Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

PSN Tatran Střešovice – Crazy girls FBC Liberec

5:4

po prodl. (0:1, 2:0, 2:3 - 1:0)

09.02.2019, 17:45 • STODOLA Arena Střešovice • 19. kolo • Alan Šrámek (@TramekCZ)

61:43

Tatran právě vstřelil branku!
Prodloužení je u konce. K odraženému míčku se jako první dostala MARKÉTA PRONTEKEROVÁ. Ta na nic nečekala a poslal míček pod horní tyč. Tatran tak bere druhý bonusový bod za výhru v prodloužení. Bez asistence.

59:57

Liberec právě vstřelil branku!
Tři vteřiny dělilo Tatran od vítězství. Liberecké hráčky si vytvořily velký tlak, který přetavila MICHAELA MLEJNKOVÁ střelou z první na vyrovnávací gól. Je tedy opět vyrovnáno a s největší pravděpodobností půjdeme do prodloužení. Asistence: Martina Dostalíková.

58:56

Liberec to zkouší v šesti. Štěpánová míří na střídačku.

55:44

Liberec právě vstřelil branku!
Tak pozor. Nyní se obrana domácích rozestoupila. Míček se dostal za obranu na hůl Koníčkové, která ve velké šanci hattrick nedokonala. To jí nakonec mrzet nemusí. Její střelu vyrazila Ranochová pouze k MICHAELE MLEJNKOVÉ, která ho ihned napálila do branky. Je to tedy opět pouze o gól a nás čeká dramatický závěr utkání. Asistence: Hana Koníčková.

52:33

Tatran právě vstřelil branku!
Domácí dělají důležitý krok k vítězství. Na středu se dostala k míčku KAROLÍNA VACHUŠKOVÁ, ta si ho potáhla a poté zamířila přízemní střelou přesně k pravé tyči. Asistence: Eliška Machková.

51:16

Tatran právě vstřelil branku!
Aktivita se Tatranu vyplácí. Souvislejší tlak dokázala přeměnit ve třetí branku MONIKA ZIKMUNDOVÁ, která s přispěním štěstí dokázala propálit Štěpánovou v brance Liberce. Asistence: Eliška Machková.

46:10

Liberec právě vstřelil branku!
V solidní šanci se nejprve zjevila Mlejnková. Ta však branku nedokázala vstřelit. Nicméně o chvíli později přišla zpětná přihrávka zpoza branky na HANU KONÍČKOVOU, pro kterou nebyl problém podruhé v utkání překonat Ranochovou. Asistence: Klára Leierová.

37:32

Tatran právě vstřelil branku!
Tatranky se dostávají do zaslouženého vedení. Výtečnou práci předvedla Natálie Houžvičková, jenž si natáhla na sebe dvě hráčky a poté přesně oslovila přihrávkou na pravé straně DANIELU REINDLOVOU, pro kterou nebyl problém trefit poloodkrytou branku. Asistence: Natálie Houžvičková.

33:12

Vyloučení v týmu Crazy girls FBC Liberec (Michaela Mlejnková – 2 min., Bránění ve hře).

27:08

Tatran právě vstřelil branku!
Je srovnáno. Před brankou Liberce zůstala trestuhodně nepokrytá ANNA VÁLKOVÁ, která bez problému dorazila odražený míček rovnou do branky – 1:1! Asistence: Barbora Zabavská.

26:06

Daniela Tomanová měla na hokejce druhou branku Liberce. Nejprve se krásně natlačila před branku, kde jí míček vypíchla Ranochová, ale poté se ještě dostala k dorážce, se kterou si výtečně poradila právě domácí gólmanka. To byla velká šance Liberce na zvýšení náskoku.

15:05

Liberec právě vstřelil branku!
Je tu první branka utkání. Po nenápadné střele HANY KONÍČKOVÉ zpoza obránkyně jde Liberec do vedení. Na skrytou přízemní střelu nestačila Ranochová zareagovat. Asistence: Barbora Knotková.

PSN Tatran Střešovice – Crazy girls FBC Liberec

5:4

po prodl. (0:1, 2:0, 2:3 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 28. Válková (Zabavská), 38. Reindlová (Houžvičková), 52. Zikmundová (Machková), 53. Vachušková (Machková), 62. Prontekerová – 16. Koníčková (Knotková), 47. Koníčková (Leierová), 56. M. Mlejnková (Koníčková), 60. M. Mlejnková (Dostalíková)

PSN Tatran Střešovice: Ranochová (Drbalová) – Zikmundová, Válková, Machková – Reková, Vachušková, Prontekerová – Reindlová, Vlachová, Zabavská – Marko, Houžvičková, Matěvosová – Faťunová, Rybínová, Kramperová.

Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (Lerchová) – Leierová, Koníčková, Dlouhá, Foffová – Dostalíková, Zelníčková, Knotková – Kronychová, Horáková, Bárková – Tomanová, M. Mlejnková.

Rozhodčí: Jan Brejcha, Lukáš Husák

Průběh zápasu
1. třetina
15:05 GIL 0:1 Koníčková (Knotková)
Po 1. třetině
2. třetina
27:08 TAS 1:1 Válková (Zabavská)
33:12 GIL 2 M. Mlejnková, Bránění ve hře
37:32 TAS 2:1 Reindlová (Houžvičková)
Po 2. třetině
3. třetina
46:10 GIL 2:2 Koníčková (Leierová)
51:16 TAS 3:2 Zikmundová (Machková)
52:33 TAS 4:2 Vachušková (Machková)
55:44 GIL 4:3 M. Mlejnková (Koníčková)
59:57 GIL 4:4 M. Mlejnková (Dostalíková)
Po 3. třetině
Prodloužení
61:43 TAS 5:4 Prontekerová
po prodl.