Menu

Fotbal

2. německá Bundesliga

1. FC Kolín nad Rýnem – FC Sankt Pauli

4:1

konec (1:1)

08.02.2019, 18:30 • RheinEnergieStadion, Kolín • 21. kolo • David Panuška

90

Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Dominick Drexler, přichází Nikolas Nartey.

87

Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Simon Terodde, přichází Niklas Hauptmann.

85

Köln právě vstřelil branku!
Kosmetická úprava přichází od SIMONA TERODDEHO, který navyšuje vedení svého celku na tři branky a navyšuje i svůj náskok na vrcholu tabulky střelců!

80

Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Alex Meier, přichází Jan-Marc Schneider.

74

Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Christian Clemens, přichází Lasse Sobiech.

72

Vstříc své čtvrté brance v utkání se vydal Jhon Córdoba. Ten si s míčem naběhl po pravé straně do vápna, ale jeho rána po zemi skončila na nohách pozorného Brodersena!

71

Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Christopher Bichtmann, přichází Mats Møller Dæhli.

66

V obraně hostů se opět otevřelo místečko a byla z toho nebezpečná akce! Dominick Drexler centroval z pravé strany, ale míč byl odvrácen. Christian Clemens se tak dostal k dorážce, ale jeho pokus před vápnem skvěle vyrazil Brodersen!

63

Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Jan-Philipp Kalla, přichází Rjó Mijaiči.

62

Gólové hody mohly pokračovat pátou brankou! Hosté se dostali do nebezpečné akce a ve vápně přicházela přihrávka na penaltu. Od jednoho z domácích se dostával míč k pravé tyčce, ale Horn pozorně vyrazil!

58

58. Jhon CÓRDOBA - 3:1

58

Köln právě vstřelil branku!
Autorem branky je JHON CÓRDOBA, který kompletuje hattrick! Johannes Geis poslal z pravé strany přesný centr a našel hlavu nyní již tříbrankového Córdoby. Ten míč poslal k pravé tyčce a domácí jsou opět o něco klidnější.

54

Žlutou kartu dostává Jhon Córdoba (1. FC Kolín nad Rýnem), který si při slavení branky sundal dres a automaticky vidí žlutý kartónek.

53

53. Jhon CÓRDOBA - 2:1

53

Köln právě vstřelil branku!
Světová akce domácího Kolína končí druhou brankou, kterou opět dává JHON CÓRDOBA! Johannes Geis poslal míč ze středového kruhu až na pravou stranu vápna, kde Clemens našel na penaltě kolumbijského střelce, který se do poloprázdné branky nezmýlil. Opravdu špičková akce.

47

Hosté následně ztratili míč v útoku a přišla rychlá protiakce. Tu musel ukončovat svým faulem Florian Carstens, který si je vědom celé situace a se žlutou kartou počítal.

45

45. Brodersen pokryl velké šance domácího celku

45

Obrovská šance domácího celku končí velkými zákroky Brodersena! Clemens poslal míč do šestnáctky, kde Drexler střílel do brankáře. Terodde se dostal do stoprocentní šance z dorážky, ale hostující brankář zázračně vyrazil.

43

Timo Horn následně zachránil domácí celek před druhou inkasovanou brankou! Krásně to z levé strany zkoušel jeden z hostů, jeho technická rána letěla do vzdálenější šibenice, ale zkušený brankář vyrazil na roh.

38

38. Alex MEIER - 1:1

38

St. Pauli právě vstřelilo branku!
Velkou chybu nyní udělala domácí obrana a Sankt Pauli vyrovnávají! Po rohovém kopu přišla hlavička, kterou Horn vyrazil jen před sebe. ALEX MEIER byl jediným hráčem, jenž si pro míč naběhl a poslal jej za záda německého brankáře.

32

32. Jhon CÓRDOBA - 1:0

32

Köln právě vstřelil branku!
Kolín jde do zaslouženého jednobrankového vedení! Po rohu přišla hlavička na penaltě, kterou Terodde prodloužil do břevna. JHON CÓRDOBA byl na správném místě a míč poslal do prázdné branky.

25

25. Šance Córdoby

25

A následně mohl inkasovat! Nepřesné rozehry z obrany se zhostil Jhon Córdoba, jenž byl najednou osamocen v pokutovém území. Po zemi ale Brodersena mezi nohy neprostřelil!

20

Zničehonic se do vedení mohli dostat hosté! Sami Allagui dostal dlouhý centr do vápna, kde stál u pravé tyčky. Tuniský fotbalista zakončoval z jedničky, ale nakonec trefil jen boční síť.

12

Po faulu v hloubi hřiště se kopala standardní situace. Johannes Geis se ujal míče a z dálky překvapivě zakončoval až na branku a nebyl to vůbec špatný pokus! Brodersen musel míč u levé tyčky vyrážet.

1. FC Kolín nad Rýnem – FC Sankt Pauli

4:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 32. Córdoba, 53. Córdoba, 58. Córdoba, 85. Terodde – 38. Meier

Karty:   54. Córdoba (KLN) – 47. Carstens (SNP)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:10.

1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Czichos, Meré, Schmitz – Geis – Clemens (74. Sobiech), Drexler (90. Nartey), Kainz, Hector – Terodde (87. Hauptmann), Córdoba.
Náhradníci: Kessler – Sobiech, Sörensen, Risse, Bader, Hauptmann, Nartey

FC Sankt Pauli: Brodersen – Zander, Carstens, Avevor, Hoogma, Kalla (63. Mijaiči) – Allagui, Dudziak, Knoll, Buchtmann (71. Dæhli) – Meier (80. Schneider).
Náhradníci: Müller – Mijaiči, Dæhli, Buballa, Sobota, Schneider, Zehir

Rozhodčí: Storks – Gittelmann, Riehl