihrávce od Fletchera a falšovanou bombou pravačkou roztřásl břevno domácí branky.

46

Hodně zajímavá situace hned na úvod druhé půle. Domácí kouč musel být po první pětačtyřicetiminutovce pořádně rozzuřený, protože udělal hned o poločasové přestávce tři změny v sestavě a zápas bude dohrávat bez možnosti střídání.

Střídání v týmu Blackburn Rovers F.C.: ze hřiště odchází Brereton, přichází Bell.
Střídání v týmu Blackburn Rovers F.C.: ze hřiště odchází Rodwell, přichází Nyambe.
Střídání v týmu Blackburn Rovers F.C.: ze hřiště odchází Evans, přichází Travis.

45

45. Červená karta

45

Červenou kartu dostává domácí Derrick Williams (Blackburn Rovers F.C.), když hosté nakopli dlouhý míč na aktivního Fletchera, ten se dostal za záda obránců a Williams jej zezadu fauloval. Navíc uvidíme standardní situaci z ideální pozice na středu hřiště.

35

35. Fletcher se po narážečce dostal do slušné šance.

35

Fletcher dnes zatím hraje velký zápas. Po pěkné individuální akci si narazil s Wingem a pálil bez přípravy, ale Rayovu svatyni minul.

33

Žlutou kartu dostává Rodwell (Blackburn Rovers F.C.) za úplně zbytečný zákrok u postranní čáry proti Assombalongovi. Útočník z Konga byl u míče mnohem dříve.

31

Po pěkném pasu ze záložní řady už se za obranu hostí dostával Bennett. Do souboje s ním šel hodně riskantně hostující stoper Fry, ale nejprve zasáhl míč a až potom smetl i Bennetta. Kdyby zakročil jen trochu nepřesně, byla by to čistá penalta, takhle se ve hře pokračuje dál.

20

20. Britt ASSOMBALONGA - 0:1

20

Middlesbrough právě vstřelil branku!

Hosté z Middlesbrough se ujímají zaslouženého vedení. Fletcher dostal míč za obranu a z úhlu pálil na zadní tyč. Balon ještě tečoval domácí obránce Mulgrew, což nahrálo do karet nejlepšímu střelci hostí BRITTU ASSOMBALONGOVI. Útočník z Konga na zadní tyči pohotově zakročil a dává jubilejní desátý gól v sezoně.

9

9. Fletcher hlavičkoval do připraveného brankáře.

9

Hosté začínají vystrkovat růžky a přebírají aktivitu na svou stranu. První šanci měl po centru z pravé strany útočník Fletcher, ale ten hlavičkou trefil přímo prostor, kde byl připravený brankář Raya.

Blackburn Rovers – Middlesbrough FC

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 20. Assombalonga

Karty:   33. Rodwell (BLC)   45. Williams (BLC)

Blackburn Rovers: Raya – Bennett, Mulgrew, Rodwell (46. Nyambe), Williams – Evans (46. Travis), Reed – Brereton (46. Bell), Dack, Armstrong – Graham.
Náhradníci: Leutwiler – Bell, Conway, Nuttall, Nyambe, Smallwood, Travis.

Middlesbrough FC: Randolph – Shotton, Fry, Friend (61. MacNair) – Howson, Wing, Mikel, Bešič (73. Downing), Saville – Assombalonga, Fletcher (81. Hugill).
Náhradníci: Konstantopoulos – Clayton, Downing, Hugill, McNair, Tavernier, van La Parra.

Rozhodčí: Bond – Cooper, Fox.